81624
-
#4126 azt hittem Sacchi meg Perez idén megpróbál normálisan igazolni, de ha mindenki elmegy akit eddig beszéltek, és olyan szinten szarnak az új igazolásokra, ahogy eddig, örülhetünk ha egy uefa kupás helyet elérünk. -
Rudee #4125 Diogo egyébként uruguay-i, de van olasz útlevele. -
Rudee #4124 S. Ramos csak akkor jön, ha Samuelt megveszi valaki
AS szerint sikerült megegyezni Diogoval, így újabb védekező játékossal bővül a keret
-
_Vegeta_ #4123 Nekem sajna nem akarja leszedni. :( -
_Vegeta_ #4122 Eh.. Budapestiek megin tisztessegtelen elonyre tennek szert. -
#4121 hát én se fogom kihagyni az biztos -
#4120 ha ez a Madrid budapesti látogatása igaz mindent megteszek hogy lássam őket :D -
#4119 Liga válogatott ellen?
7:0 a Madridiaknak :PPP -
#4118 úgy hírlik a liga válogatott ellen -
#4117 jaja, már hallottam a hétvégén, hogy valami nagy dolog fog ki derülni a hét elején, ez volt az. ott a helyem. -
Rudee #4116 Az NSO szerint a magyar-argentín meccs előtt 3 nappal Bp-en jáccik a Real Madrid. Hogy ebből mi igaz, az nagy kérdés. -
Rudee #4115 Figot már a Villarreal is leigazolná. -
#4114 ki a faszt érdekel? -
Rudee #4113 Az, japán vagy milyen. -
Rudee #4112 Majd megkeresem őket, nemtom melyik odlalról szedtem le (már töröltem azóta, feltölteni nem tudom). -
#4111 az valami focicsapat? -
#4110 nem lattam csak az eredmenyt olvastam muti a golokat -
Rudee #4109 És milyen gólokat kaptak a Yokohama elleni meccsen -
#4108 KATALAN IZÉK LETTEK A BAJNOKOK TURORUDEE:DDDD -
Rudee #4107 A katalán izék 20 millió eurót ajánlottak Joaquínért, bízzunk benne hogy a szélső még most Madrid szurkoló
A Marca szerint Ballack nem igazol Spanyolorzságba (legyen igazuk)
Mejía jövőre egy Bundesligás csapathoz kerülhet kölcsönbe -
Rudee #4106 A Liverpool továbbra is szeretné leigazlni Gutit
Helguerat a Juventus után Angliába is vinnék, az Everton és a 'pool a két új érdeklődő -
#4105 hello
simán ki lehet flashgettel
szerkesztés --> url beillesztés --> beírod oda: mms://stream1.terra.es/cseguro/rmadrid/rmadrid0269.wmv?url=51662724173116
és már tölti is! -
Rudee #4104 Perez újabb nagy álma Henry legiazolása
Pablo Garcia bemutatása a héten megtörténik
A Racing Juanfrant és Borjat akarja (remélem csak kölcsönbe) -
Rudee #4103 Conquense-Real Madrid B párharc lesz a másodosztályért. Az első meccset vasárnap jáccák. -
#4102 Ballack nem, Baptista inkább.
Joaquin a Barcelonaba? na neee.. -
#4101 hehe hát jah nálunk meg világrekord lenne... -
Rudee #4100 A B csapat meccsén egyébként 27000 néző volt. A Juventusnál sokszor örülnének ennyi embernek. -
_Vegeta_ #4099 :( -
#4098 így simán semmiképpen, talán próbálni kéne valami progit ami felvesz streaming mediat, de egyebet nem tudok, nem értek hozzá -
#4097 Remélem az utolsó meccs is meglesz és üdvözölhetjük a Real B-t a fifában :DDDD meghát azér első két osztályban két Real Madrid az nagydolog:DDD -
_Vegeta_ #4096 Nemtudjatok veletlen hogy lehetne ezt a videot kiapplikalni. ? :) -
Rudee #4095 Arbeloa és Borja Valero góljaival nyert a B csapat a Zaragoza B elleni visszavágón.
-
Rudee #4094 Mcs10, ide nem kérünk reklámot, thx... -
Rudee #4093 Jó hír, mer ennyit senki se adna érte :) -
#4092 ez borzasztó hír, már az is hogy el akarják küldeni, az meg pláne hogy pont ennyit fizettünk érte 1 éve. -
Rudee #4091 Samuel 24 millió euró alatt nem mehet el, ez jó hír. -
gulyasa #4090 Nézzétek meg a madridista.hu-n (akik esetleg nem tudják,hogy van ilyen is), mert van egy felhívás a főoldalon, a carnet-esekkel kapcsolatban. -
Rudee #4089 AS szerint létre jöhet egy Owen-C. Ronaldo csere. -
#4088 jellemző a buzeráns mundora, hogy pont egy ilyen fintorgós képet tesznek ki. -
#4087 az nem lenne rossz...