81624
-
#15150 tegnap, 16:48 - A legrosszabb időt Antonio Cassano futotta.
tegnap, 15:38 - Woodgate, Raúl Bravo és Arbeloa futotta a leggyrosabb időt 3 ezer méteren.
:DD -
#15149 azért az durva... Dehát kaptak már ennyit az egyik kulcsjátékosukért, nem hiszem, hogy most a másik kulcsjátékost is eladnák csak a pénzért... Inkább másra kéne rástartolni -
#15148 zajlik az élet. RvN szinte biztos, az as szerint Cannavaro is, meg állítólag 50 millió €-t adnánk Kakaért. -
Monoton #15147 ::SD:AS:D::S::D:S:::S:A:DDDDDDDDDDDDDDDDDD::ASSSS -
#15146 vagy ha más nem lesz, majd Casillas játszik irányítót -
Monoton #15145 látom nem csak én akadtam ki!
-
#15144 ugye ezt nem gondoltad komolyan -
#15143 ez marhaság :) -
Monoton #15142 -
#15141 Zambrotta nyugodtan játszhatna Beckham helyett a jobb oldalon. -
#15140 Capello nyilatkozta hogy RvN-t azért igazolják le hogy ha vmi baja van Ronaldónak,akkor legyen egy azonos szintű cseréje.Ezért egyűtt biztos nem fognak játszani. -
#15139 úgy érzem,ő sok helyen veszélyes tud lenni,főleg ahol van előtte terület,ahol tud futni,ezért gondoltam a szélre,és mivel bal oldalon nincs senki,ezért ő lehetne egy alternatíva erre a posztra -
#15138 igen, mivel odatették, ezért ott játszott, de ha baloldalon megy el, mindig visszafelé kell cseleznie -
#15137 viszont sok robinho elfutást láttam már baloldalt! -
#15136 kár Robinhot a bal oldalon játszatni, mivel jobb lábas, ott lenne a legkevésbé jó neki. RvN és Ronaldo nálam valahogy üti egymást. de pl Raul-RvN páros már jónak tűnik (most azt tegyük félre, hogy forma alapján a kezdőben nincs helye Raulnak perpill). nem tudom pillanatnyilag, hogy hogy fogunk felállni, mert lehet hogy olyan játékossal is számolunk, aki végül nem nálunk kezdi a szezont -
#15135 Robinho nagyon jo csatarnak is, de igazad van, tamado kozeppalya a legjobb posztja. -
#15134 de akkor viszont már lehetne balkpnak is használni robinho-t.azt viszont nem értem,h miért ne lenne rvn és roni egyszerre a pályán,ha összerázódnak,akkor hatalmas ékpár lehet belőlük.
csak megint ott a kérdés,h mi lesz baptistával és raúllal.
te milyen felállásra gondoltál? -
#15133 Robinho nem kimondottan csatár, hátravontabban van értelme játszatni, Ronaldo és RvN egyszerre nem lesz pályán szvsz alapból, ha egyátalán marad Ronaldo.
ha Zambrotta jön, akkor szvsz RC megy, és így lehet némi sansz Robbenre. -
#15132 ugye akkor vagy ronaldo,vagy robinho,vagy RvN kiesik,cassano gondolom tartalék marad,raúl és baptista inkább ronaldoék mögé. -
#15131 ------------Casillas---------------
Cicinho-S.Ramos-Cannavaro-Zambrotta(akkor így sajnos rc-re nincs szükség :()
------------Emerson----------------
Beckham--------?---------------?--
---------Ronaldo---Robinho/RvN---- -
#15130 robben kp,robinho meg csatár -
#15129 robben, akkor viszont robinho kiesik? -
#15128 Kaka-t hátha kibulizza Mijatovic :), bár elsőosztály, -15 pont, szükség lesz rá, bár nincs BL -
#15127 bal oldalra kéne egy ütős ember... -
#15126 nekem is ez a bajom, ha veszünk egy irányítót, meg modjuk egy szélsőt is, akkor beckham, robinho, cassano, baptista helyzete hogy alakul? mert capello róluk semmit sem beszélt még -
#15125 ha meglenne, még egy irányító kéne igazából, ez lenne a fontos. Gutit nem hiszem hogy meg tudná oldani ezt egy szezonon keresztül. viszont ha jön egy irányító, akkor Beckham/Robinho/Baptista trióból valaki kimarad. formától függően egy RvN-Cassano-Robinho háromszöget el tudnék képzelni, beadások szempontjából viszont Beckham kellene a szélre. hm, nem tudom egyelőre mi lenne a legjobb.. -
#15124 ehh,18ról 12-14re,ez szép -
#15123 úgy érzem meglesznek :) -
#15122 12-ért megéte
Mijatovic jól nyomja -
#15121 még mindig kételkedem abban, hogy mind a hárman jönnének, persze örülnék neki az biztos. -
#15120 "A United vezetői 18 millió eurót kértek volna a támadóért, azonban Mijatovicnak állítólag sikerült lealkudni az árat egy 12-14 millió euró körüli összegre."
Egy piros pont Mijatovicnak -
#15119 az a legjobb az egészben :DDD -
#15118 Ez jó döntés! az meg végképp h Ibratetüvicset nem igazoljuk le -
Monoton #15117 Mijatovic Milánóba utazik, hogy Kaká ügyben tárgyaljon. A brazil klasszis állítólag még meditál döntésén.
na erre kívánci leszek!
-
Monoton #15116 A Real Madrid nem kölcsönöz :) -
#15115 kíváncsi vagyok, ha összejön, mennyibe fog ez nekünk kerülni. És egvesszük őket, vagy csak kölcsön? -
Monoton #15114 a gépezetet bekapcsolták :) -
#15113 na hajrá -
Monoton #15112
9:06 - Mijatovic és Baldini hétfőn utazik Torinóba, és lezárják a három játékos - Zambrotta, Emerson és Cannavaro - ügyét. -
Monoton #15111 passz!
állítólag 15millió euró körül