4236
-
#53 Nyakatekerten adtam elő, egyszerűsítek: Belépsz egy szobába, az ablakon beugrik az ellenfél. Te BT-zzel egyet, az ellen lelassul viszont te ugyanolyan normális sebességel közlekedtsz. Na már most az ellen miután be van lassulva a golyókat amit lő rád te azt is lasítva látod ergo: könnyen kikerülöd. Viszont ha az ellennek is van BT lehetősége semmi de semmi nem változik természetesen kettőtök számára. Egy harmadik személy ha belép ezen szobába belassul..... -
#52 Bullet time. Az idő eltolódások miatt tényleg nehéz multiban kivitelezni. De van egy félfrappáns megoldás:
Szal: Tegyünk fel egy szobát ahol valaki rányom a BT-re. Ebben a szobában a program megváltoztatja a fizikai adotságokat ergo: lelassítja a szobában mozgo karakterek sebességét, viszont a BT-t indító karaketerét nem. Na már most, ha ebbe a szobába belép valaki, akkor ő lelassul, mint egy jelezve, hogy valaki BT-zik, és ő elég durván lelassul. A BT-ző a másik (normál speed-es) karakter látja csak lelasulva körülötte minden normálisnak tűnik. Igy könnyedén kikerüli a golyókat stb. stb. Viszont ha a szobába belépőnek is van BT lehetősége. Semmi nem változik. Ha egy 3dik személy belép lelassul....Értve, kivitelezése ennek a rendszernek mostanába alakul ki. -
#51 Ők úgy értették, hogy ha benyomom a BT-t akkor MINDENKI belassul, ahogy single-ben(mert ugye ott is mindenki belassul, még Max is csak annyi hogy a célkeresztet normálisan tudom mozgatni) és normásis sebességű célkereszt mozgatást kap a többi játékos is aki BT-t nyom(de ugye a futás marad lassú, mint Maxnél).
Viszont, ahogy a #37-ben én is kifejtettem értelmetlen lenne.Ha meglátom az ellent és BT-t nyomok, akkor tuti győztem, mert az ellen AKÁRMIT csinál a testmozgása ugyanolyan lassú marad és nem tud elugrani a golyó elől(főleg ha háttal áll azt sem tudod honnan lőnek).Míg normális sebességnél jóval nehezebb eltalálni az ellent, főleg ha normáis sebességgel ugrálgat jobbra-balra. -
#50 Eszembe jutott a Jedi Knigt 2.
Abban elvileg volt valami ilyesmi, de mégsem ugyan ez volt.
Ot is inkább gyorsítás volt, azaz a gyorsítást használónak nem lassult be a játék, ugyan olyan maradt a sebesség, csak a mozgása gyorsult fel.
De mint mondtam, ez nem bullet time, ez szimpla gyorsítása a mozgásnak. -
#49 Nem értitek, hogy ha 2-nél többen vannak egy pályán, akkor normálisan kivitelezhetetlen a BT multiban?
Tegyük fel, hogy mész. Meglátsz valakit, aki neked háttal áll, de épp fordul meg pl.
Benyomod a BT-t és lősz. Ekkor már ő nem nyomhatja meg, mert akkor semmi értelme.
Viszont ha éppen ekkor ér oda egy harmadik személy, akkor mi lesz? Neki és szépen belassul?
Ez baromság.
Marad ugyan olyan gyors? Akkor viszont időeltolódás lenne.
Vagy ha egyveleki BT-zik, akkor mindenkinek belassul, tekintet nélkül arra, hogy éppen hol van a pályán? Ez remek lenne. Élvezetes úgy harcolni, hogy bizonyos időnként magától belassul a program...
Ez megoldhatatlan, fogadjátok be.
Ha meg lehetett volna csinálni, akkor már megcsinálták volna pl. a Chaserben is, ahol single-ben ott a BT, de mutliban nincs. -
#48 csavocsavocsavocsavo...
Bevagy baszva?
-
#46 van 2 új kép megint:
-
Hoz_Hun #45 Szerintem a Multi BT csak úgy kivitelezhető, hogy ha valaki be nyomja akkor mindenkinek lassul. Így is el lehet kapni haátulról valakit. -
#44 Max Payne 2 képekre visszatérve, a 3DRealms egy kérdésre azt válaszolta, hogy a képek in-game képek, egyik sem renderelt. -
#43 De az már nem bullet time, hanem SPEED, vagy HEAST lenne (álá Quake3)
Az már nem mai találmány.... -
#42 A bullet time multiban egy nagy baromoság lenne, és szerintem kivitelezhetetlen.
Úgy értem, hogy persze meg lehet csinálni, csak a játék élvezhetetlen lenne.
Tegyük fel, 10-12 ember játszik DM-et.
Mégis mi történne?
Aki tud lassítani, az egyfolyátban azt használná, vagyis a játékosok azért harcolnának, hogy kinek sikerül hamarabb megnyomnia a "lassítós gombot", mivel akkor előnybe kerül a többivel szemben. Ja és persze csak úgy van értelme, hogy egyszerre csak egy ember lehet bullet time-ban, különben szart sem érne a dolog.
Ez azt eredményezné, hogy lenne olyan ember, akinek több percig be lenne lassulva a játéka, mert a többiek hamarabb nyomják a bullet time-ot mint ő, netán a sok frag miatt, nekik mindíg van, neki meg nincs.
Sőt lehetne olyan (ez a játékosok számától és a bullet time hosszától függ) hogy valaki az egész menet alatt egy kurva értékelhető mozdulatot nem tudna elvégezni, mert a többiek mindíg belassítják az ő játékát...
Siralmas lenne szvsz.
A Chaser FPS-ben pl. van bullet time. DE CSAK A SINGLE-ben. Biztos ők is átfutották már ezt a témát, nem véletlenül hagyták ki a multiból...
:-) -
Dns5000 #41 Szerintem meg lehet oldani ha a fegyverek maradnanak olyan lassuak mint alap helyzetben tehat egy geppisztoly ugyanannyit lo hiaba vagy BT-be. Ez a Requiemben jo meg volt oldva, ott nem volt erdemes idogyorsitasban fegyvereket hasznani. De jo lenne ha benne lenne a kung-fu mod es azzal lehetne hasznalni BT jol. Csak kicsit nagyon matrixos lenne :) -
#40 aki BT zik az gyorsabb lesz kész... -
#39 persze nem, kiforrott gondolta volt az előző, de szerintem nem lehetetlen vállalkozás.
Akkor mondjuk mindenkinek csak a mellkasa gyenge pont, így csak szemből lehet támadni. :) Na? :) -
#38 ez egy nehéz gyűjtőmunka eredménye. -
#37 Szerintem az a játszhatóság rovására menne, ha állandóan azt vennéd észre, hogy már megint nehezen tudod, mozgatni a célkeresztet.
Vagy gondolj bele, mennyire nagy előnyhöz jutnál vele, függetlenül attól, hogy mindenkinek van BT-ja.Például meglátsz valakit, aki nem szembe van veled.Csak bekapcsolod a BT-ot és hipp-hopp le is lőtted.Hiába van az ellenfélnek BT-ja míg ő rájön, hogy neki és BT-ot kell nyomni (mert be van lassulva) és rádfordul(neki lehet, hogy 180 fokot kell) addig 20-szor lelőtted.
Gyakorlatilag bárkit lelőhetnél röhögve, csak előbb vedd észre őt, mint ő téged. -
#36 isten vagy, kösz -
#35 Na iDe feldobtam 20at. Remélem ezekből már tudsz választani. :) -
#34 hmmm, nem rosszakhttp://www.gyik.com/smilies/zavarodott/zavarodott_003.gif. küldd el az email címemre légyszi, ha még vannak ilyenek, vagy nyomd be ide a fórumra őket, lehet, hogy lecserélem vmi jobbra a logóm -
#33 bocsi. Mindig azt hiszem letöri a ki nem férő képeket. :)
Persze a neved meg ráteheted enyhén átlátszódva.
Hopp, nem tettem rájuk, hogy Kopirájted MáTriX. :) -
#32 nem rossz, csak nagyon szét van húzva. Nem valami dögös. Van pár avatarom ilyen stílusban ha kell:
Persze van még vagy mégegyszer ennyi. :) -
#31 mondjuk ha valaki megnyomja a bullettime-ot, akkor mindenkinek belassul az ideje. Ha valakinek van bt-je, és bekapcsolja, akkor ő is tud gyorsan forgolódni ugrás közben, akinek nincs annak az egere lelassul nagyon... Na milyen 5léet. Remélem el tudtad képzelni. -
#30 Multiplay bulettimmmal?Hogy?? -
#29 miért nem tetszik? -
#28 mi ez a kötözött sonka logó? Zaki? Csak nem nyár van? Mindenki beindult? Még Csocso bá' is behódolt az új trendnek. :) -
#27 elég brutális textúráknak néznek ki és az emberek is embrül. Jónak ígérkezik. Látszik, hogy az ekőző motort fejlesztették tovább, de az nem hiszem, hogy hátrány lenne. Sztem növelték a polykat a modelleken, nagyobb textúrák lesznek és persze új sztory.
Amúgy sztem a multi bulletimeal sem kivitelezhetetlen, de valószínű tényleg nem lesz... -
#26 nem, ő az új Max Payne -
#25 Ez nem James Bond???? -
#24 Jah, eleg brutal lett Max bacsi arca, most tipikusan a rosszfiuk kozul valonak nez ki, egy hidegveru gyilkosnak:)) -
#23 Szerintem nem lesz multiplayer.Maximum bullettime nélkül(mert ugye bulettime-mal nem kivitelezhető), de így meg megöli az Max Payne lényegét. -
#22 Én már akkor is tuti végigtolom, ha semmi nem változik az első részhez képest. -
#21 én is
-
#20 igen, de majd csütörtöktől várhatóak a tuti képek -
#19 Ezek scannelt képek ugye? -
neménvoltam #18 -
neménvoltam #17 Találtam még egyet: -
#16 Csöppet brutál MP feje...az a citrombaharapós jobb volt. -
antijedi #15 szvsz labdába rughat ha nem sablonfps + bulettime lesz...
ha itt is kitudnak valami ulyat találni mint az egyben akkor ezis tarolni fog és doom3 és társai mehetnek a fenébe :D -
#14 sztem hl2,doom3.stalker .. mellet labdába se fog rúgni -
#13 itt vannak az 1. képek: