4236
  • Tibre
    Mondjuk sztem egy alap multi option-t csinálhatnának hozzá,amiben benne van a BT-os multi meg egy-két single pálya,amihez kiadnának egy pályaszerkesztő progit vagy modkészítőt,aztán pályázatot hírdetnének,hogy aki a legjobb modot meg pályákat csinálja,az vmilyen nyereményben részesül,és levan a gond az igényes pályák szerkesztéséről a Remedy szemszögéből.
  • zaki
    hát nem...
  • Tibre
    Nem lesz multiplayer.
  • Jano
    Igen, de tök más, mint az első részben. Szerintem ennyire nem kellett volna megváltoztatni.
  • zaki
    szerintem nagyon atomul néz ki, olyan kegyetlen feje van
  • Jano
    Szerintem az első Max figura sokkal normálisabb volt. Ez úgy néz ki, mint valami kiöregedett vidéki Lávdzsoj, vagy valami jugoszláv Bond-replika.
    Na mind1, remélem a játék tényleg ütős lesz.
  • zaki
    (3DActionPlanet) Újabb adag infókat szállított White Rabbit, a 3DActionPlanet jóságos szerkesztője. Nem is papagájkodom tovább, kapcsoljátok be az öveket és lássuk az elsöprő erejű marcipán malackát!
    "Az új motor elképesztő! Messzemenő részletesség és oly mérvű valóság, hogy már döngeti a fotorealisztikus megjelenítést. Az új Max képes pislogni, ajakszinkronnal beszél és mimikájával érzelmeit is kimutatja."

"...A Max Payne Kung Fu mod láttán a Remedy immáron lehetővé tette, hogy muníció híján közelharcban is hasznosítsuk fegyverinket."

"A The Fall Of Max Payne természetesen otthont ad a méltán népszerű Bullet-Time effektnek. Arra számítottam, hogy minimális változatatások mellett beépítik ugyanazt a folytatásba. Ehelyett sokkal inkább filmbeillő jelenetként írható le a gyönyör. A változtatásokat szinte lehetetlen szavakba önteni, de a képeket nézve teszek egy botor próbát. Gondolj nagyon finom, annyira finom mozgásra, mint a Mátrixban. A golyónyomok az arcod előtt lebegnek, töltényhüvelyek repkednek a vállad fölött, a hangeffekteket tökéletesre csiszolták, csodálatos rongybaba megoldások fémjelzik a legújabb Havok 2 fizikai motort és az "idő-csavar" az egész végén, amikor a Bullet-Time-ból visszazökkensz a normál módba, ááh, leírhatatlan."

"Petri Jarvilehto, a Remedy fődizájnere: "Felbecsülhetetlen mértékben javítottunk a bullet-time koncepcióján. A tűzharcok sokkal intenzívebbek és nagyobb méreteket öltenek. A fegyver harcolászás animációján is sokat változtattunk - polírozás, tuningolás és új jellemzők beépítése. Túl korai lenne részletekbe menni, de a példának okáért, ha egy lövés-kikerülő merülést viszel véghez, a földön maradhatsz és tüzelhetsz tovább...A Bullet-Time sem maradt szárazon, viszont az extrák zöme még fejlesztés alatt áll, ezért nem árulhatok el részleteket. No jó, annyit azért mondhatok, hogy számos új, eltérő mozgást és az ellenségeinkhez igazított idő skálázást viszünk véghez, mely sokkal élvezetesebb eredménnyel szolgál, mint az előd esetében."

"Az eredeti Bullet-Time dögös volt, de néha furán festett, amikor fél testünk a falban lebegett. A bemutató során egyetlen alkalommal sem tapasztaltunk hasonlót, a Remedy hangoztatta is serényen: immáron nem fognak problémát okozni falba lógó végtagok."

"The Fall Of Max Payne természetesen 18 éven fölüli ajánlással kerül a boltokba. A PCZONE szerkesztője, az egyik jelenetben (SPOILER KEZDŐDIK!) Max közeledik egy szobához, melyben egyik barátnőjét a székhez kötözve, fogvatartják és pisztolyt szegeznek a fejéhez. Amint berontunk, arra számítva, hogy leszedjük a rosszarcút és learatjuk a babérokat, a leányzót fejbe lövik, amit Max egy nagy New York-i NEEEEEEEEEEEEEEEEMMM!!! kiáltással konstatál...(SPOILER VÉGE)"

Az előd végigjátszása 10 kövér órát vett igénybe, de az igazat megvallva maradandó 10 órában volt részünk, melynek minden egyes perce élvezetes volt. Sam Lake: "Rossz érzés számomra, ha az emberek nem játszák végig a játékot, azaz nem fejezik be a történetemet". Petri Jarvilehto helyesel: "Jobb egy tömörített kiválósággal szolgálni, mint 26 órában elaprózni mondandónkat. Szeretnénk, ha mindenki végigjátszaná."

"Mona Sax és Max Payne között erős szerelmi szál húzódik, ami magában erős búcsú az első játéktól, ahol a játék elején egyből dráma van, Max családját ugyanis egy bedrogozott banda kiírtja..."

"Nem lesz multiplayer a játékban. Filmnézéshez hasonlóan, egyjátékos tapasztalat lesz. Csak egy Max Payne van, belőled úgyszintén."

info: HARDWIRED
  • Kandurex
    nem nagyon.,,,BT még van pár helyen, de ilyen tipikus matrix feeling sehun.,
  • Tibre
    Úgyhogy,az újságokba főleg kis méretű képeket raknak,és ezek meg kinagyított scannelt képek,
    ezért ilyen homályosak.
  • dikki*yysw
    Én csak azt nem értem, hogy MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT olyanok scannelik mindig ezeket a sz*ros újságokat, akik NEM értenek hozzá? Hát könyörgöm, megfogom az újságot rárakom a scannerre, és BESCANNELEM. Ennyi. Hogy lehet ENNYIRE homályos valami?
  • shaba23 #165
    bazz...nem igaz, mennyire kretén emberek vannak. Csak azért beírni a topicba, hogy ugasson...
    béjeget mi?
  • Kandurex
    Na egy kis morzsa a HARDWIRED.HU jóvoltából:

A 3DActionPlanet egyik szerkesztője kézbe kapta a PC Zone legújabb számát, melyben mi másról, mint a Max Payne 2-ről vagyon szó, hat kövér oldal terjedelemben. Lássunk egy aprócska részletet:
    ...Sam Lake, a Max Payne és a folytatás vezető írója kifejtette: "A folytatás forgatókönyve háromszor hosszabb, mint az eredeti esetében volt. Sokkal mélyebb történettel szolgálunk, s kicsit aggódva, de beleszőttük a főhőst egy szerelmi történetbe. Az eredetiben külön választottuk a sztorit, így aki nem volt kiváncsi a grafikus novella nyújtotta körítésre, az bátran végiglőhette magát a játékon. Ezúttal azonban a történet szerves részét képezi a játéknak."

A The Fall of Max Payne egy évvel az első rész után játszódik (az előző rész összes, élve maradt karaktere felbukkan - ááá, jönnek a ruszki barátok!!!), a történet kezdetén pedig Max újra uniformisban, ám újfent néhai partnerének meggyilkolásával vádolják. Egy vállrándítás helyett, beismeri a gyilkosságot, ami máris megteremti film-noir szerelmi beállítást. Aggodalomra azonban nincs ok, a Remedy nem puhult el az évek során. Sam Lake elmondása alapján a The Fall Of Max Payne: "sötét, tragikus és erőszakos, s mindenek fölött telis tele van Bullet-Time-mal. A szerelem olykor fájdalommal teli, s már várható, hogy nem lesz happy end, vagy mégis?"

Forrás: Hardwired.hu
  • zaki
    az lehet, de nem igazán 1 műfajba tartozik a 2 játék
  • zaki
    nem kell aggódni, jön majd az infoáradat
  • Dynamic
    Hol vannak az új képek,infók??
    Nem úgy volt, hogy csütörtöktől vége a nagy titkolózásnak?
  • zaki
    megint kigyütt kép scannelt kép:

• Patesz
    Egyetértek.
  • dikki*yysw
    Kurva jól néz ki szerintem már a scanneken is. A feje is brutál lett, nagyon ott lesz a game.
  • Blasta
    LOOOOOOOOOOOOOOOOL
    :-DDDD
  • Kandurex
    LESZ! Mert különben a beépített ügynökömet vagyis

Őt

fogom a fejlesztőkre uszitani....:D
  • PAYNE
    Vajon lesz olyan jó mint a max payne 1. része?egyik kedvenc játékom még most is...
  • Blasta
    De te azt mondtad, hogy "ő is képtelen gyorsabban mozogni"

Vagyis amíg kerülgette a tetőn a lövedékeket, addig kvázi "bullet timban volt", azaz a filmet végülis le kellett lassítani, hogy megmutathassák, hogyan mozgot Neo, hogyan kerülte ki a lövedékeket.

Ezután megy oda trinity, és kérdi meg, hogy mi volt ez, hogyan mozogtál olyan gyorsan...
  • Blasta
    Az egy dolog, hogy te mit hiszel...
    :-)
  • zaki
    jaja
  • M@TriX
    Lméletileg már holnap, azaz ma éjféltől...
  • zaki
    na kíváncsi vagyok mi lesz a hétvégén, remélem rengeteg képet+infot kiadnak majd a játékról
  • M@TriX
    Boc, akkor még nem is SG volt, hanem superwarez. :)
  • M@TriX
    aztb jelenti, hogy akkor regeltem, tücsi! :) elég ha annyit megemlítek, hogy az swi szerveren volt a supergamez anno anno és volt egy mellékoldala a SuperXXX és volt egy SG szerver ahol nagy sok finom dolog fennt volt. Na ki a legöregebb itt? :))
  • FREAK
    Pontosan így van, mindenki lassul, csak így megoldható. Viszont az is igaz, amit Tibre írt, és amire korábban utaltam, miszerint sok embernél folyamatos BT lenne az egész játék, vagyis nem lenne értelme.
  • FREAK
    "Szerintem viszont gyorsabban mozog NEO amikor bullet time-ról van szó.
    Trinity is ezt mondta:

"I've never seen anybody moving fast like that""

Ácsi, ez nem bullet time alatt történt, hanem csak úgy simán, amikor bunyóztak vagy edzettek, vagy nem tudom már pontosan. De ha megnézed a BT-s részeket, ott mindenki belassul, még a nagy Neo is.
  • Dynamic
    Jah, de én a "mindenki mindenki ellen" alapesetre gondoltam.
  • Kandurex
    Bazzz, kezdek helyesírási hibák tömkelegét nyomni...:(...csak gyorsan írok, mint a veszett és nem javítok csak küldöm...:(
  • Kandurex
    Amm arról van szó, hogy lesz 1 aki Jedi Master, a többi kis csira fegyverrel hadonászó átlag játékos. Na most egy Jedi ellen mehetsz fegyverrel egyedül v. ketten v. hárman.....az egyikötöket lebasz egy szakadékba közben a másikat lazán feleemeli és fojtogatja a 3diknak kivágja a kezéből és azzal lővi le...nadon nehéz, de jó móka!
    Na most tehát, csak egy....THE ONE.,..miggyá érdekesebb a múlti nemdebár?
  • Dynamic
    Nem egészen értem mire gondolsz, nem nyomtam a multit A JK2-ben.
  • Kandurex
    Játszottál a Jedi Knight 2 evl multiban. Volt bnene egy olyan, hogy stilusos legyek:

THE ONE

csak egy....

(multirész, 1 jedi a többi alapjátékos...szted milyen nehéz megölni egy fullos JEDI MASTER-t?)
  • Dynamic
    Nem is általánosítottam.Van jónéhány biztonsági őr a haveri körömben, akik nagyon jó fejek és értelmesek.
    Konkrétan azokra a vadbarmokra gondoltam, akik ezt művelték.
  • Petyus_
    Ez tényleg felháborító. Folyton toldozgatják-folgozgatják a Btk.-t ez az aljasság mégsem minősül bűncselekménynek - ez nevetséges.. vagyis inkább szomorú.
  • Dynamic
    ON:
    A BT meg már alapvetően ott szar lenne, hogy engem mondjuk K*rvára idegesítene, ha egy 10 fős szerveren feszt a BT nyomogatás menne amitől kb.3 másodpercig tudnék mozogni normálisan, mert valaki úgyis nyomná mindig a BT-t.
    Ez minden lenne, csak nem szórakozás...
  • Tibre
    Azért nem kell általánosítani,de az tény,hogy az ilyen tettek miatt bekéne vezetni a szemet-szemért törvényt.
  • Dynamic
    És az ilyen emberek ŐRIZNEK és VÉDENEK minket és a vagyonunkat.
    Köszi...