1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#317 természetbeni juttatások? Két zsák krumpli? -
#316 meg további természetbeli juttatásokat... :P -
#315 Szerinetem azt jelenti hogy mindjárt jól megsimogatom a buksid és adok egy puszit mert olyan aranyos vagy :DDD -
#314 mi vagyok én? Palóc népi szótár? Nemtom mit jelent, csak mondani szokják. -
#313 téntaknyan = ?? -
#312 Maj minnyá jól téntaknyan tenyeröllek! :D -
#311 Neked nem kell mégegy Still?
Vagy egyéb más? (Lorinser esernyo kizárva! :) -
#310 Akkor hozzon magával még egy embert, Kohn bácsi. :D -
#309 Az átfutás kb. 3 hét. De be kell szervezni még 1-2 embert mert egyedul nem éri meg.
-
Puntigamer #308 hm... akkor jó :)
lehet beruházok egyre :)
nyár végére se jön ide :), mennyi az átfutási idő 1-2 hét?
Mimacska: te melyik férfi parfümöt szereted a legjobban? -
#307 Igen igen -
#306 A múltkor amikor parfumot választottunk a barátnomnek kb. 20-at szaglásztunk végig, de végére teljesen osszegabajodtak a szaglóreceptorjaim :)
Ahogy elnézem az egyik legdrágább is :)
OK legkozelebb megszimatolom. Neked az van?
-
#305 De a legjobb akkor is a chance!
Szagizzátok meg ha legközelebb arra jártok.... -
#304 A jadore tényleg jó :)
-
#303 postaköltséggel együtt!!! -
#302 orokke kedvencem: issey miyake L'eau D'issey (vagy hogy is irjak) -
#301 nekem nem. :D -
#300 másoknak is tetszett ;)) -
#299 -
Régebben pedig ezt....
na meg ezt...
-
#297 Az a lényeg elsősorban, hogy neked tetszen, aztán a második, hogy másoknak. :D -
#296 hát nem is a majom neve miatt...nekem bejön a cucc :) -
Puntigamer #295 jaja, de postaköltséggel együtt :)
vagy ha kimegyek amerikába :) akkor már roszabb, agy u.a :) -
#294 Én ezt imádom!
-
#293 Ez egyértelmű. De a mondandóm lényege hogy az USA-ból a 100ml-s annyi mint itthon az 50ml. Tehát hiába veszel itthon 100ml-s úgy is rosszabul jársz mintha kintről hoznád.
-
Jhon Balu #292 én mindig kint vásárolok illen cuccot ott nem b.....át -
Yoz #291 100ml éri meg legjobban, és nem kell hozzá közgazdász diploma hogy rájöjjön az ember...
Szóval ha valaki tud vegyen inkább 100ml -es parfümöt mint 30ml -eset meg egyebek...
Én is fájó szívvel adtam ki a pénzt a 100ml -esre, de az nyugtatott hogy sokkal jobban jártam mint a 30ml -essel... -
#290 Naja csak kintről a 100ml annyi mint itthon az 50ml vagy a 30ml.
-
Jhon Balu #289 az axe a legkirájabb!!!!!!!!!!! -
Puntigamer #288 jaja, jó húzós árak...
van olyan 8-9 körül, majd egyre beruházok, de még nem költöttem soha ennyit parfümre... sőt eddig csak deot használtam
AXE rulz :) -
#287 OK, csak szóltam.
Ha tobb ember osszejon akkor úgy éri meg a legjobban.
Ez az ár is olyan hogy legalább 2 parfum esetén.
-
Puntigamer #286 :)
majd meglátom melyik a legjobb, kérdezősködök... -
#285 kb. 12e-ért van USA-bol 100m-s. -
Puntigamer #284 az belefér... -
#283 9500 a 30-as... -
Puntigamer #282 Davidoff Echo? majd utánanézek...
8-9et szánok rá kb...
Majd kérdezősködök, melyik a legjobb :)
-
#281 Nemtudom mi értelme annak, hogy visszaidézed az egész üzenetet, hiszen a "válasz" gomb pont erre való.
Csak olvasgattam a fórumban, nem szoltam hozzá, de elég gáz amit itt művelsz.
Na gyerünk írd le milyen parfümjeid voltak, és melyik tetszett, mert ugyebár a topic erről szól, nem arról mekkora nagy arc vagy, és milyen lazán, -itt- igénytelenül írsz. Bár nem derült ki az 1. hozzászólásodból, hogy most sok parfümöd volt-e, vagy 1 se. Pont amire traX is utalt...
Egyébként nekem Davidoff Echo van. Sztem elég jó, és sokáig megmarad az illata. -
Puntigamer #280 Hi!
Csajok, nektek bejön ez az illat? Eternity for Men - Calvin Klein
Írjatok véleményt, mert ha jó, akkor lehet veszek egyet...
aki kipróbálta már, nyilatkozzon -
#279 off:
há sry, de mit a rákot csodálkozol?
nem gondolod hogy amit ide írtál az jellemez??
15 évesen villantasz a jobbnál állítólagos jobb cuccaiddal, meg a mittomén csillantós tárgyaiddal, amitől mindenki 'hasra esne' ha látná :DDDDD
ilyenekre te még a 15 éveddel nem kerested meg a pénzt srác.
inkább örüljél, és próbálj meg valamit tenni a szerencséddel...mint ide pakolni valaki olyan orra alá, aki tudja mi a pálya.
ebben a vitában sztem is te vagy a röhejes....a vakító cuccaiddal együtt.
on: -
#278 ki mondta h nincs gas farmerem......azokat hordom rendszeresen....mos attol h nem irom le milyen farmereim vannak attol még lehet ez az!
"Te midenkiről véleményt alkotsz, pedig nem is ismersz senkit. - By "mester" Ghost :)
Megnéztem, hogy mit írtál a Márkás Ruhák topic-ba. Hát figyelj srác, a Retro nem nagy márka, érted? Fosazlé, on olyat nem vennék fel sohase, te meg itt pampogsz, ha elmondod, hogy milyen ruhákba jársz, leesik az ember álla... hát lol, tudod mi a te bajod? Az, hogy mindenkit lenézel, mert apádnak és anyádnak annyi pénze van, hogy azzal tapétázták ki a szobádat... 17 évesen leteszed a jogsit, és aládraknak egy BMWt? Ok, te dolgod. Csak az a baj, hogy teljesen feleslegesen ""
Jo tehát nem tom ki alkotott kiröl véleményt!Mielött irsz vmit nézzeg nem lehet e röhelyes magadra nézve!
"