81624
-
#1122 lol :) -
#1121 Perezt, 5 év közügyektől, a buszsofőrnek vegyék el a jogosítványát, és a helyszínen lőjék agyon -
Rudee #1120 Ezért kit és mennyi időre tilcsanak el? -
#1119 aljasság -
Rudee #1118 Ráadásul a csapatot szállító busz tilosban parkolt. -
#1117 LOL
emelett a szövetséget rozsdás fakéssel kényszerítettük az eltörlésre -
Rudee #1116 Robo, te is láthattad, hogy az eset előtt 1 perccel Figo a kispadnál járt, ahol végszükség esetére kapott egy baltát. Ha nem találta volna el Puyolt, akkor le kellett volna vágnia. Beckhamnél is volt egy kard, amivel veszélyeztetett. Casillas meg egy aknavetővel próbált sérülést okozni. A többieket nem figyeltem, de talán még Ronaldot is el kéne tiltani 4 évre, mert csúnyán nézett a lelátóról. Ha belegondolok, hogy Salgado meg kézzel végezte el az egyik bedobást... -
#1115 Casillast -
#1114 szvsz el sem találta, Solari rúgta le Puyolt. kölcsönkenyér visszajár, sunyi-Gerard az összel szájbarúgta Casillas, alattomosan, és szándékosan, azon bezzeg nem pörögtek ennyit... -
Rudee #1113 Azzal győzték meg, hogy visszahúzta a lábát. Ezt a vak is látta, az egy dolog hogy utánna még eltalálta a védőt. -
#1112 Luis Figót a Barcelona elleni vasárnapi bajnoki rangadó második félidejében állította ki Alfonso Perez Burrull játékvezető, miután rátartott a vendégek védőjének, Carles Puyolnak a lábára. Puyolt hosszú ideig ápolni kellett, majd később le is cserélték, és a jelen állás szerint három hétig nem játszhat. Figót előbb egy mérkőzésre eltiltották, ma azonban eltörölték az eltiltást.
A spanyol szövetséget videofelvételekkel győzték meg a Real Madrid vezetői, így a portugál klasszisnak nem kell egyetlen mérkőzést sem kihagynia, és ott lehet holnap a Deportivo elleni bajnokin
sejtem hogy győzték meg,sok sok pénzel -
#1111 de, fog jönni, ha Beckham megy, akkor Perez megegyezik evvel kapcsolatban Abramoviccsal. biztos vagyok benne -
#1110 ja,de samuel nemhiszem, hogy jön -
#1109 alakul a csapatom -
#1108 A La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap szerint David Beckham 60 millió euróért cserébe aláírt a Chelsea csapatához! A hírek szerint elsősorban Bekhamet okolják Madridban az elmúlt időszak vergődéséért, ezért is engedték át Abramovicsnak. A londoni forrásokra támaszkodó olasz újság úgy értesült, hogy David fizetése 150000 euró lesz az ezüstéremre pályázó kék-fehéreknél. A döntésben állítólag szerepet játszott, hogy Victoria (aki tavaly még elvágyódott az esős, ködös Angliából) visszavágyik a szigetországba, és hogy Londonban a játékos is közelebb kerülhetne családjához (David Londonban született).
Ha minden úgy történt, ahogy az olaszok közlik, akkor a nyár egyik legnagyobb igazolása van készülőben – vagy már ment is végbe!
-
#1107 persze, hogy cáfolnak, ez természetes -
#1106 Ronaldo játszhat a Depor ellen jelenlegi állás szerint.
Valdano cáfolja, hogy új edzőt keresnének.
A RvN cáfolja, hogy elhagyná a Unitedet. -
#1105 személy szerint ezt a felállást látnám szívesen jövőre:
-------Raul-Ronaldo-------
----------Totti-----------
--Zidane------------Figo--
-------Xabi Alonso--------
RC-Samuel-Helguera-Salgado
--------Casillas----------
Cesar, Raul Bravo, Mejía, Cambiasso, Solari, Guti, Morientes
tűrhető lenne. korrekt cserepad, megbízható(bb) védelem.
viszont Beckham valahogy nem fér be... -
#1104 remélem a lófejű marad mencseszerben, én nagyon nem csípom a csávót, sztem nem egy nagy szám. -
#1103 nyúz:
Totti leigazolása kpnek vehető. Samuel 3M kapna nálunk, Chelsea 4et ajánl neki, tehát itt bonyolultabb a dolog. viszont ő mindenképp Madridban szeretne játszani, és emelett Valdano kedvence is.
állítólag a MU elengedné RvNt megfelelő ajánlat esetén. (speciel ő nem hiányzik)
Xabi Alonso helyére a Sociedad már tárgyal Artetával, ő is szinte biztosra vehető, hogy jön.
-
#1102 Es ebbol a milan az isten -
#1101 milan, roma, juve, inter -
#1100 Spanyolhonban is csak 3 max 4 jo csapat van.......real.m barca valencia es depor -
#1099 4 csapat? milan,lazio,juve,inter,parma,roma,udinese -
#1098 FORZA REAL MADRID -
#1097 valószínüleg a gyökér, tképp 4 csapatos olasz bajnokságban :DD
MUHAHAHAHAHAHAAAAAAA -
#1096 ok.megmondhatod.szólás szabadság van -
#1095 mondom el lehet felejteni a topicot. nem kíváncsi rád senki. és én mondom meg. na helló -
#1094 de fogok ideírni.nem te mondod meg. -
#1093 az inter nem szar,csak nincs szerencséje és egész évben sérültek vannak.a realról ne beszéljünk.megnézném őket egy olasz bajnokságba.anconaval versenyezne. -
#1092 lol, benned egy költő veszett el :DDDD -
Rudee #1091 Télleg senkit se érdekelnek a hülyeségeid, de csak itt, csak most, csak neked:
Szar az Inter, szar a Barca
Matthewpamer húzz a faszba.
A normális emberektől elnézést kérek az előző 2 sorért, Mettyú talán hanyagolni fogja ezt a topicot a következő 6 évtizedben. -
#1090 csakhogy rákontrázzak az idióta humorra:
klikk -
#1089 mondom TÖBBET IDE NE ÍRJ BE. nem kíváncsi senki sem rád itt NEM TUDOD FELFOGNI? ne bazd szét ezt a topicot is. el lehet húzni innen. és a versikédet meg a barcás topicba nyomjad. ja, hogy már oda is benyomtad, és csak jópofi akartál lenni? isten b*ssza meg, hogy ilyen szánalmas legyen valaki -
#1088 szeresd őket a barsza topikban -
#1087 csak a barcát jobban szeretem mint a realt. -
#1086 nem lettem divatbarcás,és nem lettem antireálos -
#1085 ahhoz képest hogy mekkora buzi nagy betükkel szerepel a name logodban a Forza Inter felirat, szép nagy divatbarszás-antireálos lettél az utóbbi napokban. hányok a fajtádtól. -
#1084 dede -
#1083 többet ne írj ide