81624
-
Monoton #15190 :) -
#15189 csak egy kis angol óra -
Monoton #15188 mieza gyűrűk ura off téma o_o -
#15187 a király visszatérése akkor, nem kötekszik, megtanul angolul -.-
the king of return lenne a visszatérés királya, csakhogy okulj is :p -
#15186 :)
nem akarok ezen vitatkozni,de of-os szerkezet,tehát a return mint főnévként szerepel:) egyébként sincs múlt időben :) -
#15185 a király visszatért, helyesen -
#15184 Robinho - a visszatérés királya -
#15183 no flém plz -.- -
#15182 valahol elkell kezdeni -
Monoton #15181 hello buzgó ujreg :) -
#15180 Ilyen játékosokkal már remélem földbe döngölitek azt a rohadt barcát! -
Monoton #15179 Sir Alex kommentje érdekes :) -
#15178 én azt láttam,h 5 millióra vagyunk a packtől,tehát akkor 45öt kérnek,rvn 14,és a maradék 40ből(vagy 160at költhetünk?) kakát nem tudjuk megvenni,esetleg futja egy robbenre,meg még vkire.cesc nem fog jönni,most hosszabbított 2012ig az arsenallal,jelezve ezzel a real madrid felé -
#15177 hát vegyük sorba. RvN kb 15. Juve 3 játékosa 40. minthogy a chelsea ráugrott Kakára, nemhiszem hogy nagyon készségesek lennének Robben ügyben, ergo Robben nem fog jönni. Cesc ha igaz, hogy hosszabbított, szintén nem.
tehát RvN, Zambrotta, Cannavaro, Emerson, és nagyjából 40 millió € és Kaka függőben, ami mehet másra is akár. -
Monoton #15176 várjuk ki a végét :) -
#15175 11:38 - Ruud Van Nistelrooy ma állítólag hivatalosan is a Real Madrid játékosa lesz. Spanyol lapértesülések szerint a holland támadóért 14 millió eurót fizet majd a királyi alakulat.
:D -
#15174 Rosszul számoltam, RvN-t kihagytam, tehát akkor már nincs is rájuk keret (elvileg) -.- -
#15173 ők a c osztályra voltak felkészülve,és azért lett volna csak 15 -
#15172 épp az ítélet miatt lehetne olcsóbb a pack :) -
#15171 A juve-packnak is lassan már annyi lesz az ára, mint amennyit Kaka'-ért ajánlana a klub :o Már 40-et kérnek értük, pedig kezdetben még csak 15-ről szólt a nóta, igaz akkor még nem volt ítélet bundaügyben, most pedig Mijatovic 35-öt adna értük. Sztem ha őket kifizetik meg még Kaka'-t is elengedi a Milan, akkor Mijatovic Angliába már csak városnézére megy, mert a maradék 10 millió € nem hiszem, hogy kifutná Cesc-et meg Robbent ^.^ -
#15170 ez a hír ma van kint 3adszor, ha jól számoltam xD -
#15169 A Real Madrid ma bejelentheti Van Nistelrooy leigazolását. -
#15168 Spanyol lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban bajnoki címét megvédő Chelsea a 16 millió eurót sem sajnálná a Juventus világbajnok középhátvédjéért, Fabio Cannavaróért. Sokak által az olasz győzelemmel zárult németországi világbajnokság legjobb játékosának, de mindenképpen a legjobb védőjének tartott futballista több klasszistársához hasonlóan az olasz bundabotrány miatt készül elhagyni a Juventust.
-
Monoton #15167 a pénz nemminden :) -
#15166 lol, tul sok a penze a tagnak. -
#15165 ez szánalmas....
/nah meek is ...:DDDD -
Monoton #15164 nembaj most a csapata fele akar távozni!
jövőre nem lesz játékosa :) -
#15163 mostmár nem először, nem másodszor jelenik meg ott ez a köcsög hiéna ahol mi, úgy látszik maradt még pár száz milliója, amit még nem mosott teljesen tisztára. -
#15162 12:00 - A Chelsea is harcba száll Cannavaróért! A londoni gárda 16 millió eurót adna a középső védőért.
De elvileg már megegyezett velünk Cannaa -
#15161 ez nem normális, sztem minket akar b*sztatni -
Monoton #15160 12:20 - Abramovich akár 100 millió eurót is adna Kaká-ért.
kérdem én hova?
lampard meg ballack közé!
ha ezt megteszi a chelsea akkor a csapatuk szétesik :) -
#15159 Azert nem vagom kinek jutott eszebe Mijatovicot betenni a Realhoz mint Capello segitoje vagy miaz isten. Sosem volt egy akkora focista hogy oszinte legyek, raadasul neha roppant agressziv is volt, ezert sokat nem szeretik. -
#15158 én a francia utat hiányolom..............Diarraval mi lesz? ő akar a legjobban jönni........ -
#15157 Hát ezek elég húzósan hangoznak, főleg az utolsó három név, ami a körútban szerepel. Ebből RvN lesz meg, és örülhetünk ha a "komplett" Juve-csomagot sikerül leigazolni. Ha esetleg Emerson nem sikerül, sztem Vieira se lenne rossz, sőt. Bár már ő is a 30-at tapossa, de 80 nappal fiatalabb mint Emerson :) -
#15156 na zajlik az élet
9:06 - Predrag Mijatovic ma megkezdi egy hétig tartó tárgyalássorozatát igazolás ügyben. A montenegrói nem hivatalos útvonala: Madrid -> Torinó (Cannavaro, Emerson, Zambrotta) -> Milánó (Kaká) -> London (Cesc és Robben). A sportigazgatót elkíséri útjára Franco Baldini, a Real Madrid játékosmegfigyelője is.
9:01 - Ruud Van Nistelrooy kedden 16 millió euróért cserébe a Real Madrid játékosa lehet.
8:52 - Ha Emersont nem sikerül megszerezni, Vieira érkezhet a Real Madridba.
8:51 - Ronaldo elhagyta a kórházat, és hazatért. -
#15155 Sevcsenko eladásából meg összesen 55 millát nyertek+spórolnak (fizetés) -
#15154 30 millát bukik a milan azon hogy nem indul a BL-ben..........sóval van rá lehetőség.......bár én nem hiszem, hogy Kaka idejön...... -
#15153 8:52 - Ruud Van Nistelrooy órák múlva aláírhat. -
#15152 A brazil válogatott és a Real Madrid csatárát tegnap sikeresen megműtötték Rio de Janeiróban.
Az operációt a brazil nemzeti csapat doktora, Jose Luis Runcó végezte el a brazil nagyvárosban Rio de Janeiroban.
Ez egy kisebb eljárás volt, hogy javítsa a sípcsont egy problémáját a bal lábán.
A Real Madrid orvosa szintén ott volt az operáció során, hogy megfigyeljék minden rendben zajlott-e a műtét során.
Az operáció sikeres volt, és Runco doktor egy sajtókonferenciát fog tartani, hogy elmagyarázza eljárás lényegét, továbbá ismerteti a gyógyulás várható időpontját. Mondta a műtétet végző orvos.
Megkérdezték a nagyon boldogtalan Ronaldot is, aki elmondta, hogy szerinte semmi szükség nem volt erre a műtétre.
A VB-t követően Merengues kijelentette, hogy a probléma volt nem komoly, és egy kevés pihenés, fizikoterápia és különböző gyakorlatok elegendőek lettek volna. -
#15151 De figyelitek, Cassanoról 1 óra 10 perccel később irtak :), lehet, hogy annyival később ért a célba :DDD