81624
-
#762 nagyon gyönyörű dolog, 2 gól előnyből az Arsenal ellen is tovább kellett volna menni. tavaly 3-1ről tovább mentünk a MU ellen, idén meg kiesünk a Monaco ellen, szép dolog mondthatom. Ezek után kegyetlen leszek minden bajnokságban elvesztett pontért, mert nincs kifogás, nincs szerda-szombat, ezen az égésen csak a bajnoki cím javíthat valamit.
Bár nem csak CQ hibája, de sajnos biztos vagyok benne hogy évvégén repülni fog. Perez szerintem ha most sem ébred fel, akkor reménytelen, egy ilyen kerettel nem fogunk soha BL-t nyerni. Se csere, se védelem. -
#761 Akkor ti még az UEFA kupában se vagytok sehol!!!!! :)))
Pedig Spanyolban a Madrid a kedvenc csapatom. De most örülök, mert életem csapata a MILAN.
Pedig jó lett volna 1 Milan - Real döntő.
A két legjobb csapat a világon.
Na nembaj majd jövőre. -
#760 asszem 4, vagy 5 -
Rudee #759 Raúl mit hagyott ki a végén...
Remélem Perez is látta a meccset, és leszűri a tanúságokat (kell legalább egy kurva középső védő)
Hány évenként választják meg az elnököt? -
#758 de szép gólt lőtt Giuly... francba -
Rudee #757 Hétvégén Real Madrid - Osasuna. -
Rudee #756 Remélem nem ez lesz. Az EB-n a kezdő közelébe jácchatja magát. -
#755 az lesz, ami tavaly volt. csere leszu, játszik 10 percet minden meccs végén -
Rudee #754 Arra leszek kiváncsi, hogy milyen rendszer lesz jövőre ha Morientes hazatér. -
Rudee #753 Solari csere volt, meg amúgy se tud védekezni. Cambiasso el se utazott, idén már jáccani se fog szerintem. -
Rudee #752 Thuram a Juve-ban jobb oldalon jáccik, de azt mondta hogy jobban szeret középen nyomulni. Lehet hogy még sokáig fognak jáccani, de a veszély sajna benne van. Mongyuk Nesta is elég sérülékeny. Legfeljebb klónozzuk Lúciót, akkor nem lehet gond -
#751 vaze, Borja kezdett Beckham helyén... Solari, Cambiassoval mi van? -
#750 Stam-ot 4 évre simán el tudnám képzelni. Thuram-ot is, bár ő inkább jobbhátvéd -
Rudee #749 Stam már elég öreg szerintem, ezé nem örülnék Thuramnak sem. Egy komolyabb sérülés és kész. -
Rudee #748 Egyébként ez az Adu gyerek azt mondta, hogy jelenlegi kérői közül legszivesebben a Realban jáccana majd. -
#747 Nesta helyett Stam kellene. ő egy igazi favágó, ilyen kéne a csapat védelmébe. bár ha jól tudom, akkor a Milanba megy nyártól -
Rudee #746 Nyáron jöhetne Del Bosque, Joaquín és Lúció. Ennyivel meg is elégednék. Persze nem lennének szomorú ha csatlakozna hozzájuk Nesta is -
#745 hát ja... itt már a spanyol bajnoki cím sem segíthet... vissza Del Bosque-t! -
Rudee #744 Queirozt szerintem is elküldik, de Perez uralma valószinű megmarad. Del Bosque vissza jöhetne, bár Queiroz se rossz, de ezek után úgyse maradhat. -
Rudee #743 Porto még nem biztos, holnap 3 vagy 4 játékosuk nem jácchat. -
#742 ekkora szar végső négyest már rég nem láttam:
Chelsea, Monaco, Porto, AC Milan... uefa kupa szint..:( -
#741 asztakurva... kikaptunk... hogy a faszba lehetett ez?! Monaco-Chelsea... asszem még 1ik csapat sem volt bl döntős... hát kíváncsi vagyok a meccsre, de nncs hozzá sok kedvem megnézni... nem találok szavakat, teljesen ledöbbentem... -
Rudee #740 Grat Morientesnek, jövőre már otthon onthatja a gólokat. -
Rudee #739 Most van vége. De még így is tovább jutottunk mint a Juventus, a MU vagy a Bayern. Ezek után meg jövőre biztos hogy nagybevásárlás lesz, ami a többi kárörvendőnek lesz fájdalmas. -
#738 jah.. vége van már...:((( -
#737 basszameg!
hát őszintén szólva nem csodálkoznék, ha év végén kiszállna Queiroz és magával vinné Perezt is... nesze neked támadófilozófia!
4-2-ről még a Mucsaipuszta sem eshett volna ki a monaco ellen... 4-2!!!
*könnyezik...*
ui.:grat minden monaco drukkerenk (ha van itt olyan...) -
Rudee #736 5 perc hosszabbítás van, nemtom hogy vége e már. -
#735 Monaco-Chelsea -
#734 vége,tovább jutott a Monaco :) -
#733 mi?! 3-1 a Monaconak?! gecc, hogy áll most a meccs? elvileg mindjárt vége -
#732 ezt nem hiszem el...
ezzel kiesésre állunk? :( -
Rudee #731 Giuly megin... -
#730 -
Rudee #729 Morientes. -
#728 2-1 -
Rudee #727 Akkor megbocsájtok nekik, ha a döntőben Real meccset adnak -
#726 végülis igazuk van, mert a real meccs már szinte eldőlt, viszont cselzi-arzenál 1-1 lett, és ott bármi megtörténhet (na nem mintha Monacoban nem) -
Rudee #725 Szünet. -
Rudee #724 46. percben 1-1, Giuly egyenlített (még az 1. félidőben). -
Rudee #723 Vezetünk, Raúl lőtte a gólt a 36. percben.