17159

WAREZ = azonnali BAN!

• rrroka
    a sárga lapos az igazi! :))))
  • Sephi
    Ha mar a temanal vagyunk akkor van valakinek elado egy kerti partfis?
  • Davidus
    Sárga vagy fehér papíros?
  • Lammer
    háát nekem van, még a legelső!!! :P
    már elgondolkoztam mennyit adna érte egy FAN!
  • rrroka
    felmerült bennem egy kérdés: ps2 nem szereti CDs játékokat. a psx játékok CDn vannak. akkor most mivan?
  • Sephi
    Ja ja! Az tenyleg naon jo volt! Egyszer toltam vegig de megerte!
  • Sephi
    Ja :)
  • torrente
    A legjobb játék a James Bond: Everything or Nothing. Én még lövöldözős játékkal sosem szórakoztam olyan jól, mint ezzel.
  • Al Age
    és ps2je még megvan?
  • windrunner
    A tekken tag-et csak cd-re adták ki vagy van dvd-s változata?
  • Sephi
    Megyegyeznem hogy ADI igencsak el es virul de mar nem jar a konzolosokhoz... tancsak nem haragudott meg valakire innet ?
  • Devla
    A tobbi az izles kerdese, ott vannak pld. a LOTR jatekok ha szereted az agyatlan gyilkolast, Kingdom Hearts, Baldur's Gate:Dark Alliance, SSX Tricky, JAK2. Nem irom le milyenek, mert rengeteg oldal foglalkozik ezzel, pld www.gamefaqs.com review resze, gamespot, gamerankings, stb.
  • Devla
    Nem, ez a kihagyhatatlan kategoria. Mint PCn a Starcraft es Counter-strike. Amit erdemes meg megnezni az az Onimusha sorozat, ebbol nekem a 3. resz jott be leginkabb. Dark Cloud 2 es Star Ocean 3 nagyon jo akcio/rpgk. Aztan ott van a Front mission 4, ami egy nagyon jo korokre osztott taktikai jatek nagy robotokkal, Time Crisis 3ban jot lehet lovoldozni a fenypisztollyal, es nekem bejottek meg a .hack jatekok, ha tetszett az anime erdemes kiprobalni.
  • KillYou
    Igen az edigieket már felirtam ez egy jó felsorolás volt köszönöm. Még ilyet. Vagy ennyi ami jó a gépre?
  • Tyler Durden
    tothegame.com
    Persze a megjelenési dátum nem jelent semmit sem, az a biztos mikor már a ps-edben van a gáma..
  • rrroka
    ha kisült szólok. porcukrot a tetejére? :)

nincs vkinek bp-n egy fölösleges MAGUS-a, még a zöld kiadás nem ezek az újak?
  • aabyssx
    ;)

2 darab túróstáskát kérek! Köszönöm!
  • aabyssx
    > ahol levanirva várhato megjelenések ideje

Pontosan soha sem tudja senki (még a fejlesztők sem), hogy mikor jelenik meg valami. A net-es áruházak szokták legjobban tudni.
  • bobo11
    sziasztok
    tudtok olyan cimet ahol levanirva várhato megjelenések ideje és játékneve
    üdv
  • rrroka
    sütöm tovább a kakóscsigát inkább... ;)
  • aabyssx
    Azt szokták mondani, hogy "hülye kérdés nincs". Hát...
  • aabyssx
    Folytatom néhány nem annyira méjnsztrím, de SZVSZ érdemes címmel:

* A Ratchet & Clank és a Jak & Daxter ugri-bugri-piff-puff-nak tökéletes!
    * Zone of the Enders 2, mint háj szpidü robotto eksön és interaktív anime. ;)
    * Silent Hill mindegyik része létezik PS2-re.
    * Tenchu 3, sunyi torokvagdosáshoz.
    * A PAL területen is elérhető JRPG-k.
    * Way of the Samurai 1, komment nélkül.
    * Glass Rose és a Shadow of Memories az utóbbi időkben általam játszott kedvenc.
  • rrroka
    A grand Turismo mitől olyan sztár? én egy 100% autósnak nézem, semmi extrával. akkor inkább burnout3!
  • Al Age
    + természetesen MGS 2, vagy kis várakozással már 3.
    + kis várakozással GT4, de ez lényegében úgyis bent volt a listádban
  • cenobite
    Hmmm.. Nekem pedig NAGYON bejön a VF4EVO. A mai napig nagyon gyakran előveszem, szerintem kafa. A küldetés mód, a rengeteg +szerezhető extra cucc nagyon hossző időre leköthet. Az irányítás is tetszett, azzal sincs gond. Az evade dolgok kezdetben engem is frusztráltak, de rá lehet érezni.
    Ízlések és pofonok...
    A SC2 is nagyon jó - ezt nem is vitatom - csak az még nincs meg nekem. De ami késik nem múlik.
  • Devla
    Nekem a VF4 nagyon nem jott be. Nagyon idegesitenek ezek a nyomkodd az osszes gombot mint az orult, hogy gyorsan felkelj a foldrol/kabulasbol, meg a tizedmasodpercre pontosan idozitendo ground recovery/evade es tarsai. Sokkal jobban elveztem a Soul Calibur 2t, nalam meg mindig az az elsoszamu bunyos jatek, a VF4 Evo pedig gyakorlatilag penzkidobas volt :/.

Egyebkent kihagytad az egyik legnagyobbat: Metal Gear Solid 2!
    Nem kotelezo, de nekem nagyon bejott meg a Xenosaga es a Disgaea is.
  • cenobite
    "Egy olyan játéklistát adnátok ami kihagyhatatlan ps2 re."

Hmmm...mondjuk kezdésnek:

Gran Turismo 3
    Devil May Cry
    Tekken Tag Tournament (vagy Virtua Figther 4 EVO)
    ICO
    Final Fantasy X

Ezekkel úgy el lehet lenni egy ideig... :)
    Mondjuk még lehetne írni pár címet, de majd a többiek.
  • rrroka
    elnézét hogy vitatkozom, de 890 Ft a tescoban (snap+tok)... :))
  • KillYou
    Budapesten ha elküldeném Anyukámat vásárolni aki még soha nem látott ilyet akkor is 3 órán belül visszatérne 4 külömböző helyen vásároltal.

Egy olyan játéklistát adnátok ami kihagyhatatlan ps2 re.
  • Vegas
    ott nincsen néztem...valahol nem lehet rendelni?
  • Seth
    vegyél tescoba---999 Ft
  • Vegas
    Hali.
    lehet még kapni esetleg rendelni valahol PSX-hez memóriakártyát?
  • Hentes Bill #2701
    ha már megveszem a gépet, az első, hogy csippes legyen, nekem nincsen 15-20 ezer forintom egy új játékra
  • Hentes Bill #2700
    hát kösz, ennyiért már tényleg újat kapok
  • torrente
    Én ingyen adok címet: Váci út 1-3, WestEnd/ 576 Shop
  • torrente
    Mert nincs annyi pénze.
  • barret
    Csak egy ajánlat,a kérésének határain belül!Én csak válaszoltam sorry...
  • KillYou
    Mért is jóbb annál hogy besétál egy boltba és megveszi újonan?
  • barret
    Ahogy mondod,elso szériában volt ilyen...Amit a haver elcserélt,azt mondta rá a(kereskedó) el van chipelve...30003-as széria volt.De az újraírható cd-t is vitte hibátlanul!Meg néhány psx gamét.
  • barret
    Hi! Nekem lenne eladó gépem! Tata környékén lakom,gondolom messze van... 50004-es Matrix chipes gép. 1 játékért vettem meg!!! FFX.Nem sokat használtam,kb 250 üzemórát ment.Kipróbálható,filmet még nemtudtam rajta nézni...De viszi az eredeti gyári dvd-ket is!!!!!Psx gamékat is viszi,megamit kell neki...:)Memokártyám nincs hozzá,Haverét használtam...Becserélte a gépét,egy dvd íróra összes tartozékával.1 darab dualshock 2-es joy van hozzá(hosszúkábeles!)Karcmentes szép állapotban! 45-ért viheted!
    Sosem volt semmi gond vele,PL disc read error...
    Csá.