81624
-
Rudee #4246 Zidane ma 33 éves
Jövőre nagy valószinűséggel a másoosztályban szerepel a B csapat, első új igazolás a kolumbiai Rodallega lehet
A Getafe Rubént akarja leigazolni -
#4245 Robinho: "Mi fichaje es cuestión de horas" (az átigazolásom csak órák kérdése)
emellett a Lyon tett egy célzást, hogy 25 milliós ajánlatot kapott tőlünk Essienre. -
#4244 Kíváncsi leszek, hogy 18 millió euróról mennyit fog még emelkedni az ára! :D -
Rudee #4243 Pénteken megy Madridba az ügynöke. -
#4242 valószínű, de 1-2 héten belül kiderül -
#4241 Robinho jön vagy nem?
tudja valaki
-
R9 #4240 jó kis videó illik hozzá a zen is -
R9 #4239 alapba jó csapat :D -
Rudee #4238 Itt egy kis videó Beckhamről. -
#4237 lehet hogy ő is. elég jó csapatot csinálnak Perezék OTT. -
Rudee #4236 El fog menni valószinű. Perez legalábbis azt mondta, hogy csak akkor lesz rá szükség, ha nem sikerül megszerezni Sergio Ramost. -
#4235 És Samuel ő is megy Interbe vagy marad? Vele most mi a helyzet? -
R9 #4234 ja hozzánk -
Rudee #4233 Mostani keretből akkor is csak Zidane tudna ott jáccani, nem véletlen került szóba Reyes és C. Ronaldo leigazolása se. Robinho csak a vonal mellett futkározva jáccik bal szélsőt, szerintem sok is lenne neki Zidane szerepe. Solari meg úgy tűnik elmegy. -
#4232 azt értem, hogy ott játszott, de akkor eröltették rá ezt a se középső irányító, se balszélső posztot, amikor ideigazolt -
Rudee #4231 Egész szezonban ott jáccott, ahová Diogot tették. Más meg nincs oda. -
#4230 Zidane soha nem volt balszélső, már nem is lesz, ellenben én már középre sem tenném be -
Rudee #4229 Gravesen és Pablo Garcia közt nehéz választani, viszont Diogo hogy kerül a középpálya bal oldalára? Oda inkább Zidane kell, elől Owen és Ronaldo, mögöttük meg Robinho. -
R9 #4228 amúgy se lesz [viccel] -
#4227 a madrid nem lenne bajnok, ha ez a csapat kezdene -
#4226 Gravesen hiánya viszont szúrja a szemem, őt semmiképpen nem hagynám ki a kezdőcsapatból! -
R9 #4225 ez odabasz hallod! -
#4224 azért ez nem lenne rossz. -
#4223 Az AS.com kezdőtizenegye:
Iker Casillas - Míchel Salgado, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos - Beckham, Pablo García, Diogo - Zidane - Robinho, Ronaldo -
#4222 ki már régen, elvileg a héten tárgyal Perez Robinho ügynökével -
#4221 na kiesett már végre a Santos? megkéne mostmár kötni azt a szerződést...
gondolom, ha addig leigazolnánk Robinhot akkor ő is jönne Bp.re -
Rudee #4220 RC a következő idényt már spanyol állampolgárként kezdheti, hamarosan megkapja az útlevelét is
Az Arsenal 11 millió eurót ajánlott Gutiért -
_Vegeta_ #4219 Az h kinek ki szimpatikus egyene valogatja.
Figo - talan a legtanultabb, legertelmesebb futbalista aki szivvel lelekkel dolgozik
raul - rendes srac lehet, mindig megcsokolja a gyurujet. :)
roby carlos - no komment a vilag legjobb vedoje szentem, es o is mindent belead a futball tudasa meg egyertelmuen a legjobbak koze emeli +brazil :))
woodgate - asszem az egyetlen angol jatekos aki szimpatikus..kar h nem jacchatott ebben az evben :(
iker - iker ... :D -
#4218 az első sorral tökéletesen egyetértek, de a másodikkal.........
woodgate kivétel lehet -
_Vegeta_ #4217 off
En vilageletemben azert szerettem egy csapatot, mert szimpatikusak akik muvelik benne. Nokomment.
Madridot is azert birom mostansag mert. figo, raul, roby carlos, woodgate, iker stb még paran szimpatikusak. :) -
#4216 ez igaz de focizni tud -
#4215 mert egy utolsó tapló paraszt. -
#4214 mert me nem? -
#4213 ez rossz vicc volt.
(ha a 15 milliót mellé adják akkor sem kéne) -
Rudee #4212 A Roma 15 milliót + Gutit kéri Cassanoért.
Rá nincs szükségünk. -
Rudee #4211 Írhatsz rosszat, csak legyen némi valóság alapja is... -
#4210 faj az igazsag ember?Madridrol semmi rosszat vagy mi?? -
Rudee #4209 Remélem 20 millió alatt lesz, drágábban nem kell. -
#4208 "Sergio Ramos da el o.k. al Real Madrid"
úgy tűnik elfogadja az ajánlatot -
#4207 húzzál már életért ezzel a gyász dumával bazeg, aki itt gyász, az te vagy.