42676
-
Cyberpunk MMORPG teccikérteni? -
az mi? -
Én Neocronozni fogok... 10 napos trial, aztán azt a néhány napot már kibírom -
Azért látszik, hogy milyen szörnyűséges időket élünk 
Nincs mivel elüssük az időt a HL2 megjelenéséig... -
ezt a hülyeséget 
-
üssünk el valakit
-
mit akarsz, a gef-ek közül a 3as széria (volt) a legjobb. -
valamivel el kell utni az idot a megjelenesig -
Nekem még 1 hónapig gef3ti200 van szal hiába látok 400000 fps-t meg kell elégednem a 20-al:) -
Lifeforce #2882 
Jaja téma lezárva :D
Várjuk gammát és ha szaggat, ha nem akkor is játszunk mint állat :D -
Faszom már a frame/sec témába? Hol egy moderátor? -
.
-
-
most megint benéztem a topicba de látom még ugyanott tartotok. :) -
-
Lifeforce #2876 LooL egyre jobb :D
2000kép/másodperc :)
Bocs aszem rossz topicba csöppentem :D mr. szuperman :D
És, hogy a TV miért nem szaggat?
Mert stabil 25FPS.
Magyarul nem ingadozik akkor sem amikor akciót látsz. Nem úgy mint játék közben.
Miért? Most mond azt, hogy ha állsz a játékban akkor nincs FPS.
Pont itt a lényeg.
Ha nem mozogsz vagy akciózol akkor stabil FPS-t kapsz és ezért nem látod a különbséget 30és 120 FPS között.
Amúgy lényegtelen :D
Még ki sem jött a játék azt ilyen badarságon vitázunk :D
Egyszerü a megoldás.
Aki nem hiszi el, az tanuljon biologiát vagy kérdezze meg szemdokitól.
Azért ne mi ugorjunk egymásnak mert nem tudjuk megfizetni azt a hardwert amivel stabil FPS-t tud produkálni egy mai játék :( -
nem egy-egy villanást látsz hanem a villanásfolyamatát.
nemhiszem hogy megtudnád számolni hányat villant.Pedig te aszondod mindet megtudod különböztetni.biologiai csoda
-
ezek lemaradtak 

-
ok remelem 15 fps-el tolod vegig a HL2-ot -
igen
-
gonosz #2871 strobit is siman latod , pedig rovidebb egy villanas mint 1/25 sec. -
gonosz #2870 mas a tv es a mozi is mert motion blur -osek a kepek, azert nem zavaro.
a pc-den olyat nem latsz. voodoo5 -ben volt meg ez az effekt azota nem hasznaltak meg sehol. asszem a ps2 hasznalja. amugy ha csak 15-t tudnal megkulonboztetni, miert kene 24 a folyamatossaghoz?? amugy biologiailag kb 2000 kepet kulonboztetsz meg masodpercenkent, nem 15-t. ha nalad ez lecsokkent, akkor sajnallak :) -
velfeszik=felveszik :D -
ők velfeszik videóra, és tekerve nézik!
Ugy kijön a 60 fps
-
15 képet tud megkülönböztetni az emberi szem 1mp alatt 24-el folyamatos képet látsz.
Vagy nálatok "szaggatnak" a TV-ben a filmek?
-
jó, nem te kezdted.most jobb?
-
bocs de qrva lusta vagyok
-
en olvass mar vissza:)) -
ok.ki beszélt itt a quake-ről?alapba ugy kezdtük hogy 25 fpst lát a szem.a quake-t te hoztad fel. -
-
lehet hogy hazudsz és csak azé mondod hogy látszik a különbség.Ez pszichológia.Ha nem te állitanád át akkor felse tünne!Mesélj a problémáidról...
-
mindegy lol en latom:)) had gyozzem meg mar magam:))
en csak azert irtam mert irkaltak itt alatsagokat mert kell a nagy FPS q3-ban kozben fogalma nem volt rola hogy mer is:)
De aki nem latja nyugodtan fixalja 24-re jojaz:)) ugysem latni a kulombseget:) igaz hogy halomra lovom rail-al de nem baj:) -
-
próbáld ki, nem kapsz fix 30at -
Nézd, amit igér, betartja - mert elvégre is aki észreszi a különbséget, az már tényleg nem evilági lény
-
dashed_ #2856 ez mar lol amit mondasz.. :PPP mer allna a jatekba nem allni kell.. nem kell szelsoseges dolgokkal mentegetozni:PP
az fps meg nem esik le quakeben hiddel.. nehogy aztmond hogyha nalam maxfps limit nelkul 300-400 korul porog akkor egy lovestol "fellép egy grafikus terhelés " leesik 30 ala.. szal ha JATSZOK!!! [nem egyhelyben allok] 30 FIX!!!! Fpsel vagy 120 Fpsel latszik a kulonbseg.. -
egyebkent ugyan arrol beszelunk:)) ezrt kell a stabil 60 FPS:) nem veletlen a kozolos 60FPS torekves sem -
lol ezt az egyhelyben allast te sem gondoltad komolyan:PPPPPPP akkor nezegetek egy screenshotot:PP -
Lifeforce #2853 küönbséget= különbséget :D -
Lifeforce #2852 Pont azt mondom, hogy lesz.
Mivel beállítod pl 30 FPS-re és pl: meghúzod a ravaszt ekkor fellép egy grafikus terhelés ezért az a 30FPS már abban a pillanatban már nem 30FPS lesz hanem 24 amit a szemed érzékel. igaz, hogy másodperc töredéke alatt visszaáll de arra elég, hogy a szemed érzékelte az ingadozást.
De mondom egyszerűbben.
indítsd el a q3-at állj egyhelyben 120FPS-el és 30FPS-el és ha te észreveszed a küönbséget akkor benyalok. :D