4236
-
Herlin #4236 "xido
C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer
pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész...
Dcgreg
Megoldódott de azér köszi. Ha esetleg valki még abba a hibába esik amibe én (bár nem hiszem mer csak én vok ennyire hülye) mert már rég volt.. akkor a magyarítás felrakásánál figyeljetek oda erre:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761"
Kössz!
Egyszerre két kérdésemre is választ kaptam!!!!!!Juhééééé!Még egyszer kösz!xD -
#4235 Ez a játék meg qrva jó, kár volt csak most elővenni.
A grafikai stílusát is imádom és a hangulat is fergeteges.Az 1-nél is jobb. -
#4234 ja és itt a nehezedő szintek miben nyílvánulnak meg? pl pályát időre kell végigvinni, kevesebb lőszer/fájdalom csillapító, nehezebb ellenfelek? melyik mód mit jelent? :) -
#4233 Több befejezés van? -
#4232 Ha valakit érdekelnek az eredeti képek a graphic novelből, itt megnézheti őket. (még rapidshare link is van) -
#4231 Ha sajnálod, akkor játszd ki HARD-on is és lehet egy kicsit más lesz a vége... ;) -
#4230 Hangulatilag sztem is az első rész jobb egy kicsit, de természetesen mind2 mestermű. :D -
#4229 THE END. Alap 10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mona halálát nagyon sajnálooom.. :-(
Igazából az első rész jobban tetszett. Sok helyen olvastam, hogy a második résznek jobb a története, kezelése, stb. Szó se róla, mindkettő alapmű, de ha Vlad rámfogna egy fegyvert, én az első részt választanám :) Mindkettőnek kitűnő története van, bár itt ez a 'takarító brigád' nem igazán kapott meg. Az első rész viharos, jéghideg New York-ját ez sajnos nem érte utol, és a Max-Mona szerelmi viszonban is maradt egy kis hiányérzetem :) -
#4228 Kuurva nagy játék!! Tegnap este kezdtem el játszani, de akkor még ha csak kevés időm volt rá, hazajöttem suliból és fél délután toltam :) Most tartok a 3. fejezet 3. résznél, van egy érzésem hogy még ma este befejzem
Apropó. Kissebb crossover: Ment a lakásban a TV, és valami sorozat ment, de teljesen az 1. rész története volt benne :)
-
#4227 Error: setFullscreen - creating the device failed: D3DERR_NOTAVAILABLE
Sziasztok!
Ezt a hibaüzenetet kapom, ha elakarom indítani a játékot, mit kéne tennem? A gépem elég ahhoz, h fusson a játék. -
folimad #4226 lécci adjatok linket a blood modhoz kössz mindegy melyik verzio
-
folimad #4225 ja és a tulajdonságoknál hol van h cél ? -
folimad #4224 a developer modot hogy kell inditani
?
-
#4223 Kössz szépen!! -
#4222 öhh.. az elején leülni a gépedhez, utána lemenni kihallgatni Mona-t, szerintem tedd fel a magyarítást ha az angol nem megy -
#4221 Helo!
Most játszom elösször ezt a gamet.Elakadtam a 2 fejezet első pályáján a neve Prológus.Rendörségen vagyok és ott nem tudok mit csinálni?Segitsetek!!! -
#4220 -
asusaudio #4219 Elég ratyi film szerintem is.Én ingyen szedtem le egy sms web ről,valami akció volt : film letöltés -
#4218 altgr+0 val sikerült
köszönöm. -
#4217 kiegészítettem, így ahogyan írtad, de továbbra sem sikerül.
lehet, hogy a magyarítás miatt (bár angol verzióban sem sikerült) :( -
#4216 na ezt megpróbálom
-
#4215 BOCSÁNAT, HOGY BÉNA VAGYOK, DE MI AZ HOGY KIEGÉSZÍTEM AZ INDÍTÓ IKONT?
ÉN A RÉGI EGYES MAXOT A FUTTATÁSBÓL INDÍTOTTAM. bocsi capslock. :)
most is elindul így:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developer
csak nincs hely a csalásoknak. nem jön elő a beírási lehetőség.
egyébként állat a game, most vagyok Mona varázsbarlangjában, és bár kijönni nem tudok nagyon tetszik a hangulata
-
xido #4214 bocsánat..csak -developer -
xido #4213 két verzió erre...
vagy az asztalon levő ikonra nyomsz jobb gombot,tulajdonságok és ott a cél-sort kipótolod..vagy a total commanderben ráállsz az indító exe-re és lent beírod a -developerkeys szót és exe-re kattal indítod -
xido #4212 sok játékban ez úgy jn elő,ha először kiegészíted a játék parancsikonját a célja után beírod,hogy -developerkeys,tehát így nézzen ki a parancsikon elérési útvonala:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developerkeys
innentől műküdni fog az altgr+1 -
Joybull #4211 alt+0 -
#4210 sehogyan sem tudom a konzolt előhívni. Nem jön be semmi az altgr +1 re ahová be lehetne írni. nagyon örülnék ha valaki okos erre járna -
#4209 altgr nyomom természetesen, de arra is legugol.
-
#4208 Mégiscsak kellene segítség, mert hiába nyomom az alt 1 et nem lehet sehová beírni csak legugol nekem ez a Max. -
#4207 sikerült :)
-
#4206 Sziasztok!
Pont erre keresek én is választ és örömmel látom, hogy pont itt van. De hol is kell ezt pontosan beírni? a futtatásnál próbáltam, de ott nem jött be
köszi -
#4205 ááá, értem nagyon szépen köszönöm -
xido #4204 C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer
pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész... -
#4203 Tudna segíteni vki, ha erre jár? Hogy kell megnyitni a játékot, hogy be tudjam írni a kódokat, mi az a "developer-mód"? Előre is kösz. -
Dcgreg #4202 Megoldódott de azér köszi. Ha esetleg valki még abba a hibába esik amibe én (bár nem hiszem mer csak én vok ennyire hülye) mert már rég volt.. akkor a magyarítás felrakásánál figyeljetek oda erre:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761 -
Dcgreg #4201 Sziasztok
Max Payne 2 magyarítással lenne egy kérdésem. Kér nevet céget de ezek be vannak írva, meg van a sorozat szám is de egyfolytában azt dobja ki hogy pontatlanul írtam be még akkor is ha ctrl+c - ctrl+v-t használom... kb 28x próbáltam megtenni ugyan ezt.
MIÉRT???????
Idegbeteg vagyok tőle. Bocsi.
Helo -
#4200 elképzelhető, bár nekem sp2-őm van és arra felment minden gond nélkül. -
#4199 az lehetséges hogy az SP3 miatt nem lehet telepíteni? -
#4198 Az imyke magyarosítás nagyon jól sikerült szerintem. -
zord01 #4197 Persz akkor akár publikálhatnád is...