81624
  • ÁjjLe BoBBi
  • ricsi1
    Ronaldo kihagyhatja a Real-Barcát

2004. április 24., szombat, 13:15|Utolsó módosítás: 2004. április 24., szombat, 13:18

A Real Madrid labdarúgó-csapatának pénteki edzésén Ronaldo egyszer csak a bal combjához kapott, egy darabig ápoltatta magát, majd eltorzult arccal lesántikált a pályáról. A gyors orvosi vizsgálat kiderítette: a bal combhajlító izom túlterhelt, szombaton pihennie kell a brazil centernek, s játéka a vasárnap este fél nyolckor kezdődő Real Madrid-Barcelona rangadón erősen kétséges.

• ricsi1
    jah,dehogynem!azthittem,hogy romanldót is adnák

amúgy szvsz az,hogy morientes sokkal jobb csatár mint raul...
  • ricsi1
    hiszi a piszi...de akkor már a romábank se szurkolnék(nem totti miatt)
  • Matthewpamer
    bfff
  • robotnyk
  • Rudee
    Értem meg fölajánlották Ronaldot és Casillast, mégse megyek.
  • Matthewpamer
    hallottátok hogy a real 25 milliót+morientest+flavio concencao-t adná tottiért?
  • robotnyk
    ja, kis jó hír
  • zaki
    olvastátok?

Ronaldo újra fittnek érzi magát
  • Matthewpamer
    van pénze..
  • zaki
    ezt olvassátok
  • zaki
    na ja, ha azt mondta volna, hogy leigazolja Lució-t meg Chivu-t, akkor talán érdekelne is, amit mond
  • robotnyk
    de, persze főleg hogy Ronaldinhozik itt, még véletlenül sem egy kibaszott védőt ígér. ez az ember nem alternatíva, a diliházban Perez szobatársa lehetne
  • Matthewpamer
    lehet ohgy jó lenne.mondjuk r.carlost nem kéne eladni,de a többi mehetne,hisz nyáron jön joaquin.és lehet hogy kispadot is venne nem csak sztárokat.
  • zaki
    hát ez nem normális... szerintem ez a Enrique Sobrino csak maradjon ott ahol van, és a Bernabeu stadion közelébe ne menjen. vicc
  • Rudee
    Ezt olvastátok már? Nekem is pályázni kéne, ennyi hülye közt még esélyem is lenne...
  • zaki
    hát ja
  • robotnyk
    itt ezt csak te reméled
  • Buddy
    és a valencia reméljük előrébb is végez :)
  • Matthewpamer
  • Rudee
    Egymás elleni eredményeknek köszönhetően a Valencia van előrébb.
  • Matthewpamer
    ja nem.egyenlő az állás.vagy hogy van?
  • Matthewpamer
    most akkor 1 pont a real előnye?
  • zaki
    igaz
  • zaki
    fenébe...
  • robotnyk
    ne legyünk telhetetlenek! ez sem rossz!
  • Rudee
    Valencia - Real Sociedad 2-2
    Pedig már 0-2 is volt, de Mista a 90. percben pontot mentett...
  • Rudee
    Akkor most hajrá Sociedad
  • Rudee
    A Zombori egy pöcs. Ha 50 ponttal vezetnénk, akkor is több esélyt látna az Albacete bajnoki címére.
  • zaki
    jó, nem őt, hanem inkább Nyilasit kellett volna Real meccsre hívni, biztos dolga volt, de azért én csípom a búráját
  • robotnyk
    orvos látott mostanában?
  • zaki
    Zombori-t ne bántsd, én csípom
  • zaki
    jó képek
  • robotnyk

• robotnyk
    Zombori
  • robotnyk
    nagyon kellett ez, főleg így 10 emberrel sokat ér ez a győzelem.
    ez a Delgado meg egy eszméletlen lémer bíró, klasszikust idézve kecskét vezetne inkább nem meccset. Pavónt két falttal kiállította (az első sárga nem volt jogos, a másodiknál meg nem feltétlen kellett sárgát adni, csak 11est), de az még egy sárgát sem ért nála, amikor valamelyik hentes Atleticos majdnem eltörte Figo bokáját.

És a Zomori "Arsenal" Sanyi azt feszegeti, hogy Raúl szerinte lökött, és a bíró akkor biztos pislantott. Ja "kilökte a labda alól a kapust", amikor MÉG FEL SEM UGROTT. meg biztos nagyon komoly lökés lehetett, mert ha az embert hátulról meglökik, akkor általában előre felé ESIK, nem hátrafelé UGRIK. Nem tudom miért ezt a majmot hívják meg állandóan a Real meccseire.
  • Matthewpamer
    ja tényleg:DDDDazt akartam írni :DDD
  • robotnyk
    legfeljebb a Barca ellen :) és Mejía
  • Matthewpamer
    madrid ellen biztos játszik ronaldo.de viszont ott lesz ronaldinho,akit ki fog fogni?mejja?raul bravo?