17159

WAREZ = azonnali BAN!

• CrucifX
    A régiek is, tegnap hozzájutottam egy okosított 30004-es PS2-höz, +osat viszi szépen.
  • Sephi
    A RW az egyik legroszabb a irot CD utan. Tehat nem javaslom.

-R -esekre ird a jatekokat lehetoleg TDK , Traxdata... (ujjab masinak alitolag birjak a +R -t is.)
  • Xian
    Nem jo a dvd-rw?
    Letszik hulye vagyok a ps2 höz.

Gta: Nem is tudja mit kell tenni csak autozik motorozik
    repulozik hajozik a jatekban. A varos nagyon interaktiv, sok mindent
    lehet csinalni.
  • Sephi
    "Nem tudom, de jó volna ha DVD RW ket tudna olvasni"

ISTEN MENTS!!!!!!!! AZ MAGA A HALAL!
  • rrroka
    a 10 éves keresztlányom jól elszaladgál, elautózik benne, fegyvert persze nem adok neki ;)
  • rrroka
    Ha eltekintünk attóül, hogy egy hat éves kölöknek NEM SZABAD ps2t venni, akkor a chippelés még ugy +15 lehet, és garanciavesztéssel jár. A memóriakártya a játékok mentett állásainak kell, merugye hova máshova mentene a szerencsétlen.
    Az új gyári PS2 (az a lapos fajta) szerintem már viszi az írt DVDt, de csak filmet.
  • rolika
    hátnemtom, én 6 éves gyereknek nem adnék kezébe gta-t
  • Xian
    Hi

Segitséget kérnék PS2 vásárlásához.

A gyereknek (6 éves) venném karácsonyra. Fő progam ami PC n fut az a GTA és mivel csak ps2 re jön az új verzió egyenlőre ezt venném meg.
    Mi kell hozzá? Eddig amire jutottam:
    Alapgép kb 40 körül.
    Legalább 2 kontoller (2 gyermek van)
    Valami memória (ezt nem tudom mi)
    Valami chip :D
    Nem tudom, de jó volna ha DVD RW ket tudna olvasni,
    vagy dvd+rw vagy dvd-rw. Pár játékot kiirnák erre,
    kb 3-4 ilyen dvd vel mehetne.
    + Nem tudom mi kellene hozzá.
    Mennyibe is kerülne ez igy?

Köszi

• Kaplan
  • Sephi
    De mondom. Tuti NTSC a jatek azert megy igy. En fogtam egy NTSC2PAL progit azzal fixeltem meg. Ujrairtam es a TV-et meg ZOOM mondba raktam es csodalatosan megy :)
  • Kaplan
    az is egy megoldás ;)
  • Devla
    Nezd meg a PS2 biosban nincs-e 16:9re allitva a megjelenites. Ugy lehet elerni, hogy lemez nelkul inditod el a gepet.
  • Kaplan
    hááááááááttttt...... nehéz kérdés . Nincs a tv-nek saját option menüpontja , szerintem ott kell állítgatni vmit. Esetleg nézz el az 576.hu fórumára ott biztos 2 perc alatt megtudják mondani.
  • fanatifo
    jah csippelt a gépem
  • fanatifo
    egy zsír uj sikképrenyős samsung tv-m van!
    Másolt a játék
    és eddig az összes ilyen volt!
    Miolyen patch?mi a neve?
  • Sephi
    Lehet az is ban hogy NTSC es nem PAL! ugyertem a jatek! Van hozza neten patch de akkor ujra kell irni a jatekot!
  • Devla
    Milyen TVd van, sima 4:3 vagy szelesvasznu? Minden jateknal elofordul, vagy csak nehany darabnal? Hasznalsz valamilyen modchipet, vagy eredeti a jatek?
  • fanatifo
    csáó !Ps2-n a ps1 játékaim mennek de csak a képernyő 3/4 része látható!Miért van ez és mi a teeendő?
  • Sephi
    Azis a "Reset Gomb nyomvatartasaval amig a kek led" szoveggel.
  • Ramza
    Japánban :)
  • CrucifX
    Elnézést kérek, azóta megtaláltam, csak át kellett állítani.

http://www.ps2home.co.uk/tv.htm
  • CrucifX
    Ahh, hasonló cipőben járok: kölcsönkértem haver chipes gépét (enyémet megpiszkálni sajna most nincs pénzem), ntsc-s lemez futtatása céljából. korong berak,egy resetel viszi az írott lemezt - viszont rgb kábellel a kép fekete-fehér, alapkábellel pedig zöld! Egy kis segítség jól jönne, hogy hogy lehetne megcsinálni, hogy normális legyen a kép :|
  • Devla
    Mintha adtak volna ki egy fullextras limited PS2 szeriat beepitett dvd iroval, merevlemezzel, cd/dvd-rw olvasassal es hasonlok, kb az eredeti ar 2-3xosaert.
    Persze ettol meg szinte tuti, hogy kamu.
  • Vlala #2830
    Egyik haverom azt mondta, CD-író van a PS-2-esében, és otthon szokta másolni a játékait.. Nagyon baj, hogy kiröhögtem? :-)
  • rrroka
    nekem egyébként vszínűleg magic3 van és az eredetieknél és a DVDknél se kell trükközni. beleteszem azt megy. a psx-nél kellett vmit, asszem a nyomvatartást kék ledig.
  • rrroka
    keresztkérdés: psx játékok? :D
  • Sephi
  • Al Age
    OK-OK
  • Sephi
    Mondom a legujjab (marmint amikor uj volt) Magic 3-mas chip az ugy muxik hogy :

Irott DVD Jatek/Muvi : sima elinditas es mar jacca is.
    Eredeti DVD Jatek/Muvi : reset gombot addig tartani nyomva amig be nem kapcsol a kek led.
  • Al Age
    ez ha jól tudom a magic-re utal.
    legalábbis nekem úgy adtak el magic-et, hogy a következő instrukciókat írták le:
    -dvd film-nél power gomb nyomva tartása a kék ködig
    -ps1-es játéknál 2× reset

de az én csipemről kiderült később, hogy nem magic....
    ahogy elnézem itt a fórumon senki sem tudja pontosan, hogy melyik chipre mi jellemző, úgyhogy a legbiztosabb pont a gyártók honlapja marad.
  • Tony Clifton
    Nekem annyit legalább segítsetek, hogy milyen chipet szereltessek be és milyet NE! Köszi!
  • Skyner
    Nem létezik olyan progi, ami megmondaná, hogy milyen chip van a gépben? Kerestem a neten, de én nem találtam erre progit (hátha ti találtok).
    A DVD-R film úgy indul, hogy addig nyomom a RESET-et, amíg be nem jön a kék köd és utána elengedem. Ez alapján valaki tudja a chip fajtáját?
  • rrroka
    szerintem ez magic3 mint sephijé.
  • fanatifo
    én nekem nemtudom milyen a chip de ha lirok egy pár dolgot a betöltésről akkor valaki megtdja mondani!

-Úgy hozz be a játékokat hogy főtápon bekapcs és zöld gomb benyom és csak igy indulnak el a ps2-es játékok
    -ha ps1-es játékkal akarok játszani főtáp bekapcs és a zöld gombot kb 3mp-ig kell benntartani és akkor átugrik a ps1 logóra

Nah ezek alapján milyen chipem van?
  • Sephi
    Nem tudom. Nalam Magic 3 van benne.... Nalam siman beindul a Backup es ha eredeti akarok akkor addig kell nyomjam a reset gombot amig meggyulad a kek led.
  • Skyner
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy milyen progival tudnám megnézni azt, hogy milyen modchip van a gépemben? Nem szeretném szétszedni a PS2-esemet és nagyon érdekelne a dolog, mert az a srác, akitől vettem, valószínűleg átvert. Mindent visz a gép, de állítólag RIPPER2-es van benne, de én kétlem. Ha jól tudom, a RIPPER2-es chipnek van olyan tulajdonsága, hogy ha bekapcsoláskor nyomja az ember a zöld háromszög gombot, akkor memória kártyáról be lehet tölteni programot. Na, ez nálam nem működik. Egyébként ha valaki a következők alapján be tudja azonosítani, az jó lenne:
    - semmi különöset nem kell tenni ahhoz, hogy a backup DVD-s játék elinduljon
    - a chipet 2x resettel lehet kikapcsolni

Aki tud, kérem segítsen, nagyon fontos lenne!
  • rrroka
    Jó volt a Final Fantasy Drunks Party! :D
  • brajx
    hali all, eredeti hasznalt es irott ps2 dvd forrasok utan kutatok :)
    help
  • rrroka
    lesz ma Final Fantasy Drunks Party, ha vkit érdekel, itten dumáljuk éppen hogy holmikor.
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007238
  • fanatifo
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8137357473#ShippingPayment kicsit off de nemsemmi a srác gyüjteménye én lehidaltam tőle nézzétek meg érdemes:)