42676
-
Szal steamen keresztül le tudom szedni a HL-t meg a CS-t? Hát ez fasza:) -
Ez így azért nem igaz. Tény hogy iszonyú sokan abbahagyták de akik ma top klánokban vannak nem ritkán 3-4 éve nyomják.
Még én is lassan 3 éve kezdtem, pedig én mikor kapcsolódtam be, 1.0 körül. -
Mert le is lehet? -
Hirtelen azt hittem hogy le lehet tölteni a HL-t meg a CS-t ingyenesen:) -
Vannak letölthető bot-ok( gép által irányított ellenfelek) a CS-hez. Gyakorolj először azzal, ismerd ki a pályákat.
Akik évek óta CS-znek, azok már rég nem CS-nek :o)
Szóval kevés az az ember aki anno évekig nyomta és még ma is játszik. ( ez ezer dolognak köszönhető ebbe most nem mennék bele)
-
Nem hiszem hogy magyar nyelvűre valaha is akár csak egy fintorgó pillantást vetek :P -
Aaaa, en biztos nem fizetnek erte havonta. Orulok, ha a felesegem beleegyezik, hogy a csaladi kasszabol menjen egy gyujtoi valtozat... :))
Szoval a 3-as jol hangzik nagyon. Szerintetek mennyi lesz? Ha azt szamitjuk, hogy atlagban a vadiuj jatekok 12900 korul mennek? Es megvarjatok a magyar nyelvut? -
Egyébként az 5. változat sem hülyeség. -
Ez az a game, amit gyüjtői változatban fogok megvenni... -
...
A peccsek, újabb változatok mindenki számára ingyenesen elérhetőek lesznek a fenti változatoktól függetlenül.
A közösség alapú modok ingyenesen leszuszmákolhatók a STEAM rendszeréből. Amennyiben a készítőnek felkopna az álla, s pénzért szeretné elérhetővé tenni kiegészítőjét, erre is van mód. Gondolom a Valve minden egyes eladott példány után leharap egyet az árból viszont lehetősége adódik a kispénzű csapatoknak, hogy kitörjenek a susnyásból és Ferrarival furikázzanak alkalomadtán. -
Half Life 2 dobozolás (Hardwiredrol)
(Shacknews) Tóthék a fejükhöz kapnának a konkurencia által felvonultatott Half Life 2 dobozok láttán. Kapaszkodjatok, a következő kiszerelésekben juthatunk hozzá a mágikus matériához.
1: Dobozos, szingli, multi nélkül - Egyszeri költség!
2: Dobozos, szingli és multi együtt - Egyszeri költség!
3: Dobozos, szingli, multi és egyéb kúlos matériák (gyűjtői változat) - Egyszeri költség!
4: STEAM, szingli és multi együtt - Egyszeri költség!
5: STEAM, feliratkozás alapú fizetés. Havi 9.95 dolcsiért az összes jelen és jövőbeni Valve játék elérhető, letölthető, élvezhető. -
Es szoktatok hasznalni ezeket a modokat? Mivel jatszotok altalaban? -
Koszonom szepen a valaszokat, egy csomot okosodtam ma a temaban!
Szerintetek CS-znem erdemes kiprobalni ugy jobban, vagy kinyirnak egybol azok, akik mar evek ota nyomjak? :) -
"5 db Half-Life 2 (teljesen magyarított), az októberi várható megjelenéssel egy időben - az N-TEC Kft. ajándéka"
Forrás (a CS-bajnokságos résznél RÁADÁSUL szöveg)
NTEC honlap -
A HL2 megjelenésekor nem lesz se CS2, se DoD2, se TF2. (A HL megjelenésekor sem volt).
Ezek olyan modok, amiket független kis modder teamek készítenek, és a Valve felfigyelt rájuk, majd megvásárolta a jogokat, beköltöztette a készítőket a saját épületébe, és a továbbiakban felügyeli a fejlesztésüket. Először volta Team Fortress Classic nevű mod (aka TFC), és a CS, amiből sok-sok béta után kiadták az 1.0-kat. Majd kb. 2 éve megjelent a Day of Defeat nevű második világháborús mod, és a 3.1béta után idén ebből is megjelent az 1.0.
A CS és a DoD kiadásukkor boltban külön, önnálló játékként is megvásárolhatók, ezeket hívják retail verziónak. De a HLre rakható, ingyenes mod verzió is megmarad.
Ez változik majd meg a HL2-nél, ahol a CS2, DoD2 sőt a Team Fortress 2 is különálló játék lesz (ha jól értettem).
A Team Fortresst amúgy nagyon régóta fejlesztik, már 99-ben volt TFC, és akkor kezdték ennek is a fejlesztését. Aztán eltűnt a ködben a játék. A Valve azt mondta így utólag, azért nem mutattak semmit be a TF2ből, mert ezáltal leleplezték volna a Source-t, a mostani HL2 motorját, és ezt nem akarták semmiképpen.
Steamet szerintem ha adsled van rakd fel. www.steampowered.com. Ezeket töltheted most ingyenesen le:
Half-Life
Counter-Strike 1.6béta
Team Fortress Classic
Deathmatch Classic
Opposing Force
Ricochet
HL2 múvik. -
N-Tech? Van nekik valami honlapjuk? Honnan az info? -
N-Tech? Van weblapjuk?
Magyarúl fognak beszélni a karakterek? -
N-Tech fogja október elején megjelentetni, a valószínűleg magyarosított verziót (is). -
En rakerdeztem mailen a CD-Galaxisnal, azota sem valaszoltak... -
szasztok!
Tudja valaki hol lehet előrendelni a HL2-re (Magyarországon elsősorban)? -
rendben, koszonom, igy mar vilagos.
asszem, ha meglesz a HL2, kiprobalom.
a DOD azmi?
az igazat megvallva, hosszu ido ota csak azt hallom, hogy HL, meg CS az atyauristen. ezert vegre eljutottam oda, hogy felraktam, es vegigjatszottam a HL1-et. meg kiprobaltam a CS-t is, es tetszik.
namarmost, CS2 is lesz, amikor HL2? es az ezuttal nem ingyenes lesz, mint az elso? es ilyen lesz meg a DOD2, meg a TF2? amik tulajdonkeppen micsodak is?
es egyebirant a Blue Shift, Oppositing Force (ezekrol mar hallottam) ingyenesen eltolthetok, vagy fizetosek? -
Olyan program, mint mondjuk az MSN Messenger. A tálcádon van, belerakhatod a haverjaid, chatelhetsz velük. De egyben szerverfigyelője is bármelyik HL játéknak, valamint letöltő/patchelő.
Ha kijön egy HL patch, elkezdi letölteni a gépedre, akár az alatt, ahogy játszol. Ezen jöttek ki a HL2 videói, a CS, a DoD, az Opposing Force is letölthető alóla, a CS legújabb bétája is. A HL2-t is meg lehet majd vásárolni Steamen.
Valve - szelep ; Steam - Gőz ugye. Ezen keresztül érintkezik tehát a Valve a világgal. Amúgy www.steampowered.com -
gonosz #2460 ja lehet hogy hulyeseget irok, csak alig ismerem a temat, de vmi ilyesmit szurtem le -
gonosz #2459 az a lenyeg hogy megveheted a jatekot ugy hogy letoltheted a steam-rol. az vmi kozponti szerver asszem, amihez letoltesz egy kliens progit akkor mehet a moka. meg kesobb a cd kulcs azonositas is steamen keresztul zajlik. szerintem agyament otlet. -
Na jo, szabad a gazda:
Mi az a Steam?
(Tudom, biztos nagyon alap vagyok, de akkor sem tudom. Valaki irja mar le nagyvonalakban egy olyannak, akinek fogalma sincs rola!) -
vannak kisseb progik SoF II-hüz is hogy utcc messengerezni SoF-ból :) csak keresni kell... -
Nos én végig értettem miről beszélsz :)) Viszont egy percig nem került szóba semmilyen más játék, csak a HL és HL2. Én ezekre a játékokra mondtam, hogy beépül teljesen, ez a konzol, láthatom hova megy a haver, stb.
Ergo igen, az ASEt és a Wilkot stb. nem váltja ki, de én nem is mondtam hogy ki kell váltania, ergo ha azt mondjuk, nem tud főzni és vasalni -> fos a steam, ugyanitt tartunk. :) -
Te a STEAM azon előnyét ecsetelted, hogy kiválthatja az ICQ-t, a voice programokat és az ASE-t. Én pedig úgy reagáltam, hogy erre csak akkor képes, ha csak a HL2-vel akarsz játszani az ismerőseiddel. Pont.
Ezért írtam azt, hogy a STEAM fent említett "képessége" (legalábbis nekünk, az NST klán számára) nem igazán meggyőző...
Vagyis egy átlag felhasználó számára a STEAM egyetlen előnye az marad, hogy a VAC talán képes lesz végre valóban hatékony csíter-védelmet produkálni. -
Én értettem eddig is, de senki nem beszélt Il2 Sturmovikról, csak HL2ről.
Mosni sem tud a Steam, milyen szar. -
Isten hozott a klubban 
(megj.: még mindig STEAM és nem STREAM) -
Nem érted mit írtam. Ha a haverjaim éppen RtcW:ET-znek majd, akkor nem látom úgy sem a STEAM-en keresztül, ergo kell az ASE, hogy lássam őket, és kell a Ventrilo, hogy dumálhassak velük.
Vagyis az ICQ-Ventrilo-ASE triumvinátust nem képes leváltani a STEAM, csupán újabb tagként csatlakozna hozzájuk...
Szvsz lehet, hogy a HL2 esetén is marad nálunk ez a trio, és a STEAM meg csak lefojtva fog senyvedni...
Így már érthető? -
Nem nem,ha fizetni kell külön a modokért akkor azokat úgy csinálják meg,hogy ne kelljen alapba hozzá a HL2,tehát független játékok legyenek,ala DoD. -
Tehát...izé...megveszem a HL2-őt...aztán ha CS2 -zni akarok azt is...hmmm....HAJ-RÁ NO-STREAM HAJ-RÁ NO-STREAM HAJ-RÁ NO-STREAM HAJ-RÁ NO-STREAM HAJ-RÁ NO-STREAM HAJ-RÁ NO-STREAM -
Ez várható volt.
-
Az egyetlen lényegi információ ami ma napvilágot látott szerintem az, hogy a TF2, CS2, DOD2 nem lesznek ingyenes modok. Külön, boltban megvásárolandó játékok lesznek, legalábbis én így értelmeztem Gabe nyilatkozatát. 
-
Mindegyiket meg akarjátok venni vagy mi? -
Ez Gabetől származó infó hl2 fórumon is megerősítette már többször is.
Kérdem én: és akkor mi van? Most nem értem, ezen van fennakadva megint mindenki hogy 3 verzió lesz. És? -
Miért IL2-Sturmovikra vagy mire tervezték a Steamet? -
Úgytünik, hogy ez közvetlenül Gabe-től származó info, tehát lehet neki hinni - legalábbis a City-17-en is így van kint. -
Sajnos a nagy hype miatt ez a helyzet: majd ha a Valve és a Vivendi közvetlenül megerősíti, akkor lehet neki hinni...