42676
-
regi jateknal fix hogy fix
-
Én is lefixálom a Hl2 600 fpsre és menni fog mint állat...
aza fix nem olyan fix..vágod?
-
-
nem.
merev vagy mint marinéni
-
amit irtam nem latszott hogy nem vettem komolyan?:DDD -
hat nem hiszem amikor emgy 400-500FPS-el a Q3 nalam berakom max_FPS 24-re hogy ha csinalok valamit le tud esni:)) magyarul te azt mondod hogy lefixalom a cuccot 24-re vagy 60-ra vagy 120-ra es nem lesz kulombseg:) loal -
jóvan ne veddmá komolyan
-
most mért basztatod csocsot?
-
tudod azzal iranyitod es amikor rantok egyet az egeren akkor a kep is megprobalja kovetni:))) -
rájt
-
gonosz #2841 nem biztos hogy kicsi, lehet hogy dagi es nagy :) -
Lifeforce #2840 Erre mondok neked valamit.
Végy egy igazi 300w teljesítményü erősítőt hangfalakkal és küld meg egy műszerrel mért 50w teljesítménnyel.
Persze ha nem tudsz megmaradni a szobában akkor ne csodálkozz.
Végy egy 70w erősítőt...stb és küld meg csutkával és láss csodát hangosnak hangos de lazán megmaradsz a szobában.
A grafikus FPS-re is ez vonatkozik.
És, hogy mitől van?
Attól, hogy nem stabil.
Hiába állítod be a 30FPS-t ha az egy hirtelen mozdulatnál (grafikus terhelésnél) leesik amit már a szemed észrevesz.
Na ezért van az, hogy egy játéknál kell a STABIL!!! 60-70FPS.És minnél magasabb annál gyorsabban fogja lekezelni a nagyobb grafikus terhelést. -
miköze az egérnek a gémhez?
Én se rugdosom a macskát játék közben!
-
hiba beszel ugy is:)) de az igaz hogyha mesz egyenesen mint a soroslo nem veszed eszre de egyet rantok az egeren oldalra es lass csodat:)))) -
pedig nincs igazad hidd el , monitoron egy 2d kepet bamulva igeniz latod a kulombseget kb 60-ig -
arra én is kiváncsi lennék -
te olvasd mar el mit irtam megegyszer legyszives mert igy kicsit hulyenek tunsz:) -
jaj ne, most jön a monitor vita. áááá
-
Attól függ milyen moncsin -
Inkább azt áruld el, miért nem megy a HWSW.hu... :) -
dashed_ #2831 fps limit nelkul 300 400 kozott porog az fps quakeben
szal ugy ertettem hogy FIX 30 es FIX 100 fps beallitasnal latni a kulonbseget.. -
max 30...az lefelé még mehet -
a komolyabb gémer egy kis szemüveges kocka!Szal inkább őt röhögjük ki
-
dashed_ #2828 LLLOOOOOLLLLL BAZZMEG>> most gyere ide es elinditom a quaket Max 30 fpses beallitassal utanna max 100 Fpses beallitassal es ha nem latsz kulonbseget eltorom a nyakamat..Jaaaj ne idegesitsetek mar
-
Lifeforce #2827 LooL ti keveritek a szezont a fazonnal :D
A szem 25-30FPS-nél nem lát nagyobbat.
Viszont egy játékban nem azért kell a magas FPS, hogy jobbnak vagy gyorsabbnak lásd, hanem azért, hogy egy nagyobb grafikus terheltségnél ne essen eme érték alá.
Azonban egy azonos játéktipusnál azonos beállítás és azonos grafikus terheltség mellett 30 és 100FPS közötti különbséget senki nem lát. Ha valaki mégis, akkor felkeresek egy újságírót, hogy leközölje van közöttünk egy biológiát megcáfoló szuperman. -
dashed_ #2826 mivan bazzeg??? kocsog 

-
dashed_ #2825 
-
gonosz #2824 a szem erzekeli a masodperc ketezrede hosszu villanasokat is. ha igy vesszuk 2000 fps-t is kepes megkulonboztetni. ha te meg vagy gyozodve rola hogy eleg a 30, jo neked. Egy komolyabb gamer ki fog rohogni. -
nem mondok semmit a hajadra.
és ha még1x "beszósz" szólok Gabenek hogy tolja el a megjelenést
-
FX család, nemde?
-
Sajnos ez lesz, amig ki nem jönnek az első Benchmark eredmények...
Kiváncsi leszek, mennyit lassitanak a bekapcsolt AA és AF effektek, valamint hogy mit produkál a Det 5x.xx-el az DX család... -
dashed_ #2820 =hajra nem is tudom miert irtam oda..
-
dashed_ #2819 jovan nem offolok tobbet sry.. de ha annyira vissza akarsz terni hajra .mondj vmit hl2rol mert kulonben csak csond lesz itt -
Most hogy visszatértünk a Hl2-höz...
-
dashed_ #2817 Arghhhh hat igy nemlehet off nelkul kibirni
az enyembe sincs hidd el.. -
dashed_ #2816 ez nem csak quake alatt lathato de mind1 csak azt hoztam fel pldanak..
mellesleg meg nekem pont az ut az ami rohanos mint az allat .. quake ahoz kepest setafika -
Miért is? Mert a szemészem szerint semmi különös nincs a látásomban :D -
Én meg Ghost Recon-ban 25-30 fps-el elég jó (első 3-ba) voltak szintén US szerveren :D
Amúgy meg lehet, hogy az a baj, hogy a Quake-hez akar valaki viszonyítani... Annyira rohanó és gyors az a játék, hogy az már vicc... -
dashed_ #2813 es innentol fog leulni a topic idaig legalabb porgott :)) -
dashed_ #2812 mar akartam javasolni