81624
-
Unreal1942 #842 1-2 játékost szeretek a Realban!
Pl. Zidane a kedvencem , de ez a sztárokbol összeharácsolt csapat + érdemil ezt a vereséget! -
#841 vége. jobb is... -
Rudee #840 Vége, remek. -
Rudee #839 Szegény Figo, nem kellett volna ollézni a Nike reklámba -
#838 bazze, ez hihetetlen, semmi nem jön össze, ez a hülyegyerek meg lerántotta Beckhamet, erre továbbot jelez a bíró -
#837 LOL -
Rudee #836 Hú ez a bíró hülyébb Pereznél is. -
Rudee #835 Kéne alapítani egy klubbot, felkérni a Florentinocskát elnöknek, de csak azzal a feltétellel hogy utánna Madridot nagy ívben el kell kerülnie -
#834 bazeg, még Zidane gólját sem adták meg, ő nem volt lesen :( -
#833 0-3 -
Rudee #832 Megcélozhatná a Perez fejét is. -
Rudee #831 CQ helyébe ez után a meccs után lemondanék a picsába, mer jó edző de szarból ő se tud várat építeni. -
#830 lol, Robi Carlos szétrúgta a szivacsot -
Rudee #829 Nem elfáradtunk, csak eccerűen szar a védelem. Ha gólt kapunk akkor meg a csatárok se tudnak olyan felszabadultan jáccani mint pl a Valencia elleni hazai kupameccsen. -
#828 bazeg, nem adtak meg 1 tizenegyest -
#827 ez kicsit durva volt -
#826 hát ez van,nem csak a reál fáradt el az év végére -
Rudee #825 Én a Perez családját sajnálom leginkább, ha így folytatja nemsoká temetésre készülhetnek -
#824 Figo bazzeg mit hagyott ki -
#823 komolyan,kezdem sajnálni a reált -
#822 kapásból 2 védőt kéne venni. Hú de hiányzi Makeléle, meg Geremi. nekem még Hierro is hiányzik -
Rudee #821 4. helyet még megcsíphetjük -
Rudee #820 Ha nyáron nem veszünk védőt akkor én tuti levadászom ezt a Florentino fickót -
#819 hát ezzel a játékkal minden lesz a Madrid, csak bajnok nem. ez egy eléggé nehéz sorsolás, még a Murcia meccs is gázos lesz idegenben -
#818 lol baze, rossz nézni a meccset -
Rudee #817 Atlético M. - Real M. és Valencia - Sociedad
Real M. - Barcelona és A. Bilbao - Valencia
Deportivo - Real M. és Valencia - Betis
Real M. - Mallorca és Sevilla - Valencia
Murcia - Real M. és Villareal - Valencia
Real M. - Sociedad és Valencia - Albacete -
Rudee #816 Első gól után mutatták az elnök urat, láttátok mennyire nyugodt feje volt? -
#815 thx -
#814 milyen meccsek vannak még hátra? -
#813 az ahogy az első gól előtt Raul Bravo lerántotta magával Salgadot, az a szilveszteri vicces jelenetek összeállításba kívánkozik.
Ha Ronaldo egy meccsnél többet kell hogy kihagyjon, most mondom hogy buktuk a bajnokságot is. -
#812 hehe -
Rudee #811 A köcsög viktoria bekkem a hibás, idén először van a Bernabeuban, máris 0-2 -
#810 az is igaz. -
#809 úgy nézzetek, hogy ha nem fordítunk, innen már a Valenciának kell hibáznia. Pedig aztán nem lesznek könnyű meccseink. -
#808 ment a labdáért,a kapus ment ki rá és közben meghúzódott a combja -
Rudee #807 Az Inter győzelme nem a védőin múlott. -
#806 és még lesz real-barca... -
#805 Ronaldo hogy sérült meg? nem láttam... -
#804 ha a bajnoki címet is elveszíti a csapat, én kilépek az ablakon. ilyen a mesében nincs -
#803 inter is fordított ma 2 perc alatt,igaz ott vannak védők is