Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett van még egy Jazz-em(Yves Saint Laurent), de a fõ kedvenc az a TZAR.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
márpedig ha így is van rajta haszon (mert ezek nem lopottak, az tuti), akkor csak sajnálni tudom a sznobokat, akik eltartják a plaza-kat.....
Riszpekk
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
mert voltam bótba😊
És bnõm megmutatta, hogy neki melyik teccik, csak ugyebár az ár nem volt rajta, megkérdezni gáz, annyi lóvé meg nem volt nálam, hogy csak úgy megvehessem.
szal ha van olyan oldal vagy mi ahol képekkel meg van a cuccok ára meg ilyenek, annak örülnék.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Riszpekk
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
2. Davidoff - Cool Water
3. Calvin Klein - Eternity
Régen sokat nyomattam a Hugo Boss-t e aztán meguntam.
De amugy minden napszakra és alkalomra más parfüm jó szvsz. Míg pl. munkába és estélyekre a testesebbek (pl. Hugo) addig most nyárra a frissebb könnyebb illatok jönnek be.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
És ha jó az illata, akkor simán maradok továbbra is a Hugo mellett.
Riszpekk
HUGO POWA!!!
Én 4 éve használom ezt az illatot, és nem tudom megunni.Egyszerûen imádom, bár most gondolkodom valami új dolgon, de elõbb még elfogyasztom az aktuális üvegcsét😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a dark blue annyira nem tetszik..
de a hilfigerre és a masik 2 hugora eddig mindenki azt modnta hogy király illata van..és szerintem is...
Csak eredeti, vagy az utánzatok is ugyanolyan jók-e???
Én személy szerint a Rome és utánzataira esküszöm
emelett a másik kedvenc illatom a Dolge & Gabana