1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • Puntigamer
    én majd veszek egy Calvin Klein - One-t csak 10 rongy...
  • Jhon Balu
    én a feleségemtöl kaptam egy avonos parfümöt állati jo az illata!
    neve:individual blu
  • Puntigamer
    hehe :)
  • Matthewpamer
    vettem pa puma parfümöt :)
    elég jó az illata!
  • Puntigamer
    fa testápoló :)
  • Ams
    kefe...
  • [Walaki]D`Lair
    súrolószer...
  • Ams
    szappan...
  • WiLDoR
    hát nemtom' beszéltem már jópár csajjal életemben, a legtöbbjük hülyét tudott kapni attól, ha egy pasiról messzire bűzlött a sok lötyi.
    mikor megkérdeztem tőlük, hogy akkor mi jön be nekik, azt mondták, hogy az ápoltság és tisztaság illata, ha kicsit keveredik a pasi természetes illatával. (persze az evidens, hogy az izzadtságbűzt, izzadt pasikat nem komálják)

bár ez szvsz volt...
  • Puntigamer
    oksoks, értem miről beszélsz...
  • 7H0M3k
    a parfümöt nem a deo helyett kell használni!
    míg a deot inkább akkor érezni, ha valamilyen szinten izzadsz, a parfüm mindig illatozik.
    egyébként vannak ugyanolyan deok is mint a parfümök...
  • Jhon Balu
    a két illat nemüti egymást?
  • Yoz
    Hát én használok mindkettőt...
  • Jhon Balu
    nyáron nemigazán jön be nekem a parfüm inkább izzadsággátlo
    mert az ember nyáron izzad ha kell ha nem és parfüm + az izzadságszag hát nemtudom?
    ezért jo az izzadsággátlo szerintem
  • Yoz
    A sajátomat én sem érzem mert 3 spricc rendesen elosztva és nem fürdök vele (a barátnőm érzi és kellemes az arány szerinte, nekem ez a lényeges ezért használom...)
  • 7H0M3k
    Jó neked Yoz!:D Én a sajátomat sem érzem 2-3percnél tovább, nem a másét 10percig:)
  • Yoz
    Pontosan...nem lehet egyesek mellett megmaradni...és méghozzá 10 perc múlva is érzed töményen ha benne marad az orrodba, kevereg a gyomrom ha rágondolok!
  • Jhon Balu
    nemazzal van a gond hanem némelyik ollan sokat fuj magára hogy elehetne ájulni mellette
  • 7H0M3k
    Persze igazad van. De lehet, hogy egy általában jó illat valakinek pl nem áll jól..
    Pierre Cardin - Bleu Marine-t nem ismeri senki? :(
  • ghost cb
    Egyébként Thomek lehet átlagosítani, hogy ez jó-e vagy nem, mert ha valamiről sokan jót mondanak az valoszinüleg jó, ha valamiről sokan mondják, hogy nem jo, az valoszinüleg nem jó. Ez az átlag.
  • 7H0M3k
    Bocs Puntigamer, nem volt célom a lealacsonyítás!
    Tehetséged van, csak még tanulnod és gyakorolnod kell!
    Ugye rutin meg az évek, senki sem úgy kezdi, hogy profi. Sőt senkire sem lehet mondani, hogy profi. Csináld tovább, amit elkezdtél, menni fog az, ha tényleg komolyan gondolod!
    További jó munkákat Puntigamer!!
  • Puntigamer
    hehe köszönöm szépen a lealacsonytást...
    jól esett!
  • 7H0M3k
    50E egyáltalán nem sok 1 weblapért, na persze nem ilyen szinten kell gondolkodni, mint Puntigamer. Sajnos a hozzá hasonló ifjú 'tehetségek' miatt hígul fel annyira a piac, ezzel lehúzva a minőségi és árbeli követelmények határait.
    Egy normális oldal, design+php admin, sem készül el később mint 1 hét, nem hónapok, és egy-egy ilyen oldal ára bizony 100E körül mérhető. Ha meg tényleg komolyan ráálsz egy projectre, akkor a napi 8-10 óra a minimum.
    Az, meg ha nem tetszik a vevőnek, aki inkább megrendelő, mint vevő, az csak a te hülyeséged, ugyanis előzetes tervek, vázlatok bemutatása után, a megrendelő helyeslésével kell és lehet továbbhaladni a munkában. Szóval van még mit tanulnod! De valahol el kell kezdeni! :)

Re topic..
    Parfümnél mindenkinek más és más tetszik, szóval annyira nem lehet általánosítani, hogy melyik a jó és melyik nem.
    Bár azért egyértelműen vannak tipikus jó illatok:))
    Én kedvenceim:
    MexxMan, Boss - Boss, CK1
    ...
    Ha valaki ismeri a Pierre Cardin - Blue Marine-t az írja le legyen szíves, h mi a véleménye róla! :)
  • Puntigamer
    hát ja :)
  • Gyiik
    ezert kell szerzodest alairatni, hogy az utolagos valtoztatasokert szepen perkaljon:D
  • Puntigamer
    Yoz: ha az oldalt is nekem kell karban tartani, akkor az ár attól függ, hogy milyen időközönként kell frissíteni, ha naponta, beleértve a hétvégéket is, akkor az olyan 3-4 körül van havonta...
    De ebben benne van az is hogy nem biztos hogy minden nap tudom csinálni... de akkor ahány nap kiesés van annyi - pénz, lebontva a hónap napjainak arányában...

Geronimo: hát azért az nem így megy :)
    Napi 8 -10 órát ki dolgozik egy honlappal szerinted?
    Meg ráadásul akkor benne van a pakliban az is, hogy nem tetszik a vevőnek, vagy változtatásokat kér, és akkor azt meg kell tenni, ezzel is csúszhat pár napot...
  • geronimo77
    Nem tudom csak úgy gondoltam ha mondjuk napi 8-10 foglakozol vele akkor belefér.
    De mondom nem értek hozzá.
  • Yoz
    A oldalaid karbantartását is te csinálod? Ez kb. mennyi havonta? Persze, ha nem vagyok indiszkrét...
  • Puntigamer
    1 hónap alatt 4-5 oldalt?
    Vicces vagy srác! :)
    egy hónap alatt 1 oldalt!
    de különben a profi cégek 200 at is elkérnek, hidd el...
    én nem 50-et kapok ezért, ezért most csak 12-t ,de sok megrendelésem van, összesen ad ki kb... 50-et...
    http://free.x3.hu/tomi2/c4/index.html
    Ez a lap, azért itt van mert még nem adtam át...
    de majd ha átadom, akkor a saját tárhelyükön lesz...
    ha nektek is kell honlap csak szóljatok :)
    Introt is vállalok, de csak szövegeset... meg bannert, meg logot meg ilyesmiket :)
  • geronimo77
    En is szívesebben csinálnék ilyet mint itt rohadni az irodában. Még kevesebbét is. Egy hónap alatt csak ossze lehet hozni 4-5 oldalt az meg már nem olyan rossz ha beleszámítjuk a kotetlen munkaidot
  • Kata
    Annyi. Vagy több. Bár 50 rugót már a profi cégek szoktak elkérni, nem tudom Puntigamer milyen szinten tart. Meg kéne sasolni a portfolioját. :)
  • geronimo77
    Igazából én kettot vettem egyet magamnak egyet az asszonynak meg o is vett magának egyet. így jott ki a 3 de ezzel 16.000-et sóroltunk az itthoni árakhoz képest.
    50e egy honlap?
  • Puntigamer
    3-at?? wow :)
    az 30000 :D
    mondjuk nekem is lesz most egy 50 em kb... a honlapért...
    ugyanis azt csinálok...
  • ghost cb
    Kata, szerinted milyen a Davidoff Echo?
  • ghost cb
    HUMUSZT! HAT ZSÁKKAL! :D
  • geronimo77
    Én nemrég vettem 3-at most nincs zs-m
  • Puntigamer
    Te, akkor vegyünk :)
  • traXion
    Azt kérsz? :D
  • Kata