17159

WAREZ = azonnali BAN!

• rrroka
    Nem tud vki egy működőképes PC emulátor?
    Nagyon fontos lenne számomra.
    please everibody!!!!!! Üdvözlettel: rrroka
  • rrroka
    gondolom viccelsz. :))))
  • pharao
    Hy all!
    Lenne egy olyan kérdésem, ami ebben a fórumban szerintem már párezerszer elhangzott, mégpedig: Nem tud valaki a fejemhez vágni egy működőképes ps2 emulátort? Nagyon fontos lenne számomra.
    please everibody!!!!!! Üdvözlettel: pharao
  • petyka2
    disznópörkölővel nem lehet nekimenni az alaplapnak...ill.lehet a ps2 életben 1x...Javaslom bizzátok rutinosra-aki garit is ad rá!!!Én rutinos vagyok elektronikai dolgokban,de csak a sajátomat vállalom be...ha elbaszom-megjegyzem elég könnyü-az én károm...
  • petyka2
    10-ért én is beteszem-gari nélkül hehe
  • Lammer
    kabbbbbbbbe
  • Petyus_
  • rrroka
    "10K-ért bármit berak..."
    Hú ez forró haver... :))))
  • Lammer
    DMS4 nagyon korrekt kis csip, sajnos csippeltetőt nem tudok mo.-n eccer már végigtelefonáltam fél budapestet és mindenhol Magic-et raknak a gépekbe... volt egy egyetemista srác(sajnos telcsije már nincs meg) aki 10K munkadíjért bármit berak... talán így lehetne DMS4 ...
  • petyka2
    DMS4-ről mit tudtok???
  • Akuma-D
  • Akuma-D
    Valaki szánjon már meg legyenolyan kedves, ma még szabadnapom van, holnaptól megint meló, szal ma kéne elintéznem eztet a modchipelést. Egy megbízható helyet írjatok már nekem priviben légyszives!!
    köszönöm!
  • petyka2
    DMS4-et hol lehet venni?
  • Akuma-D
  • Caine
    Köszi a gyors választ!
  • Lammer at Work
    sokfajta magic van...
    pl: Magic 5 az dájrektbútos... ;)
  • Hentes Bill #2957
    na, ez engem is érdekelne... ez nagyon baráti ár... 40é máshol csak a konzolt adják, játék meg 17 ropi
  • Hentes Bill #2956
    magic chip milyen? beteszem a másolt dvdlemezt, és már megy is agém, nem kell bootolni, vagy ilyesmi?
  • Xian
    GTA SA - PSTwo bundle mindez 40 ezerét.

A hcgamer-en olvastam a hirek között

De hol lehet kapni?
  • Devla
    Az iro progi mindegy, neroval a legegyszerubb, de neha alcohol formatumban van az iso, akkor ertelemszeruen azzal. A lemez nagyon fontos, mindenkeppen jo minosegut hasznalj, en a Verbatim es Ritek lemezeket szeretem. Princotol tartsd tavol magad.
  • Devla
    Rengeteg van, pld Xenosaga, Star Ocean 3, Suikoden 3, Shadow Hearts. Nekem a Xenosaga a kedvencem ezek kozul, de sajna nem lehet kapni europaban, igy marad a warez. Star Ocean is nagyon jo, azt ugy tudom mar lehet kapni a legtobb boltban.
  • Devla
    Nagyokos, mar lehet kapni a DMS4et, ami kompatibilis az uj PSTwo-val. Mod-Chip.com
  • Caine
    Sziasztok!

Tegnap újjítottam be magamnak egy ps2-őt és abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen (Final Fantasy jellegű) szerepjátékok vannak a gépre (még pc-n kattantam rájuk :))). Valamint, hogy hol tudnám őket beszerezni és esetleg, hogy mennyiért.
    köszi
  • Mkill
    Halli
    Szeretnék PS2 játékot kirni ami dvd verzio.
    Milyen íro programot és milyen lemezt ajánlanátok.
  • Akuma-D
    Továbbra is várok javaslatokat, hol, merre, mennyiért és milyen chippet tetessek a gépbe. Itt főleg a HOL-on van a hangsúly! :D Tanácsokat privibe várnám.

Köszi!
  • KillYou
    #2924 hozszolásban már volt válasz.
  • Xian
    Miért kell poénkodni?

Nem tudom hogy van -e már hozzá.
    Itt irtatok mindenféle tipusokat, talán még
    olyat is olvastam hogy a PStwo -t is támogatja.
  • CrucifX
    Persze, két nappal a megjelenés után, sőt, már a chip nélküli bootolást is megoldották - beviszed egy Sony márkaszervízbe és helyrecsapkodják neked.
  • Xian
    Van már chip a PStwo hoz?
  • Hentes Bill #2944
    hmmm, 40 rongy a Pstwo Cheapboynál
  • KillYou
    A DMS 4 és a Magic nem egy kategoria árban is 3x os az első javára.
    Magic a legalsó kategoria ami már megbizhatoan és jól müködik.
  • Akuma-D
    köce
  • Al Age
    maga a csipeltetés úgy 10-től kb 30-ig lehetséges árban
    DMS3 nagyon jó modchip, akárcsak pl a ripper2, vagy a messiah.
    hog yhol chipeltess azt nem tudom, én sajnos csak olyan helyet tudok mondani, hogy hol ne.
    dvd írásban pedig nem tudok segíteni, én úgy rendelem a gémeket, majd valaki csak segít abban is...
  • Akuma-D
    Üdv emberek, mint újdonsült ps2 tulaj lenne pár kérdésem. Hol modoltassam a ketyerét? A chipptémát olvastam lentebb, szal ha lehet vagy DMS4 vagy Magic-et válasszak ugyi? Mennyi idő amíg megcsinálják? Mennyibe kerül kb?
    Iso-kat ugye elég csak néróval kiírni azt hadszóljon? Illetve milyen DVD-R-t ajánlotok?
    Nah így hirtelenjébe ennyi. Ha valakinek még eszébejut valami fontos tudnivaló egy PS2noob számára, szívesen várom a javaslatokat.
    Előre is köszönöm uraim! ;)
  • Hentes Bill #2939
    vágom, de ez az új nagyon állatl néz ki :)
  • joe69
    ruty-nos boltrol tud vki valamit?egressy uton van
  • Sephi
    Titan chipektol tartsal es en a Magic-et hasznalom szal nekem az a meno :DDDD
  • joe69
    masvalaki?
  • joe69
    igazabol szerintem a ps2 sem nagy, pstwo-t konnyebben lehet vinni ide-oda
  • Hentes Bill #2934
    mármint a bal oldali új cucc? :)