81624
-
#922 FT Atletico Madrid [1 - 2] Real Madrid
5' [0 - 1] Santiago Solari
27' Pavon sárga
47' Pavon sárga/piros
48' [1 - 1] Veljko Paunovic (pen.)
56' Gonzalo de los Santos sárga
66' Matias Lequi sárga
78' Aragoneses sárga
79' [1 - 2] Ivan Helguera
82' Jorge sárga
90' Gaspar sárga Raul Bravo sárga
90' Juanma sárga
9 sárga lap és 1 piroslap született a meccsen...
-
#921 Vége. szép volt 10 emberrel Real.
Ha ez nem ad erőt a folytatáshoz akkor semmi se.
El Robo-t üdvözlöm.
Találkozunk a Cm forumban.
De akkor is FORZA MILAN!!!! -
#920 megvan a győzelem, igaz kínkeservesen, de megvan. jöhet a Barcelona :) -
#919 2 - 1 a Madridnak. :))))) -
#918 2-1 végre -
#917 ugylátszik el megy a bajnokság is -
#916 Pavon ki. :( -
#915 1 - 1 -
#914 vezetünk? király
Bilbao-Zaragoza 4-0
Depor-Valladolid 1-1 -
#913 ja.majdnem alapvonalról rakta be.ő az egyetlen jó "kispados" a realnal -
#912 íííí bazz, csak most láttam az ismétlésben, hogy milyen gólt szerzett Solari... nem semmi -
#911 lol, csak most kapcsoltam oda a meccsre, már 1-0-ra vezet a Madrid! -
#910 Ficha técnica
Atlético: Aragoneses; Gaspar, García Calvo, Lequi, Sergi; Aguilera, De los Santos, Gabi, Nano; Ibagaza y Paunovic.
Real Madrid: Casillas, Salgado, Helguera, Pavón o Raúl Bravo, Roberto Carlos; Figo, Beckham, Guti, Solari; Zidane y Raúl.
Árbitro: Moreno Delgado (Comité catalán)
Campo: Vicente Calderón.
Hora: 22:00 h. -
#909 egy nagy gonddal kevesebb -
Rudee #908 Az esti meccsen nem jácchat Fernando Torres. -
#907 aha. -
#906 Hala Madrid
Forca Barça
Amount Valencia
vágod, kistölcsér? -
#905 beztoss -
#904 de nem az te géniusz, legfeljebb Forca Barça, látom vágod a témát :D még jó hogy nem Amount Barçát írtál :DD -
#903 :D
ő a második kedvencem
inter
barca
real -
#902 most nézem bazzeg mit írtál az aláírásodba. Hala Barça, GIGA LOL! :D :D :D -
#901 ugy mint j.zanetti az inter :D
de raul nem nagyon lő gólokat -
Cepheus #900 Bazz, ne hogy az utóbbi pár meccs alapján vonj le következtetéseket! Láttam a meccset és? Nem voltak formában, ennyi. Mindenkinél előfordul hogy gödörben van, a Madridnál meg ez most picit méyebb a megszokottnál. A galaktikus jelző most Osasuna vagy Monaco? Ehh, a Te drága Juvéd még soha nem kapott ki gyengeébb csapattól igaz?
Ökör -
#899 Raul viszont maga a Real Madrid -
#898 rault remmiképpen nem hagynám ki a kezdöböl -
#897 pedig figo nagyon jo.szerintem sokkal jobb mint bekem.raul viszont... -
#896 gondolom sajnos figo helyére -
#895 de azt nem értem hogy totti minek kéne?maximum raul helyére.mert a középpálya már nagyon offenziv lenne.
valahogy így kéne:
----------------Ronaldo--
----------------Totti----
Zidane------Emerson--Beckham-----Figo
R.Carlos-Samuel--Helguera---M.Salgado
---------Casillas -
Rudee #894 Én se birom a lófejűt, ráadásul gólai 99%át az ötösön belülről lövi. Ez a spanyol bajnokságba nem működne ilyen hatékonyan. Elég lenne Samuel, Totti és Emerson új igazolásként + Moro és kölcsönadott társai maradhatnának. -
#893 hát én sem nagyon bírom, nem örülnék ha leigazolnánk, inkább jöjjön vissza Morietnes -
#892 szerintem is 2 jó hátvéd kéne -
#891 én még annyira sem szeretném. Henry és RvN szerintem amúgy sem igazol el, Totti is nehezen, de az még belefér, ő maga mondta hogy csak a Real "kedvéért" hagyná el a Romát -
#890 nem bírom nistelrooyt. Mondjuk lófeje ellenére jól játszik, nem szereetném hogy a real megvegye -
#889 te meg egy idióta vagy -
#888 itt a nemzetisport.hu-n lehet szavazni, hogy ki nyri a spanyol bajnokságot, elég érdekesen áll a szavazás :) -
#887 sztem menj vissza a Juve-s topicodba, ígérem mi nem fogunk ott balhézni, veled ellentétben -
zambrotta #886 Látom sok közöd van a focihoz!!!! Nagy ívben leszarom, hogy hogy kell írni a nevét!! Én csak annyit akartam mondani, hogy gusztustalan a játékospolitika! A Juve most tényleg szar, de kb 2 év és olyan csapat lesz, hogy csak néztek!!!!
Gondolom akkor nem láttad a hét végi oszaszuna elleni meccset!???????? A két vgy három általad sztárolt játékos érdekesen játszott!!
Na de nem baj, majd sírtok a galaktikusokkal együtt!!!!
Ha a real galaktikus, milyen az oszaszuna vagy a MONACO????
Nevetségesek vagytok -
#885 első verziót választom :) -
#884 a cikk spanyolban kicsit bővebben volt, ennek összefoglalója (nem tőlem származik):
Perez attol fuggetlenul, hogy megnyeri e vagy sem a bajnoksagot, 4 igazolast tervez a nyarra.
/Meg persze ha ujravalasztjak.
elso verzio 1+3:
azaz 1 galactico es 3 kiegeszito ember.
masodik verzio 2+2:
2 galactico es 2 kiegeszito ember.
Az egyik "vadasztelep" a Roma lenne, a nagyon rossz anyagi helyzetuk miatt. A vedelembe Samuelt szeretne, Totti mint galactico es Emerson mint szuro. Azonkivul galacticokent szobajohet: Henry es RVN. (tehat osszesen 3-an vannak). A spanyol piacrol pedig Xabi Alonso es Joaquin erdekelt. Elkepzelheto, hogy visszter Moro, ill. 1-2 mashol mar jol "mukodo" canterano visszeterese (Valdo, Fernando). Azionkivul hosszabbit RC-vel.
-
#883 jeeee, jöhetnek mind3an, meg még kérjük szépen Luciót is