Max Payne 2

Oldal 1 / 85Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"xido
C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer
pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész...

Dcgreg
Megoldódott de azér köszi. Ha esetleg valki még abba a hibába esik amibe én (bár nem hiszem mer csak én vok ennyire hülye) mert már rég volt.. akkor a magyarítás felrakásánál figyeljetek oda erre:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761"
Kössz!
Egyszerre két kérdésemre is választ kaptam!!!!!!Juhééééé!Még egyszer kösz!xD
Qwerty4
Ez a játék meg qrva jó, kár volt csak most elõvenni. <#smile>
A grafikai stílusát is imádom és a hangulat is fergeteges.Az 1-nél is jobb. <#eljen>

Qwerty4

PrisonMan
ja és itt a nehezedõ szintek miben nyílvánulnak meg? pl pályát idõre kell végigvinni, kevesebb lõszer/fájdalom csillapító, nehezebb ellenfelek? melyik mód mit jelent? 😊

PrisonMan
Több befejezés van? <#wow1>

sambauer
Ha valakit érdekelnek az eredeti képek a graphic novelbõl, itt megnézheti õket. (még rapidshare link is van)

Turn Me On Dead Man

Lord Myn
Ha sajnálod, akkor játszd ki HARD-on is és lehet egy kicsit más lesz a vége... 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

balee4
Hangulatilag sztem is az elsõ rész jobb egy kicsit, de természetesen mind2 mestermû. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PrisonMan
THE END. Alap 10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mona halálát nagyon sajnálooom.. :-(

Igazából az elsõ rész jobban tetszett. Sok helyen olvastam, hogy a második résznek jobb a története, kezelése, stb. Szó se róla, mindkettõ alapmû, de ha Vlad rámfogna egy fegyvert, én az elsõ részt választanám 😊 Mindkettõnek kitûnõ története van, bár itt ez a 'takarító brigád' nem igazán kapott meg. Az elsõ rész viharos, jéghideg New York-ját ez sajnos nem érte utol, és a Max-Mona szerelmi viszonban is maradt egy kis hiányérzetem 😊

PrisonMan
Kuurva nagy játék!! <#kacsint> Tegnap este kezdtem el játszani, de akkor még ha csak kevés idõm volt rá, hazajöttem suliból és fél délután toltam 😊 Most tartok a 3. fejezet 3. résznél, van egy érzésem hogy még ma este befejzem <#vigyor>

Apropó. Kissebb crossover: Ment a lakásban a TV, és valami sorozat ment, de teljesen az 1. rész története volt benne 😊

GTheo
Error: setFullscreen - creating the device failed: D3DERR_NOTAVAILABLE

Sziasztok!
Ezt a hibaüzenetet kapom, ha elakarom indítani a játékot, mit kéne tennem? A gépem elég ahhoz, h fusson a játék.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

lécci adjatok linket a blood modhoz kössz mindegy melyik verzio
ja és a tulajdonságoknál hol van h cél ?
a developer modot hogy kell inditani
?
belarus
Kössz szépen!!

sambauer
öhh.. az elején leülni a gépedhez, utána lemenni kihallgatni Mona-t, szerintem tedd fel a magyarítást ha az angol nem megy

Turn Me On Dead Man

belarus
Helo!
Most játszom elösször ezt a gamet.Elakadtam a 2 fejezet elsõ pályáján a neve Prológus.Rendörségen vagyok és ott nem tudok mit csinálni?Segitsetek!!!

sambauer
<#szomoru1>

Turn Me On Dead Man

Elég ratyi film szerintem is.Én ingyen szedtem le egy sms web rõl,valami akció volt : film letöltés
MIMACSKA
altgr+0 val sikerült

köszönöm.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
kiegészítettem, így ahogyan írtad, de továbbra sem sikerül.
lehet, hogy a magyarítás miatt (bár angol verzióban sem sikerült) 😞

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
na ezt megpróbálom

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
BOCSÁNAT, HOGY BÉNA VAGYOK, DE MI AZ HOGY KIEGÉSZÍTEM AZ INDÍTÓ IKONT?
ÉN A RÉGI EGYES MAXOT A FUTTATÁSBÓL INDÍTOTTAM. bocsi capslock. 😊
most is elindul így:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developer
csak nincs hely a csalásoknak. nem jön elõ a beírási lehetõség.

egyébként állat a game, most vagyok Mona varázsbarlangjában, és bár kijönni nem tudok nagyon tetszik a hangulata
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

www.extragyongy.hu

bocsánat..csak -developer
két verzió erre...
vagy az asztalon levõ ikonra nyomsz jobb gombot,tulajdonságok és ott a cél-sort kipótolod..vagy a total commanderben ráállsz az indító exe-re és lent beírod a -developerkeys szót és exe-re kattal indítod
sok játékban ez úgy jn elõ,ha elõször kiegészíted a játék parancsikonját a célja után beírod,hogy -developerkeys,tehát így nézzen ki a parancsikon elérési útvonala:

"C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe" -developerkeys

innentõl mûküdni fog az altgr+1
alt+0

MIMACSKA
sehogyan sem tudom a konzolt elõhívni.<#help> Nem jön be semmi az altgr +1 re ahová be lehetne írni. nagyon örülnék ha valaki okos erre járna <#bohoc><#puszis>

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
altgr nyomom természetesen, de arra is legugol.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Mégiscsak kellene segítség, mert hiába nyomom az alt 1 et nem lehet sehová beírni csak legugol nekem ez a Max.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
sikerült 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Sziasztok!
Pont erre keresek én is választ és örömmel látom, hogy pont itt van. De hol is kell ezt pontosan beírni? a futtatásnál próbáltam, de ott nem jött be
köszi

www.extragyongy.hu

szavulyzsolt
ááá, értem nagyon szépen köszönöm

Csak a döglött halak úsznak az árral!

C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer

pótold ki az alábbi módon a játék startikonjának elérését,aztán a játék közben ALT Gr és 1-es gomb lenyomásával ~ jelet üsd be és megnyílik egy olyan "ablak",mint multikban szokott lenni a chat-rész...
szavulyzsolt
Tudna segíteni vki, ha erre jár? Hogy kell megnyitni a játékot, hogy be tudjam írni a kódokat, mi az a "developer-mód"? Elõre is kösz.

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Megoldódott de azér köszi. Ha esetleg valki még abba a hibába esik amibe én (bár nem hiszem mer csak én vok ennyire hülye) mert már rég volt.. akkor a magyarítás felrakásánál figyeljetek oda erre:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761
Sziasztok
Max Payne 2 magyarítással lenne egy kérdésem. Kér nevet céget de ezek be vannak írva, meg van a sorozat szám is de egyfolytában azt dobja ki hogy pontatlanul írtam be még akkor is ha ctrl+c - ctrl+v-t használom... kb 28x próbáltam megtenni ugyan ezt.
MIÉRT???????
Idegbeteg vagyok tõle. Bocsi.
Helo
BiG G
elképzelhetõ, bár nekem sp2-õm van és arra felment minden gond nélkül.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
az lehetséges hogy az SP3 miatt nem lehet telepíteni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fido4life
Az imyke magyarosítás nagyon jól sikerült szerintem.

Persz akkor akár publikálhatnád is...
tommyg
látom elkészült :\

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

1. Hát igazából arra vártam, a "magyarítás" címszó után, hogy magyarul tudok majd játszani a játékkal. kb. 2 nap után le is töröltem
2. Nem a játék végigvitelével volt baj, inkább a gyönyörû lírai szöveg béna félrefordításával
3. Az a problémám, hogy csak az õ béna fordításaik kapnak publicitást
4. Én nem csak fikázok, az összes GTA-hoz elkészítettem a saját magyarításomat, és a Max Payne-eket is elkezdtem fordítani...

BiG G
még a választ se érdemli meg az ilyen mocsok...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Maxtreme
1. Valaki pisztolyt fogott a fejedhez, és kényszerített hogy tedd fel a honosítást?
2. Érdekes anno én a honosítással toltam végig, semmiféle problémába nem ütköztem..fura.. Lehet nem is a magyarításban van a hiba?
3. Talán nem így kéne megköszönni az önzetlen munkájukat, amit a honosításokba fektetenek...

..és igen..az ilyen embereket kéne kitiltani az országból mint amilyen te vagy..
Fikázni könnyû, meg várni a sültgalambot..

A magyarítás egy nagy szar, elcseszi az egész játékot, jobban jár, ha az ember megtanul angolul... A GameHunter teamet kitiltanám az országból...

Tomsteel
bocsi...rossz helyre ment...elnézést !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
antivirus

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hello Srácok! Segítséget kérnék! Egész jól haladtam, de egyetlen résznél folyton lefagy!!!
2. Rész - 1. fejezet... Amikor a Rendõrség börtönébõl elrabolják Moná-t, fegyvert szerzek és a garázsban kinyírom a teherautóból kipattanó legényeket. És ahogy szaladnék ki a garázskapuhoz az utcára ott minden alkalommal lefagy!
Szeretnék nagyjából arra részre Savegame kimentés kérni!!!<#wave> De ha van pár mentésetek az sem ártana, mert ki tudja, hogy még hol fagy le!
Elõre is köszi! [email protected]
Hello! Max Payne 2! Éljen!
Nekem sokszor, lefagy... 2 éve már játszottam vele. De az elsõ rész 6. fejezetig jutott és mindig kilépett az XP-be töltéskor.
Aztán megszereztem újra egy olyan veziót amit nem kell telepíteni, rar-ban volt. Most kb. ugyanitt tartok vele. és többször lefagy, de más helyeken ahogy szaladgálok. De, 800 Mhz-en fut... Közbe egérke hangon beszél benne a hang ami talán az SB Live EAX control-nak köszönhetõ? Most a 1.Rész 6. fejezet van....
Rage47
szépen átmegy mindenki a 3. rész topikjába 😊)
Oldal 1 / 85Következő →