17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Devla
    ??
    PS joy "kisse" korabban volt mint X, es szerintem is a messze a legjobb joy, pedig nemkeves konzolt hasznaltam mar.
  • UNREG
    Érzékeli, hogy analóg?
  • aabyssx
    Azt a sz*r X kontroller koppintást akarod PC-re kötni?

BTW mennyi, honnan?
  • Ramza
    Ha minden jól megy, ma érkezett meg a ps2-pc joy átalakítóm, amivel a világ valaha tervezett legjobb joypad-ét pc-n is fogom tudni használni :)
  • rrroka
    én is átszoktam skubizni de még egyikbe se láttam sajna :(
  • aabyssx
    > Persze hogy nem csak vetítenek, hogy lehet kapni

Havi nagybevásárlásoknál szoktam rábukkanni globalizációs-pénzrablóközpontokban.
  • rrroka
    persze nem 4 hanem 6eFt de mindegy... ;)
  • rrroka
    itten:
    http://www.cheapboy.hu/product_details.php?id=1225
  • Devla
    Asszem en a westendi MMben vettem (jo)par honapja.
  • rrroka
    Persze hogy nem csak vetítenek, hogy lehet kapni :) de ha konkrétan kell akkor sosincs :) chepaboy.hu -nál nézted?
  • cenobite
    Senki nem tudja, hogy hol lehet megvenni a FF9-et eredeteiben?
  • rrroka
    Joyom már van PCre, olyan hogy a billenytű lenyomást szimulálja szóval minden játékkal megy :) tökjó :)
    De én 72es TVn és Hifin akarom! hejj! :)
  • aabyssx
    rrroka! Úgy van! Inkább vegyél egy joy-t is, de ne az eredetit! Hiába kerül annyiba!
  • Sephi
    Jaccad Pc-en! En is ugy tettem. Vettem egy 2500 Ft os joy-t oszt jolvan!

Ha kell help a patch es progi ugyben irjal es elkudok mindent!
  • Devla
    Ja... egyebkent a szam cime MeLOdies of Life.
  • Devla
    Detto :) Nagyon elveztem vegig a jatekot, a Memories of Life ket kulonbozo valtozata meg allando tagja a playlistemnek :D Szerintem ebben csinaltak meg legjobban a Chocobok tapolasat is, vegre nem unalmas hanem egy jopofa minigame lett.
  • fanatifo
    sokan lehordják az ff IX-et de nekem nagyon nagyon bejön!Nálam a VII után ez jön be a legjobban és a zenéi csodálatosak!Főleg a Ending movie alatt futó szám tetszik!Asszem Memories Of Life a címe!
  • cenobite
    Bár a X-et sem pörgettem még ki (most Seymour bácsi legyőzésére gyúrok), de természetesen ennyiért bőven érdekel a 9 is.
  • cenobite
    Hol lehet venni FF9-et? Nem pesti vagyok, de meg tudom oldani, hogy elküldjék, ha ott lehet valahol kapni.
  • rrroka
    NEM rip-CDzek!!!

Amugy megérne 3-4eFt-ot, ha lenne annyim ;) De mivel kopiba má megvan így nem duplikálok.
  • barret
    Bóven megéri az a 100 óra játék!!!
    Nagyon állat a game!
  • aabyssx
    Vaze', az FF9-et már 3-4e-ért megkapod eredeti dobozban, kézikönyvel stb. Nem ér meg annyit?!? >:|
  • cenobite
    Szerintem a rip-cd-ket tényleg ne erőltesd, ha nem akarod a ps2-d idő előtt "kezeltetni".

Én egy ps1 beszerzésén gondolkodom - használtan már 20k körül kaphatsz csippel, játékkal.
    Vagy pc-n játszol ps emulátorral. Kipróbáltam, működik. Viszont nem az igazi... Mármint az érzés.
  • Sephi
    En Pc-en toltam vegig a FF9-et CVGS emulatorral mert volt hozza kulon patch :)))
  • rrroka
    Én még mindíg ott tartok,hogy a másolt psx vajon szétcseszi-e vagy sem a PS2 fejet? szeretnék FF9ezni :)

Olvastam,hogy a parasite eve első részének csinálnak PS2 verzióját Rebirth címen, ebből lett vmi?
  • aabyssx
    > ha ripekkel akarsz játszani

... az igénytelenség magasfokon.
  • Sephi
    Hat nekem tobb nap es tobb proba kellet amig megtanultam. De azutan a folyamat durvan fel ora :)
  • KillYou
    Azért ha jól látom az első ilyen lemez össze állitása 1 nap. Lehet hogy utána már megy 2 ora alatt is de azért ez nem egy pikpak. Egyszerübb winyot bedobni ha ripekkel akarsz játszani.
  • Sephi
    Nem baj! A lenyeg hogy van ami megy es van ami nem megy.

En fogtam a Harvest Moon Ps2 DVDRIP-et ami Cd-en volt meg , leripeltem majd neroval felirtam egy DVD-re es csodalatosan ment. Pedig kinlodtam vele eleget megis ment. De mas jateknal es sajnos nem sikerult.

Probald meg egy fordito progival leforditani amit azon a oldalon irnak. En is onnan inspiralodtam :)
  • fanatifo
    köszi igaz ebből semmit sem értek:)
  • Devla
    http://www.home.zonnet.nl/joeriroels/Download/DVD_games%20DVDRIPS%20and%20CD%20games_on_a_DVD_-JRLS.htm
  • fanatifo
    cső!! Ps1-es játékot ki lhet írni dvd-re?és viszi a ps2 őket?
  • cenobite
    "...a ~kék CD-s játékok búgatják is a meghajtót rendesen..."

Akkor megnyugodtam... Azt hittem, hogy az én TTT-mel van valami gáz, hogy berakom és zúg-búg. Nem is nagyon mertem vele játszani. Persze már majdnem minden karakterrel végignyomtam... :)
  • aabyssx
    > van eredetileg CDs PS2

Van.
    Az én eredeti Tekken Tag Tournament-em CD-Rom-on van és a Super Bust-A-Move 2-t is CD-Rom-on adták ki.
    BTW ezek a ~kék CD-s játékok búgatják is a meghajtót rendesen! Hogy ez árt-e? Hát én nemtom. A Tekken 4 kijöveteléig én rengeteget játszottam a TTT-vel, de semmi baja nincs a gépemnek (nem chip-es, 3 éves).
  • rrroka
    és a kopi CDs psxekkel?
    van eredetileg CDs PS2? :O
  • Ramza
    Nem a cd-s játékokat nem szereti a ps2, hanem a dvd-ről rippelt cd verziókat.
    Eredeti cd-s ps1 és ps2 játékokkal semmi baja nincsen.
  • rrroka
    ha kb 5 centi castag akkor sárga, ha 2-3 akkor fehér :)
  • Lammer
    már nem tudom egy havernál van kölcsibe évekóta, msotmár visszakérem úgyérzem... :)
  • rrroka
    kérdeztem témát is de senkisemmit...
  • Sephi
    Nem a piros potyos?