81624
-
#14988 12:20 - Cesc Fabregas hosszabbított az Arsenal csapatával.
11:43 - Cristiano Ronaldo lát esélyt arra, hogy Manchesterben folytassa pályafutását.
Jobbnál jobb hírek, Robben meg jól érzi magát a Chelseanél, edzője szerint Diarra pedig a Lyonnal szeretne még BL-t nyerni. -
Egyébként a mezek bemutatása még nem kezdődött meg. -
#14986 pablo garcia -
#14985 szerintem vki olyan lesz zizu helyett aki adidasos(ugye bekem és raul is az,zizu is az volt)szal vki olyan szerintem aki az adidassal ál szerzödésbe -
#14984 igen,de ramosék sajnos előbb jöttek haza. -
#14983 Ramos is VB résztvevő volt.........meg Beckham meg Raúl..... :D
-
#14982 jah igaz -
#14981 Én Ramosra teszek, brazilok szerintem még vakációznak, legalábbis a VB-résztvevők :) -
#14980 Robinhora tippelek -
#14979 Zidane helyett szerintetek ki lesz majd az idei mezek bemutatója Raul és Beckham mellett? -
#14978 úgylegyen 8)
Hala madrid! ^^ -
#14977 Portillo? pasz....lehet......
Soldado sztem nem jut az ő sorsára....ha betartják hogy jobban odafigylnek az utánpótlásra talán még nagy játékos is lehet........... -
#14976 Ugyanaz a sors vár rá, mint Portillora. Télleg, vele mi van most? Megvette a Bruges? -
#14975 Soldado valószínűleg kölcsönbe megy a Celtahoz v Osasunahoz......de ms klubbok is sorakoznak...... :D -
#14974 már most irigylem a védelmeteket és az edzőtöket! nagyon jól jártatok
[a United miért nem kapkodja el a Juve játékosait, ha már itt a sohavisszanemtérő lehetőség ? ] -
#14973 Casillasért az a 46 milla nagyon kevés........semmi pézért nem adnám el...Abbiati gyühet.... :D
Toni? hááát.......a VB-n nem alkotott és ez lehet hogy kicsit visszaveti a gólgyártásban...... -
#14972 utálom Capellot, no meg a Juvés játékosoknak sem örülök.
De ha szimpatikusan gatyába tudja rázni a Madridot, lehet még megkedvelem (őket).
Mondjuk Cannát csípem :P
Igaz ez már egy nagyon más Madrid lesz, de remélhetőleg elkezdődik valami pozitív...
Persze jobb lenne fiatal játékosokat érlelni sztárokká, de erre most nincs idő... Majd ha meglesz a bázis... -
#14971 Mijatovic:
-Cannavaro 32 éves, Zambrotta pedig majdnem 30. Mindketten újdonsült világbajnokok.
-Ez a jelenlegi filozófiánk, győztes tipusúak, és kész játékosok. Három rossz, trófeák nélküli év után most rögtön fel kell építenünk egy nyerő csapatot. A fiatalok jöhetnek később is, bár ezen a nyáron is lesznek kivételek. Capello számára minden világos, és biztos, hogy novemberben már tudni fogjuk, mi a teendőnk a következő szezonra. Most a szükséges helyekre fogunk igazolni, mindannyian arra tervezünk, hogy legalább egy címet nyernünk kell. Nem hibázhatunk.
[...]
Nem akarjuk őket kölcsönvenni, csak saját játékosokban gondolkodunk, ahogy a klub történelmében mindíg is elv volt ez. -
#14970 abbiati még messze nincs 35 éves -
#14969 én nem csalódtam zidaneban,én tudtam eddig is,h ilyen :) -
#14968 meg is kaptam a pirosat :P -
#14967 loooooooooool -
#14966 nagyon jó is összefoglaló volt!
Nagy játékos!!
SEmennyit sem csökkent aszememben a Materazzi eset után sem!
Max. akkor picit csalódott voltam, de kevés az olyan játékos, aki sosem hibázik -
#14965 legjobb játék :DDD -
#14964 majd mindenki, aki nem csak 4 évente, vbk alatt ért a focihoz, lenyugszik és félreteszi az álszent moralizálást, az ilyenek miatt fog emlékezni Zidanera.
Au Revoir! -
#14963 áhh CR Beckham helyett? CR egy komolytalan játékos, ilyen nagy posztot nem bíznék rá, és nagypofájú. Robben kell és Joaquin, kész :) -
#14962 szerintem ezen lovagolni még mindig, az a szánalmas...
bár nem szeretem használni ezt a szót, mert az is szánalmas. -
#14961 akkor mit mondott? -
Monoton #14960 Materazzi: Anyád egy terrorista szajha!
A legújabb verzió szerint Marco Materazzi (képünkön), az olasz labdarúgó-válogatott védője a vasárnapi vb-döntőn Zinedine Zidane beteg édesanyját vette a szájára, és a francia karmester ezért fejelte őt mellkason.
A vasárnapi berlini finálé 110. percében Horacio Elizondo játékvezető felmutatta a piros lapot Zidane-nak, amiért durván belefejelt Materazzi mellkasába.
A brit The Sun című lap szerint a Real középpályása azért veszítette el a fejét, mert az Inter bekkje leterroristázta őt, illetve leánytestvérét prostituáltnak nevezte. Az ügy kivizsgálása érdekében szájról olvasni tudó szakértőket is felkértek, hogy kiderítsék, mi váltotta ki Zidene-ból az agressziót.
A legújabb verzió szerint Materazzi a francia kapitány vasárnap kórházba szállított beteg édesanyját vette a szájára. "Mindannyian tudjuk, hogy anyád egy terrorista szajha. Menj a francba!" - mondta a védő.
A tetovált futballista természetesen tagadja, hogy ilyesmire ragadtatta volna magát.
- Ez hazugság! Nem igaz, hogy ilyet mondtam. Azt sem tudom, mit jelent ez a szó - nyilatkozta Materazzi.
utolsó mondatra a kommentem: lol, szánalmas ! -
#14959 DE! :) -
Monoton #14958 csitt!
robben nem kell :) -
#14957 áz :S (oda robben)
ya,és beckham-cr csere? :)
(beckhamnek örülnének manchesterben) -
Monoton #14956 baloldalra CR tökéletes lenne -
#14955 :DDDDDDDD -
#14954 zizouuuuuu :D -
#14953 Én már tudom is, hogy ki legyen a személyi sportedzője. -
#14952 spanyolosítás szempontjából mindenképpen jó -
#14951 És nem is rossz ötlet a csere -
#14950 Riberyért negyedannyit sem fizetnénk, amúgyis csak Sanz terveiben szerepelt, Heinze szintén nem téma, Cesc-Baptista csere viszont benne van a pakliban. -