81624
-
#962 -
#961 Ronaldo kihagyhatja a Real-Barcát
2004. április 24., szombat, 13:15|Utolsó módosítás: 2004. április 24., szombat, 13:18
A Real Madrid labdarúgó-csapatának pénteki edzésén Ronaldo egyszer csak a bal combjához kapott, egy darabig ápoltatta magát, majd eltorzult arccal lesántikált a pályáról. A gyors orvosi vizsgálat kiderítette: a bal combhajlító izom túlterhelt, szombaton pihennie kell a brazil centernek, s játéka a vasárnap este fél nyolckor kezdődő Real Madrid-Barcelona rangadón erősen kétséges.
-
#960 jah,dehogynem!azthittem,hogy romanldót is adnák
amúgy szvsz az,hogy morientes sokkal jobb csatár mint raul... -
#959 hiszi a piszi...de akkor már a romábank se szurkolnék(nem totti miatt) -
#958 bfff -
#957 -
Rudee #956 Értem meg fölajánlották Ronaldot és Casillast, mégse megyek. -
#955 hallottátok hogy a real 25 milliót+morientest+flavio concencao-t adná tottiért? -
#954 ja, kis jó hír -
#953 olvastátok?
Ronaldo újra fittnek érzi magát -
#952 van pénze.. -
#951 ezt olvassátok -
#950 na ja, ha azt mondta volna, hogy leigazolja Lució-t meg Chivu-t, akkor talán érdekelne is, amit mond -
#949 de, persze főleg hogy Ronaldinhozik itt, még véletlenül sem egy kibaszott védőt ígér. ez az ember nem alternatíva, a diliházban Perez szobatársa lehetne -
#948 lehet ohgy jó lenne.mondjuk r.carlost nem kéne eladni,de a többi mehetne,hisz nyáron jön joaquin.és lehet hogy kispadot is venne nem csak sztárokat. -
#947 hát ez nem normális... szerintem ez a Enrique Sobrino csak maradjon ott ahol van, és a Bernabeu stadion közelébe ne menjen. vicc -
Rudee #946 Ezt olvastátok már? Nekem is pályázni kéne, ennyi hülye közt még esélyem is lenne... -
#945 hát ja -
#944 itt ezt csak te reméled -
#943 és a valencia reméljük előrébb is végez :) -
#942 -
Rudee #941 Egymás elleni eredményeknek köszönhetően a Valencia van előrébb. -
#940 ja nem.egyenlő az állás.vagy hogy van? -
#939 most akkor 1 pont a real előnye? -
#938 igaz -
#937 fenébe... -
#936 ne legyünk telhetetlenek! ez sem rossz! -
Rudee #935 Valencia - Real Sociedad 2-2
Pedig már 0-2 is volt, de Mista a 90. percben pontot mentett... -
Rudee #934 Akkor most hajrá Sociedad -
Rudee #933 A Zombori egy pöcs. Ha 50 ponttal vezetnénk, akkor is több esélyt látna az Albacete bajnoki címére. -
#932 jó, nem őt, hanem inkább Nyilasit kellett volna Real meccsre hívni, biztos dolga volt, de azért én csípom a búráját -
#931 orvos látott mostanában? -
#930 Zombori-t ne bántsd, én csípom -
#929 jó képek -
-
#927 Zombori -
#926 nagyon kellett ez, főleg így 10 emberrel sokat ér ez a győzelem.
ez a Delgado meg egy eszméletlen lémer bíró, klasszikust idézve kecskét vezetne inkább nem meccset. Pavónt két falttal kiállította (az első sárga nem volt jogos, a másodiknál meg nem feltétlen kellett sárgát adni, csak 11est), de az még egy sárgát sem ért nála, amikor valamelyik hentes Atleticos majdnem eltörte Figo bokáját.
És a Zomori "Arsenal" Sanyi azt feszegeti, hogy Raúl szerinte lökött, és a bíró akkor biztos pislantott. Ja "kilökte a labda alól a kapust", amikor MÉG FEL SEM UGROTT. meg biztos nagyon komoly lökés lehetett, mert ha az embert hátulról meglökik, akkor általában előre felé ESIK, nem hátrafelé UGRIK. Nem tudom miért ezt a majmot hívják meg állandóan a Real meccseire. -
#925 ja tényleg:DDDDazt akartam írni :DDD -
#924 legfeljebb a Barca ellen :) és Mejía -
#923 madrid ellen biztos játszik ronaldo.de viszont ott lesz ronaldinho,akit ki fog fogni?mejja?raul bravo?