42676
-
Azt mondta a fejes hogy 9700pro-n megy 40fpst. Akkor 9500pro-n miért menne annyit mikor az szarabb? Gef3 ti200 van. -
Storm: Végül a legfontosabb kérdés. Meg tudnád mondani, hogy miért nincs lehetőséget válaszolni arra a kérdésre, hogy mikor jelenik meg a játék?
[Gabe Newell nem válaszolt]
LOL
A gépigény nem is tűnik olyan vészesnek.Ha 9700pro menni fog 40 fps-t akkor 9500pro tuti bírni fogja a 30 fps-t 16 biten ha kicsit butítgatok a grafikán. Már csak az a gond hogy 9500prom sincs:) -
Ez egy szmájli... nézz utána mit jelent:) -
--a -
Nehogy letűnjön a topic. :)

KlaTy!
Pár új infó... -
ja, csak belemelegettem a dolgoba. ;) -
kicsit sok az "én" :D -
És arrol hallottál hogy nem lehet bekapcsolni az FSAA-t nvidia kártyákon? -
:DDDDDDDDDDDDD -
Egyébként nem tudom mit vállalnak be: hogy megjelentetik a játékot időben, ha esetleg bugos akkor is, vagy a napi húszezer emailt ami gyalázni fogja őket. -
NEmtudom volt e itt a hír de ha mindenigaz akkor a Ati 9900 Pro hogy HL2ket fognak csomagolni!!(állítólag) -
A "hivatalos" videók BINK-ben vannak felvéve, a kis méretűek legtöbbször DivX-ben, vagyis ha szaggatnak, akkor talán nézz szét a gépek környékén, lehet, hogy csak töredezetségmentesítweni kellene a vincsit, lehet, hogy valami szoftver kavar, stb.
Az én régi gépemen (P3-1Ghz, 256Mbyte ram, ATi Radeon 8500Le) simán futnak a BINK-es és a DivX-es videók is... -
azért én egy megérzés alapján én nem szoktam nyilatkozni, én remélem, hogy lesz végre egy olyan fejlesztőcsapat akik nem nyomnak át minket.
De ez egy fórum ezért mondhatod, hogy szerinted mi lesz. Sztem nem. (De lehet, hogy neked lesz igazad, majd kiderül.) -
Jó is az! -
lol -
mintha lánék ott valami gf2ti-t na azt dobd ki kukába gyorsan,a vegyél 9700-as ATI-t. -
Szaggatott a gép, amin felvették
-
isten vagy -
mustar #2070 Az miért van hogy szaggatnak ezek az új hl2-es videók? Az összes, pedig a gépen nem túl rossz: c 1.4,gf2ti,512sdram,winxp -
Arra, hogy jok a megerzeseim. Annak idejen, amikor bejelentettek a Doom 3at, a hivatalos megjelenes 2002 juniusa volt. na en ekkor Osszeakaszkodtam par pcdome os csakoval, mert azt talaltam mondani, hogy minimum 2 ev meg pluszban a megjelenes:)) Igazam volt nem? Szal higyjetek el nekem, nem lesz iden hl 2 :) -
ezt már megint mirte alapozod? -
Má megin kezdi vki? -
Hat basszer iden mar valszleg nem jon... Sajna bele kell nyugodni, ha september 30 an nem jon, iden mar biztos nem jelenik meg. -
Néztem, de a hatás akkor lenne tökéletes, ha a földről port és szemetet kavarna fel közben...
Persze ez már csak kötekedés :) -
Uccsó muviban néztétek az elektromos kábeleket, amikor az az izé felettük repked? Bámulatos -
hardwired -
Áhh most gondolkodok rajta hogy megnézzem-e a videjókat.. de inkább nem! Kibírom addig valahogy..
kibírom kibírom.... hehe... na ide azzal a videóval de gyorsan! :))) Hol lehet leszedni őket? -
Namosteztnemértem...
Ez ugye nem nekem szólt? -
Félreértések elkerülése végett*
nem volt kaszálás, csak szétcsúszott a topic, szal. -
én se láttam, hogy volt kaszálás :) pedig itten sunyogok már egy ideje.... -
Nem láttad amit kitöröltem, ennyi. -
most véletlenül pedig fórumhoz szóltak dolgok. :) -
Ne igénytelenkedjetek már légy szíves. Ha ennyire ingerenciátok van a rongálásra, menjetek ki a pusztába hupákolni, ne ezt a topicot csesszétek szét.
Köszönöm. -
tunnels-t kihagytad, ebben van a kilazult korlát -
OOPS!
a docks is rendes vidi, összekevertem a halflife2_high_divx.avi-val, ami viszont tényleg űberszar minőségű -
NNa, a 7 darab videjó, amiből úgy emléxem, hogy egyik sem kamerás (minegyik binkvideo)
barricade
bugbait
docks (ez lehet hogy kamerás, mert kicsit sötétebb, de ahhoz meg feltűnően jó minőségű)
G-Man
kleiners_lab
traptown
tunnels
-
Már megint????
-
Vagy a bugi buli 
A tekdemó alatt a kamerás mókára gondoltam, amikor bemutatják az engine képességeit. De szerintem azt kihaggyák -
faxéé...már megint lerántottam a 120 vert :)) hamarabb szójáá....
-
az biztos, hogy mihamarabb megtalálom ugyanis rá vagyok tapadva a divx verzióra. ;)