43642
-
#1687 This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required
EZT ÍRJA KI!! -
#1686 Faszom nem nűködik!!!Segítsen már valaki. -
#1685 hurrááá! kijött! a bounce-on a full van fenn? plz help me.. így érzem magam.. -
#1684 Ha a login:Saját
akkor azt kell a beírni a felhasználónévhez? -
#1683 Ja bocs, nem mélyedtem bele, de első látásra kedvezőnek tűnt:)) -
Xboxman #1682 nekem bejött -
#1681 Igen, kb annyit tesz, hogy ajánlanod kell az oldalt egy ismerősödnek és ha Ő elküld egy SMSt na akkor kapsz egy napra valót Te! Ugyan ott vagy ahol a part szakad :p -
#1680 Hé!küldtem sms-t a bouncéra azt nem fogadja el.Küldte vissza hogy a login:Saját
és még a jelszót.a számokat és nem fogadja el. -
#1679 Talán jó hír azoknak , akik szeretnék letölteni.
Kaptam egy pár napja egy ilyen levelet a Freewebtől:
"Kedves Felhasználónk!
Egy új szolgáltatásunknak köszönhetően bárki 1 napos ingyenes hozzáférést
kérhet egy tetszőlegesen kiválasztott SMSWeb oldalhoz!
Erről részletes leírást az SMSWeb lapok információs oldalán találsz.
Ha esetleg ilyet az adott oldalon nem találnál, a cím így néz ki:
http://freeweb.hu/smsaccess.fw?login=oldalnev
ahol az oldalnev a kiválasztott oldal neve (www.smsweb.hu/oldalnev).
Üdvözlettel:
FreeWeb.hu Team"
Nem egészen tudom hogyan működik a dolog, mert nem érdekelt ugyanis privát ftp-m van.
Tehát valami olyasmiről van szó, hogy egyszer letölthetsz ingyen egy smsweb oldalról(??).Akit érdekel az nézzen utána.Lehet hogy csak regisztrálni kell magad a freeweben(én nyílván regisztrálva vagyok), nem tudom, mert mondom, nem olvastam.De sztem érdemes ki próbálni. -
#1678 Na jó én megyek Wormsözni, amíg felrakják az FTP-mre. -
#1677 17 fájl legyött eddig -
#1676 -
#1675 hagyjátok már, kaptam 1 linket gondoltam megosztom nem tetszett neki ennyi..... -
#1673 Plusz, hogy ne legyen fölösen kidobott pénz... -
#1672 Mond csak Te nem lennél dühös ha kibaszintanál 400,- ft a nagy semmiért, ha meg vártál volna akkor láthattad, hogy kezdett kibékülni a dologgal :). Szal tegyük mi is azt. Ezen nem érdemes összeveszni :p -
#1671 És szerintem jogosan. Minek kell hiányos linket reklámozni? Most egész éjszaka fent leszek, hogy rakosgasam befelé az url-eket, hogy reggelre meglegyen. :PPP -
#1670 Ne idegelj már könyörgöm! Punker adott egy linket, ami úgytünik nagyon is jó. Aztán ez az üzenet következett "Bazdmeg! Ezen a szar oldalon még nincs is fent teljesen! Mi a fazsnak kell hi8ányos linkeket reklámozni?!?!?!"
Legalább megköszönte volna. Hellyet lebazdmegolta. -
#1669 "hogy warez és, mint ilyenért nem szokás könyörögni..."
Az meg ehhez tartozik...olvass már egy kicsit... -
#1668 erről beszélek. -
#1667 Én nem hurrogtam le...spec azon nevettem amit a kollega mondott, hogy még fent sincs rajta...:) De le a kalappal a gyorsaságukért. -
#1666 Az a bajom, hogy itt valaki mondott egy linket, ahol fentvan, rögtön rá lehurrogták, hogy mi a szarért kell ilyen linket reklámzni, ahol nincs teljesen fent. -
#1665 Már két file lent van. :PPP -
#1664 hát, kedves Svejk, valahogyan védeni kell a játékokat...
egy securom nem probléma (általában) de egy serial az egy Netes játék sajnos.
vedd meg, ha nyomulni akarsz... -
TneX #1663 Kifejtenéd hpgy most mit akartál mondani illetve mi bajod van? :D -
#1662 Nekem MÉG nem sürgős, van itt egy H&D2 amit végig kell tolnom. Másrészt tanulj meg olvasni, azt írtam, hogy pár nap és mindenhol fent lesz és azt, hogy warez és, mint ilyenért nem szokás könyörögni... -
#1661 Nem kell itt játszani a nagy WAREZGURUT. Mutass mégegy oldalt, ahol fentvan. Eddig itt nyüszítettetek, hogy mikor jöün már, most meg hírtelen ráér holnap is. -
#1660 Lehet, hogy mégtán jobban jártam mint a WC-vel. Innen sokkal gyorsabb mint onnan. -
#1659 Az jó! :D -
#1658 Pfff..örüljön????? Bazze hát az összes sms weben fent lesz 1-2 nap múlva...ne röhögtes..még, hogy örüljön..lol -
#1657 Ja, de végülis egész gyorsan jön,. szóval csak frissítgetnem kell, nem nagy gáz. -
#1656 Örülj neki, hogy egyáltalán mondott linket. -
#1655 Muhaha! Elküldtél egy smst?? -
#1654 Bazdmeg! Ezen a szar oldalon még nincs is fent teljesen! Mi a fazsnak kell hi8ányos linkeket reklámozni?!?!?! -
#1653 Mekkora köcsögség, hogy csak eredeti CDkey-jel lehet multizni :( Leeht kénytelen leszek megvenni :( -
TneX #1652 És persze csak vicceltem :DDD -
TneX #1651 Nah első küldit lenyomtam,hát egész jó bár korántsem olyan jó mint arra számitottam -
#1650 jó gyorsak :) -
#1649 itt fenn van http://bounce.freeweb.hu/ -
#1647 LOOL milyen komoly a gálvölgyi só, nézitek? :P -
Takigabi #1645 már mindenki tudja :)