42676
  • Ams
    No comment...

szept. 30.-at mond mindenki, leülni:D
  • dikki*yysw
    A dikki.com -on meg november 30, és 350£ -ba fog kerülni.
    --------------------
    Információtartalma mindkét hozzászólásnak azonos volt, lehet örülni.
  • Amiga
    Review.com-on a release date oktober 30, és 49.99 dollárba fog kerülni.
  • dikki*yysw
    Eh valami újat mondjatok már :)
  • Kandurex
    de jó nekik :)
  • RelakS
    Szóval tolják 1000-el LAN-on :D
  • M@TriX
    "- a csapat most már tényleg a finomhangolásnál tart, azaz "játszva" tesztelik a játékot ;)
    - multiban a játék a lövedékek mozgását kliens oldalon számolja ki a játék, amivel leveszi a terhet a játékos sávszélességéről
    - bejelentették, hogy mostmár az Nvidia-kon is rendesen megy az Anti Analysing
    - a nem játszható karakterek (NPC) tényleg nem scriptel fognak működni ugyanis feltérképezik a terepet és aszerint cselekednek majd. Ha látnak egy hordót akkor azt szó nélkül hozzánkvágják, avagy fedezékként használják.
    - nem lehet végigrambozni a játékot, ugyanis szükségünk lesz néha az NPCk segítségére a továbbjutáshoz

Ez az interjú egyik fele. A másik fele ma este fog megjelenni, amiben a következőkről is szó lesz: ellenségek, járművek, Grodon bátyánk szerkója, a MODozatokról és még sokminden másról...
    "

Forrás: Játékhírek.hu
  • [NST]Cifu
    No hozzuk fel ismét a topicot :)

A CVG csinált egy interjút Doug Lombardival, amelyből szemez a HL2.hu is, ebből idéznék:

CVG: A fejlesztés jelen szakaszában, mely dologra helyeztétek a hangsúlyt? (Avagy mivel foglalkoztok - he?)

Lombardi: Játékteszt, játékteszt és játékteszt.

CVG: Tehát lényegében már csak finom hangoljátok a játékot, igaz?

Lombardi: Így igaz...
  • Lazarus
    Hiperlámák biztos ürülni fognak neki
  • [NST]Cifu
    Akkor sem adom fel azt az álmom, hogy ontopic diskurzus is folyon a topicban

Erről mi a vélemény?

Tömören:

Hamarosan várható, hogy a STEAM kilép a béta fázisból, egyben megjelenik egy új HL patch, amely a HL1-et is végleg beépíti a STEAM egységébe. A WonID megszünik, és a helyét a SteamID veszi át, amely az egyedi azonosító alapján fog egységbe kovácsolni mindent, tehát neten ezután csak a STEAM-en keresztül lehet majd játszani a HL1-et és a HL2-őt, illetve ezek MOD-jait. A STEAM egyben azt is jelenti, hogy a dial-uposok (mint én) alapból szopn@k, mivel a helyzet úgy néz ki, hogy a STEAM szépen folyamatosan töltögeti azokat a cuccokat, amiket te beállítottál neki - ebbe pedig beletartoznak a frissitebb verzió is a MOD-oknak, tehát ha kijön a DoD egy újabb verziója, akkor azokat a file-okat, amelyek szükségesek, a STEAM fogja letölteni. Az Anti-Cheat megoldása is teljes mértékben a VAC (Valve Anti-Cheat)-re száll át egyben.

Valahogy én nem vagyok elragadtatva ettől az egésztől...
  • Krinyo
    énse kamubol irtam
  • The Garrett
    tv?????
    azt nemszabad
  • Tibre
    Egyébként nem kamuból írtam szal tényleg ennyi. :D
  • Krinyo
    43200
  • Tibre
    41400 sec,ha az átlag embert számoljuk.
  • Krinyo
    akkor számold ki hogy egy nap hány másodpercet kell várni ha levonjuk a 8-10 órás alvást, a napi 3 kajálást és a tvnézést.Plussz még a csillagok álltal bemért időcsúszást és a nap-föld gravitációs mezejének arányában a kozmikus köd behatását.
  • Tibre
    Adj hozzá egy nullát és megkapod ;).
  • Krinyo
    háta f@*zom.
    Nemakarja valaki tizedmásodpercben is kiszámolni?
  • Tibre
    És már csak 2867040 másodperc múlva játszhatunk is vele :).
  • M@TriX
    ;)) Király!!!!
  • B@dsector
    Írjál még ilyen szép dolgokat:)
  • Krinyo
    jah, guggolsz a sötétben és rádrugják a vasajtót...
  • B@dsector
    Amióta kijött a HALF-LIFE:))
  • [NST]Cifu
    A HWSW.hu HL2 topicjában találtam egy kis érdekességet, lássuk:

[18:12] One of the cool things we've added to the multiplayer engine is the ability to predict the creation of additional entities, such as projectiles... so you can do a predicted rocket, have it simulate on the client and even do a non-lagged rocket jump in your mod if you wanted to.

Vagyis multiban a játék a lövedékek mozgását (pl. egy rakétáét) kliens oldalon számolja ki a mozgást, ami jótékonyan hat a sávszélleség csökkentésére...

[18:16] Anti-aliased has been fixed on all cards.

Az AA immár minden kártyán tökéletesen működik.

[18:20] The zombie is aware of objects in the environment. His AI realizes when he can throw an object at you and applies the appropriate physics forces to make it happen. The zombies are not scripted to throw specific barrels; it's all tactical.

Vagyis az AI képes arra, hogy megállapítsa, hogy ott van elötte egy mozgatható/dobható/rúgható object, és azt használnia kell-e. Itt a lényeg az, hogy nem skript-alapon működik tényleg a dolog, vagyis sokkal egyszerűbben működik és egyben sokkal kevésbé kiszámítható módon fognak cselekedni az AI-k. VÉGRE!

Forrás
  • Krinyo
    ezt mióta számolgatod?
  • B@dsector
    Már csak 47730 perc és itt game :)
  • Krinyo
    nem fogtam mellé.
    attól mert te ide leirtad, nem te MONDTAD meg a világnak.
    Pl én is sejtettem hogy miért mondott konkrétumok helyett no comment-et.
  • oneal1
    TUTI HOGY NEMSOKÁRA TOLHATJUK A GAME-T??
  • HuAn82
    no comment...
  • dikki*yysw
    Igen mondtam, mert ha megnézed a hozzászólásokat ott vagyok én is, és én mondom egyetlen másik sráccal a kb. 30 hozzászólásból, hogy a "no comment" ezt jelenti.
    Tehát én mondtam, és nekem van igazam, melléfogtál, sajnálom.
  • Kandurex
    nekem jobban tetszett az eredeti: "megkelenésről"
  • Lazarus
    :)
  • Krinyo
    k=j
  • Krinyo
    persze hogy te mondtad!Még Gabe is téged kérdezett meg a megkelenésről
  • Lazarus
    7up
  • Kandurex
    Tehát UP
  • Kandurex
    pörgessük ezt a topic-ot.. pár hét és itt a gém
  • batman
    MUHA, akkor szori
  • dikki*yysw
    Ez a HL2 topic, a "mindig-mindent-rosszul-tudunk, soha-nem-vagyunk-képben" topic.
  • dikki*yysw
    Nem késtél többet 20 óránál. Sebaj! :D