42676
-
Kihagytad a lezáró macskakörmöt... -

-
Ne linkeskedj :DD -
he?
Mié tolta ki a lapot? én csak linkeltem...... -
Bár nem szorosan ide tartozik,de láttátok,hogy a magyar CS HQ bezárta kapuit?
Itten ti is megvizsgálhassátok. -
HL2: Már csak 41 és fél napot kell várni rá :)
T3: A logikai buktatókról nem is beszélek, a T-sorozat nem is azért nézem, mert olyan hú, de elgondolkodtató, ellenben tetszett, hogy nem olyan nyálas-heppy-endinges a vége...
Viszont a szinészekről ne is beszéljünk... -
Hehö! Ez nem T3 topic vazze,hanem HL2!!
Egyébként már neklem is vót szerencsém a filmhez,hát mitmongyak......
-
hál istennek angolul néztem, így ült a poén:) -
A fenébe:(((
Na mind 1 még pár hét:))))
De a bungee jumping legalább + volt!!! :) -
Ez jó hír:) Az AA meg a kutyát nem érdekli. -
Fél órája, hogy megsasmákoltam. Néhol röhögtem rendesen ezen a szerencsétlenségen :))) -
off. na mégis egy picit. :) még annyit, hogy: annyira rossz viszont nem volt mint vártam. A mátrix 2 után egy nagyobb bukásra voltam felkészülve, de nem volt olyan gáz, sőt király részek is vannak benne, csak az egész nem király. :) De a koporsós lövöldözés tetszik. :) -
Jaa, elnézést 
-
off: a werkfilmben a véglesges, szinkronos részekből vágtak bele nem? Vagy az RTL bénázott ekkorát? Nem hiszem, hogy magának leszinkronizálta volna a részeket...
dikki: mivel amcsiban sokkal hamarabb volt így én megnéztem még annó, a minőség korrekt volt, a látvánnyal nem volt a gond. De szerintem a film nem üti a 2. részt... de ne offoljunk annyit. :) -
Az csak 23-án jön MO-ra, nem? A netről letölthető überkvaliti filmekkel meg remélem senki nem égeti magát :D -
Jaaaa....
Hogy werkfilm... Bocsi, én azt hittem a rendel filmről van szó :) -
csak a werkfilmet láttam.. az is elég volt. :)
ON:
Persze erről lentebb beszélgettünk. Ki is lett fejtve rendesen. Szerintem korrekt a gépigény... -
Miért nézel szinkronos filmeket? :)
Sajnos elmúlt már a szinkron "hőskorszak", mint amilyen pl. a Nagy Durranás vagy Az Utolsó Cserkész volt...
ONTOPIC:
Közepes gépigényről volt egy kérdés Gabe-nek, a kérdés az volt, hogy egy 2Ghz-es P4, 512MByte rammal és egy ATi Radeon 9600Pro-val 1024x768-as felbontásban, max. részletességel játszható lesz-e a HL2. Gabe válasza az volt, hogy 30-40fps-t várhatóan ez a gép is képes lesz kinyomni. Bár felteszem AA nélkül...
-
akkor no problemo. ;)
Erről jut eszembe láttátok a T3 werkfilmet? BhaZ!
Szóval: Arnold a srác elöl a kocsiban, a csaj bennt hátul. Arnold elhúzza az ablakot megszólal:
angol verzió:
Csaj: "kapd be, seggfej!"
Arnold: "Nem kivitelezhető."
Szinkronnal:
Csaj: "Hülye, xxxx <- itt valami gyenge "ember" szinoníma van, csak már elfelejtettem. (Pl.: Hapsikám)
Arnold: "Nem értem!"
Kissé szerintem el van lőve a poén. Amikor néztem aláírva mosolyogtam egyet, amikor meg láttam szinkronozva azt hittem lefordulok a székről. Így elcseszni valamit. Aztán hallottam mást is, de csak ez maradt meg... -
Igen :)
"Pisti milyen színű az autód?"
"Piros."
Két hét múlva:
"Pisti akkor ugye kék az autód?"
"No comment."
Kb. ez a szitu, ő megmondta az időpontot, ez így ennyi :) -
Ezt elég rosszul hallottad.
-
úgy tűnik akkor csak félreértődtek a mondataink: tárgytalan. ;)
Szóval a megjelenési dátum: No comment. ;) -
Nem járkálok a fórumba, csak olvasom :P -
Hany ezer evig voltal a Balatonon? :-)))
Vagy en maradtam le valamirol? :-) -
Majd Ams biztos elmondja reggelre, hiszen ő olyan jól ért mindenhez. -
Nem vágom mi a problémó forrása NA mindegy. -
És nem ugyanazt mondjuk? Vagy most mi a gond, nem értem. -
Hi all:)) A balcsi után nincsen kedvem vagy 100 oldalt visszaolvasni és azt halottam hogy már le lehet tölteni valami hl2 szerűséget nem tudja valaki honnan?
THX -
dikki szeret kötekedni:) -
ÉN is ezt mondom, de dikki ezt mondta: "Nem válaszolt mert már elmondta mikor jelenik meg." Én is tudom, hogy No Comment-et mond, mint pl. az utolsó riportjába. Tudom!
Amúgy én is ezt hangoztatom ha járnál a fórumba, hogy szerintem is szept. 30, csak örül a felhajtásnak... -
KisKolok #2106 szerintem az láma aki lámázik ;-)
mellesleg szerintem egy 2500+-os AMD-n 768 mega rammal és gf4ti4200-al kell mennie fullosan a hl2-nek és a doom 3-nak (1024, noAA, no aniso) -
Gabe barátunk a megjelenési időpontra való kérdésekre következetesen No Comment választ nyomja mindenhol.
Namost lehet találgatni mit akar ez jelenti :)
Optimista énem szerint azt, hogy a megjelenési dátumban nincs változás, azt mindenki (?) tudja: szeptember 30. -
2076, 2068... nincs link, a CS.hu és HL.hu-n akkor még nem volt kinnt a teljes riport lényegbeli lefordítása ezért gondoltam szólok róla. Én ok nélkül nem szoktam linkelgetni. Ennyit erről...
"Nem válaszolt mert már elmondta mikor jelenik meg." Mikor hol? Mit? -
mit mondott? -
Jé, Matrix üzenet játékhirek.hu link nélkül :D
Nem válaszolt mert már elmondta mikor jelenik meg. -
simán, de a megjelenésre megint nem kommentelt az ürge mint olvashattátok. :) -
mustar #2097 ja, akkor cask a hardwired-en írták el. bocs -
Itt az eredeti is:Gabe Newell: If you want everything turned on, running 32-bit 1280x1024? Hmm. I'd think you would run about 40 FPS with a 9700 Pro and a P-IV 2 GHz. -
Gabe Newell: Ha például mindent bekapcsolva akarsz 1024x768-ban 32 bit mellett játszani? Hm.. Egy P4 2 Ghz & 9700 Pro gépen körülbelül 40 fpsed lesz, stabilan. Mindenkinek meg lesz a lehetősége, hogy a gépéhez mérten a maximumot hozza ki a játék grafikájából.
CS.hu -
mustar #2094 nem 9700 pro-n hanem non-pron megy 40fps-st