1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
Madmaxx #28 Mindegy inkább vagyok sznob mint lepusztult kis csittó! :DDD -
#27 elárulnám neked, hogy nem a parfüm árától leszel illatos...... vannak dezodorok is 800 Ft körül, amikben ugyanaz az anyag van, csak épp hajtógázzal jön ki, és nem egy desing üvegért fizetsz 10 rugót..... -
#26 az anyja engem is érdekel
arról nincs egy képed?
-
#25 Fahrenheit, Clinique ,ezek az aktualisok nalam. -
Madmaxx #24 Jah! Legyünk inkább bűdősek és menők! :)) -
#23 Amikor megláttam, komolyan elgondolkodtam, hogy mit linkeljek ide....de ennyi sznobság kell :) -
Madmaxx #22 Az ám! :))) király is -
Madmaxx #19 Jelenlegi best: Emporio Armani - HE
2. Davidoff - Cool Water
3. Calvin Klein - Eternity
Régen sokat nyomattam a Hugo Boss-t e aztán meguntam.
De amugy minden napszakra és alkalomra más parfüm jó szvsz. Míg pl. munkába és estélyekre a testesebbek (pl. Hugo) addig most nyárra a frissebb könnyebb illatok jönnek be. -
#18 Hát ha te így gondolod, akkor legyen!
-
#17 LOOOOOOOOOOOOOL:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#16 Hát igen:DDD -
#15 Be is fogom tesztelni, mert tényleg ideje kipróbálni valami new onet.
És ha jó az illata, akkor simán maradok továbbra is a Hugo mellett. -
#14 mármint anyádét :DDD -
#13 srácok, most nem akarok flémelni, de ez körülbelül a "márkás ruhák" topik szintjén áll.... kurva sznob topik..... -
#12 jaja... jo a hilfiger de a hugot jobban komálom. hja és ez is kifogyóban van:(((((((( -
#11 Ennél jobb nincs!
-
#10 ez az, ezt használom én is... a dark blue sajna nem annyira jo de a legújabb kerer hugot nyugodtan szagolgasd meg valami boltban a west ben vagy plázában.. szvsz az is tetszeni fog... -
#9 Ráadásul egy 150ml-es flaska kitart fél évig! -
HUGO POWA!!!
Én 4 éve használom ezt az illatot, és nem tudom megunni.Egyszerűen imádom, bár most gondolkodom valami új dolgon, de előbb még elfogyasztom az aktuális üvegcsét:D -
#6 Csocsó ő arra gondolt hogy anyukád parfümjét használod, mert azt akartad felsorolni! :) -
#5 miért????
a dark blue annyira nem tetszik..
de a hilfigerre és a masik 2 hugora eddig mindenki azt modnta hogy király illata van..és szerintem is...
-
#4 Ilyen topik még nincs így gondoltam nyitok egyet, szóval ki milyen parfümöt fúj magára, miért szereti és hasonlók!
Csak eredeti, vagy az utánzatok is ugyanolyan jók-e???
Én személy szerint a Rome és utánzataira esküszöm
emelett a másik kedvenc illatom a Dolge & Gabana
-
#3 azokat hasznalod? :D -
#2 anyémát... nah mindegy:)) -
#1 Hugo Boss - van dark blue van a legujabb kerek és volt a régebbi (nem a zöld, annál ujabb) csak sajna kifogyott...
Tommy Hilfiger
anyémát szivesen összeírom... csak az a baj hogy lerohad a kezem ha leírom.. saccra lehet neki vagy 20-30...