81624
-
#1002 kapufa bazzeg -
#1001 1000!gratulálok! -
vitatott eset. tényleg nem volt bent -
#999 Á!mekkora mákja van a barcának -
#998 real nyom -
#997 ezt ronaldo belőtte volna -
#996 nincs -
#995 most jöttem haza vazz,ronaldo kispadon sincs? -
#994 majd úgy másfél óra múlva mondd -
Rudee #993 Nem akarom elkiabálni, de eddig minden oké. Perez is elégedetten üldögél. -
#992 ugyanezt egy barszás szájából is hallottam :D -
Rudee #991 És megin egy elmebeteg vezeti a meccset. -
#990 Mejía helyett Helguera van a védelemben, és Cambiasso játszik szűrőt -
Rudee #989 -
#988 sztem 2-1 a Realnak -
#987 nem unod a kioktatást már vaze? :) -
Rudee #986 Real Madrid
Casillas, Michel Salgado, Mejía, Raúl Bravo, Roberto Carlos, Figo, Helguera, Beckham, Zidane, Raúl, Solari
FC Barcelona
Víctor Valdés, Reiziger, Puyol, Oleguer, Van Bronckhorst, Cocu, Xavi, Davids, Luis Enrique, Ronaldinho, Saviola -
Rudee #985 1-1 = döntetlen -
#984 az 1-1 -es tipp ilyen alibieredmény :).....mindenre lehet mondani, van gól, de ugyanakkor nincs is.....tehát olyan, mintha azt mondanád: fingom sincs :)) -
#983 ha én nem voltam objektív, akkor Te mi voltál? szubjektív? :))) -
#982 A Barca nyer 4 góllal :) -
#981 nem túl objektív.
én is 1-1et tippelek -
Rudee #980 1-1 -
#979 lássak tippeket
az enyim: real-barca 0-2 -
Rudee #978 És ha nem nyerünk 10 meccsből 11szer, akkor már válságban van a klub. -
Rudee #977 Érdekes meccs lesz este, a kispadra különösen kiváncsi leszek. Pavón eltiltott, Mejía és Ronnie sérült. -
#976 tisztelni kell a másik csapatot.ha a csicska osasunát nézzük..bár ez teljesen más lesz mint ahogy zaki mondta a #971-esbe -
#975 azért ezt nem mondtam volna -
nick név #974 megverjuk a csicska barca-t nem kétséges -
#973 persze, de azért nagyon durva lesz.
ja, és ne felejtsük a Barçások állandó vesszőparipáját, miszerint a bírók mindig nekünk fújnak :)) egy másik fórumról, szabadon:
ha mi nyerünk: "a bíró elcsalta a meccset"
ha döntetlen: "a bíró mentette meg a seggünket, mert a Barça nem nyerhet a Bernabeuban, és egyébként is jobbak voltunk"
he esetleg kikapunk: "na ugye"
:) -
#972 azért ronaldinhora nagyon kell figyelni,mert biztos nagyon akar bizonyítani a real ellen amiért az előzö találkozót kihagyta. -
#971 nem lesz itt Barcelona győzelem... nyerni fogunk, legrosszabb esetben is döntetlen lesz, felszívják majd magukat rendesen a játékosok, tök mind1, milyen eredmények születtek a meccs előtt... -
#970 Ronaldo nem, Puyol igen...
azt kell mondanom, hogy nagy összegeket most nem tennék magunkra. -
#969 Ronaldo nem játszik!!!! :(
origon ott van hohgy nem lép pályára.de yszerintem beinyekciozzák azt csereként beáll majd. -
#968 ma lesz a nagy meccs, már alig várom :) -
Rudee #967 Azé te vagy a hülye, mer a te véleményed és nem másé. -
#966 el lehet húzni innen, ne itt rontsd a levegőt -
#965 mér lennék hülye te fasz?!
ott volt ,hogy szerintem... -
Rudee #964 Utolsó 3 meccsét zsinórban nyerte (2-1, 2-0, 2-0) B csapatunk és csoporjában már 3. helyen áll. Már csak 4 forduló van hátra. -
#963 "sokkal jobb csatár mint raul"
hülye :DDD