81624
  • jAsOn VoOrHeEs
    12:20 - Cesc Fabregas hosszabbított az Arsenal csapatával.

11:43 - Cristiano Ronaldo lát esélyt arra, hogy Manchesterben folytassa pályafutását.

Jobbnál jobb hírek, Robben meg jól érzi magát a Chelseanél, edzője szerint Diarra pedig a Lyonnal szeretne még BL-t nyerni.
  • jAsOn VoOrHeEs

Egyébként a mezek bemutatása még nem kezdődött meg.
  • hunbasser
    pablo garcia
  • Csabesz6
    szerintem vki olyan lesz zizu helyett aki adidasos(ugye bekem és raul is az,zizu is az volt)szal vki olyan szerintem aki az adidassal ál szerzödésbe
  • hunbasser
    igen,de ramosék sajnos előbb jöttek haza.
  • LasDen #14983
    Ramos is VB résztvevő volt.........meg Beckham meg Raúl..... :D
  • robotnyk
    jah igaz
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én Ramosra teszek, brazilok szerintem még vakációznak, legalábbis a VB-résztvevők :)
  • robotnyk
    Robinhora tippelek
  • jAsOn VoOrHeEs
    Zidane helyett szerintetek ki lesz majd az idei mezek bemutatója Raul és Beckham mellett?
  • H0ri
    úgylegyen 8)

Hala madrid! ^^
  • LasDen #14977
    Portillo? pasz....lehet......
    Soldado sztem nem jut az ő sorsára....ha betartják hogy jobban odafigylnek az utánpótlásra talán még nagy játékos is lehet...........
  • szoltan
    Ugyanaz a sors vár rá, mint Portillora. Télleg, vele mi van most? Megvette a Bruges?
  • LasDen #14975
    Soldado valószínűleg kölcsönbe megy a Celtahoz v Osasunahoz......de ms klubbok is sorakoznak...... :D
  • Matthew Prosac
    már most irigylem a védelmeteket és az edzőtöket! nagyon jól jártatok
    [a United miért nem kapkodja el a Juve játékosait, ha már itt a sohavisszanemtérő lehetőség ? ]
  • LasDen #14973
    Casillasért az a 46 milla nagyon kevés........semmi pézért nem adnám el...Abbiati gyühet.... :D
    Toni? hááát.......a VB-n nem alkotott és ez lehet hogy kicsit visszaveti a gólgyártásban......
  • horpeti
    utálom Capellot, no meg a Juvés játékosoknak sem örülök.

De ha szimpatikusan gatyába tudja rázni a Madridot, lehet még megkedvelem (őket).

Mondjuk Cannát csípem :P

Igaz ez már egy nagyon más Madrid lesz, de remélhetőleg elkezdődik valami pozitív...

Persze jobb lenne fiatal játékosokat érlelni sztárokká, de erre most nincs idő... Majd ha meglesz a bázis...
  • robotnyk
    Mijatovic:

-Cannavaro 32 éves, Zambrotta pedig majdnem 30. Mindketten újdonsült világbajnokok.
    -Ez a jelenlegi filozófiánk, győztes tipusúak, és kész játékosok. Három rossz, trófeák nélküli év után most rögtön fel kell építenünk egy nyerő csapatot. A fiatalok jöhetnek később is, bár ezen a nyáron is lesznek kivételek. Capello számára minden világos, és biztos, hogy novemberben már tudni fogjuk, mi a teendőnk a következő szezonra. Most a szükséges helyekre fogunk igazolni, mindannyian arra tervezünk, hogy legalább egy címet nyernünk kell. Nem hibázhatunk.

[...]

Nem akarjuk őket kölcsönvenni, csak saját játékosokban gondolkodunk, ahogy a klub történelmében mindíg is elv volt ez.
  • csm
    abbiati még messze nincs 35 éves
  • hunbasser
    én nem csalódtam zidaneban,én tudtam eddig is,h ilyen :)
  • horpeti
    meg is kaptam a pirosat :P
  • horpeti
    loooooooooool
  • horpeti
    nagyon jó is összefoglaló volt!

Nagy játékos!!

SEmennyit sem csökkent aszememben a Materazzi eset után sem!

Max. akkor picit csalódott voltam, de kevés az olyan játékos, aki sosem hibázik
  • hunbasser
    legjobb játék :DDD
  • robotnyk
    majd mindenki, aki nem csak 4 évente, vbk alatt ért a focihoz, lenyugszik és félreteszi az álszent moralizálást, az ilyenek miatt fog emlékezni Zidanera.

Au Revoir!
  • DJ Bee18
    áhh CR Beckham helyett? CR egy komolytalan játékos, ilyen nagy posztot nem bíznék rá, és nagypofájú. Robben kell és Joaquin, kész :)
  • franc0
    szerintem ezen lovagolni még mindig, az a szánalmas...
    bár nem szeretem használni ezt a szót, mert az is szánalmas.
  • DJ Bee18
    akkor mit mondott?
  • Monoton
    Materazzi: Anyád egy terrorista szajha!

A legújabb verzió szerint Marco Materazzi (képünkön), az olasz labdarúgó-válogatott védője a vasárnapi vb-döntőn Zinedine Zidane beteg édesanyját vette a szájára, és a francia karmester ezért fejelte őt mellkason.

A vasárnapi berlini finálé 110. percében Horacio Elizondo játékvezető felmutatta a piros lapot Zidane-nak, amiért durván belefejelt Materazzi mellkasába.

A brit The Sun című lap szerint a Real középpályása azért veszítette el a fejét, mert az Inter bekkje leterroristázta őt, illetve leánytestvérét prostituáltnak nevezte. Az ügy kivizsgálása érdekében szájról olvasni tudó szakértőket is felkértek, hogy kiderítsék, mi váltotta ki Zidene-ból az agressziót.

A legújabb verzió szerint Materazzi a francia kapitány vasárnap kórházba szállított beteg édesanyját vette a szájára. "Mindannyian tudjuk, hogy anyád egy terrorista szajha. Menj a francba!" - mondta a védő.

A tetovált futballista természetesen tagadja, hogy ilyesmire ragadtatta volna magát.

- Ez hazugság! Nem igaz, hogy ilyet mondtam. Azt sem tudom, mit jelent ez a szó - nyilatkozta Materazzi.

utolsó mondatra a kommentem: lol, szánalmas !
  • hunbasser
    DE! :)
  • Monoton
    csitt!

robben nem kell :)
  • hunbasser
    áz :S (oda robben)
    ya,és beckham-cr csere? :)
    (beckhamnek örülnének manchesterben)
  • Monoton
    baloldalra CR tökéletes lenne
  • DJ Bee18
    :DDDDDDDD
  • hunbasser
    zizouuuuuu :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én már tudom is, hogy ki legyen a személyi sportedzője.
  • hunbasser
    spanyolosítás szempontjából mindenképpen jó
  • DJ Bee18
    És nem is rossz ötlet a csere
  • robotnyk
    Riberyért negyedannyit sem fizetnénk, amúgyis csak Sanz terveiben szerepelt, Heinze szintén nem téma, Cesc-Baptista csere viszont benne van a pakliban.
  • hunbasser