42676
-
Persze és a cukros bácsi is csak cukrot osztogat,ez egyértelmű,hogy csak arra ment ki,hogy minél többen látogassák az oldalt,meg kommenteljenek is a hírhez,attól függetlenül,hogy van e alapja a hírnek. -
-
* dikki slaps Krinyo around a bit with a large trout -
gondolom csak forditották, nem ők találták ki -
-
szánalmas -
Szánalmas. -
Szánalmas. -
Pontosan 2256000 sec és megjelenik
-
AZ úgyszintén kamu interjú volt,vagy csak helyenként volt igaz,mivel már egy régebbi interjúban kifejtették a Valve-sok,hogy HL2-be nem lesz Xen,ebben pedig pont az ellenkezője állt,de már leszedték szóval mindegy. -
ja...semmi lényeges infót nem tartalmazott...+ba meg csak valaki hegesztett egy ilyen áll interjut. -
Delutan volt egy cikk (interju) a Hardwireden, de mar leszedtek. Azt latta valaki? -
Nem kell mindent elhinni,amit ez a "star" lap ír... -
na basztok má mi a fax ez hogy fizetni kell a multiért apjuk f*szát -
Ez meg a másik,hogy a sok HL2 fant meg elriasztják már most a játék multi részétől,aztán még ki sem jött... -
A gamestar pletykalaphoz híven kreált egy kurva nagy hülyeséget az egyik HL2 interjúból:
"
Az idei ECTS-en történt egy kis beszélgetés a Half-Life 2-vel kapcsolatban. Ebben így nem lenne túl sok érdekesség, merthogy azt kérdezték, amit lehet, és a válaszok sem voltak túl eltérőek mint máskor szoktak. Továbbra is tartják a szeptember 30-as megjelenési dátumot. Van 1 dolog, amire azonban mást válaszoltak, mint azt várni lehetett, és sokakban gyakorlatilag felháborodást kelt. Kiderült ugyanis, hogy előzetesben úgy néz ki, aki multizni szeretne a Half-Life 2-vel, annak fizetnie kell e tevékenységért. Részleteket egyelőre nem árultak el, és holt biztosra sem vehetjük, ám tréfának sem szánták. Egyelőre tehát marad a kiváncsiság és sokak részéről a felháborodás, de amint történik valami arról mi is beszámolunk."
Szóval az említett kérdésre,hogy kell e fizetni a multiért,a Valve-sok annyit feleltek no comment.Azt hiszem ezt már megszokhattuk tőlük ,hogy nem közölnek semmilyen fontos infót a játékról,vagy esetleg már csak hobbiból nem válaszolnak semmire a megjelenésig.Persze a sok láma ebből egyből azt szűrte le,hogy biztos fizetős lesz,és ha ezt kiteszik hírnek még látogatni is fogják jobban az oldalt.
Szánalmas... -
Nagyon sullyedt mar a topic.
Nyomok is rogton egy remhirt: allitolag fizetos lesz a HL2 multiplayer???
Aki nem hiszi, jarjon utana, info a www.gamestar.hu cimrol. -
LOL ezt nézzétek
-
ajajj tényleg kezdődik már.. ;) -
ilyen hippi dumával? :D
na most robbantottál ki háborút :D -
:) csak nem akartam fightot beindítani. ;) -
...és béke van a földön, és mindenki szeret mindenkit...bla -
szerintem ilyen nagy játékoknal nem merik megcsinálni, hogy valamelyik gyártó kártyájára optimalizálják. (Hogy nem szóljon meg senki): kb fele-fele arányban vannak elterjedve a kártyák... -
Tavalyi E3-on Radeonon mutatták be pl. -
éééésss elméletileg kikerülve a kiadókat olcsóbb játékot is jelent...de nem fog :((( -
1. már jött ki egy újabb riport ahol jobban megerősítették a szept 30-at... amúgy ez a riport sem mai gyerek ;)
A Steam egy összetett program amivel a játékot megvásárolhatjuk, a WON szerepét veszi át és a frissítéseket és egyéb dolgokat is beszerezhetünk vele... -
És mi az a Steam? -
- No jólvan, ne hímezzünk-hámozzunk! Lökd ki a megjelenési dátumot!
- A megjelenés NEM VÁLTOZOTT!
Táráláláláláááá!! Két eshetőség áll fenn:
A Valve a csúszás árnyékában elkezdett dolgozni, mint a güzü. S, mivel nem tudták délibáb szórakázik-e velük az alagút végén vagy tényleg valós fény árad bé, ezért megszaporázták léptüket. Amint nyilvánvalóvá vált, hogy élve kijutnak az alagútból, bejelentették: A dátum nem változott.
A játék megjelenik, Steam-en. A dobozos változatra még várnunk kell.
Mit jelent az, hogy a dobozosra várni kell? (hardwired) -
Kuvva CS! Ez a "Z" mindig benne marad
-
ZEMBEREK! E-HÓNAPBAN MÁR JÁTSZUNK VELE! -
Ez tényleg bárgyúságnak hangzik mármint a játékoptimalizálás ati-ra.
De ha belegondolunk, hogy a Doom 3-at geforce-al tesztelték végig..:) -
én már kurvára várom:) -
Valszeg ki kell kapcsolnod pár dolgot, például a "high dynamic range lighting" és a "character bump mapping"-ot, a DX9-es feature-öket meg eleve nem tudja a kártyád. Ezzel szerintem meglesz 20-30 fps 1024*768ban.
Ha nem, visszaveszel felbontáson. Satöbbi.
De úgyis már csak 29 nap, minek beszélünk ilyenről..? -
eze nhogy fog menni szerintetek??
amd thlon xp 1600+
leadtek geforce4 ti 4200 64 mb
kb:) 768 mb ddr -
Mivel lusták vagytok megnézni azokat a BÁMULATOS siggraph múvikat, captureöltem belőlük képeket.

Ugye mindenki el tudja olvasni azokat a fucko logókat balra lennt?
-
Ami éppen van. -
Hol van nVidia optimalizáció. A logóra gondolsz az elején? Ne csapjuk be egymást. -
ti milyen gépen fogjátok nyomni a gamet?? -
"ATI grafikus kártyáira lesz optimalizálva, azok közül is kimondottan az ATI Radeon 9800-ra"
Ezt azért én a Valve helyébe nem jelenteném ki, ugyani az NVIDIA fanok durcik lennének. Szóval szerintem ők ilyet nem mondtak... -
Miért, az UT2003-nál simán ott van az nVIDIA-optimalizáció, nem? Akkor a Valve miért ne tehetne ilyesmit a Radeon 9800-al?
Egyébként meg nem tökmind1? Fusson jól, esetleg AA-val is, 'oszt jól van :D