Parfüm a csábítás hatalma

← ElőzőOldal 24 / 24

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoste rulez! Csak elég ritka és drága is. Nagyon kellemes, visszafogott az illata. Nem tolakodó, hanem olyan bársonyosan körülölel.
Lteebee
Én is bírom ezeket, demost a Roma kifogyott, így a DG-t használom.

Emellett van még egy Jazz-em(Yves Saint Laurent), de a fõ kedvenc az a TZAR.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tikal
uf, barátnõdnek nem mered mondani hogy nincs rá lovéd? és miért gááááz megkérdezni a boltban? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
bármelyik piacon fél-harmad áron meg lehet kapni

márpedig ha így is van rajta haszon (mert ezek nem lopottak, az tuti), akkor csak sajnálni tudom a sznobokat, akik eltartják a plaza-kat.....

Riszpekk

menj ki a lehel úti piacra ott az ár töredékéért utánnad vágják. még alkudni is lehet.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Randal
Ez mind szép és jó...csak mennyibe kerül egy ilyen üveg?
mert voltam bótba😊
És bnõm megmutatta, hogy neki melyik teccik, csak ugyebár az ár nem volt rajta, megkérdezni gáz, annyi lóvé meg nem volt nálam, hogy csak úgy megvehessem.
szal ha van olyan oldal vagy mi ahol képekkel meg van a cuccok ára meg ilyenek, annak örülnék.

csatlakozom

Evil
ne benazzal mar!Itasd le!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Te fasz! 😊)

The Garrett
Ma tök jót vitáztam Fruzsival a parfümjérõl. Õ hajtogatta hogy de az dinnye illató (vagymi) én meg hogy Citrom. Nagyon kiborult a végére. (képeket nem csináltam 😛)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mindegy inkább vagyok sznob mint lepusztult kis csittó! 😄DD

FREAK
elárulnám neked, hogy nem a parfüm árától leszel illatos...... vannak dezodorok is 800 Ft körül, amikben ugyanaz az anyag van, csak épp hajtógázzal jön ki, és nem egy desing üvegért fizetsz 10 rugót.....

Riszpekk

mikike
az anyja engem is érdekel

arról nincs egy képed?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Evil
Fahrenheit, Clinique ,ezek az aktualisok nalam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Jah! Legyünk inkább bûdõsek és menõk! 😊)

Galy
Amikor megláttam, komolyan elgondolkodtam, hogy mit linkeljek ide....de ennyi sznobság kell 😊
Az ám! 😊)) király is

Jelenlegi best: Emporio Armani - HE
2. Davidoff - Cool Water
3. Calvin Klein - Eternity
Régen sokat nyomattam a Hugo Boss-t e aztán meguntam.
De amugy minden napszakra és alkalomra más parfüm jó szvsz. Míg pl. munkába és estélyekre a testesebbek (pl. Hugo) addig most nyárra a frissebb könnyebb illatok jönnek be.

VinylToy
Hát ha te így gondolod, akkor legyen!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gery1980
LOOOOOOOOOOOOOL😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Gery1980
Hát igen😄DD

Gery1980
Be is fogom tesztelni, mert tényleg ideje kipróbálni valami new onet.
És ha jó az illata, akkor simán maradok továbbra is a Hugo mellett.

hali
mármint anyádét 😄DD

www.napisajto.hu

FREAK
srácok, most nem akarok flémelni, de ez körülbelül a "márkás ruhák" topik szintjén áll.... kurva sznob topik.....

Riszpekk

CSOCSO
jaja... jo a hilfiger de a hugot jobban komálom. hja és ez is kifogyóban van😞(((((((
Galy
Ennél jobb nincs!

CSOCSO
ez az, ezt használom én is... a dark blue sajna nem annyira jo de a legújabb kerer hugot nyugodtan szagolgasd meg valami boltban a west ben vagy plázában.. szvsz az is tetszeni fog...
Gery1980
Ráadásul egy 150ml-es flaska kitart fél évig!

Gery1980

HUGO POWA!!!
Én 4 éve használom ezt az illatot, és nem tudom megunni.Egyszerûen imádom, bár most gondolkodom valami új dolgon, de elõbb még elfogyasztom az aktuális üvegcsét😄

VinylToy
Csocsó õ arra gondolt hogy anyukád parfümjét használod, mert azt akartad felsorolni! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CSOCSO
miért????
a dark blue annyira nem tetszik..
de a hilfigerre és a masik 2 hugora eddig mindenki azt modnta hogy király illata van..és szerintem is...
VinylToy
Ilyen topik még nincs így gondoltam nyitok egyet, szóval ki milyen parfümöt fúj magára, miért szereti és hasonlók!

Csak eredeti, vagy az utánzatok is ugyanolyan jók-e???

Én személy szerint a Rome és utánzataira esküszöm

emelett a másik kedvenc illatom a Dolge & Gabana

hali
azokat hasznalod? 😄

www.napisajto.hu

CSOCSO
anyémát... nah mindegy😊)
CSOCSO
Hugo Boss - van dark blue van a legujabb kerek és volt a régebbi (nem a zöld, annál ujabb) csak sajna kifogyott...
Tommy Hilfiger
anyémát szivesen összeírom... csak az a baj hogy lerohad a kezem ha leírom.. saccra lehet neki vagy 20-30...
← ElőzőOldal 24 / 24