81624
-
#15230 :DDD -
#15229 Azt én is hülyeségnek tartom, hogy Cesc-ért, Robinhot és Baptistát kérjük, Robinho valóban jobb, mint Cesc... Még:) -
#15228 LYó a heJes Irásód! -
Netkaloz #15227 Ott Angliába télleg ennyire hülyék?!
Ha még Rooney-ért kérnének 22 millát akkor még meg is érteném a mencshestert de egy ilyen vén lerobbant holland suttyóért.....áááh dehogy.
A másik meg az Arsenal Robinho egymaga háromszor annyit ér mint Fabregas ráadásul még Pistát is kérik hozzá. Ezek se normálisak..
Az Angolok kapják be a f*szomat -
#15226 Igen! -
#15225 A MU most már 22 milliót kér RvN-ért. Szerintem ideje lenne már letenni róla, mert ennyit télleg nem ér meg. Így jár az a klub amely ideje korán kikotyogja, hogy mennyi is az átigazolási kerete. -
Monoton #15224 nálam ue az hiba csak freemail nél :) -
#15223 firefox, de megpróbáltam IEvel is, süti törlés is megvolt, csak tekeri veszettül, eredmény nélkül, még timeoutot sem kapok -
#15222 Gondolom FireFoxot teccik használni. Esetleg sütiket ha törlöd? :o De amúgy behozza valahogy a lapot, vagy teljesen meg van halva? -
#15221 akkor mi a retek van nálam? :c -
#15220 Nálam semmi baja :) -
#15219 btw, marca.com másnál is döglődik, vagy csak nálam? -.- -
#15218 Ezen sztem nem kell dilemmázni, és ezt nagyon remélem, hogy Calderón papa is így gondolja, én nemhogy Robinhot, de még Pistát se cserélném el Cescre. -
#15217 álmodik a nyomor -
#15216 sztem is. Most volt egy jó szezonja, de én valahogy nem látom meggyőzőnek... -
#15215 XDDDD
LOL,mit képzelnek az arsenalnal? azt hiszik h cesc egy isten,vagy mi? -
#15214 9:10 - Az Arsenal Robinhót és Baptistát kéri Cesc-ért cserébe.
Na, jó kis dillemmát adtatok :DD De ebbe nem kéne belemenni... -
#15213 hát azt nem lehet csak úgy,h csak simán leigazolunk vkit.
meg kell adni a módját.így legalább még szezonon kívül is izgulhatunk kedvenc csapatunk ügyében. -
#15212 azért új vezetőség ide vagy oda, az átigazolási időszak továbbra is kabaré szinten van :p -
#15211 22:53 - A Marca információ szerint, minden híreszteléssel ellentétben, Ruud Van Nistelrooy órák múlva a Real Madrid játékosa lesz. -
#15210 technikai probléma, na persze -.- -
Monoton #15209 hát ezt nem hiszem el!
-
#15208 21:09 - A kommüniké továbbá megemlíti, hogy az a kolumna, amelyben a holland játékosról írtak és fel is került a hivatalos weboldalra, csak technikai hiba miatt jelenhetett meg. A Realmadrid.com és a Madridista.hu őszintén elnézést kér a szurkolóktól, az esetleges félreinformálás miatt.
21:07 - A Real Madrid hivatalos közleményben cáfolja, hogy leigazolta volna Ruud Van Nistelrooyt.
Most mi van? Csak én vagyok szellemileg ennyire mínuszban, vagy ti se egészen értitek? xD -
#15207 17:23 - A Marca információi szerint Van Nistelrooy ügyében megegyezett a Madrid és a Manchester. -
Monoton #15206 lál -
Monoton #15205 :) -
#15204 ha találunk egy jó taktikát, amiben elégszer fejbetalálják a beadások, jó fogás lehet -
putyu17 #15203 mit szoltok Ruud Van Nistelrooy igazolásához? -
#15202 Ezt most mire mondtad ilyen éllel? :) -
#15201 szerencsére ő nem tévesztett klubbot... -
#15200 Robinho nagyon jó volt a VBn. Amennyit játszott, végighajtotta, és jól tolta, egész brazil csapat mozgásba jött. Szóval nekem semmi bajom nem volt vele.
Need more rutin, és tök király lesz. :)) Még mindig nagyon nagyon fiatal :)
Hála istennek! :)) -
Monoton #15199 VB n az egész Brazil csapat sz*r volt
mondjuk engem nem érdekel
de nemis játszott sokat -
#15198 Akkor nyilván csak én láttam rosszul, annál jobb. :)
Minél több védő feküdjön, annak örülök :P -
Monoton #15197 vááá miújlokó :)
-
#15196 legalábbis amikor Reál meccseket néztem, akkor többször láttam ezt.
Persze lehet épp rosszkor :D
Pl. a VBn nagyon agilis volt, igaz nem is nagyon fáradt ki. -
#15195 szerintem meg kevés ember tudja nála gyorsabban csinálni a biciklit -
#15194 cselekben.
Néha nagyon agilis, ahogy kell de néha olyan lassan tolja a bicikli cselt, meg szögletesebb, de biztos, mert már fáradtabb. :) -
Monoton #15193 gyorsulhatna?
minek? nem szélső :) -
#15192 Remelem Robinho óriási sztárrá növi ki magát!
Nagyon lelkes! :)
Még azért picit gyorsulhatna :D -
#15191 yay,igen,a király visszatérése :)