42676
-
én is eszondom -
TI a legjobb gef széria. -
LOL gef TI jobb mint fx
-
Hogy az a...! :-) Nahát! -
Hö, THX! 
De azé kapcsolom be a D blokkot, hogy NEHOGY VÉLETLENÜL 6800 alá essen!
Természetesen optimális körülmények között mindig pár ezressel 6800 felett vagyok
-
Ööööö... Titeket nem emlekeztetett valamire szegeny szorny alakja? Mi a nejemmel neztuk a videot, de rogton az ugrott be rola...
-
Hehe :) En meg megyek es veszek egy 9800Pro-t :))) -
a 6800 az karcsú.6850 nél már nem látod hogy szaggat. -
hö jó a logód. -
Én meg rákapcsolom a "D" blokkot is az erőműre, nehogymá 6800fps alá essen a speed :-) -
Én meg megyek hokizni:). -
Én meg megyek ebédelni.
-
jah olyan csúcsgéppel lehet szakitani
Én meg megyek és 300mhz-ről felhuzom 330-ra.
-
Na akkor most megyek és ráteszem az alu rambordákat a 9500asomra -
"Na akkor most megyek"...és adok plusz feszt a proci-ra, hogy 1000mhz helyett 1100!-n zötyögjön
-
Meg fogsz halni!
-
Yííííháááááááá!!! 

-
Nem hallom!
-
Az új video gyönyörű és olyan hangulatos, hogy visítok az örömtől... -
köszi! -
Source_HDR02.EXE -
Ha olyan lesz a story meg a játszhatóság mint a grafika és a desing akkor meg fogunk halni:) -
pontos filenév plz! -
Multkor nyilatkozták hogy egy kelet európai város volt a minta mikor elkészítették a city nemtomhányat. Ennek elég magyar város feelingje van a kommunista tízemeletesekkel a háttérben:) -
Én is szedegetem -
Vazzzze!
Az igazi tükröződés a szörny fején?
néhány éve még az is nagy durr volt, hogy sík felületek tükröződjenek
-
En is megneztem.
Natttyon durva!!! -
Bazzeg ez nagyon brutál! -
jeee -
Mehettek a Hardwiredre, kinn van az uj trailer, szeggyetek! :))) -
Derek Perez, az NVIDIA egyik sajtó szóvívője gyors választ intézett a GFX tulajok és Gabe Newell felé, hogy valamelyest tisztázzák az ATI Shader Day alatt elhangzott, illetve prezentált eredményeket.
A Half Life 2 fejlesztése során az NVIDIA szoros technológiai kapcsolatot átpolt a Valve-val, azonban a Gabe által felvetett problémákra a Valve állítólag nem hívta fel a figyelmüket. Az NVIDIA számára érthetetlen, miért a 45-ös verziószámú drivereket használták, hiszen két héttel a Shader Day előtt azon voltak, hogy az 50-es verziójú driver a megfelelő sebességet nyújtsa. Derek Perez szerint a weben publikált HL2 teljesítmény adatok hibásak, mivel nem a Rel 50-es drivercsomagot használták, melyben többek között a Half Life 2 és egyéb új játékokra vonatkozó optimalizálások találhatók (talán épp ezért...). Állítása szerint a Rel. 50-es az eddigi legjobb driverkészletük, mivel jelentős optimalizálásokat hajtottak végre az egyébként igen jól programozható GeForce FX-en. A teljesítményt tovább növeli az általános shader optimalizáló, ami várhatóan nagyban megnyomja a kártya teljesítményét shader intenzív applikációkban.
Tudomásuk szerint egyetlen - köddel - kapcsolatos hiba van a Rel50-es driverekben. A Rel50-es változat a játék előtt elérhető lesz. Derek szerint a GFX GPU-k legjobb teljesítményéhez némi specializált munka szükségeltetik.
Az ATI és az NVIDIA GPU-k más és más megközelítést igényelnek programozás szempontjából, ezért valamelyik mindig hátrányba szorul, ha azonos kód-ösvényen futtatják a két grafikus magot...
Gabe szerint azonban nem alkalmaznak kártya specifikus kódrészeket. Az ATI megfelelően, az NVIDIA viszont elég döcögősen kezeli a shaderekkel teli tesztet, sőt még egy NV3X specifikus optimalizálást is alkalmaztak, hogy megfelelő szintre hozzák a GFX kártyák teljesítményét. Feltehetőleg azért választotta Gabe a Rel 45-ös drivereket, hogy tiszta, HL2 specifikus kódrészek nélküli drivercsomag mellett mutassa meg mire képes a GFX. Továbbá felmerül a kérdés: a GFX esetében minden játékhoz külön optimalizálás szükségeltetik a megfelelő teljesítmény eléréséhez?
(LY éjszakai denevér szakosztályának köszönhetően!) A Beyond3D egyik szerkesztője - Dave Baumann - is közzétette az ATI Shader Day-es élményeit. Elmondása alapján az ATI ismeretterjesztő bemutatót tartott a sajtó számára a shaderek működése kapcsán. Gabe Newell is hivatalos volt a bemutatóra, ám a megbeszélt szövege helyett a tesztelést mostanság körbeölelő lila felhőt oszlatta fel az egybegyűltek előtt. Kifejtette, mennyire elegük van a mostanság divatos, agyba-főbe hekkelt tesztprogramokból. A felhasználó ezek alapján dönt, elblattyog a boltba, megveszi a játékot, majd azt tapasztalja, hogy kártyáján döcögős a játékmenet. Ezen felháborodva visszaszállítja a játékot, mondván a játék silány teljesítményt nyújt. A játékfejlesztő pedig jelentős bevételkiesést könyvelhet el ebből adódóan. Ekkor az ATI embereit is meglepve előkerültek a tesztadatok...
Miért nem a Rel 50-es drivereket használta Gabe? Pont a fentiek miatt, Gabe-nek elege lett, amikor meglátták az NVIDIA HL2 specifikus optimalizálásait az új driverben. Derek Perez már a kérdések megfogalmazásakor tudta kérdéseire a választ...
Hardwired... -
Ja, a logóm 10fps-es :) -
Lehet, hogy igaza van, csak éppen 15-20-nál többet nemigen fogunk vel állóképként, és olyan 50-60 körül lesz folytono mozgásként érzékelhető. -
böff -
2000... és te még 20h-kor nem vagy ágyban?
-
Ne reménykedj, nem arról volt szó hogy 15fps-el akarok játszani.
-
bejött... -
még mindig jön.... remélem nem azon a szerveren van ahonnan a Steam is működni fog :) -
aha, most frissítettem, de tényleg állati lassú.. -
[Walaki]D`Lair #2932 CS-ben a gyári 72fps és a átkonfigolt 100fps között is nagyon lehet látni...