81624
-
Rudee #4166 Ügynöke is elmondta hogy akkor írják alá a szerződést, úgy legyen. -
#4165 úgy tűnik igen, Marcan is, ASen is fent van a hír -
Rudee #4164
Remélem a leigazolása miatt lesz nagy nap jövő péntek. -
#4163 a fütyülést részben az idióta közönség váltotta ki :) fütyülték Ronaldot, Rault, Samuelt, mindegy, akit éppen a legfosabb média szidott, azt fütyülték. -
Rudee #4162 A Sociedad elleni 10 perc volt Luxa bemutatkozása.
A fütyülést részben Figo hozzáállása váltotta ki, 1-2 nyilatkozatánál nem gondolta át mit is mond.
Az milyen hozzáállás, hogy nem foglalkozik a játékkal mert tudja hogy nem kap új szerződést? Talán ha tavasszal is hajtott volna, akkor már elé is raktak volna egy új szerződést. Ő ugyanannyira hibás a történtekben, mint bárki más.
Luxa kirakta, mert volt ember a pótlására. -
_Vegeta_ #4161 Igen igaz, csak a vegefele kerult ki a kezdobol, de egyaltalan miert... (A socieadad elleni meccsen volt kezdo, de az nem luxas meccs volt.) Tehat szerinted annak kell jaccani aki nem teljesit es annak kell a padon ulni aki jol jaccik?
Az utolso meccsen is ami volt masodik felidoben az egyszeruen undorito. Amint figohoz kerul a laba a kozonseg elkezd futyulni meg ógatni. Hát kérem mifele hozzaallas ez? Raadasul Figo még ennek ellenere is jol teljesitett bar a csapattarsak nem igazan mertek/akartak neki passzolni.
Jah es nemtom lattatok-e slovakia-portugal meccset. A kis kocsog c. ronaldo megin szepen jaccott oke, de figo is zsenialis volt + probalta segiteni c. ronaldot. -
Rudee #4160 Augusztusban jön a nyár legnagyobb igazolása, addig pedig a szükséges posztok lesznek megtöltve
Az Inter 3 millió eurót adna, ha Samuel a következő évben náluk jáccana kölcsönben
Luxa a Lyon védőjét, Crist csábítgatja Madridba
Lugano már a 3. uruguayi játékos, akiért ajánlatot tettünk a nyáron -
Rudee #4159 Luxa érkezése után Figo 14 (+ a Sociedad elleni 10 perc) meccsen is kezdő volt. Egyszer volt eltiltott és a barcelona elleni hazai meccsen került kispadra. Ez azért bőven sok lehetőség arra hogy meggyőzzön bárkit is. -
_Vegeta_ #4158 előbb leültette, utána vesztek össze - a lenyegen nem valtoztat.
Gerrard: Nem szimpatikus, ennyi. :) -
#4157 Gerrarddal biztos nagyon jól járnátok... -
#4156 kiesett a Santos. Perez, bukszát kinyitni! -
#4155 sztem te nem jól tudod a dolgokat, előbb leültette, utána vesztek össze, pontosabban azóta nem köszönt neki Figo.
Gerrard meg miért legyen pletyka? mert sok év után lenne egy igazolás, ami megérne annyi pénzt amennyit Perez kifizet egy sztárigazolásra? -
_Vegeta_ #4154 Es robotnyknak is meg ugylatom franconak is:
Nem olyasvalakit ultetek le a padra aki eves teljesitmeny alapjan a legjobbak kozt van, arrol meg nem is beszelve h mien gerinctelen dolog azert betenni a kispadra mert osszevesztem vele. Nem gondoljatok?
Zidant enis letettem volna meg rault is. Owen tul keveset jaccott.
Nem beckham miatt nem jatszott figo. Ot kar belekeverni, egyebeknt jobb teljesitmenyt mutatott mint zidane. :)
Elvileg Luxemburgot nem erdekli ha vki sztar leulteti szivbaj nelkul, hat en ezt nem vettem eszre..
Sheva: Remelem csak egy pletyi. -
#4153 Gerrard lehet az új galaktikus -
#4152 -
#4151 Jó lenne, ha mindenki rájönne, hogy senkinek sincs bérelt helye a csapatban. Mondjuk én Zidanet IS leültettem volna. -
Rudee #4150 Nála is jáccott Figo, de Beckham jobbnak bizonyult. -
_Vegeta_ #4149 Az a fa**kalap. :P
Sose fogom elnezni neki ahogy Figoval viselkedett. -
Rudee #4148 Luxa "kicsit" többet jelentett a jó tavaszban, mint a barca legyőzése. -
#4147 Az egész Real magára talált lehetett látni miután elverték a barcat új erőre kaptak!Legalábbis én így látom! -
Rudee #4146 Hát RC is sokat hibázott idén és a szabadrúgásai se voltak olyan hatékonyak mint eddig. Ronaldo legalább a bajnoki hajrában magára talált. -
#4145 Ja és nem a legjobbai,hanem a legjobbak!(posztukon) -
#4144 Összehasonlítani annyira nem könnyű őket,de ebben az évben azért Carlos hasznosabb volt mint Ronaldo!Ronaldo is szeretem de mióta real fan vagyok azóta Carlos az Isten!(Már régóta kb 96-óta!)Itt van egy jó háttér:http://www.realmadrid.com/galeria/descargas/fondo_1024.jpg -
Rudee #4143 Mondj már pár szempontot, ami alapján Te össze tudsz hasonlítani egy védőt és egy csatárt. Saját posztjukon természetesen mindketten a világ legjobbjai közt vannak. -
#4142 Vagy nem így van?
-
#4141 Inkább Carlos,Ronaldo a második utána Kaka.Ronaldonak nem fog jóttenni,hogy nem játszik a válogatotban!
-
#4140 mármint hogy Ronaldo a legjobb...:) -
#4139 R.Carlos a legjobb de Robinho játszik jelenleg brazilíában!
-
#4138 de nem a legjobb brazil...:)) -
#4137 Robinho tuti jön?
Mert nagyon jó lenne.Fiatal és nagyon jó játékos már láttam egy pár Santos meccset
és eggyértelmű hogy ő a jelenleg legjobb brazíliában!!! -
#4136 Kik várhatók a realba?
-
Rudee #4135 Ezen a héten Benítez Juanfrant akarja leigazolni Madridból.
A héten eldől, hogy Solari megy-e az Interbe, Diogo állítólag az Ő pótlására jön. Kár hogy teljesen más poszton jáccanak...
Samuel már 15 millió euróért is vihető.
-
Rudee #4134 Kaká szerintem nem kell, inkább lendüljön formába Raúl. -
_Vegeta_ #4133 Ebben igazad van. -
#4132 Kaka kéne a realba nagyon jó játékos!!!Jobb mint a ngyképű Ronaldinho!!!
FORCA REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#4131 Jön a Real nyáron!!!!Ez tuti most olvastam a sport1 honlapján és jönnek a sztárok is!!!
-
Rudee #4130 Ja de Samuel is csak júliusban jött, addig meg van még idő. -
#4129 épp kérdezni akartam :D
(FM rulz) -
#4128 Woodgatet igazoltuk későn, meg Owent, Owenre ugye nagy szükség volt, Woodgate meg... -
Rudee #4127 Tavaly nyáron is elég későn jöttek az újak, talán idén is a végére marad 1-2 meglepetés.