4236
  • Beagie
    nah azt még talán a mafia2 is megelőzi :)
  • neménvoltam
    EGY HÉT???
    Az jó!
  • Kandurex
    Azt biza, 1hét, aztán rá 1héttel meg minden féle Call of Duty jön...ilyen egy októbert :)
  • Kandurex
    Igen, valami ilyesmit képzeltem a pontok után
  • M@TriX
    ja, milyen világban élünk? Még vannak akik tartják a szavukat? El sem hiszem ;)
    Hát én el is fogok szórakozni vele amíg a HL2 csúszkál...
  • Tibre
    .....
  • Beagie
    milyen munka ez? bejelentik fél/egy éve hogy 2003. okt. 15, aztán nem sz@roznak vele, nem vesztik el a forráskódot, hanem tényleg megjelenik.
    :)
  • M@TriX
    igen? Király ;)

Az szuper na végre egy fejlesztőcsapat amelyik jókor jelentet meg egy játékot ;)
  • Kandurex
    Aranyon van! Még 1hét és.....
  • Tibre
    Megjelent pár nagy felbontású videó,hardwiredon fent is van,kötelező darab!
  • Tibre
    Mivel,hogy ugyanaz az grafikai engine hajtja a 2-őt mint az 1-et ,ezért nagy változasok persze,hogy nem tapasztalhatók képi minőségben legalább is.
  • Pluskast
    Nem tudom de a képek meg a videok alapján úgy tűnik nekem, mintha Max kb 15 évvel idősebb lenne az 1 részhez képest.
  • Dynamic
    Mondjuk, ha a lövedék is ugyanolyan gyorsan megy, az tényleg hülyeség.
  • Dynamic
    De a célkeresztet ugyanolyan gyorsan tudtad mozgatni(tehát a fegyvert is!), mint normál időben.Ez volt a lényege.
  • Teperinke
    Na erről beszéltem én is
  • Teperinke
    Lassabban mozgott a fickó, nem kerülte meg a szobát kétszer, mire az áldozat leesik. Egyébként az volt az értelme, hogy több időd volt kitalálni, hogy mit csinálj.

"van egy "kevés"" -ok, ebben kiegyezhetünk:-)
  • DeadBear
    Négy új videó itt.

Először azt hittem, hogy ez a may payne 1. Nem lehet, hogy csak etetnek minket?
  • Dynamic
    "A bullettime meg egy vicc, lelassul az idő mindenkinek de payne és a fegyvere ugyanolyan gyorsan mozog/tüzel mint a normál időben..."

Miért, az 1-ben hogy volt?Ugyanígy.Szerinted mi értelme lenne a bullettime-nak a játékban, ha te is ugynolyan lassan mozogsz?
    Az meg kicsit túlzás, hogy ua. a grafika mint az 1-ben.Lehet, hogy nincs akkora különbség, mint a Doom2 és Doom3 között, de azért simán látszik, hogy van egy "kevés".
  • Rosco
    ja, elég, ha csak a kézfejek kidolgozottságát nézzük
  • Teperinke
    Bocs, én csak a videókat néztem, azt biztos elfelejtették Photoshop kezelésnek alávetni...
  • hykao #196
    "A grafika egy az egyben az 1-es"

Te meg miről beszélsz?
    Vess már néhány pillantást a játék képeire!

Nem hiszem el, hogy nem látsz különbséget az első részhez képest!!!
  • Teperinke
    Ezt legalább elhiszem, hogy megjelenik, mert nem fejlesztettek rajta semmit, csak szerkesztettek pár pályát és kész. A grafika egy az egyben az 1-es.
    A bullettime meg egy vicc, lelassul az idő mindenkinek de payne és a fegyvere ugyanolyan gyorsan mozog/tüzel mint a normál időben...
    Asszem lesz egy MaxP. küldetéslemezünk, de nembaj. Jó lesz így is.
  • Zoli007
    Hogy nez ki a szerencsetlen! Az eredeti sokkal jobb volt, ezt hogy kommentaljak a fejlesztok?
  • Skynet
    Hát ha a program október 15.-én megjelenik...akkor legkésöbb október 10.-e körül már játszik vele a félvilág hálaésköszönet for warez:))))))
  • Lacc
    Addig bégigtolom a HL2-t
  • Zagash

A játék végleges megjelenési dátuma október 15., de a

PC Games.de információi szerint a Max Payne 2 az európai régióban 15 nappal az észak-amerikai megjelenés után, tehát október 30-án kerül kiadásra.

Új hivatalos ingame trailer
    >> ITT <<
  • zaki
    hát remélem nem nagyn tologatják el a megjelenési dátumot... bár nem hiszem, hogy 1 időbe jön majd a Half-Life 2-vel (elvileg ő is szept. 30-án jön, vagy mégsem?)
  • Tibre
    Lesz abból október,november is szvsz.
  • [Walaki]D`Lair
    hááá!! nekem is pont ez ugrott be! Mint egy kiégett magánnyomozó! vagy nemtom!!! SAM LAKE 4 EVA'
  • Takigabi
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • zaki
    nincs mit
  • Patesz
    Kösz
  • zaki
    Gamestar-ban azt írják, hogy 2003 szeptember
  • Patesz
    Mikorra várható a megjelenés??????
  • M@TriX
    mi van ott? én csak scanneket látok...
  • neménvoltam
    http://www.maxpayneheadquarters.com/
  • M@TriX
    én inkább a rendes screenshotokat várom nagyon. no scan, habár ezeken is látszik, hogy ütős lesz a cucc
  • zaki
    kiadtak 15db(!) képet
  • Dynamic
    Jaj de vicces:

http://www.maxpayne2screenshots.tk
  • Tibre
    Végülis egy jó single résszel is beérném