Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer
pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész...
Dcgreg
Megoldódott de azér köszi. Ha esetleg valki még abba a hibába esik amibe én (bár nem hiszem mer csak én vok ennyire hülye) mert már rég volt.. akkor a magyarítás felrakásánál figyeljetek oda erre:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761"
Kössz!
Egyszerre két kérdésemre is választ kaptam!!!!!!Juhééééé!Még egyszer kösz!xD
A grafikai stílusát is imádom és a hangulat is fergeteges.Az 1-nél is jobb. <#eljen>#eljen>
Qwerty4
Turn Me On Dead Man
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából az elsõ rész jobban tetszett. Sok helyen olvastam, hogy a második résznek jobb a története, kezelése, stb. Szó se róla, mindkettõ alapmû, de ha Vlad rámfogna egy fegyvert, én az elsõ részt választanám 😊 Mindkettõnek kitûnõ története van, bár itt ez a 'takarító brigád' nem igazán kapott meg. Az elsõ rész viharos, jéghideg New York-ját ez sajnos nem érte utol, és a Max-Mona szerelmi viszonban is maradt egy kis hiányérzetem 😊
Apropó. Kissebb crossover: Ment a lakásban a TV, és valami sorozat ment, de teljesen az 1. rész története volt benne 😊
Sziasztok!
Ezt a hibaüzenetet kapom, ha elakarom indítani a játékot, mit kéne tennem? A gépem elég ahhoz, h fusson a játék.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
?
Turn Me On Dead Man
Most játszom elösször ezt a gamet.Elakadtam a 2 fejezet elsõ pályáján a neve Prológus.Rendörségen vagyok és ott nem tudok mit csinálni?Segitsetek!!!
lehet, hogy a magyarítás miatt (bár angol verzióban sem sikerült) 😞
www.extragyongy.hu
ÉN A RÉGI EGYES MAXOT A FUTTATÁSBÓL INDÍTOTTAM. bocsi capslock. 😊
most is elindul így:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developer
csak nincs hely a csalásoknak. nem jön elõ a beírási lehetõség.
egyébként állat a game, most vagyok Mona varázsbarlangjában, és bár kijönni nem tudok nagyon tetszik a hangulata
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.extragyongy.hu
vagy az asztalon levõ ikonra nyomsz jobb gombot,tulajdonságok és ott a cél-sort kipótolod..vagy a total commanderben ráállsz az indító exe-re és lent beírod a -developerkeys szót és exe-re kattal indítod
"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developerkeys
innentõl mûküdni fog az altgr+1
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Pont erre keresek én is választ és örömmel látom, hogy pont itt van. De hol is kell ezt pontosan beírni? a futtatásnál próbáltam, de ott nem jött be
köszi
www.extragyongy.hu
pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761
Max Payne 2 magyarítással lenne egy kérdésem. Kér nevet céget de ezek be vannak írva, meg van a sorozat szám is de egyfolytában azt dobja ki hogy pontatlanul írtam be még akkor is ha ctrl+c - ctrl+v-t használom... kb 28x próbáltam megtenni ugyan ezt.
MIÉRT???????
Idegbeteg vagyok tõle. Bocsi.
Helo
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. Nem a játék végigvitelével volt baj, inkább a gyönyörû lírai szöveg béna félrefordításával
3. Az a problémám, hogy csak az õ béna fordításaik kapnak publicitást
4. Én nem csak fikázok, az összes GTA-hoz elkészítettem a saját magyarításomat, és a Max Payne-eket is elkezdtem fordítani...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
2. Érdekes anno én a honosítással toltam végig, semmiféle problémába nem ütköztem..fura.. Lehet nem is a magyarításban van a hiba?
3. Talán nem így kéne megköszönni az önzetlen munkájukat, amit a honosításokba fektetenek...
..és igen..az ilyen embereket kéne kitiltani az országból mint amilyen te vagy..
Fikázni könnyû, meg várni a sültgalambot..
2. Rész - 1. fejezet... Amikor a Rendõrség börtönébõl elrabolják Moná-t, fegyvert szerzek és a garázsban kinyírom a teherautóból kipattanó legényeket. És ahogy szaladnék ki a garázskapuhoz az utcára ott minden alkalommal lefagy!
Szeretnék nagyjából arra részre Savegame kimentés kérni!!!<#wave>#wave> De ha van pár mentésetek az sem ártana, mert ki tudja, hogy még hol fagy le!
Elõre is köszi! [email protected]
Nekem sokszor, lefagy... 2 éve már játszottam vele. De az elsõ rész 6. fejezetig jutott és mindig kilépett az XP-be töltéskor.
Aztán megszereztem újra egy olyan veziót amit nem kell telepíteni, rar-ban volt. Most kb. ugyanitt tartok vele. és többször lefagy, de más helyeken ahogy szaladgálok. De, 800 Mhz-en fut... Közbe egérke hangon beszél benne a hang ami talán az SB Live EAX control-nak köszönhetõ? Most a 1.Rész 6. fejezet van....