17159

WAREZ = azonnali BAN!

• henry
    a chippelt gép bármikor tönkremehet, hiába új? vagy ez chiptől függ?
    a pstwo-t már lehet chippelni?
  • joe69
    az a tv usa import nemde?
  • Extraboy
    Bloodrayne2 van mar ps2-re? nem is tudtam :)) akkor vhonnan megszerzem! Te honnan toltotted le?

Meg egy kerdes plz PS2-t es PC-t hogy tudok osszekotni, hogy fajlokat mozgathassak?
  • Akuma-D
    A tvm bírja az ntsc-t, csak gondoltam azért megemlítem :)
  • joe69
    ntsc nem tv szabvany? azt a pal-os tv nem tudja nem?
    gondolom mar volt ugyhogy eleg ha lokne valaki egy hsz numbert
  • Akuma-D
    Nekem a hang szokott furcsán viselkedné néha egykét játéknál, pl. a LOTR:Third Age-nél van amikor az elhangzó szöveg eleje ismétlődik folyamatosan majd ugrik egyet... meg a bloodrayne2-nél is ez van, ott mintha viszhangja lenne mindenkinek... mi lehet a gond? rossz minőségű dvd? a ps2 vadi új, szal fej nem lehet, írni pedig néróval írtam 2x-en. Valaki tapasztalt már ilyet? Ja és ez a két játék ntsc,tehát usa fulldvds.
  • joe69
    es a sorozatban felporgeti leallitja jelenseg?
  • Extraboy
    A San Andreas kozben ez nalam is jelen van de ez mondhatni atlagos hiba... nekem a VCnel is volt szal ezt tuti nem jelent bajd a tobbirol nincs commentem mert nem ertek a ps2-hoz!

Amugy PS2-t es PC-t hogy tudok osszekotni, hogy fajlokat mozgathassak? Ha mar vki irta es nem olvastam vissza akkor bocs!
  • JohnnySmith
    Olvasófej is lehet és a dvd lemez minősége is.
  • joe69
    a ps2-m egy kis ideig felporgeti a dvd-t, majd leallitja, aztan megint elkezdi porgetni, majd megint leallitja.san andreas utcai, ha autoval gyorsan megyek, akkor nem toltodnek be idoben

MI a gubanc? Az olvasofej a szar vagy a dvd-t irtak meg szarul(egy seftestol vettem)
    PLZ valaszoljatok
  • henry
    hogyha vennék egy új gépet, és chippeltetném akkor az bármikor elszállhat? vagy ez chiptől függ?
  • joe69
    valaki tudna mondani egy seftest, akinek megvan a fight night 2004?aproneten levoknek nincs meg...priviben is johet
  • Al Age
    na ha más chippel is van ilyen gond akkor részemről rendben van a dolog:)
    magic ice, hmm...
    nekem anno magic 3.3-at mondtál, de arról semmit nem találtam neten:)
    ez az ic meg arról szól, hogy egy az egyben beleégetik a magic programját, tehát sokszor azt mondják, hogy magic kompatibilis...
    de mondom nekem audio cd-ken kívül nincs bajom a géppel, néha van játék ami elsőre nem indul, de másodjára szinte mindig megy gond nélkül.
    egyébként a magic chipek hátránya, hogy a gépet csak egyszer verik át.
    van több olyan játék, ami többször ráellenőriz az eredetiségre, azok a játékok nemfognak menni magic-kel, mert ez csak induláskor avatkozik be.
    ilyen game például a freedom fighters, plusz van még egy fps, aminek nem ugrik be a neve.
  • CHEAPBOY
    nekem magic ice-ot mondtak:/
  • CHEAPBOY
    zene cd lejatszasaval sokaknak meggyult a baja atalakitas utan (ezt rippereknel is jeleztek) az inditasi mod valtozik meg a zene cdne l, hogy menjen. Hogy hogyan kell (a DVD film meg a jatek ugye mevan) sajnos azt nem tudom, errol sehol sem adtak/találtam felvilagositast..
  • Al Age
    nézd, én a gépemet Nálad chipeltettem. már akkor is mondtad, hogy nem Te chipelsz, hanem valakihez viszed Te is. Ergo ha Te bele sem nyúlsz a gépbe, akkor hogy láthattál volna akármilyen chipet is? mert az enyémbe egy programozható IC van beépítve az tuti.
    egyébként 90%ban minden indul vele, viszont chipelés óta audio cd-t nem lehet hallgatni a gépen, mert ugrik össze-vissza.
    nem tudom hogy ez rossz bekötés eredménye-e vagy mi, de előtte az audio cd-k simán mentek.
  • petyka2
    Én igy vagyok a Psx-el is...Az idő megy ha akarod ha nem.Megmutattam a gyereknek azt a konzolt amit régen-kb 13-14 éve a piacon lehetett venni-500 játék+joystick-a hasát fogta a röhögéstől...
  • KillYou
    Nem is avval van a abaj hogy most behal azt berohansz a boltba és veszel. De pl 10 év mulva megmutatnád gyerekednek hogy ez milyen volt azt az egész amivel évekig elvoltál csak egy kupac szemét.
  • petyka2
    A tisztelt gamerek mindig elfelejtik,hogy 1 csippelt gépel mennyit spórólnak-irott játék 1000 boltban 16000...Igy mondjuk ha 2évente behal a géped az nem lehet nagy tragédia.
  • REAL_CIÁN
    De az is lehet, hogy engem vágtak át csúnyán...
  • REAL_CIÁN
    "ha jól tudom az én gépemben ilyen van"

Az hogy lehet, ez egy elég új chip, mindössze 2 hete van, a PSTwo-ba is jó. Lehet, hogy tévedsz és nem ilyen chiped van..
  • CHEAPBOY
    en nagyon keves onagukat kikialto PS2eseket chippezo minden szakertelem, tudas,s gyakorlat nelkuli embert ismerek... hozzateve azt, hogy nem is egyszeru muvelet egy ilyesmi.
  • CHEAPBOY
    azert joval tobb az mint 100 emberbol 1.

• CHEAPBOY
    szinte minden gep igy jar ha atlovik, mindegy mi van benne. a moddolas moddolas marad, s minden ps2 behal tole-elobb vagy utobb, senkinek sem ajanlom, de ha mar valaki annyira keri.
  • CHEAPBOY
    erdekes felvetes, mert hogy en meg sohasem lattam olyan chipet...:/ magiceket viszont igen.... azokkal mar volt dolgom,, meg ripperrel is. Ezt a nevet is most hallom eloszor. (nem mitnha en nagy szervizes lennek, vagy valaha is chipet epitettem volna be, vagy neztem volna vegig adott gepekbe miket raktak bele... erdekel is? nem, a lenyeg hogy vigye azt amire rendeltetett. Ugyis csak az ar szamit, ugyhogy nem kerdezem a neveket, de ilyet meg se nem lattam se nem hallottam rola.
  • KillYou
    Szóval tegyetek be mindenfélét a gépbe azt majd meglásátok.
    http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=laserv12
    Azért Ez nem semmi a jobbak meg Ezt csinálják. Szóval lehet hogy jóbb befektetés kitépni a szarokat a gépből és megvenni az eredeti játékot.
  • KillYou
    Másolt megic azazért egy elég meleg gondolat számomra.
    Mert mondják hogy a ripper egy dms másolat de azt még mindig szeretik az emberek. Egy magicot másolni???????
  • Al Age
    hát aki ks-ban és Cheapboy-nál csipeltetett, azok nagy valószínűséggel tulajdonosai ennek a cuccnak
  • petyka2
    Nem biztos,hogy csak a tiédben van...de tényleg lehet szar...
  • Al Age
    ez persze #3022-re ment
  • Al Age
    ha jól tudom az én gépemben ilyen van:DDDDD
    ez egy programozható ic, amibe beleégették a magic programját
    óvakodj tőle, én azt mondom.
    pontosabban semmiképp se rakasd a gépedbe
    mert egy x@r
  • REAL_CIÁN
    A Prodigy chipről mi a véleményetek?
  • Lammer
    bittorent
    vagy eurasia.nu-ra regeled magad, ott van dögivel, érdemes a létesztet(most assszem 0.5ösnél járnak)
  • rrroka
    olvastam tovább és az van hogy majd lesz... ;)
  • rrroka
    olvasom HCgameren hogy van pstwo+GTASA bundle, ezt látta már vki itthon?
  • Angyisz
    Hi !

Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ?
  • Angyisz
    Hali!

2000-ben vettem a PS2-t, MADE IN JAPAN ne mondja senki, hogy nincs különbség ez meg a kínai PS2 között, lassan 5 éve használom csippelve és csak most kezdem észrevenni hogy már nem vesz fel minden DVD-t, Ja és akkor még 120 volt a gép meg 35 a csipp de így is megérte ha ezt osztom 5-el. Szívesen lecserélném de Japán gépet már nem kapsz sehol csak a felújított TESCO-s gépeket.
  • petyka2
    PsTwo szétkapva: http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=24518&postdays=0&postorder=asc&start=15
  • petyka2
    A sony tudja nagyon jól,hogy kelet európában csippelik a gépeket,a psx-es korszakban külön delegációt küldött-Mo-ra-vizsgálják ki miért nem fogynak a szoftverek.Pofára estek,hogy a csipp+másolás a menő...Azért volt új nekik,mert náluk más az életszínvonal.Ezért leszarják ha tönkre megy a géped.
  • FoToS
    A régi ami jobb mert wincsit is tudsz bele tenni meg és az 38.000 akkor evidens,hogy melyiket vegye az ember.