43642
  • kisficege
    This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required
    EZT ÍRJA KI!!
  • kisficege
    Faszom nem nűködik!!!Segítsen már valaki.
  • fm
    hurrááá! kijött! a bounce-on a full van fenn? plz help me.. így érzem magam..
  • kisficege
    Ha a login:Saját
    akkor azt kell a beírni a felhasználónévhez?
  • Dynamic
    Ja bocs, nem mélyedtem bele, de első látásra kedvezőnek tűnt:))
  • Xboxman
    nekem bejött
  • Kandurex
    Igen, kb annyit tesz, hogy ajánlanod kell az oldalt egy ismerősödnek és ha Ő elküld egy SMSt na akkor kapsz egy napra valót Te! Ugyan ott vagy ahol a part szakad :p
  • kisficege
    Hé!küldtem sms-t a bouncéra azt nem fogadja el.Küldte vissza hogy a login:Saját
    és még a jelszót.a számokat és nem fogadja el.
  • Dynamic
    Talán jó hír azoknak , akik szeretnék letölteni.
    Kaptam egy pár napja egy ilyen levelet a Freewebtől:

"Kedves Felhasználónk!

Egy új szolgáltatásunknak köszönhetően bárki 1 napos ingyenes hozzáférést
    kérhet egy tetszőlegesen kiválasztott SMSWeb oldalhoz!

Erről részletes leírást az SMSWeb lapok információs oldalán találsz.

Ha esetleg ilyet az adott oldalon nem találnál, a cím így néz ki:

http://freeweb.hu/smsaccess.fw?login=oldalnev

ahol az oldalnev a kiválasztott oldal neve (www.smsweb.hu/oldalnev).

Üdvözlettel:

FreeWeb.hu Team"

Nem egészen tudom hogyan működik a dolog, mert nem érdekelt ugyanis privát ftp-m van.
    Tehát valami olyasmiről van szó, hogy egyszer letölthetsz ingyen egy smsweb oldalról(??).Akit érdekel az nézzen utána.Lehet hogy csak regisztrálni kell magad a freeweben(én nyílván regisztrálva vagyok), nem tudom, mert mondom, nem olvastam.De sztem érdemes ki próbálni.
  • I.C.ram
    Na jó én megyek Wormsözni, amíg felrakják az FTP-mre.
  • shaba23 #1677
    17 fájl legyött eddig
  • Kandurex
  • Punker
    hagyjátok már, kaptam 1 linket gondoltam megosztom nem tetszett neki ennyi.....
  • Hmuda
    Plusz, hogy ne legyen fölösen kidobott pénz...
  • Kandurex
    Mond csak Te nem lennél dühös ha kibaszintanál 400,- ft a nagy semmiért, ha meg vártál volna akkor láthattad, hogy kezdett kibékülni a dologgal :). Szal tegyük mi is azt. Ezen nem érdemes összeveszni :p
  • Hmuda
    És szerintem jogosan. Minek kell hiányos linket reklámozni? Most egész éjszaka fent leszek, hogy rakosgasam befelé az url-eket, hogy reggelre meglegyen. :PPP
  • I.C.ram
    Ne idegelj már könyörgöm! Punker adott egy linket, ami úgytünik nagyon is jó. Aztán ez az üzenet következett "Bazdmeg! Ezen a szar oldalon még nincs is fent teljesen! Mi a fazsnak kell hi8ányos linkeket reklámozni?!?!?!"

Legalább megköszönte volna. Hellyet lebazdmegolta.
  • Kandurex
    "hogy warez és, mint ilyenért nem szokás könyörögni..."

Az meg ehhez tartozik...olvass már egy kicsit...
  • I.C.ram
    erről beszélek.
  • Kandurex
    Én nem hurrogtam le...spec azon nevettem amit a kollega mondott, hogy még fent sincs rajta...:) De le a kalappal a gyorsaságukért.
  • I.C.ram
    Az a bajom, hogy itt valaki mondott egy linket, ahol fentvan, rögtön rá lehurrogták, hogy mi a szarért kell ilyen linket reklámzni, ahol nincs teljesen fent.
  • Hmuda
    Már két file lent van. :PPP
  • Frank99
    hát, kedves Svejk, valahogyan védeni kell a játékokat...

egy securom nem probléma (általában) de egy serial az egy Netes játék sajnos.

vedd meg, ha nyomulni akarsz...
  • TneX
    Kifejtenéd hpgy most mit akartál mondani illetve mi bajod van? :D
  • Kandurex
    Nekem MÉG nem sürgős, van itt egy H&D2 amit végig kell tolnom. Másrészt tanulj meg olvasni, azt írtam, hogy pár nap és mindenhol fent lesz és azt, hogy warez és, mint ilyenért nem szokás könyörögni...
  • I.C.ram
    Nem kell itt játszani a nagy WAREZGURUT. Mutass mégegy oldalt, ahol fentvan. Eddig itt nyüszítettetek, hogy mikor jöün már, most meg hírtelen ráér holnap is.
  • Hmuda
    Lehet, hogy mégtán jobban jártam mint a WC-vel. Innen sokkal gyorsabb mint onnan.
  • Kandurex
    Az jó! :D
  • Kandurex
    Pfff..örüljön????? Bazze hát az összes sms weben fent lesz 1-2 nap múlva...ne röhögtes..még, hogy örüljön..lol
  • Hmuda
    Ja, de végülis egész gyorsan jön,. szóval csak frissítgetnem kell, nem nagy gáz.
  • I.C.ram
    Örülj neki, hogy egyáltalán mondott linket.
  • Kandurex
    Muhaha! Elküldtél egy smst??
  • Hmuda
    Bazdmeg! Ezen a szar oldalon még nincs is fent teljesen! Mi a fazsnak kell hi8ányos linkeket reklámozni?!?!?!
  • I.C.ram
    Mekkora köcsögség, hogy csak eredeti CDkey-jel lehet multizni :( Leeht kénytelen leszek megvenni :(
  • TneX
    És persze csak vicceltem :DDD
  • TneX
    Nah első küldit lenyomtam,hát egész jó bár korántsem olyan jó mint arra számitottam
  • zaki
    jó gyorsak :)
  • Punker
    itt fenn van http://bounce.freeweb.hu/
  • zaki
    LOOL milyen komoly a gálvölgyi só, nézitek? :P
  • Takigabi
    már mindenki tudja :)