1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#157 És kipróbáltad már valakin? Engem tuti felvillanyozna. =) -
#156 WOHAAA :D -
#155 Tényleg van. :) -
#154 Tényleg van sokkolód? =)) -
#153 A sokkolóval csak egy kis egyenáramot kapsz, nem bátorítást. :D -
#152 Azzal csak még jobban felbátorítasz ám, szóval vigyázz! Jobban jársz ha a Cindy Crawfordot választod. =) -
#151 Jóvan, majd belédnyomom a sokkolóm. :)) -
#150 Egy negatívos pólóban ugrok feléd. =) -
#149 Jah, gondolom egy nagy " - " jellel :Ð -
#148 negativ-os póló lesz rajta..:D -
#147 Honnan tudom, hogy te jössz szembe az utcán? -
#146 Nem csak a tortára emlékszem, tudom voltak [negatív] pólóitok és lányokat is hoztatok magatokkal. =) -
#145 Jó, csak ha szembe jössz velem az utcán hajolj el, különben rádugrok. =)) -
#144 Köszönöm! Akkor olyat veszek. :) -
#143 off:
OK thx..:D
Bezzeg a tortára mindenki emléxik..:D :))
on:
Ami jön..:) -
#142 OFF: A csapat él és virul, de én már csak "tiszteletbeli" "nyugdíjas" tag vagyok mert nem játszom már velük (only Nintendo =)).
SOTE LAN-ról nem tudok, ebben a témában Lordred a kompetens. IRCNet #code.hu csatin megtalálod őket. Ti jófejek voltatok nagyon, emlékszem ám a szülinapi tortára. =)
ON: Megszagoltam egy lyányka kis kezein a két parfümöt, a DzséLó még mindig jobban bejön de ezt eddig is tudtam. =) De a másik is jó.. -
#141 petyus>>code :
Bár ezt nem ide kéne írni amit most fogok de hát istenem én már csak ilyen vagyok...
Mivel a prefixetek egyedi gondolom te vagy a code-os petyus..:D
Hallottam kósza híreket a sote-ról...:)
Lesztek?
És mi van a code-al meg van még a csapat ugye? :)))
-
#140 Soxeretettel várom! :) -
#139 Miért, régen én is hajlakkot használtam.. csak azóta felesleges mert úgyis kihullott a túlnyomó része. :P -
#138 Rendben, holnap megszaglászom őket és kimondom a verdiktet! =) -
#137 Na a hajlakkot én is utálom...
Szép lehet egy csaj fasza berögzüls séróval az ágyadban.
reggel persze.... :DDD -
#136 Pedig döntsd csak el. Mindkettőből nem akarok venni, mert akkor naponta 1 órám menne el a dilemmázással, hogy ma melyikből is?... :D -
#135 Volt egy francia haverom, ő hetente kétszer zuhanyzott, viszont mindig jól befújta magát (meg persze jánost külön is jó alaposan) eau du toilette-el randi előtt. =)
Én a nőknél azt nem szeretem ha már korán reggel olyan erős fűszeres illatuk van hogy 4 méteres körzetben érezni. -
#134 Áááá segítség nem bírom a felelősséget! Nem akarok dönteni egy ilyen horderejű kérdésben!!
Megoldási javaslatom: vegyél egyet mindkettőből. =) -
#133 attol még nem lesz valaki igényes hogy parfümöt használ :)
ha pl elhagyod a szappant és befujod magad, nos, az még nem igényesség :)
Én pl nem szeretem ha illatfelhő kering egy nő körül és már méterekre érzem...persze azért legyen jo illata....
meg a köcsög hajlakkot is de utálom :) -
#132 Majd ellenőrizd le a Cindy Crawford - Feminine-t is, és mondd meg melyik a jobb, olyat veszek legközelebb. :) -
#131 Megillatoztad egy drogériában? :) -
#130 J Lo parfüm tényleg nagyon kellemes. -
#129 Cerruti Image rulz. =) -
[Walaki]D`Lair #128 De az nagyon-nagyon sokat tud dobni a lányon...:) -
peet69 #127 A biztos -
#126 Nőgyógyászok álma -
peet69 #125 Ja de csak a hat éve nemmosott nemiszervek után :DDDD -
#124 Hónaaljkutya eső után a metrón - THE BEST -
#123 Dior: chance....imádom -
Laslow #122 A Hugo Boss jó, de a Sunny Skies (AVON) is, és az megfizethető is. -
sniper #121 Sztem a jo'csajokra gerjedunk, nem a parfumre. :) -
#120 D&G Bye
RULZ!
mar 4 eve.... -
#119 Nyáron ki szokott fordulni a belem az emberekből áradó parfümmel keveredett hónaljszagtól. Akkor inkább a pure hónaljszag:D -
#118 Ausztrál parfüm = nem használsz parfümöt :P