42676
  • TheZsenyka
    Ez a 48fps-es mozis dolog nekem teljesen új. Mindenesetre jó tudni.
  • dashed_
    amugy pbas vagy bbas a kartya?lehet hogy erdekelne
  • dashed_
    mi lett a tvouttal hogy nem mukodik?
  • ÁjjLe BoBBi
    lehet hogy érdekelne...még nemtom sajnos hogy is vagyok $-ileg
  • Shaman
    Természetesen mivel lefelé nem fejlesztek ezé valszínüleg egy 9800 Pro lesz amit helyette veszek,ha sikerül eladnom.( TV out most már egyböl ki lesz próbálva müxik-e)
  • Shaman
    !! Tudom ezt a témát nem itt kéne hirdetnem,de HL2 miatt gondolom egy páran akarnak konfigot cserélni,szal:
    Hmmmm lehet eladom az ATI 9700 Pro-mat. Árát még nem tom,de olyan 50K körül. Ha valakit érdekel szójjon.
    OK: A kártya tökéletesen müködik,de nem megy rajta a TV out.A pech az,hogy 1-2 hét különbséggel pont 1 éve vettem,s a garancia már lejárt ezért nem cserélik be illetve javítják meg.Most pedig nekem rettentö fontos lenne a TV out.
    Tehát ha valakinek kell egy olyan ATI 9700 Pro amivel semmi baj,csak a TV outja nem megy az szójjon. Természetesen kipróbálási idöt biztosítok (1 hét).
    No csak ennyit akartam.
  • Forrest Tomee
    A steam telepítéskor miért akarja letölteni a meglévő HL-t és a modokat?
  • ÁjjLe BoBBi
    genyo steam
  • gonosz
    na nem mintha nem 10 perc lenne visszatenni ha letorolte volna..
  • gonosz
    nekemis
  • toMpEr
    Nekem meghagyta a steam az 1.5-omes es jatszani is tudok vele minden gond nelkul...
  • [NST]Cifu
    Erről a STEAM-ről annyit, hogy mivel mindenki beugrott neki (felrakta, és elkezte leszedni a CS 1.6-ot), szépen szembesült azzal, hogy egyből elvesztette a CS 1.5-öt. Mivel a STEAM haldoklik, a CS 1.6 még mindig nem jön le senkinek, de a CS 1.5-el sem tudnak addig játszani. Úgyhogy tényleg az lett, amit igértem: elkezdtünk IL-2FB-zni Co-opban :)))

Megjegyzem, nekem kb. egy órája van fent a STEAM "végleges", és azóta STEAM-Updating-xx% Complete szöveg megy. Szörnyű, mert mégis drukkolnom kell a STEAM-nek, mert belegondolni is rossz, hogy mi lesz így a HL2-vel...

Jah, és közben mi már haveri körben elkezdtünk szervezkedni, hogy akkor Október első vagy második hétvégéjén máris próbáljuk ki LAN-on a HL2-őt. Csakhogy jelenleg a STEAM nem rendelkezik a hírek szerint LAN-támogatással. Ergo egyenlőre abból se lesz semmi...

Most vagy a Valve hegessze már meg rendesen a rendszerét, vagy valaki gyorsan rukkoljon elő egy működőképes STEAM-hack-el, mert aztán irgumburgum lesz itten
  • dikki*yysw
    jut eszembe, nem kerestek meg "vhonnét"? :) beajánlottalak ugyanis itt a környéken :PP
  • dikki*yysw
    téged nem istenítelek, mégis szánalom vagy :)
  • M@TriX
    Úgyis kipróbáltátok, hogy install szűz CS (vagy HL) és úgy Steam?
  • Ams
    csak hagynád abba ezt a steam istenítés... szánalom
  • ÁjjLe BoBBi
    köfi...de akkor erről elvileg le is tudom majd szedni (gondolom fos steames)
  • dikki*yysw
    nem tudom állítólag heggesztés alatt.
  • ÁjjLe BoBBi
    faca....kb mikor ?
  • dikki*yysw
    A haverod nyílván nem olyan okos mint mi, úgyhogy ne hidd el amit mond.

Valószínűleg direkt akart megtéveszteni, hogy előbb játszon vele, mint te.

De te ezt nem hagyod. Tudom rólad. Te vagy a jobb.
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    mond meg neki hogy okt.30-án jelenik meg...addig várjon türelemmel...
  • dikki*yysw
    http://awex.perverz.hu/cs

itt majd LESZ cs
  • ÁjjLe BoBBi
    DE LEGALÁBB LENNE VALAMI NORMÁLIS ÁLLAPOTJELZŐ GECI SZARSÁG!!!!!! MI A GENYÓS ÉLET FASZÁÉRT NEM LEHETETT A SIMA JÓL BEVÁLT INSTALLOS VERZIO?????????????
  • ÁjjLe BoBBi
    kösz...ígyis majdnem szétrobban a fejem olyan full idege vagyok, de ez aztan sokat segített...kurva rohadt élet bassza szét az egész steamet ott ahol van!!! ROHADT GENNYES SZAR!!!
    leállítottam azt szart, aztan ujrainditottam, erre nyomom hogy installja a cs-t oszt nem valaszol a program !!!!!!!!!! ELDOBOM AZ AGYAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EZT A STEAMNEK
  • Krinyo
    ki mondta?megkövezzük
  • M@TriX
    nálam jó. :)
    de ha nagyon nem megy nagyobban leszededheted a 3dgamers-ről...
  • dashed_
  • dikki*yysw
    cs 1.6 ha nem steamről akarod tölteni :D
  • dikki*yysw
    Majd jó lesz. Ne lámuljatok már.
  • ÁjjLe BoBBi
    én speciel a cs 1.6- kapcsan utaltam meg röpke 10 perc alatt...most meg leállítottam azt a szart mert ment vagy 1 órán át de semmi különöset nem csinált...

Converting Base Goldsrc Shared Binaries files into steam cache...complete
    Converting Half-Life files into steam cache...

ennyi volt...
    semmi állípotjelző...szar fos tróger szar fos
  • HuAn82
    Mindenki mennyire szereti a steam-et!!
  • ÁjjLe BoBBi
    steam 1 nagy darab SZAR
  • dikki*yysw
    Nekem is kész lett volna csak közben kellett nyomnom egy rebootot és most elszaródott.
  • Krinyo
    ez elvisz egy szutyok oldalra...szal hol is a videó?
  • Krinyo
    nekem a steam 10 percig csinált valamit aztán kész is lett, nemtom mit lámáztok
  • dikki*yysw
    Steam rulez.
  • Shaman
    Steam sux,de sajna mégis kell.
  • M@TriX
    neked felmennt már adam?
  • Kandurex
    Nevetséges ez az egész steam rendszer, kezelhetetlen, átláthatatlan, megbízhatatlan. Gyenge amatőr munka a javából. Ez a véleményem.