81624
-
Rudee #4086 Lezárult Pablo Garcia átigazolása, a középpályás 7,5 millió euróba került. Holnap lesz a kupadöntő, az után várható a hivatalos bejelentés majd a játékos bemutatása is.
-
#4085 szvsz egy reyes-owen forog az agyacskájukban -
Rudee #4084 Meg Owent is. -
#4083 el akarják adni ezek a buzik Samuelt -
R9 #4082 persze lol Adriano realba röhely -
Rudee #4081 Woodgate állapota egyre csak javul, már a hosszabb távú futással sincs gondja.
Figo legújabb kérője a Valencia.
Adriano azt nyilatkozta, hogy megkeresték Madridból de csak jövő nyáron csatlakozik a csapathoz.
A Marca címlapján a "Robinho álma a Real Madrid" szöveg feszít. -
Rudee #4080 A Zaragoza 3 éves szerződést ajánlott Cesarnak.
Owent 16 millió fontért viheti az Arsenal, ha kell nekik.
Megkezdődtek a tárgyalások a Zaragozával Portillo kölcsönadását illetően. -
Rudee #4079 Spanyolország - Boszia-H. 1-1
Csak annak lehet örülni hogy Raúl újabb gólpasszt adott. -
Rudee #4078 Szeirntem azt akarja Perez, hogy Raúl jáccana Zidane helyén a bal oldalon, középen meg Baptista. Jöjjön Robinho, sokkal hasznosabb lenne. 2új EUn kívüli meg már sok is. -
#4077 1 fecske nem csinál nyarat, ráadásul arra a posztra kell ember legkevésbé (julio nálam nem védekező kp)
szvsz nagy átalakításra lenne itt szükség, de ez az elnök ezt nem fogja sose megtenni, ezzel elismerné politikája csődjét
óriási hiba volt megválasztani -
Rudee #4076 Baptista nagy megtiszteltetésnek érzi a Madrid érdeklődését és szívesen csatlakozna a csapathoz. Csak tudnám hogy miért pont Ő kell. -
_Vegeta_ #4075 :D -
_Vegeta_ #4074 Most ugy h ertse az is aki 0 spanyolbol. :) -
#4073 ez remek
lefordítanád eme roma nyelvet nem művelők számára? -
Rudee #4072
-
_Vegeta_ #4071 Aszittuk mar te vagy ilyen mocskos mazlista. :D
Ballack jon Joaquin meg nem ?? Hogyisvanez? EEEHHH -
Rudee #4070 A Zaragoza leigazolná a biztos távozó Cesar kapust.
Visszatértek Madridba a kölcsönadott játékosok (Carlos Sanchez, Olalla, Minambres, és Rubén). -
#4069 nemtom. anno fek.azra volt kitéve -
Rudee #4068 168 millió még Butragueno decemberi bejelentésekor volt, 2-3 hetet ~65-70 millió fontról lehetett hallani. -
#4067 ehh
pár hete még 170 milka volt -
Rudee #4066 Ballack leigazolása szerencsére még nagyon messze van. Butra nyilatkozta, hogy Gerrard után a német lesz a második fő célpont.
Perez számolgatott és úgy döntött hogy 120 millió eurót költhetünk játékosokra.
Helguera nagyon várja, hogy a vezetőség megkeresse szerződése meghosszabbításának ügyében.
Sacchi szomoróan nyilatkozta, hogy Joaquín megszerzése jelenleg lehetetlen. Az okok nem ismertek. -
#4065 a galériájában volt szal simán lehet a bnője
de azér köszi hogy benéztél:D -
_Vegeta_ #4064 Egy szoke "basznam" kategoriaju csaj esetleg? :D -
#4063 Robo! Remélem nem indiszkrét, de kicsoda ez a hölgyemény? -
#4062 Ballack a tietek? -
#4061 szevasz az utóbbi idők legnormálisabb vételét csinálnátok vele
bár kétségtelen hogy egymaga nem képes azt a terhet átvenni ami zidanera hárul -
_Vegeta_ #4060 En se csipazom a csavot. :| -
#4059 AS is tele van a hírrel. hát én egyátalán nem örülök neki, nagyon kevés németet látnék szívesen a csapatban, ő nem tartozik közéjük. -
#4058 Football 11:51
Real Madrid would aim for buying the contract of Bayern Munich and Germany midfielder Michael Ballack, according to Spanish press.
Ami az eurosport.com-on kijön, az nagyritkán kamu. -
#4057 ez igaz -
#4056 szűrő poszton biztosan, csak hogy nem egy poszton játszanak eredetileg. -
#4055 Emerson Guti csere??? Emerson szerintem jobb... -
#4054 ha jön Garcia akkor nem kell -
Rudee #4053 A juventus hivatalosan is jelezte, hogy Emersonért elfogadnák Gutit.
Ezzel se mi járnánk jól... -
Rudee #4052 Július végén Madridban is ezt akarom látni:
-
#4051 ja télleg -
Rudee #4050 Cambiasso volt tavaly. -
#4049 és ki a másik jó? -
Rudee #4048 Azt én is olvastam, de az Internek se lehet olyan szerencséje hogy egymás után 2 jó játékosunkat is megkapja. -
#4047 pont mondani akartam:D