4236
-
#346 mié ott mi volt a büntetés ? -
#345 csak Palit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#344 kabbe :DDDD -
#343 Miért ott mi volt:D -
#342 Amíg ki nem jön kampánycsendet kérek, ellenkező esetben a HL 2 fórumhoz hasonló büntetés illeti a hozzászólót.
-
#341 Csekkolom, csekkolom, de még mindig semmi:D -
#340 A rockstar GAmes bejelentette, hogy a Játék első példányait már leszállította az amerikai boltokba, lehet keresni, ma legkésőbb holnap remélem itt lesz.
Tessék szépen csekkolni az Nforce-t. -
Prowler001 #339 Jöjjönjöjjön!!! -
#338 Jööjön máááán -
#337 te inkább foglalkozz az allowxtensions = 1-el, mert különben soha nem játszol többet sof2-t:DDDD -
#336 lol akkor már alig várom 2D lol az nem semmi -
#335 nforce.nl -
#334 mi az nforce cime ? -
#333 Szakítani fogok a hagyományokkal és ha kijön, nyomok egy sms-webes warezt:D -
#332 Mikó? -
#331 percenként frissítem az nforce-t, de még semmi:D -
#330 Hallottátok, hogy szakítottak a 3d-vel és visszatértek a 2d-megoldásokhoz? ez lesz a legnagyobb újítása a játéknak:DDD -
#329 Nekem uhu bagoly:DDD -
#328 ARRRGGH jöjjön csak jöjjön! Alig várom már hogy bullet-time lőhessek kommandóst :D -
Prowler001 #327 Ma akarom lehúzni.... meg az NBA-t is!!!!!!!!! -
#326 Akkor már holnap biztos letudjuk huzni?
Vagy még ma? -
#325 en addig megnezem az omen szeriat( 1,2 reszt mar tegnap megneztem), most nezem az omen 3,4 et, meg hellraiser 4 et...:) egy kis horror enyhiti a varakozas fajdalmat:) -
#324 MAX PAYNE 2-T AKAROK DE MOST RÖGTÖN!!! -
#323 Haha, szuper, indulhat a visszaszamlalas az isoig, meg kb 1-2 ora -
Beagie #322 az info a gamershell-rol származik -
Beagie #321 Rockstar Games announced today that Max Payne 2:The Fall of Max Payne for PC has shipped to retail stores throughout North America. The game will be in stores in Europe on October 24, 2003. Max Payne 2: The Fall of Max Payne will be in stores on the PlayStation 2 and Xbox on December 3, 2003
most már tényleg csak órák kérdése -
#320 Látom itt is osztod a jobbnál jobb hozzászólásaidat :). -
#319 Nekemisfog csak mégjobb lenne ha nemlenne rövid:) -
Prowler001 #318 Mikó má?!?!??!?!?!?! -
#317 Nahh, állítólag nekem nagyon fog tetszeni:D -
#316 remélem azé hosszabb lesz a game mint az első,mer az kiba rövid volt... -
#315 Bazzeg megnéztem a trailereket meg az ingame clipeket...Nagyon brutális lesz. -
#314 Grrhötttgttt. -
#313 nem tök mind1, hogy euban mikor jelenik meg? ha 15.én megjelenik, már lehet is húzni kb:) -
#312 okt 15 az amerikai, a 24. meg az európai +jelenés -
#311 Azért ez is csúszik kicsit.
A legutóbbi trailer végén még Okt 15 volt, a Take 2 MA kiadott megjelenési listáján Okt 24 szerepel.
De addigra már tuti kint lesz, hiszen az aranylemezt már régebben bejelentették, és már csak a gyártás miatt késhet -
#310 Dettóra ez jutott nekem is eszembe róla:-D -
#309 gyere mar max, ideje szijjeszedni a rosszfiukat:)) -
RadeoN #308 oh my god!
szóismtélés on szóismétlés's back -
RadeoN #307 Hát eztet elbas*tam az elébb... nembaj, bugfix 1 indít...
szóval:
Hali mindenki!
Én elég régóta játszom, de kb. 1-1,5 éve egyátalán nem láttam semmilyen gamet, se az újdonságokkal nem foglalkoztam.
Ugye ez a (viszonylag rövid) időszak a számítástechnikában iszonyatosan nagy idő, ezért kérdeznélek titeket:
mit kéne megnézni, feleleventeni, kipróbválni (ugye a Max Payne 2 kivételével, mert arról már értesültem).
Új gépet is kéne már venni...