17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Davidus
    Az utolsó PC game amit megveszek az a WoW lesz. A mostani gépemen a WoW tökéletesen fut úghogy szerencsére nem kell fejlesztenem. Szal WoW+PS2 bőven kitart addig amíg lesznek értelmes játékok PS3-ra;)
  • cenobite
    Én azért nem warezolok (PS2), mert így tényleg csak azt veszem meg, ami igazán érdekel - sőt így is van úgy, hogy a megjelenés után jópár hónappal jutok el odáig, hogy beszerezzem az adott stuffot. Igaz, akkor már általában olcsóbb is valamivel. Most pölö 3-4 olyan játék akad, ami nincs meg, de kellene és fog jönni kb 2-3 amire nagyon várok és már elő vannak rendelve. Ez még a 2004-es évre vonatkozik. És még otthon van egy pár játék amit még el sem kezdtem+még koránt sem járok a végén.
    Így biztos nem unok rájuk. pc-n warezoltam régebben, megvolt minden 0day cucc, de szinte megcsömöltem a sok játéktól, ráuntam az egészre. Most is warezolok ugyan - pc - de már szolídabban, évi 4-5 játék maximum, ami IGAZÁN érdekel.

• Lammer
    igen ez sajnos jellemző...
    bár ami nekem teccik azt kihajtom fullra...
  • Davidus
    Majd biztos kibírom hogy ne vegyem meg a MGS3-at a megjelenés napján:D
    Havernál szétjátszottam már a GT3-at;)
  • aabyssx
    A warezmen-eknél leginkább az a baj, hogy megy a fórumokon és cseten a hájp, hogy húnekemmámegva' és húénmánittartok' stb. De amikor ez elcsendesedik, akkor a polcon porosodik a phillips kijátszás nélkül.
    Ez csak ~kocajátékosság.
  • aabyssx
    > Meg hirtelen csak 3 játék jut eszembe ami érdekell

Evés közben jön meg az étvágy.

> nem kell hirtelen 4x15ezer forintot leszurkolni értük

Ha nem mindíg a legújabb hájpolt hülyeségeket veszed meg, akkor 15-nél jóval kevesebbért hozol ki egy játékot.
    Pl. a GT3-at már régóta megkapod budget áron is és amíg azt nem pörgetted ki rendesen minek a 4?
  • Davidus
    PC speekert rá lehet valahogy varázsolni a PS2-re?
  • Lammer
    az eredetinek megvan a varázsa, de annak is, hogyha 0sec-ből ott figyel a vinyón a "Mortal_Kombat_Deception_USA_PS2DVD-PROTOCOL" és társai feeling, mondjuk én mind2öt szeretem, csakmost a pénz a farsebemben asszondja, hogy RELEASE... :(
  • Davidus
    Meg nintendos vagyok szal a konzol wareztől kicsit lelkiismeretfurdalásom lenne:D
  • Davidus
    Eszembe jutott már és lehet hogy ez lesz;) Slidetool meg a DVD író árából kijönne 4-5 game simán. Meg hirtelen csak 3 játék jut eszembe ami érdekell(FFX,FFX-2,DMC). Igazából MGS3+FFXII+DMC3+GT4 miatt akarok PS2-t venni de azok még se jelentek:) Meg úgyse egyszerre fognak megjelenni szal nem kell hirtelen 4x15ezer forintot leszurkolni értük;)
  • Lammer
    igen memkártya igazad van, de a chip cakli-pakli 15K!!!
    vinyó még mindíg 14E és az új akcióval 35K a ps2...
  • aabyssx
    Amúgy ebből a keretből vehetnél egy PS2-t bundle-be egy játékkal és még vehetnél hozzá 4-5 eredeti játékot (régebbiek közül még többet is vehetsz) és akkor van annyi játékod, hogy egy negyed évig teljesen elszórakoztatnak - és ha megunok őket, akkor cserélgethetsz stb.

És akkor van gari is és úgy játszol, ahogy az ki van találva. Nincs olyan, hogy szarul írta ki és lefagy, vagy több dolog ki lett rippelve, hogy ráférjen egy DVD5-re is.
  • aabyssx
    BTW nem kell DVD író a HD Loader-es verzióhoz, mert PC-n fel tudod másolni a vinyóra a cuccot (sőt, néhányat csak onnan tudsz).
  • Davidus
    Mindenesetre megvárom a decembert hátha a PStwo lenyomja kicsit a PS2 árát;) Meg akkor tudok kárni karácson yra DVD írót és így spórolok 20K-t;)
  • Davidus
    igaz
  • Davidus
    A slidetool-os megoldással meg csak 76500 DVD íróval együtt és még a gari is megmarad.

76000 vs 115000 :P
  • aabyssx
    +rgb
  • Davidus
    PS2 40K(cheapboy.hu-n néztem)
    memóriakártya 6,5K(hajlamosak megfeledkezni róla egyesek:P)
    chip akkor 15K+5K beszerelés:P
    adapter 14K
    vinyó 15K
    Eddig 95K+20 a DVD író... kösz de nem:D
  • Lammer
    már bocs:
    ps2 35E
    ripper chip 15E
    BB adapter: 14E
    80as Seagate 14E
    ööö az asszondja: 78K és minden új!
  • Davidus
    A 96500-ban benne van minden;) Viszont akkor a 89500-hoz még hozzájön a munkadíj is:P Marad a böhöm PS2+slide tool+DVD író kombó.
  • Devla
    Azt se felejtsd el, hogy a HDD pack melle meg kell venni egy vincsit is, a chiphez meg leperkalni egy nagyobb osszeget, hacsak nem tudsz milimeteres pontosaggal forrasztani.

PSTwohoz mar csak azert se lesz slidetool mert nem talcas a dvd egysege.
  • PrOceSs
    A Pc-s Logitech Dual Action gamepad műxik PS2-n, ilyen PS2-USB átalakítóval?
  • Davidus
    PS2 slide tool pack;)

76500 ft

PS2 HDD pack

96500ft

PS2 chip pack

86500ft

A mostani árakkal ennyibe kerülne a buli. Asszem lehet látni miért szimpatikusabb a slide tool;)
  • KillYou
    Ezt a memoria kártya hibát valaki elmagyarázná nekem.
    Elvileg ha lehet róla futatni chip nélkül is dolgokat vagy a chip kell a lejátszáshoz is?
  • Davidus
    Tehát ha warezolni akarok PS2-n akkor egy swap magic+slide tool+PS2+DVD írót kell vennem és nyeregben is vagyok?;) Lehet leszarom a PStwo-t mert ahoz lehet hogy nem is lesz slide tool:P A többi megoldás meg nem érdekell. Chippeléstől tartok a HD-s izé meg drága.
  • Davidus
    :D
  • Sephi
    Komolyan!? Na ennek orulok :)
  • 7th
    Az pedig 14e az olcsóbb helyeken is! Igaz, így nem fér bele a vinyó!
  • aabyssx
    Olcsóbb jóval, mivel benne van alapból a network adaper.
  • rrroka
    "Azért nyomták össze a PS2-t hogy olcsóbb legyen az előállítási költség"
    Ez így igaz, de nem azért, hogy alacsonyabb legyen a fogyasztói ár! ;)
  • Sephi
    Hat vegulis jobb ha kisseb! igy mar a konyvek koze is elfer a polcon :)))
  • Davidus
    $ony :P Akkor úgy látszik csak 1 kontrollerem lesz:D
  • Seth
    na ezaz..ugyanannyi volt az is mint az akkori legolcsóbb ps.
    Szvsz marad a 39.900-as cimke
  • Davidus
    PSone-ra emlékszik valaki? Az olcsóbb volt?
  • Davidus
    AZ szopatás lenne:P Azért nyomták össze a PS2-t hogy olcsóbb legyen az előállítási költség. Ezek után pofa kéne hozzá hogy ne legyen olcsóbb:P
  • Seth
    Szerintem ugyanannyiba mint a sima ps2
  • Davidus
    Lehet már tudni hogy mennyibe fog kerülni nálunk a PStwo?
  • Lammer
    a lista nem mérvadó soxor, volt olyan játék amit nem supportált, és addig kapcsolgattam a mode-ok között, elindult, eddig nálam 1 játék nem indult és az nagy szívfájdalom a Csempiönsz of norát...
  • Devla
    En kufoldrol rendeltem, Ausztriabol, es megjott 2-3 nap alatt.
    http://www.mod-chip.com Postakoltseg 3 euro korul volt.
  • Devla
    Egyetlen bokkeno csak az, hogy a jatekok fele nem megy hdloaderrel.