1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • traXion
    www.gasjeans.com - ez öltözködés.

Nem dohányzom.
    Nem lógtam óráról még sohasem.
    Mondták már, hogy hülye vagyok, neked mondták hogy beképzelt újgazdag pöcs?
    Mért veszel egy farmert 21Kért, ha egyszer veszed fel egy hónapban? - Mert újgazdag vagy.
    Na CCPPben nem járok, devergo ingek meg faszak.

Te midenkiről véleményt alkotsz, pedig nem is ismersz senkit. - By "mester" Ghost :)
  • Ruffi
    Na látom nemn figyeltél oda irtam h retro nem a kedvenc márkám csak vettem egyet....igy is sztem max egyszer veszem fel egy honapban!
    Apámat anyámat idehoztad...közöd nincs hozzájuk na lényegtelen, elnézem mer hülye vagy!Mindenki jobban öltözködik itt....asziszem fater...itt sztem mindneki devergoba meg cccp-be jár!De engem nem zavar mer nem nekem kell hordanom.Nem nézek le senkit mindenki egyenlö-erröl nem hallottál?Hogy hallottál volna mindig logtál orákrol mer inkább cigiztél a wc-be a haverjaiddal!
  • traXion
    Nem akarok offolni, de muszáj egy kicsit kinyitni a csipád.

Megnéztem, hogy mit írtál a Márkás Ruhák topic-ba. Hát figyelj srác, a Retro nem nagy márka, érted? Fosazlé, on olyat nem vennék fel sohase, te meg itt pampogsz, ha elmondod, hogy milyen ruhákba jársz, leesik az ember álla... hát lol, tudod mi a te bajod? Az, hogy mindenkit lenézel, mert apádnak és anyádnak annyi pénze van, hogy azzal tapétázták ki a szobádat... 17 évesen leteszed a jogsit, és aládraknak egy BMWt? Ok, te dolgod. Csak az a baj, hogy teljesen feleslegesen lenézel másokat, és nincs is igazad. Mert tudod, itt (márkás ruhák, parfümök topic) szerintem mindenki jobban öltözködik, mint TE!

Ennyi, ON. Bocs az offért.
  • traXion
    Na, írjad le a parfümjeidet, mert mi arra vagyunk kiváncsiak.
  • Ruffi
    Ez az adj neki!!!
    Én csak megmuatom mit müvelnek itt egyesek..gyerekszoba??csipted?
  • traXion
  • Yoz
    Szerintem meg neked van erős kissebbségi komplexusod... miért is kéne befosnia akárkinek attól hogy mi van neked a fürdőszoba polcán a gumikacsa mellett, vagy a szekrényben a teddy bear mellett??
  • Ruffi
    Hogyne irtam volna le érdembelit...sokan azért járnak ide h kissebségi komplexusait legyözzék..beirják h életükbe melyik az az 5 parfüm amibe beruháztak, mások csak röhögni jönnek be és nem irnak be semmit holott lehet h a fürdöszobát az ö 10-20 parfüme dísziti..
    Kemény duma meg.....lol
  • Ruffi
    sajnálom h nem értessz egy mondatot ami több tagmondatbol áll...de ha akarod ajánlok neked privát nyelvtantanárt
  • b-type
    én spec. Fahrenheit(C.Dior)-et használok olyan 8éve.
    nekem ez lett az illatom :)
  • traXion
    Ja, és ellentmondás van a 2. mondatoba... (ami mellesleg 4 sor).

".én mos beirnék egyet amit mos használok és akko aszinnétek h egy parfümöm volt egész életembe" <-> "holott lehet h nekem mos 15 évesen több és márkásabb parfümöm volt egész idáig mint vki másnak innen aki 20 éves"

Most akkor mi van? Egy fazsa parfümöd volt, vagy sok? Nem értem....
  • traXion
    Kemény a dumád, de semmi érdembelit nem írtál le.
  • Ruffi
    Legelejétöl elolvastam a topicot!Az a "király" benne h mindneki leirj h mit használt egész életébe....én mos beirnék egyet amit mos használok és akko aszinnétek h egy parfümöm volt egész életembe....holott lehet h nekem mos 15 évesen több és márkásabb parfümöm volt egész idáig mint vki másnak innen aki 20 éves....márkás ruhák topicba ugyanaz....beirnám a ruháim páran befosnának
  • geronimo77
    Noiben én tudnek vagy min. 5-ot amit mind megvennék a csajomnak, de férfibol csak egy kettot.
  • Yoz
    Értem, én mint már nem előszőr csak belecsaptam a lecsóba.
    Ezt néztük másodiknak és akkor tudtam hogy ez lesz amit megveszünk. Utánna még néztünk 3-4-et de azok a közelébe sem értek, és megjegyezni sem tartottam őket fontosnak...
  • geronimo77
    Nekem Kenzóból a noi jobban tetszik (ugy értem a noi parfumok kozul) mint a férfi verzió (a férfi parumok kozul)
  • Yoz
  • geronimo77
    Ne csodálkozz, ha az orrodba is fújsz
  • Yoz
    A férfi illat erősebb, vagy mindíg az marad az orromba mikor befújom magam...
  • geronimo77
    Mind a kettőnek jó illata van :)
  • Yoz
    A drágámmal vettünk L'EAUPARKENZO-t nőit és férfit.
    Én nem tekinthetek visza nagy parfümös múltra, de úgy érzem jól tettük hogy megvettük. Nagyon tetszik ahogy egymásba lehet fordítani a két üveget...
  • geronimo77
    Ugy nézem PM-be nem fér be vagy valami miatt nem megy át.
    Kuldom mailben
  • geronimo77
    Mailt kuldetem bentrol.
    Atkuldom mégegyszer
  • Kata
    mert nem kaptam meg sehol
  • Kata
    hova küldted át?
  • geronimo77
    OK, csak azért kuldtem ha úgy alakul majd a helyzet. Ez egy hosszútávú ajánlat :)
  • Kata
    Köszönöm, de most vannak parfümjeim, nem vagyok épp kifogyóban. :)
  • geronimo77
    Tegnap voltam egy parfumériában (ez itt nem a reklam helye így nem mondom meg melyikben) és azon vettem észre magam hogy noi parfumbol 5*annyi van mint férfi és ráadásul olyan ami tetszik az meg 10*-annyi van noi. Nem tudom hogy van ez hogy férfiben nem tudnak olyan jókat csinálni?? Noibol kb. 10-re kapásból azt mondanam hogy megveszem a páromnak míg férfibol nagy nehezen tudtam 1-2-t választani :)
    Persze venni semmit nem vettem mert "hulye azért nem vagyok" hogy itthon vegyek :)
  • traXion
    hmm, igazad van. :D
  • geronimo77
    Na megjött az első parfüm rendelésem.
    Csak ennyit:
    Itthon: 52e nekem 32,5e
  • Gyiik
    hidd el, eredeti
  • geronimo77
    Több ilyen alak is van én nem csak a kőbányi piacon.
  • traXion
    Az nem eredeti.
  • Gyiik
    ez is megoldas, csak korulmenyesebb, nem?
    akkor reklamozok, van a kobanyai bazarban hatul egy parfumos bode, kis szemuveges kinai figura futtatja, nala eleve joval olcsobbak a parfumok, es mivel evek ota torzsvasarloja vagyok, nekem jelentos kedvezmenyeket is szokott adni:)
  • geronimo77
    Az 1-2 igen de az 5-6 az már valami.
    Én nem vagyok egy gazdag ember, így nekem nem mindegy és ezért kintről rendelek. Itthon megszaglászom őket és kintről meg megveszem
  • traXion
    Akinek van ilyenre pénze, annak mindegy az az 1-2 ezer forint...
  • geronimo77
    +postaktg-el is kb. 5e-vel olcsóbb egy 100ml mint itthon.
    Olyan helyről kell rendelni ahol tudják úgy köldeni hogy ne legyen vám. De ha nem adj isten mégis van vám akkor csak 1-2e vel olcsóbb mint itthon.
  • traXion
    + pstktg... + vám
  • geronimo77
    Hátmégha USA-ból rendeled!
  • Gyiik
    marionaudban igen, annyiba...de ha "normalis" helyen veszel parfumot, egy 100 ml-es flakon aran kemeny ezreket sporolhatsz...