81624
  • DJ Bee18
    Juventus -> Serie B, 15-20 pont hátrány

15-20? hát lehet hogy nemjutnak fel év végén...
  • Monoton

12:00 - Az újság már az ítéletet is tudni véli ami a következõ: Juventus -> Serie B, 15-20 pont hátrány, elveszik az utolsó két bajnoki címet. Fiorentina, Lazio -> Serie B, 6-7 pont hátrány. Milan -> Serie A, BL indulás nélkül.

11:13 - Ma este 20 órakor lesz ítélethirdetés olasz bundabotrány ügyben! - írja a La Gazzetta dello Sport. A bejelentésről a Rai 1 és a Canal 5 csatornák élőben számolnak be.
  • tormy
    Hmmmm, az jo lenne a fiatal focistanak, ha aris ilyen szintu csapatba kerulne Europaban!
  • DJ Bee18
    10:29 - A Milan is bejelentkezett Cannavaro-ért.

Áhh, oda nem fog menni, rivális csapathoz biztos nem...
  • DJ Bee18
    10:25 - Fernando Gago, az argentinok tehetsége Madridban köthet ki.
  • hunbasser
    hát sztem ez alap...:) (minden madridistánál:))
  • Csabesz6
    OFF_: te regisztrált vagy a madridistán?csak kiváncsiságbol...
  • Monoton
    nemrealos hanem olaszos :)

de durva :P

itt
  • hunbasser
  • LasDen #15060
    igen ezeket láttam már.....jók.....de ahhoz a szöveghez az a fej is kell......
  • jAsOn VoOrHeEs
    Itt a 16. másodpercben történő eseten behaltam :D
    Gravesen_video_1

Itt az 1.percnél hívnám fel a figyelmet, persze hangot is kenjetek neki :)
    Gravesen_video_2

"Elesős" csel Gravesentől
    Gravesen_video_3
  • robotnyk
    -_-
  • horpeti
    Részlet a portugál - angol összecsapásból: (fikció)
    Roni mondja rohadt Rúni
    Rúni mondja rohadt Roni

:D
  • Monoton
    vagy megint kavar a média !!!

újságírónak kellene elmennem :)
  • DJ Bee18
    az a vén szenilis f*sz, kijelenti minden angol, hogy ,,rohadt Roni", ez meg ott akarja tartani... Ez kész :DDD
  • Monoton
    azabaj hogy CR és RvN nincsenek jó viszonyban!

és most olvastam hogy Fergusson semmi áron nem adja el CR t :(
  • LasDen #15053
    felőlem jöhet RvN.........

Capello számít Cassanora is......még mielőtt eldölt hogy jön....küldött egy edzés programot Cassanonak amivel sokat fogyott....... :D Roninak is ez lesz..... :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nistelrooy-t bemutató összeállítás

Nézzétek meg, frankón bemutatja RvN-t. Nagyon sok beadást C. Ronaldo-tól kapott, így ha még őt is valahogyan ki lehetne mozdítani Manchesterből, akkor a beadásokat nézve valósággal el lenne kényeztetve Beckham meg C. Roni által. A góljai pedig magukért beszélnek, tökéletes befejező csatár, a 16-oson kívülről szinte nem is látni tőle lövéseket, viszont amiket azon belül művel, az már nem semmi. És ne feledkezzünk meg róla, hogy elég biztos tizenegyesrúgó is, így Zidane "helyettese" is meglenne ezen a téren. :)

/ bár még nem veszek rá mérget, hogy Madridban folytatja, ettől függetlenül már olyat is olvastam, hogy 2 éves szerződést fog aláírni /
  • robotnyk
    úgy néz ki végre normális lesz a felkészülésünk

13:19 - Az Inter, a Cadiz, és a Betis lehet a Real Madrid ellenfele a Trofeo Carranza-n, amennyiben a madridi vezetők úgy döntenek, hogy elfogadják a Cadiz meghívását.

13:06 - Július 21-én, pénteken a Real Madrid az angol másodosztályban szereplő Plymouth Argyle csapata ellen játszik előkészületi mérkőzést a 12000 férőhelyes Kapfenberg-i stadionban, Ausztriában. Ronaldo, Roberto Carlos, Robinho, Raúl és David Beckham kihagyja a találkozót.
  • horpeti
    Addig nem nagyon hiszek semmit se, amíg nincs meg a szerződés. Annyi kacsa volt már :)
  • robotnyk
    ha a játékos el akar igazolni (vagy el akarják adni), akkor engedélyezheti a klub, hogy a játékos tárgyaljon klubokkal közvetlenül, aztán ha van kérője, akkor megegyeznek az átigazolási díjról utána
  • franc0
    "a holland játékos és a királyi gárda gyakorlatilag mindenben megállapodott egymással.

Ami hátra van, hogy a Manchester United és a Real Madrid megegyezzen"

egyelőre fenntartással kezelem ezt a hírt, mivel ez így ebben a formában szabálytalan ha jól tudom.
  • Monoton
    abban énis egyetértek hogy inkább "rudi" mint színészsrác
  • DJ Bee18
    figyu, abből az ötösből maximum 2 lesz a pályán egyszerre még csak nem is 4... Ez pedig Robinho és RvN lesz
  • jAsOn VoOrHeEs
    Még mindig jobban járunk vele, mintha a primadonna igazolt volna Madridba. (az Interben jobb helye lesz -.-) RvN-t pedig Capello akarta, hát legyen úgy, végülis a világ egyik legjobb edzője, biztosan tudja mit akar. Az viszont szerintem biztosra vehető, hogy így a Raul, Ronaldo, Cassano, Robinho, RvN ötös nem fog tudni "megférni" egymás mellett, és távozni fog(nak) valaki(k), dehát végülis a 96\97-es szezonban Capello irányítása alatt is 4 csatár volt a csapatban. Ronaldo távozását tartom leginkább valószínűnek, de aztán lehet, hogy végül mindegyikük marad, ezt még nem lehet tudni, hogy Capellonak mik a tervei.
    Én nem tartom annyira butaságnak ezt az igazolást, mert szüksége van most a csapatnak egy vérbeli befejező csatárra, mert Ronaldon kívül - plána meg ha ő lesz az aki távozik, vagy éppen marad és rögtön az első meccsen lerúgják - valljukk meg őszintén, hogy jelenleg sajnos ilyen nincs a csapatban. Figyeljétek majd meg, fontos eleme lesz RvN a taktikának, bár már ő is benne van a korban, de még így is van benne 3-4 év, addig még lesz ideje bőven megújulni a gólzsáknak :)
  • DJ Bee18
    akkor most Wenger nyalja ki...
  • DJ Bee18
    na jön lópofa... Én örülök neki, mert Ronaldoval egyedül szart se értünk volna, Robinhoval megnézném mit tudnak kezdeni :)
  • robotnyk
    eddig Wenger csak a szart tudta kavarni, ha kiderült hogy az Arsenalból akarunk igazolni valakit. szóval túró a fülébe, menjen Afrikába, aztán vadásszon magának TKPt ha annyira kell neki.
  • Monoton
    visznt ha jön VN akkor valszeg nem jön CR
  • Monoton
    az Arsenalon nem fo múlni sztem mert ők vinnék!
  • hunbasser
    még csak a megállapodás született meg
  • horpeti
    nekem Zlatan a lófejű.

De ugye őt nem? :)
  • szoltan
    Na, leigazoltuk a lófejűt, ennek sok értelme volt
  • robotnyk
    most hogy Fabregas hosszabbított, sztem Baptista maradni fog
  • Monoton
    remélem igazad lesz
  • robotnyk
    az hogy valaki tipikus befejező csatár, még nem negatív jelző. egyébként inkább olyan, mint Morientes, RvNre lehet építeni beíveléseknél. nagyon jól tudjátok, hogy meg voltunk lőve egész idényben, ha egy sehonnai kiscsapat beült a 16osára, és 11 emberrel védekezett. Ronaldo itt aztán még akkor sem tudott semmit sem csinálni, amikor éppen kedve volt megmozdulni. ha megy menjen isten hírével, őt már csak a számok, meg a rekordok érdeklik, nem érdemes építeni rá.

RvN nem volt mostanában a legjobb formában, de sztem főként SAF baromságai miatt szürkült el egy kicsit, aki először minden igazolásának körbe nyalja a seggét, aztán meg keresi a helyzetet hogy hogyan lehetne beléjük kötni.
    egy biztos, ő nem fog áldogálni, felállt védelem ellen is hatékony tud lenni, és jól fejel. korban nem a legjobb választás, de rövid távon is eredményt kell produkálni, ezért muszáj az idősebb játékosok közül is behúzni párat. éppen emiatt remélem alkudunk egy kicsit az árából.
  • Monoton
    sztem meg Ronaldo lejárt lemez!

sok a sérülés és ez a klub szempontjábol nézve nemjó!

Ronaldo a múlté ezt el kell fogadni
  • hunbasser
    ha emlékeztek,én egy olyan fél éve kb,szidtam ronaldot,h menjen el,akkor tényleg nem lehetett jelzőket mondani a teljesítményére.
    de sztem mégsem kellene eldobni,mert összeszedte magát,és a vb-n is lőtt asszem 3 gólt.
  • Monoton
    Ronaldo sztem elmegy!

Cassano is megy!

Baptista is lehet hogy megy!

• hunbasser
    hát én sem örülök neki,de lehet,h jól sül el a dolog.
    és sztem nem olyan,mint ronaldo,h várja a labdát,pont az ellentéte.
    volt neki nem is olyan rég egy nagy gólja,amikor félpályáról indult,és megevett vagy 3-4 védőt,aztán elintézte a kapust is.szóval nem csak a 16osnál tudja a labdát várni.de őt már előb kellett volna megvenni...
    és akkor így mi lesz robinhoval?és ha 3 csatárral játszunk,akkor mi lesz raúllal??vagy bapista?vagy ő fog balkp-t játszani? :(