81624
-
Rudee #6288 FM topikba le lett írva párszor, de hiába. -
#6287 légyszives részletezd, mert ezeket a félmondatos kommenteket nem értem -
Rudee #6286 Nem, nem ők. De inkább nem részletezem, mert úgyse lesz igazam. -
#6285 elmondom az elején, én ide beszélgetni jöttem, nem vitatkozni. kérem hogy ezt a vitapartnerek tartsák tisztában -
#6284 "Nem hát, sőt, mi vagyunk az SG szégyene" - szóval nem mondam ilyet
"De legalább nem próbálunk uralkodni egy topikon." miért Ők uralkodnak egy topikon? -
#6283 te sem -
Rudee #6282 Nem hát, sőt, mi vagyunk az SG szégyene. De legalább nem próbálunk uralkodni egy topikon. -
#6281 te sem -
#6280 mind1, hogy ki mit ír.......beleolvastam a Barca topikba is
semmivel sem vagytok különbek -
Rudee #6279 Olvass vissza, hogy ők miket szoktak írni. -
#6278 nem vagytok ti sem különbek .......szalonáztok, de besértödtök ha margitozik vki -
Rudee #6277 Nem lesz jobb szélsőnk, Luxe kitalálhat valamit. -
Rudee #6276 A bárszalonna. -
R9 #6275 te mindig ilyen okos vagy? -
#6274 szalonna? -
Rudee #6273 A szalonna se lesz veretlen, fogsz te még sokat sírni ebben az évben. -
Rudee #6272 A bal lábát eltalálták, el is esett ahogy kell. Sokkal inkább volt 11es, mint a túloldalon. -
Csesza #6271 hova nézzzek utána??? ha 1szer csak 2 forduló (se) ment le eddig
ha most feljutok azok akkor általába kiesőjelöltek -
#6270 mellesleg honnan veszed azt, hogy kiesőjelölt ellen???? a Celta igaz most került be, de tavalyelőtt esett ki, ugyanabban az évben, amikor BL résztvevő is volt, úgyhogy mielőtt kárörvendeni jössz, nézz utána a dolgoknak, ne csak egy meccseredményt olvasva gyere ide -
Csesza #6269 námtom, de még multkor én is ilyesmit reklamáltam 1x hogy nem megérdemelt vereség meg nem volt gól, és ti meg lehurrogtatok hogy aza gól amit a spori megad, ugyhogy kicsit szájjatok magatokba -
#6268 ha csak olvastad ne pofázz bele, amikor nem is láttad a meccset -
#6267 de az Inter nem is kapott ilyen gólt, mint az utolsó -
Csesza #6266 nemmagyarázkodom!!!! hol??? igen kikapott az inter ennyi!! csak kérdeztem hogy miafasznak hozta fel az intert ha 1x semmi köze a real-hoz, sztem meg ő magyarázkodik, (téma elkerülése)
és nem lépek vissza ugy ahogy 1-2 emberke is odajön a Barca topikba röhögni :DDDDDDDDDDDdd (szarok rád, majd pont te fogod megmondani hogy micsinjájjak) -
#6265 0-1 P. Contreras
1-1 Ronaldo
2-1 Baptista
2-2 A. Nunez
2-3 Ramires Domingues
Robinho cselek, helyzetek:
Robinho 1
Robinho 2
Robinho 3
Robinho 4
Robinho 5
Robinho 6
És itt van még egy Ronaldo helyzet is. -
#6264 de szerintem...nem kotekedni akarok....de az elso golnal mintha hozza se ertek volna baptistahoz -
#6263 nem maradtál le gólról, nem volt benn, plusz előtte lerántották Ramost, de a partjelző képernyőre akart kerülni -
#6262 Hat 2-2 ig lattam az utolsorol lemaradtam. -
#6261 ne magyarázkodj már! ne keresd már a kibúvókat! kikapott? ki! akkor ne vigyorogj és lépj vissza a topicodba.
stfu.htx. -
Csesza #6260 az Inter tegnap egy nagyon jó csapattol kapott ki idegenben, ellenben a Real hazai pályán egy kiesőjelölt-től :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az Internek meg miköze van a Real-hoz???? :DDDDDDDDDDDDDD -
#6259 :DDDDDDDDDDDD égett mint a rongy:DDDDDDDDDDDDD -
#6258 a tegnapi meccs nem a gyenge játékon ment el hanem Pavonon. az első adandó alkalommal adott egy gólt az ellenfélnek, aki utána egyszer tántorgott el a kapunkig, ahol a kedves játékos volt szives megint balfaszkodni, éppen akkor mikor már megdolgozunk azért, hogy visszavegyük a vezetést. Ramos és Robinho legyen kezdő, Baptista is, Guti viszont nem lesz az ha így játszik.
úgy tűnik Beckham is kihagyja amúgy a Lyon elleni meccset, jó lenne ha mostmár nem szedegetnénk a sérülteket. -
#6257 mit játszott az inter tegnap? -
Csesza #6256 most olvastam az eredményt, szép volt fiúk!!!! -
#6255 szerintem az én képemen jobban láccik hogy nem volt gól, ekkora igazságtalanságot!
mindezek mellett jobban kellene pötögni a Realnak és ien színtű csapatokat 4 fával simán megütni! -
Rudee #6254 Szivesen, de ha lehet ne miszterezz. -
Rudee #6253 Nem. -
#6252 ez az oldal fizetős, ahonnan ezek a képek vannak? -
#6251 itt is megköszönöm Mr. Real Madrid -
Rudee #6250 Lehet róla szó -
#6249 Rudee Mr. Real Madrid fan , a Palermo tolpikba nem lennének megit ilyen képek?