4236
-
#133 Ha már itt járunk,Unreal Tournamenthez tudtok vmi jó pályaszerkesztő progit? -
#132 ANYÁD...izé anyát...ez most kiba felhuzott -
#131 A BÜDÖS MOCSOKOS JÓ KURVA ANYÁD AZOKNAK A ROHADÉKOKNAK! -
#130 Freaknek is van hasonló múltja! :-) -
#129 Múlt...eghe...terveznék most is csak....nince rá idő... pedig:
Doom: 14pálya
Duke Nukem: 20pálya
Quake: 9pálya
Unreal: 7pálya -
#128 OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON -
#127 Az alapokat nem, egy pálya desingner adta az ötletet ami az volt, hogy nem te hanem a környezet lassul... a többi a pálya tervezői múltam része -
#126 Ez biza így van.
De az én álláspontom szerint még egy ilyen is kevés lenne hozzá!
Majd meglássuk...
:-)
Na én léptem, császtok! -
#125 De most, hogy kapott pozitív visszajelzést, már felvállalja, hogy igenis ő találta ki. :o) -
#124 De asszontad nem te találtad ki...
:-DDDDDDDDD -
#123 Hát...beszélgetünk...izé :D -
#122 Na, akkor még is csak jó a víz effekt...szedjünk copyright pénzt fiúk? Blasta, Freak, Matrix? -
#121 Olvasgattam a vitátokat igazból szerintem egy játékdesigner zseni kellene hozzá, hogy múködőképes, élvezetes multi BT-t találjon ki. -
#120 Vaze,egy óra alatt 60 üzenet :D -
#119 Igen, 2 emberrel már csak csak működne, a gond a több emberes játékokkal, pályákkal van... -
#118 Ott a pont. :)
Szerintem egyébként egyáltalán nem igaz, hogy "Neo bullet time-ban van", Neo csak baszott gyorsan érzékel mindent, és emberfeletti gyorsasággal mozog, ahogy az ügynökök is. A bullet time pedig egy filmes effekt, ami megmutatja hogy mit csinál Neo, hogyan repülnek a golyók, hogyan kerüli ki őket.
Szerintem egyébként technikailag szerintem is óügy lehetne a több emberes bullet time-ot megoldani, hogy mindketten lassítva mozognának, de aki aktiválta a BT-t az normálisan tud célozni míg a másik csak úgy, mintha nagyon (használhatatlanul) alacsony mouse sensitivity-je lenne. -
#117 :) -
#116 De,ha csak 4-6 fős szerverek lennének akkor talán megoldható. -
#115 Viszont fasza, hogy nem mentünk át anyázásba, flémbe!
Mostanában ez ritkaság errefelé...
:-) -
#114 Bár Matrix csíra, 2002-es
Pfffff....
:-DDDDDDDDDDDDDDD -
#113 Biza! :-DDDD -
#112 Igen, ezt is írtam már pár hsz-al lejjebb.
Többek közt ezért sem fogják ezt belerakni mutli játékokba, véleményem szerint.
Aztán ki tudja...
:-D -
#111 Hmm, most néztem, hogy a "legöregebb" fórumozók vitatkoznak itten...2001es REG-ek. -
#110 "Így lát, és így érez, de ő is képtelen gyorsabban mozogni."
Szerintem viszont gyorsabban mozog NEO amikor bullet time-ról van szó.
Trinity is ezt mondta:
"I've never seen anybody moving fast like that" -
#109 Ha mindenki belassulna azzal az a gond,hogyha nagyobb a szerver és vannak rajta mondjuk 10-15-en akkor nem lesz olyan pillanat,hogy ne lassítva mozognál :) -
#108 Miért keverem FOLYAMATOSAN az A betűt az E-vel???????????
Van erre valami értelmes magyarázat?
Kb az össze hsz.-ban van egy ilyen hiba.
Csak a legtöbbet javítom... -
#107 "az ő lövedékei is tetű lassan repülnek, semmiben nem tud többet az ellenségeinél, csak abban, hogy nekik az agyműködésük megragadt a valós időben, míg ő sokkal gyorsabban tud mindenre reagálni."
Pontosan.
Így volt megoldva a max payne-ben is.
Csak a reflexek nem lassultak be, a mozgásod ugyan olyan lessú lett mint az ellenfeleidnek... -
#106 Nos, akkor csináld meg multiban, mert lehetetlen.
Egy betű miatt "T" -
#105 "A Bullet Time (továbbiakban BT.) egy olyan állapot amiben a környezettedbe lévőkhöz viszonyított sebességet 5X vagy 10X növekszik. A saját szemzögéből nézve, mintha belassulna a környezete"
Látod, már ez sem igaz. Ugyanis Neo a saját szemszögéből is belassul, kivéve (egye fene, leírom tizedszer) a reflexei. Nézd csak meg, BT alatt Neo is "úszik" a levegőben, az ő lövedékei is tetű lassan repülnek, semmiben nem tud többet az ellenségeinél, csak abban, hogy nekik az agyműködésük megragadt a valós időben, míg ő sokkal gyorsabban tud mindenre reagálni. Erről szól a bullet time, nincs itt semmiféle relatív fizikai különbség, az egész egy olyan lassított felvétel, aminek egy-két szereplője nem 5 mp alatt reagál egy ingerre, hanem azonnal. De ők sem gyorsabbak semmivel.
"És ha jobban belegondolsz akkor tulajdonképpen így lát Neo is BT közben."
Így lát, és így érez, de ő is képtelen gyorsabban mozogni. -
#104 És itt tudtommal arról van szó, hogy hogyan vitelezzük ki multiban,,,, -
#103 A Bullet Time (továbbiakban BT.) egy olyan állapot amiben a környezettedbe lévőkhöz viszonyított sebességet 5X vagy 10X növekszik. A saját szemzögéből nézve, mintha belassulna a környezete. Ennek kivitelezése multi játékokban a szinkronizáció miatt nagyon nehéz. Ezért kell egy kompromisszumos megoldás.
EZ A BULLET TIME!
A mátrix csak egy film (bár jó film). És ha jobban belegondolsz akkor tulajdonképpen így lát Neo is BT közben. -
#102 Ezt komolyan kérdezed??? Plz nézd már meg a filmet vagy a játékot, mert kezdem azt hinni, hogy nem tudod, miről beszélsz. -
#101 Nem értem, miért lenne gáz? Vagy ha mindenki belassul, akkor hol a gond???
Te arra gondolsz, hogy a "valóságban" a nem használó számára a dolog pont fordítva történik, ő úgy érzékeli, hogy az ellenfele iszonyat pontosan céloz, és rohadt gyorsan mozog a felsőteste. De a játékban nem így lenne, nála is lassulna minden, az irányítással együtt. -
#100 Mér lassulna be a BT használó? -
#99 áhhh....bellet time
BULLET TIME
faszom :-DDDDD -
#98 De valóságban nincs bellet time, csak a mátrixban.
:-DDDDD -
#97 De kiesik, ha a TE is belassulsz, mintahogy belassultál a max payne játékban is!
Amit Kandurex mond, az működik, hisz a BT-t használó játékos MARAD ugyan olyan alapsebességen mit eddig, csak az ellenfelek lassulnak be.
De ha a BT-t használó is belassul, akkor már gáz van... -
#96 Nem is tudom akárhonnan is nézem ez a vízbe dobjuk az ellent ha BT használunk tűnik a legkivitelezhetőbbnek. És tulajdonképpen ez hasonlít legjobban a valóságra is. Faxsetudja. mindegy. sehogysejó.... -
#95 Igen, valszeg F2F-ben működne a dolog.
Matrix, én is mellbedobok, nem figyelted?
:-DDD -
#94 Az már megint más tészta, hogy míg TPS-ben kívülről látjuk az emberünk belassult mozgását, addig teljesen más a dolog FPS módban, amikor is nincs mit látnunk.