Parfüm a csábítás hatalma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
hidd el, eredeti

....................................................................................................

geronimo77
Több ilyen alak is van én nem csak a kõbányi piacon.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

traXion
Az nem eredeti.

Gyiik
ez is megoldas, csak korulmenyesebb, nem?
akkor reklamozok, van a kobanyai bazarban hatul egy parfumos bode, kis szemuveges kinai figura futtatja, nala eleve joval olcsobbak a parfumok, es mivel evek ota torzsvasarloja vagyok, nekem jelentos kedvezmenyeket is szokott adni😊

....................................................................................................

geronimo77
Az 1-2 igen de az 5-6 az már valami.
Én nem vagyok egy gazdag ember, így nekem nem mindegy és ezért kintrõl rendelek. Itthon megszaglászom õket és kintrõl meg megveszem

traXion
Akinek van ilyenre pénze, annak mindegy az az 1-2 ezer forint...

geronimo77
+postaktg-el is kb. 5e-vel olcsóbb egy 100ml mint itthon.
Olyan helyrõl kell rendelni ahol tudják úgy köldeni hogy ne legyen vám. De ha nem adj isten mégis van vám akkor csak 1-2e vel olcsóbb mint itthon.

traXion
+ pstktg... + vám

geronimo77
Hátmégha USA-ból rendeled!

Gyiik
marionaudban igen, annyiba...de ha "normalis" helyen veszel parfumot, egy 100 ml-es flakon aran kemeny ezreket sporolhatsz...

traXion
Ennyibe kerülnek.

Gyiik
ennel dragabb helyet nem is mondhattal volna...

Gyiik
hugo boss - baldessarini? 😊

Z
Amit használok:

Samourai,
Cacharel,
Diesel Zero,
Very Valentino,
Sergio Tacchini Uomo,

és a Guccy Envy-t is kedvelem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Wanted
http://www.marionnaud.hu

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

traXion
Mozdulj ki otthonról, sokkal egészségesebb. 😊

Szerintem magyar nincs.

seAke
Nem tudtok valami magyar oldalt ahol meg lehet nézni az árakat?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

traXion
Helyes. 😄

Adidas egyébként szar, 2 óra és hült helye.... 😄

Vagyis, igen, ezeket használom és bejönnek :-)
Ez a jelenlegi kollekcióm
traXion
Ezek mik? Ezeket használtad és bejöttek?

J. P. Gaultier - Le Male, Givenchy - Givenchy Pour Homme, Hugo Boss - Elements Aqua, Adidas - Sports Fever, Escada - Sentiment Pour Homme, Davidoff - Cool Water, Trussardi - Python, Gabriella Sabatini - Wild Wind For Men, Chrome - Azzaro, Kiton - Men, Kiton - Napoli, Dunhill - Dunhill, Balenciaga - Cristobal Pour Homme, Dunhill - X-Centric, Nikos - Sculpture For Men

És amiket még mindenképpen be akarok szerezni: Aramis - Life, Clinique Happy For Men
traXion
hááát, Antonio Banderas neve itt nem sokat ér.

Nekem volt ilyen, és megmondom õszintén, nem az igazi.

ÁjjLe BoBBi
Diavolo?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Best of Chevignon

The Hedgehog
Diesel...fehér

+ 12 órás kapálás a szõlõben a dög meleg

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Tuvok
LOÁL !!! 😄DDD

Feel'o'Peasant - Village' Smell 😄DD - 12 órás manuális kapálás a szõlõben 30°C-ban😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

seAke
Dior-Higher Energy

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

tenshin
imho, nincs olyan illat, amire minden nõ vagy férfi bukna. az meg már gáz, ha csak az illatod az amire buknak... azt használd, ami neked bejön és nem fogsz csalódni. :]

üdv, pláza nélküli luzer 😛

http://www.zoobies.net

BARBON - tojlett de ferrobond

errol mi a velemenyetek, azt mondjak erre buknak a csajok, nehanynak meg a haja is hullik tole 😊

udv, sok luzer plazas

Szarok a konfigodra.

geronimo77
Ne mond! Azt rendeltunk Anitanak USA-ból

Kata
Jennifer Lopez - Still

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
és az mi?

Kata
Amit használok, természetesen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
és noiben melyik tetszik? melyik a kedvenced?

Kata
Mindenki azt használ, amit akar, és persze, hogy mindenkinek az tetszik, amit használ, elvégre nem vette volna meg máskülönben. Nekem meg az Acqua teccik a férfiillatok közül és ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

õõ kezdte néni kéremszépen
igen is jó az aqua

-the invisible-

VinylToy
Íty van 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
viccesfiú.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata ugrik rá és az a lényeg 😄D

-the invisible-

Dolce & Gabbana. Szerintem ez a nyerõ. A csajok másznak rá. 😄

tenshin
Gucci Pour Homme For Men. üt.

http://www.zoobies.net

én is azt hittem, hogy az armani aqua az jó, aztán kaptam issey miyake-it, nos azóta valahogy nem fogy az armani :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
ja

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

traXion
Ez most kinek ment, mi van most? 😄

Pár év és úgy megváltozik a szemlélete...

Mérd a korához!

traXion

Sir Quno Jedi
EZNEMVICCZ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3