17159

WAREZ = azonnali BAN!

• barret
    Kalkuláld bele a játékok közötti árkülömbséget is:)))Ha csak 1 játék miatt veszed,jobban megéri chip nélkül,eredeti gaméval:)))De ha sok játékkal akarsz játszani..........Tudod!
  • Hentes Bill #2692
    kösz szépen
  • CHEAPBOY
    Chippes masina nem koser, nagy a riziko nala (plane hasznaltban). Ha mar Ps2 akkor eredeti game, s ha nem sok game erdekel ra, akkor achip arat fektesd bele egy game araba.
  • CHEAPBOY
    Mi más?:)))
  • Hentes Bill #2689
    nem, engem a San Andreas
  • Davidus
    Esetleg a GT4?:D
  • Davidus
    Téged is az MGS3 video győzött meg?:D
  • Hentes Bill #2686
    hi.

a segítségeteket kérem: szeretnék venni egy péeskettőt (használtat). sajna újra nincs zsetonom, összesen olyan 45-50 pénzem van rá. tudtok egy megbízható helyet, ahol lehetne venni, mert félek, hogyha egy magánszemélytől veszem a neten, vmi zsákbamacskát sóznak rám. csippes gépre gondoltam, 8 mb-os memóriakártyával (1 joy is elég nekem)
  • vki
    Valaki tud Mortal Kombat Deception-höz címet (lehetőleg ingyen)
  • CrucifX
    Olyan nincs ugye, hogy egy chipelt PS2 csak CD-t visz, DVD-t pedig nem

Maximum csak a legeslegelső szériás chipeknél, amit tkp már megvételekor a hajadra kenhettél.
  • yl
    Nagyon köszönöm a válaszokat.
    Asszem előbb kellett volna ebbe a fórumba benéznem, és utána vásárolnom.
    Ezt a CD vs. DVD dolgot nem tudtam, de úgy tűnik az eladóm sem, hiszen volt vagy 30 CD-je (nem mindet adta oda), és DVD-je egy sem. Mindenesetre ebből most tanultam jó sokat, megpróbálok a végére járni a dolognak. Vagy így, vagy úgy...

Még egy kérdés:
    Olyan nincs ugye, hogy egy chipelt PS2 csak CD-t visz, DVD-t pedig nem. Már úgy értem, hogy akkor mikor belerakják a chipet, tehát nem most, hogy már szétcseszte a sok CD a fejet. Csak azért kérdem, hogy erre ne tudjon majd a fickó hivatkozni, ha reklamálok.
  • CrucifX
    Fejcsere min 15 rongy, PS2-be pedig csak és kizárólag DVD-t szabad rakni, a cd olyan, mintha fognád a discmaned és beraknád a kenyérpiritóba.
  • yl
    Ja okksa, már látom a választ a kérdésemre.:)
    Egyébként ez akkor fejcserével és utána szigorúan DVD használattal javítható? Vagy érdemes fejcserére költeni? Persze nem saját ktgemre.
  • yl
    Na fasza. És egyébként ilyenkor mi nem klappol a géppel? Ezt tudja valaki? Javítható?
  • barret
    Haverra is rásóztak egy ugyan ilyen gépet...Ki sem tudta próbálni DVD-vel,mert az eladónak csak írott CD-i voltak........Gondolom,nem véletlenül!Persze nem is vitt semilyen DVD-t...
  • yl
    Na ez frankó. Nem Te vagy az első akitől ezt hallom. Tehát akkor az írott CD-k (mivel a fószer csak ezt használt), valószínűleg tönkrecseszték a fejet? :(((((( Remélem tudok beszélni a fejével. Akkor most valszeg már az írott DVD-t sem fogja vinni? Vagy egy próbát azért megér?
  • Jinchuu
    Ha a fickónak csak írott cd-s gamei voltak akkor az már csak rosszat jelenthet! Az írott cd ugyanis igen szépen szétszedi a ps2 olvasó fejét, ergo lehet, hogy neked pl. már azért nem mennek az eredeti gamek, mert dvd-t már egyáltalán nem olvas a rossz fej miatt! Szvsz jobban jársz ha visszaviszed, vegyél inkább újonnan gépet, manapság már elég olcsón hozzá lehet jutni és utána majd ha lesz rá pénzed rakass bele egy jó kis chippet, ez ezerszer biztosabb, mint használt ps2-t venni! :D
  • KillYou
    Én is ugy tudom hogy nagy Álmos könyv is csak Ablakonkibasz party elötti használatra javalja az írt CD-t.
  • Davidus
    Meg úgy hallottam hogy az írott cd olyan a PS2-nek mint sósav a mókusnak.
  • Davidus
    Én laikus vagyok de azt 100%-ra mondom hogy ha a PS2 nem viszi az eredeti PS2 gémet akkor gebasz van. Vagy van olyan chip ami már csak írott játékot visz?:D
  • yl
    Játék DVD. Nem látom karcosnak, tehát nem hiszemm hogy a lemezzel lenne a baj. Filmet még nem próbáltam, de hamarosan azt is próbálom.
  • Davidus
    A gyári DVD mit takar? Film vagy game?
  • yl
    Nekem másik fórumban azt mondták, hogy van olyan chippelt gép, amelyik egyből viszi a gyári DVD, valamelyik csak trükközve (ki be kapcsolgatás meg mittomén). Mondjuk ezen csodálkozom, de létezik ilyen?

Egyénként nem extra olcsón vettem, sztem árában. Kipróbáltam, de a fickónak csak írott CD-i voltak, DVD pedig sem gyári sem írott. Én most két gyári DVD próbáltam, és egyiket sem viszi.
    Az OK hogy esetleg nem jó, de ilyenkor mivel lehet a hiba. A chip szar benn, vagy már a fej? Vagy valami más?
    Egyébként sztem ha javíttatni kell az eladómmal tudok majd egyezkedni.
  • KillYou
    Ha a gyárti DVD ket nem viszi és nem karcosak nagyon a lemezek akkor már te is jól vontad le a konzekvenciát.

Mért nem probáltad ki? Vissza viheted? Ha ezek nem és nem filérekért vetted balek vagy!
  • yl
    Hali!

A múlt hétvégén vásároltam egy használt chipelt PS2-t. Elég láma vagyok a témában, lenne egy-két kérdésem.

Gondolom az természetes, ha az írott CD-ket nem viszi simán a gép, illetve ha cserélem, csak úgy hajlandó olvasni, ha hátul a főkapcsolóval lekapcsolom és vissza. Természetes ez?

Írott DVD-t még nem próbáltam, azonban van nálam két gyári DVD, és egyiket sem olvassa. Még a fent említett ki-be kapcsolással sem.

Én csinálok vmit rosszul, állítani kell valamit, vagy szar a gép. Utóbbinak természetesen nem nagyon örülnék:((
  • Lammer at Work
    nekem 80 játékból 79 megy... :P
  • KillYou
    Ha egy játékkal sokat játszol és tetszik akkor vásárlással támogatod hogy legyen még sok ilyen szóval tessék megvenni.
  • Davidus
    Egyre jobban húzok az eredeti cuccok felé:P
  • Devla
    Elvileg igen, meg kell venni, de letezik crackelt valtozat ami elfogad masoltat. Es sajnos nagyon sok jatek nem megy vele, messze a hdloadernel a legynagyobb az inkompatibilis jatekok szama.(chip es swaphoz kepest)
  • Davidus
    Ja és a lényeg! Megy vele minden game?
  • Davidus
    HDloaderrel kapcsolatban lenne két kérdésem.

1. kell hozzá chip?
    2. a software-t meg kell venni vagy azt is le lehet warezolni?:P
  • Sephi
    Most viccen kivul... remelem hogy semmi baja :(
  • Lammer
    igen-igen még MSN-en sincs...
    namajd lebaszom jól!
  • Sephi
    Szerintem atment Mohamedan-ba es most imatkozik Mecca-ban :)))
  • Al Age
    na mondjuk az nekem is feltűnt, hogy eltűnt....:(
  • Sephi
    OFF

Gyerekek hova tunt Adi ?:) Atpartolt? :))
  • aabyssx
    Te tudod. Ha ez Neked így jó és megéri, akkor csak nyugodtan.
    Én szeretek játszani. Ha nem szeretnék, akkor mást csinálnék helyette. Nekem nem kín 10 percnél tovább játszani...
  • KillYou
    Ezért fölösleges kiadni 10 ezreket nemde. Ja hogy ezért a Konzol is fölösleges az meg más kérdés.
  • aabyssx
    > Nem birok egy játékkal 10 percnél többet játszani.

???
  • KillYou
    Nem birok egy játékkal 10 percnél többet játszani.
    Arra elég fölösleges többet kiadni.