42676
  • Tibre
    Miért ne lenne kamu?Majd ha a Valve-sok azt mondják akkor oké.
  • oneal1
    gondoljáto kez is egy kurvanagy kamugeciség??
  • [NST]Cifu
    "...felesleges"

Csak akkor, ha a haverjaid is kifejezetten csak HL2-vel nyomulnak STEAM alatt. De mi van, ha kedvetek támad egy kis "IL-2 Forgotten Battles"-t játszani, vagy egy kis "UT2k4"-et? Ilyenkor is kell a Ventrilo/ICQ. Ergó én nem látom, mitől lenne olyan ütős a STEAM....

Persze ha online játékot csak a HL2 és annak MODjaira korlátozzátok, akkor valóban jó a STEAM....
  • Tibre
    De azért figyelitek most már azért oda írták,hogy a német testvérlapuk szerint,vagyis,ha kamu csak is a gamestar.de-t hibáztathassuk.
    ..I..
  • dikki*yysw
    Ez is vicc, én mégis azokat az embereket tartom mókásnak, akik erre jönnek és "a kurva anyjukat!" felkiáltással nyugtázzák a baromságokat.
  • Tibre
    "Úgyse tudja senki, hogy mikor jön meg, szóval ne is ragozzuk."
    Ez meg a másik LoL.
  • Tibre
    Ez egyre jobb,a faszok most már nem tudnak mit kitalálni,ugyebár a megjelenés már fix azon már nem lehet csámcsogni,a multi fizetőssége még nem tisztázott,de ez is tuti kamu,most meg ez,vicc!!!
    Remélem a következő agyrámük az lesz,hogy lefujták a HL3-at.
    Nevetséges.
  • [HUN]PAStheLoD
    egy eltűnt :o)
  • Dikkma
    Szíved joga de legalább ne reklámozd magad.
  • [HUN]PAStheLoD
    nah az jó
  • dikki*yysw
    nem.
  • [HUN]PAStheLoD
    nah aki okosnak érzi magát az írja má le nekem is (ecccerű paraszti ésszel megáldott embörnek... legalábbis HL2Multi tekintetben) hogy kell-é maj' fizöni vagy nem köll azé hogy a haver agyvelejit a LANon a falra küggyem??
  • dikki*yysw
    láma
  • oneal1
    akkor nagyon kurva annyukat ha ilyen lesz!!
    ámbár tökmind1!!
    ha iylne gecik lesznekakkro letöltöm inkább:))
  • M@TriX
    sztem nem ha belegondoltok.
    Vannak olyanok akiknek nincs net = - csak egyjátékos mód, nem futnak a modok
    Akinek van de nem kell extra = - egy- és többjátékos mód, modok futnak
    Akinek nete is meg pénze is van (vagy igényes) = - minden benne és némi extra matéria

Szóval szerintem ez inkább jó 5let. Persze csak akkor ha így lesz:
    1.= olcsóbb
    2.= rendes árú játék
    3.= kicsivel drágább
  • dikki*yysw
    Meg a cshun. Én elhiszem, bár szerintem lúzer módszer.
  • oneal1
    Nem, ezúttal nem a megjelenési dátumokkal kapcsolatos infómorzsákról kívánok beszámolni :) Úgyse tudja senki, hogy mikor jön meg, szóval ne is ragozzuk. Most egy sokkal érdekesebb szemszögből világítódik meg a HL2 kérdése. Német testvéreink szerint nem egy, hanem mindjárt három változata lesz a játéknak. Ez viszont szerintem nem a bőkezűségnek, hanem egyéb, üzletileg megfontolt okokból tudható be (vagyis inkább nem mondok véleményt, mert az nagyon csúnya lenne). Lássuk a három verziót (mindnek külön ára lesz persze):

- csak egyjátékos mód, nem futnak a modok
    - egy- és többjátékos mód, modok futnak
    - minden benne és némi extra matéria

Na ehhez mit szóltok?

ez a gamestarton volt:))
  • dikki*yysw
    A Steam nem zárja ki szerintem a patchek letöltésének lehetőségét, szal az isdn ilyen szempontból nem gáz.
    Dial-up, hát biztos vannak, nem rájuk terveznek 2008-ig egy játékot, ez igaz.
    Azután hogy látom: letölthető egy mod, talán elnézek a honlapjukra, nem pedig keresgélek a honlapjukon, és utána töltök.
    ASE egy 3rd party program, felesleges lenne a HL2 beépített cuccával összehasonlítani. Más játékban nincs ilyen --> újdonság. Mellesleg icq-t ventrillot stb. a steamen FELÜL kell még futtatnod --> felesleges.
  • [NST]Cifu
    1.: Én is kipróbáltam a STEAM-et, de cseppet sem győzött meg.
    2.: Sajnos csak ISDN-el rendelkezem, és ki tudja, mikor lesz "szélessávú" elérésem. Megjegyzem, ezzel a problémával nem vagyok egyedül, és nem csak Mo.-n vannak Dial-uposok...
    3.: Én is megveszem az eredeti HL2-őt, de ettől még nem akarom felrakni a STEAM-et (bár sajnos úgytünik, muszáj lesz)
    4.: Ez sajnos ISDN-en már nem így működik, mert ugye én percalapúan fizetek.
    5.: Ez talán az egyetlen pozitivum a STEAM-ben.
    6.: Ez szép, de azért gondolom csak elnézel a honlapjukra is, hogy tájékozódj, pontosan miről is van szó...
    7.: A csíterek tekintetében egyetértünk, de a fent említet okokból én remélem, hogy a STEAM megkerülésére talán lesz mód. Legalábbis addig, amíg nem lesz ADSL vagy KábelNET elérésem...
    8.: Erre már jó ideje van lehetőség: az ASE-vel látja, ha játszik, az ICQ látja, ha online és a Ventrilo-val pedig hangal is kommunikálhatunk, játékban és azon kívül is. Szép dolog, hogy ezt egybeépítették (kivéve a játékon kívüli voice-t), de attól még nem egetrengető újdonság... (pláne, ha pl. a haverom éppen RtcW:ET-zik, mert azt ugye nem látja a STEAM, ellenben az ASE igen...)

Mint említettem, a STEAM nekem is fent volt (egy hete szedtem le), és bizony nem győzött meg. De hogy mi lesz, az még a jövő zenéje...
  • dikki*yysw
    Amíg nem spyware, nem lesz vele gond :P Főleg ha végre elkészül, mert most látszik nagyon le vannak foglalva az erőforrásai a Valvénak.

Néha leülnek, heggesztenek egy órát a CS-n, kiadnak egy új bétát, néha nyomnak egy steam upgradét, néha egy kis CS:CZ... majd ha arany a HL2, fél óra alatt leprogramozzák ezt is.

És akkor skinnelhető, meg minden lesz, sztem korszakalkotó ötlet.
  • dikki*yysw
    Steam. Tudod, az a kis progi a systrayedben :)
  • M@TriX
    persze, hogy sok előnye van én is átgondoltam, csak én elvből nem szeretem az ilyen beépülő programokat. ;) Meg még nincs széles sávú netem (Sux Matáv ;)). A cracket arra mondtam, ha bármi rosszul, nem nekünk tetszően működne a Steam-el...
  • Mayday
    Mit jelent az, hogy "streamen"?
    (most biztos nagyon lama vagyok, de ez van!)
    Es tok igazad van az atszamitassal! :)) (A link megnezese nelkul is vagom:) )
  • dikki*yysw
    Igen a cd-s verzió több lemezes lesz. A DVD 4.700.000.000 milliárd byteot tud tárolni, az 4.38 GB adat (1*1024*1024*1024*4.38 byte). ez biztos.
    A DVD-n nem tudom, lesz-e bárminemű extra. Ezt kérdezgették GabeNtől, de nem nagyon nyilatkozott. A doboza biztos, hogy szép lesz :~
    Nem hiszem. Sztem 2 hét mire ideér, steamen viszont szept. 30.
  • Mayday
    Jo-jo, azt tudom, hogy tobbet tarol, meg ilyesmi.
    De gondolom a cd-s is tobb cd-s lesz, nem egy. A DVD meg 4.7-et tud, nem? :)
    De szoval lesz valami extra, plusz cuccos a dvd-n? Es ezaltal dragabb is lesz?
    Es szerintetek magyar boltokba mikor kerul? Ide is 30-an?
  • dikki*yysw
    Nem hiszem hogy később jelenne meg.

A CD és a DVD között az a különbség, hogy egy CD 700 megát, a DVD pedig 4.3 GBnyi adatot képes tárolni.

A HL2 nem 700 mega lesz.
  • Mayday
    Kerdes:
    Mi lesz a kulonbseg a CD es DVD valtozat kozott? Errol tudtok dolgokat? Es a DVD jol ertem, csak joval kesobb jelenik meg?
  • Mayday
    Rendben sracok. Megnyugtattatok! :)))
  • dikki*yysw
    Miért?

1. eddig is ott futott a Steam a tálcámon, ez nem újdonság.
    2. "széles"sávú internetkapcsolattal rendelkezem (ugyebár MO-n az 512/128 az szélessáv, külföldön kevésbé)
    3. lesz eredeti HL2-m (csak eddig úgy volt, amint lehet megveszem a DVD-s collector's editiont, most gondban vagyok, lehet karácsonyig nem lesz belőle semmi --> de már nem is érdekel a HL2, szal addig nem is játszom vele)
    4. MINDEN peccs, új MP map, automatán, akár játék KÖZBEN le fog töltődni a gépemre, nem nekem kell megnyomni a kurva escet amikor csatlakozni próbálok egy szerverre de inkább 3k/seccel kezdi el leszuttyogni a pályát, nem kell fucko mappackokat telepítgetnem
    5. a játék kódbázisa, és az anticsít észrevétlenül, folyamatosan és magától fog fejlődni, változni; kevesebb lesz a csít, mert az anticsíteket nem csak a VAC frissítésekhez kell igazítani, de a játék változásához is
    6. minden MOD, és egyéb külsős termék is listából, kattintásra letölthető, nem kell oldalakon utánuk kutatnom és töltögetnem
    7. nem lesznek nowon szerverek, ahol az összes álneves fucko n00b csíter egy ip és egy wonkey cserével magasról leszarhatja a bant
    8. a steam teljesen beépül a játékokbak, ez a HL és a HL2 konzolja, segítségével láthatom, hova ment a haverom játszani, játék közben is beszélgethetek vele, vagy én is beszélgethetek játék közben, egyetlen kattintással utána mehetek, jelzi ha online

Most így kb. ennyi jut eszembe, hátrány egy sem. Szerintem a "STEAM-ről kissé felfordul a gyomrom" szemléletet sürgősen fel kéne váltani 2-3 másodperc gondolkozás után arra, hogy "ez kurva jó lesz nekünk!" és nem csak finnyogni, hogy jaj, már megint megváltozik valami az életünkben, és meg kell szoknunk.

ÉN már használtam steamet. Azok akik suxolják, láttak már képen?
  • [NST]Cifu
    Tényleg, remélem lesz hozzá "nosteam" crack, mert a STEAM-től kissé felfordul a gyomrom...
  • M@TriX
    olvastam a Gamestaros cuccot aztán nem voltam itthon, de örömmel látom a reakciókat. ;)
    Ekkora hülyeséget én is régen láttam. Lesz egy halom MOD meg minden, nem hinném, hogy ezt megcsinálná a Valve. De amúgy nem lehetetlne, mert Steam-en intézz mindent így azzal azt is meg tudja csinálni fizetős legyen. De akkor meg leszarjuk és hajrá NoSteam (NOWON utén szabadon. ;)) Szerverek!
    Persze én csak belegondoltam mi lenne ha, mert szerintem sem igaz ez az egész csak megint egy szóból szart kavartak mint anno a "novemberi botrány" ;)
  • dikki*yysw
    Kis érdekesség:

"Can you play the game in fullscreen or is the letterbox view not removable?"

"4:3 or widescreen are aspect ratios you can select. I personally play in
    widescreen because my monitor is physically a widescreen monitor (1600 x
    1024). Most people at Valve play with 4:3 aspect ratio because they have
    traditional CRT monitors with 4:3 as their physical aspect ratio. You could
    play normal on a widescreen monitor and vice versa - it will just look
    funny. On top of that you have whatever monitor scaling you are using if
    you have an LCD or plasma display. I run hl2.exe -width 1600 -height 1024
    with anisotropic filtering and 2X AA with a Radeon 9800 128 MB and a 3 Ghz
    P-IV with no monitor scaling.
    "

"you said you have a widescreen monitor (1600 x 1024), what monitor is it? (make and model) and are you happy with it?"

"Apple 22" Cinema Display. I keep waiting for a better LCD monitor to come along, and there hasn't been one (except the 23" Apple LCD panel, but not worth the upgrade hassle). There was too much weirdness with the Samsung 24" panel DVI support."

Ha nagy leszek, Gabe Newell leszek.
  • Dikkma
    (A felső sor a GABE NEWELL NEVŰ ISTEN VÁLASZA A LEVÉLRE.)
  • dikki*yysw
    fake

-----Original Message-----
    From: N W [mailto:[email protected]]
    Sent: Monday, September 01, 2003 6:58 PM
    To: [email protected]
    Subject: Interview

Hey Gabe,

Everybody at the hl2.net forums are questioning this "supposed" interview with you from some guy at nerdsahoy.com.

Heres the link: http://nerdsahoy.com/interviews/090103_gaben_hl2.htm

Thanks in advance!,

Nathan Willis

értitek? fake. lámák.

(akinek nem inge.. keverjen le párat annak, akinek igen.)
  • Ams
    télleg elég lolok vagytok
  • dikki*yysw
    Kurva életbe, hogy szararcú foskorong oldalak kitalálnak ilyen ****ságokat, LÁTOGATOTTSÁG növelése érdekében, és ti nem KIKACAGJÁTOK ŐKET, hanem ELHISZITEK (a többség).

Uram, uram, a kurva életbe már!!

Tibre bepastolja azt a gamestaros szöveget odaírja a végére a véleményét hogy miért hülyeség (és igaza is van) erre jön And5 aki ugye nem olvassa végig a postot mert MINEK? És benyögi hogy fizetős lesz.

Faszomat.
  • dikki*yysw
    Nem érted, hogy NEM LESZ FIZETŐS A MULTI???
  • Mayday
    En mostmar csak remenykedem. Hajlando vagyok megvenni, de ha a multi fizetos, akkor valszeg nem.
  • Tibre
    De,ha vmire no comment a válasz,akkor azt ne fordítsák már úgy le,hogy igen fizetős lesz a hl2 multi része.
  • Krinyo
    figy ha egyszer van egy hir angolul akkor azt ők leforditják és kész!persze szépen magyarosan megfogalmazzák de a lényeget a külföldi sajtótól szerzik.