4236
-
Beagie #217 nah azt még talán a mafia2 is megelőzi :) -
neménvoltam #216 EGY HÉT???
Az jó! -
#214 Azt biza, 1hét, aztán rá 1héttel meg minden féle Call of Duty jön...ilyen egy októbert :) -
#213 Igen, valami ilyesmit képzeltem a pontok után -
#212 ja, milyen világban élünk? Még vannak akik tartják a szavukat? El sem hiszem ;)
Hát én el is fogok szórakozni vele amíg a HL2 csúszkál... -
#211 ..... -
Beagie #210 milyen munka ez? bejelentik fél/egy éve hogy 2003. okt. 15, aztán nem sz@roznak vele, nem vesztik el a forráskódot, hanem tényleg megjelenik.
:) -
#209 igen? Király ;)
Az szuper na végre egy fejlesztőcsapat amelyik jókor jelentet meg egy játékot ;) -
#208 Aranyon van! Még 1hét és..... -
#207 Megjelent pár nagy felbontású videó,hardwiredon fent is van,kötelező darab! -
#206 Mivel,hogy ugyanaz az grafikai engine hajtja a 2-őt mint az 1-et ,ezért nagy változasok persze,hogy nem tapasztalhatók képi minőségben legalább is. -
#205 Nem tudom de a képek meg a videok alapján úgy tűnik nekem, mintha Max kb 15 évvel idősebb lenne az 1 részhez képest. -
#204 Mondjuk, ha a lövedék is ugyanolyan gyorsan megy, az tényleg hülyeség. -
#203 De a célkeresztet ugyanolyan gyorsan tudtad mozgatni(tehát a fegyvert is!), mint normál időben.Ez volt a lényege. -
#202 Na erről beszéltem én is -
#201 Lassabban mozgott a fickó, nem kerülte meg a szobát kétszer, mire az áldozat leesik. Egyébként az volt az értelme, hogy több időd volt kitalálni, hogy mit csinálj.
"van egy "kevés"" -ok, ebben kiegyezhetünk:-) -
DeadBear #200 Négy új videó itt.
Először azt hittem, hogy ez a may payne 1. Nem lehet, hogy csak etetnek minket? -
#199 "A bullettime meg egy vicc, lelassul az idő mindenkinek de payne és a fegyvere ugyanolyan gyorsan mozog/tüzel mint a normál időben..."
Miért, az 1-ben hogy volt?Ugyanígy.Szerinted mi értelme lenne a bullettime-nak a játékban, ha te is ugynolyan lassan mozogsz?
Az meg kicsit túlzás, hogy ua. a grafika mint az 1-ben.Lehet, hogy nincs akkora különbség, mint a Doom2 és Doom3 között, de azért simán látszik, hogy van egy "kevés". -
#198 ja, elég, ha csak a kézfejek kidolgozottságát nézzük -
#197 Bocs, én csak a videókat néztem, azt biztos elfelejtették Photoshop kezelésnek alávetni... -
#196 "A grafika egy az egyben az 1-es"
Te meg miről beszélsz?
Vess már néhány pillantást a játék képeire!
Nem hiszem el, hogy nem látsz különbséget az első részhez képest!!! -
#195 Ezt legalább elhiszem, hogy megjelenik, mert nem fejlesztettek rajta semmit, csak szerkesztettek pár pályát és kész. A grafika egy az egyben az 1-es.
A bullettime meg egy vicc, lelassul az idő mindenkinek de payne és a fegyvere ugyanolyan gyorsan mozog/tüzel mint a normál időben...
Asszem lesz egy MaxP. küldetéslemezünk, de nembaj. Jó lesz így is. -
#194 Hogy nez ki a szerencsetlen! Az eredeti sokkal jobb volt, ezt hogy kommentaljak a fejlesztok? -
#193 Hát ha a program október 15.-én megjelenik...akkor legkésöbb október 10.-e körül már játszik vele a félvilág hálaésköszönet for warez:)))))) -
#192 Addig bégigtolom a HL2-t -
A játék végleges megjelenési dátuma október 15., de a
PC Games.de információi szerint a Max Payne 2 az európai régióban 15 nappal az észak-amerikai megjelenés után, tehát október 30-án kerül kiadásra.
Új hivatalos ingame trailer
>> ITT <<
-
#190 hát remélem nem nagyn tologatják el a megjelenési dátumot... bár nem hiszem, hogy 1 időbe jön majd a Half-Life 2-vel (elvileg ő is szept. 30-án jön, vagy mégsem?) -
#189 Lesz abból október,november is szvsz. -
[Walaki]D`Lair #188 hááá!! nekem is pont ez ugrott be! Mint egy kiégett magánnyomozó! vagy nemtom!!! SAM LAKE 4 EVA' -
Takigabi #187 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#186 nincs mit -
#185 Kösz -
#184 Gamestar-ban azt írják, hogy 2003 szeptember -
#183 Mikorra várható a megjelenés?????? -
#182 mi van ott? én csak scanneket látok... -
neménvoltam #181 http://www.maxpayneheadquarters.com/ -
#180 én inkább a rendes screenshotokat várom nagyon. no scan, habár ezeken is látszik, hogy ütős lesz a cucc -
#179 kiadtak 15db(!) képet -
#178 Jaj de vicces:
http://www.maxpayne2screenshots.tk
-
#177 Végülis egy jó single résszel is beérném