Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
akkor reklamozok, van a kobanyai bazarban hatul egy parfumos bode, kis szemuveges kinai figura futtatja, nala eleve joval olcsobbak a parfumok, es mivel evek ota torzsvasarloja vagyok, nekem jelentos kedvezmenyeket is szokott adni😊
....................................................................................................
Én nem vagyok egy gazdag ember, így nekem nem mindegy és ezért kintrõl rendelek. Itthon megszaglászom õket és kintrõl meg megveszem
Olyan helyrõl kell rendelni ahol tudják úgy köldeni hogy ne legyen vám. De ha nem adj isten mégis van vám akkor csak 1-2e vel olcsóbb mint itthon.
Samourai,
Cacharel,
Diesel Zero,
Very Valentino,
Sergio Tacchini Uomo,
és a Guccy Envy-t is kedvelem.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

És amiket még mindenképpen be akarok szerezni: Aramis - Life, Clinique Happy For Men
Nekem volt ilyen, és megmondom õszintén, nem az igazi.
Best of Chevignon
+ 12 órás kapálás a szõlõben a dög meleg

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
http://gaborszantai.co.uk/
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
üdv, pláza nélküli luzer 😛
http://www.zoobies.net
errol mi a velemenyetek, azt mondjak erre buknak a csajok, nehanynak meg a haja is hullik tole 😊
udv, sok luzer plazas
Szarok a konfigodra.
[/cserf][/fülünyúl]
igen is jó az aqua
-the invisible-
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-the invisible-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3