1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#437 Az tetszik másnak is sőt 1 kicsit vegyítve az érzékiséggel... -
Lacika 79 #436 vadmacskás -
#435 A csajoknak lehet,de a nőnek már nem biztos...:-)Az attól is függ milyen stílust képvisel a nő:érzéki,sportos,sekélyes,(vad)macskás...?:-) -
Lacika 79 #434 :D
még szerencse.
amúgy jó illat, sokan szeretik, de nekem valahogy nem a kedvencem -
#433 háát nme is neked akarok tecceni vele!:D
Amúgy a csajok imádják:P -
Lacika 79 #432 nem rossz, bár nekem túl....fűszeres talán. -
#431 D&G BY -
#430 212 MAN, Orangenblue és még van egy kevés az ARMANI-ban is, szerintetek milyen parfum a jó? -
#429 Az még nem baj...sőt...:-))) -
Lacika 79 #428 illatmániás vagyok :) -
#427 Ha ez neked jó?MINDENT bele...! :-)))) -
Lacika 79 #426 :D
én sztem jövő héten veszek vagy kettőt. talán jobb kedvem lesz tőle. egy kis boldogsághormont magamhoz veszek :) -
#425 Ez a Krazy for Women-Shirley May-nem túl édes,olyan ...kellemes...nekem tetszik...:-) (és most karácsonyi 1 szót sem szólhatok...:-DDD) -
Lacika 79 #424 én most Jil Sander egyik illatába vagyok belehabarodva. Mármint a női változatába.
Az örök kedvencem nekem a Replay egy régi illata. halványsárga doboza volt neki, szürke kerettel. De évek óta nem találok sehol, pedig azt használnám egyfolytában. Az az illat nagyon bejött nekem, és illik is hozzám. Tudod, olyan édes. :D -
#423 Kaptam a férjemtől 1 új parfümöt,sztem kellemes illata van.Ő...nem jut eszembe a neve,majd...:-) -
Lacika 79 #422 asszondom én is :) -
#421 A CK1 és a Hugo Boss is jó... -
Lacika 79 #420 Majdnem mindet ismerem, de ami hozzám illik (mások szerint is), azokat írnám.
CK1
Hugo Boss
Tommy Hilfiger
A Dolce is jó volt, de valahogy már nem szeretem
A Trusardi teccik, de nem illik hozzám.
Szal szerintem ezek a jók. :) -
OPM #419 ezek közül szerintetek melyik a legjobb? (tudom h mindenkinek saját ízlésére van bízva, stb... :)
de azér érdekelne hogy milyet ne vegyek semmiképp, mert még annyira nem vagyok benne a témában
· Gucci Nobile
· Armani (nem az Acqua di Gio!)
· Fahrenheit - Christian Dior
· Cool Water
· CK1 - Calvin Klein
· Hugo - Hugo Boss
· Safari for Men - Ralph Lauren
· Trussardi (light)
· Dolce & Gabbana
· Polo Sport - Ralph Lauren
· Eternity for Men - Calvin Klein
· Trussardi (dark)
· Aqua -y Hugo Boss
· Tommy - Hilfiger -
#418 Úgy látszik ebben egyetértünk. -
Lacika 79 #417 Nem értem félre, csak poénnak szántam én is a dolgot. :) -
#416 Rosszul fejeztem ki magam.Nem sportost akartam mondani,hanem émelygő édest.A nőies,úm.erotikus illatok is bejönnek.Az,hogy milyen vagyok nem leírnám,hanem megmutatnám.Ne értsd félre!:D -
Lacika 79 #415 Én nem nagyon szeretem a sportos illatokat. Inkább az édeskés illatok. Olyan, amilyen én vagyok. -
#414 Nekem továbbra is a Granite lenne a kedvencem, ha lehetne itt kapni :( -
#413 A Mirage nagyon jó férfiaknak jól kitalálták...(A fekete nagyestéjimhez a -ejtsd,:sevinyon-csak most nincs itt rosszul pedig nem akarom leírni.)A könnyebb,kicsit sportos,nem keserű,nem édes illetok jönnek be. -
Lacika 79 #412 Régen a Blue Jeans volt az egyik nagy kedvenc. De azóta már kevésbé kedvelem az ennyire édes, púderes illatokat. De amúgy tényleg jó. -
#411 Abszolút kedvencem, Versace Red Jeans womanje.
Remélem megjelenik a kép...
-
#410 Givenchy fleurt d'interdit
Valaki esetleg ismeri? Tudja hol lehet beszerezni? -
Lacika 79 #409 Na végre valaki! :)
Nekem is ez van, meg mellette issey miyaki (asszem így írják)
Sajna kifogytam, eddig mindíg volt 3-4 parfümü eccerre. De ahogy örexem, kezdem feladni a harácsoló életmódot. :) -
cozy #408 nincs valakinek egy felesleges ck one kupakja? :) -
#407 akkor jó! :P -
Puntigamer #406 jóvan má :)
most mér köll így válaszóni? :DDDDDDDDDDD
vágom, nem vagyok hüle :P -
#405 Inkább lakónikus.
Én ezt használom, ez a kedvenc parfümöm, ha nem lett volna egyértelmü. -
Puntigamer #404 tartalomdús hozzászólás :) -
#403 -
Puntigamer #402 jaja az zsííír, majd veszek én is amint lesz egy kis zsém :)
-
#401 CK-1 sztem fain. -
#400 Valami új illat valakinek? Nehezen térek át a Rome, és a D&G-ről, de hátha valaki tud mondani ehhez hasonló kellemes illatot! -
Puntigamer #399 Én a hét közepe fele megyek a tengerre...
Már voltam idén nyáron, de fater kitalálta menjünk ki még1x... -
#398 Jó neked, én két éve nem voltam még egy hétre sem pihenni sehol, vagy három ?!!