42676
  • Krinyo
    én is eszondom
  • Amiga
    TI a legjobb gef széria.
  • Krinyo
    LOL gef TI jobb mint fx
  • Amiga
    Hogy az a...! :-) Nahát!
  • Blasta
    Hö, THX!

De azé kapcsolom be a D blokkot, hogy NEHOGY VÉLETLENÜL 6800 alá essen!
    Természetesen optimális körülmények között mindig pár ezressel 6800 felett vagyok
  • Mayday
    Ööööö... Titeket nem emlekeztetett valamire szegeny szorny alakja? Mi a nejemmel neztuk a videot, de rogton az ugrott be rola...
  • Mayday
    Hehe :) En meg megyek es veszek egy 9800Pro-t :)))
  • LSC
    a 6800 az karcsú.6850 nél már nem látod hogy szaggat.
  • LSC
    hö jó a logód.
  • Blasta
    Én meg rákapcsolom a "D" blokkot is az erőműre, nehogymá 6800fps alá essen a speed :-)
  • LSC
    Én meg megyek hokizni:).
  • Amiga
    Én meg megyek ebédelni.
  • Taptarap
    jah olyan csúcsgéppel lehet szakitaniÉn meg megyek és 300mhz-ről felhuzom 330-ra.
  • Lazarus
    Na akkor most megyek és ráteszem az alu rambordákat a 9500asomra
  • Kandurex
    "Na akkor most megyek"...és adok plusz feszt a proci-ra, hogy 1000mhz helyett 1100!-n zötyögjön
  • ollie
    Meg fogsz halni!
  • Amiga
    Yííííháááááááá!!!
  • ollie
    Nem hallom!
  • Amiga
    Az új video gyönyörű és olyan hangulatos, hogy visítok az örömtől...
  • ollie
    köszi!
  • Davidus
    Source_HDR02.EXE
  • Davidus
    Ha olyan lesz a story meg a játszhatóság mint a grafika és a desing akkor meg fogunk halni:)
  • ollie
    pontos filenév plz!
  • Davidus
    Multkor nyilatkozták hogy egy kelet európai város volt a minta mikor elkészítették a city nemtomhányat. Ennek elég magyar város feelingje van a kommunista tízemeletesekkel a háttérben:)
  • RelakS
    Én is szedegetem
  • Lazarus
    Vazzzze!
    Az igazi tükröződés a szörny fején?
    néhány éve még az is nagy durr volt, hogy sík felületek tükröződjenek
  • Mayday
    En is megneztem.
    Natttyon durva!!!
  • Davidus
    Bazzeg ez nagyon brutál!
  • Davidus
    jeee
  • Mayday
    Mehettek a Hardwiredre, kinn van az uj trailer, szeggyetek! :)))
  • Amiga
    Derek Perez, az NVIDIA egyik sajtó szóvívője gyors választ intézett a GFX tulajok és Gabe Newell felé, hogy valamelyest tisztázzák az ATI Shader Day alatt elhangzott, illetve prezentált eredményeket.
    A Half Life 2 fejlesztése során az NVIDIA szoros technológiai kapcsolatot átpolt a Valve-val, azonban a Gabe által felvetett problémákra a Valve állítólag nem hívta fel a figyelmüket. Az NVIDIA számára érthetetlen, miért a 45-ös verziószámú drivereket használták, hiszen két héttel a Shader Day előtt azon voltak, hogy az 50-es verziójú driver a megfelelő sebességet nyújtsa. Derek Perez szerint a weben publikált HL2 teljesítmény adatok hibásak, mivel nem a Rel 50-es drivercsomagot használták, melyben többek között a Half Life 2 és egyéb új játékokra vonatkozó optimalizálások találhatók (talán épp ezért...). Állítása szerint a Rel. 50-es az eddigi legjobb driverkészletük, mivel jelentős optimalizálásokat hajtottak végre az egyébként igen jól programozható GeForce FX-en. A teljesítményt tovább növeli az általános shader optimalizáló, ami várhatóan nagyban megnyomja a kártya teljesítményét shader intenzív applikációkban.

Tudomásuk szerint egyetlen - köddel - kapcsolatos hiba van a Rel50-es driverekben. A Rel50-es változat a játék előtt elérhető lesz. Derek szerint a GFX GPU-k legjobb teljesítményéhez némi specializált munka szükségeltetik.

Az ATI és az NVIDIA GPU-k más és más megközelítést igényelnek programozás szempontjából, ezért valamelyik mindig hátrányba szorul, ha azonos kód-ösvényen futtatják a két grafikus magot...

Gabe szerint azonban nem alkalmaznak kártya specifikus kódrészeket. Az ATI megfelelően, az NVIDIA viszont elég döcögősen kezeli a shaderekkel teli tesztet, sőt még egy NV3X specifikus optimalizálást is alkalmaztak, hogy megfelelő szintre hozzák a GFX kártyák teljesítményét. Feltehetőleg azért választotta Gabe a Rel 45-ös drivereket, hogy tiszta, HL2 specifikus kódrészek nélküli drivercsomag mellett mutassa meg mire képes a GFX. Továbbá felmerül a kérdés: a GFX esetében minden játékhoz külön optimalizálás szükségeltetik a megfelelő teljesítmény eléréséhez?

(LY éjszakai denevér szakosztályának köszönhetően!) A Beyond3D egyik szerkesztője - Dave Baumann - is közzétette az ATI Shader Day-es élményeit. Elmondása alapján az ATI ismeretterjesztő bemutatót tartott a sajtó számára a shaderek működése kapcsán. Gabe Newell is hivatalos volt a bemutatóra, ám a megbeszélt szövege helyett a tesztelést mostanság körbeölelő lila felhőt oszlatta fel az egybegyűltek előtt. Kifejtette, mennyire elegük van a mostanság divatos, agyba-főbe hekkelt tesztprogramokból. A felhasználó ezek alapján dönt, elblattyog a boltba, megveszi a játékot, majd azt tapasztalja, hogy kártyáján döcögős a játékmenet. Ezen felháborodva visszaszállítja a játékot, mondván a játék silány teljesítményt nyújt. A játékfejlesztő pedig jelentős bevételkiesést könyvelhet el ebből adódóan. Ekkor az ATI embereit is meglepve előkerültek a tesztadatok...

Miért nem a Rel 50-es drivereket használta Gabe? Pont a fentiek miatt, Gabe-nek elege lett, amikor meglátták az NVIDIA HL2 specifikus optimalizálásait az új driverben. Derek Perez már a kérdések megfogalmazásakor tudta kérdéseire a választ...

Hardwired...
  • RelakS
    Ja, a logóm 10fps-es :)
  • RelakS
    Lehet, hogy igaza van, csak éppen 15-20-nál többet nemigen fogunk vel állóképként, és olyan 50-60 körül lesz folytono mozgásként érzékelhető.
  • rohadtgec
    böff
  • R@in
    2000... és te még 20h-kor nem vagy ágyban?
  • R@in
    Ne reménykedj, nem arról volt szó hogy 15fps-el akarok játszani.
  • M@TriX
    bejött...
  • M@TriX
    még mindig jön.... remélem nem azon a szerveren van ahonnan a Steam is működni fog :)
  • M@TriX
    aha, most frissítettem, de tényleg állati lassú..
  • [Walaki]D`Lair
    CS-ben a gyári 72fps és a átkonfigolt 100fps között is nagyon lehet látni...