42676
  • TheZsenyka
    Francba, mi meg tölthetjük le az FTP-ről... tudod mennyibe kerül az áram???
  • Sanca
    Mikor fog megerkezni neki?
  • Krinyo
    hol lehet nyerni?
  • tbundy
    tudod a dolgod :P
  • Lacc
    A mákos fajtáját neki :D Neknük többieknek meg ki kell köhögni érte a 10 ropit.
  • RelakSfromhome
    Akkor meg fogod neki engedni, hogy hetente egyszer 5 percet jáccon vele?
  • Kandurex
    gratula
  • dikki*yysw
    4lmost 3vilz * defacto

jöhettek a3.hu @ quakenet

Bazzeg nem hiszem el :)) Ekkora mákkert :))
  • RelakSfromhome
    Micsodán? Megkapja melyik ftpre tolod fel?
  • ÁjjLe BoBBi
    GRAT :DD mázlista vagy ázee' :DD ki is az öcséd ?
  • dikki*yysw
    Ilyen nincs, és mégis van!

Öcsém megnyerte az egyik Half-Life2-t.

MWHAHAHAHAHAH! =)
  • M@TriX
    nem mösz. Nem vagyok rasszista, de tudod abban bízik az ember amivel már sokat dolgozott. Most nem részletezem hogy miért mert ez nem egy Intel vs. AMD topic ;)
  • Davidus
    AMD?:)
  • The Garrett
    én egy mezei GEf4mx440 en játszom de nem fogom kukába dobni. Cs elmegy oszt csá :D
  • The Garrett
    Melyik kukába dobálod a szemetet? mennék guberálni
  • RelakSfromhome
    Jól látod! Azé nem 1.7-es cerkát vettem, hanem csak 1.1-est, de azt meghúztam 1.46-ra :D
  • M@TriX
    akkor ebben egyet értük a Gef3Ti-m még szépen taretja az árát. És annál jobb kártya amit érdemes lenne megvenni az a Gef4 Ti 4600-os de annyi lecsót meg nem akarok beleadni. :)
    Így vagyok a procimmal is. Egy 1.4-es Tualatinom van, de nem lkátok most árban is olyan procit amire érdemes lenne lecserélni. Az irodai gép PIV 2.4-es de akkor akülönbséget nem látok csak árban :) A pIV Celek meg szerintem egy nagy rakás ...-ok vagy nem jól látom?
  • Krinyo
    de ha most veszed meg a karit akkor csak egy játékért veszed.
    Az én gef3 ti-m még mindig nagyon jó.Hl2ért nem fogok karit venni.
    De mivel később egyre több gamma követeli majd dx9et ezért majd kell venni.
    De nem most 80ért!hanem később occsóé
  • Mayday
    Azert nem egy jatekert veszi senki szerintem...
  • Krinyo
    ezért nem kell ész nélkül karit venni.
    szépen megvárod amig lemegy az ára és akkor veszed meg.
    Most egy játékért neméri meg.
  • Davidus
  • RelakSfromhome
    Beszállítónknak hála, a 9700-ért 40 ropit kellett kiköhögnöm
  • Davidus
    Mondjuk én tuti nem adok ki 70 ropit egy R9800-ért. Annyiért már veszek egy jó TV-t bazze. És azt nem kell eldobnom egy év múlva. Még a 45-öt is kínok közepette fogom kiköhögni a 9600pro-ért:)
  • RelakSfromhome
    Most nézem, hogy ez még mindig a HL2, és nem a radeon topic
  • RelakSfromhome
    Neki is problémázik az AA? Nekem egyej gammáknál a bal és felső oldalakon fura vonalak vannak, feltéve, hogy sprite a szentem. Teljesképernyős elsötétedésnél is előfordult már, legdurvábban az AVP2-ben.
  • Mayday
    Powercolor, es www.aliencomputers.hu boltban.
    Felvihvtam, van nekik folyamatosan. A Powercolort nekem dicsertek, hogy eleg jo gyarto. Orajeleket is megkerdeztem, de most nem tudom serobol, a melohelyemen irtam fel.
  • Lacc
    Hát remélem is, mert most fogok beszerezni egy OEM R9800-ast. Csakis azért hogy láthassam a HL2-ben a bádoglemezek csillogását :D
  • Krinyo
    annyira nem számit a márka.
    haveromnak szinte noname van és mégis hiba nélkül működik
  • Krinyo
    mondomén
  • Sanca
    Erdekelne, hogy ezt hol, es milyen markaban.
  • RelakSfromhome
    Shaman: Ugye próbáltad átkapcsolni a képet a tv-re? És ugye 1024x768, vagy kisebb felbontással próbáltad? Ha részletesen leírnád, akkor lehet, hogy tudtunk volna segíteni, de az is lehet, hogy a Te következtetésedre jutnánk :(
  • Davidus
    Saphire OEM ATI Radeon 9800 bruttó 74.975 ft
  • Mayday
    Nem akarom az uzletet rontani, de a nonpro 9800 mar 68e bruttoert kaphato... (Dobozos, bolt, gari...)
  • Shaman
    Jah és még valamit,ha valaki megveszi,nem kamut vesz,mert mint írtam adok 1 hét kipróbálási idöt.Ha nem tetszik neki,visszaadja oszt kész.ha meg tetszik,akkor megbeszéljük az árát.
  • Shaman
    Okes lehet soknak tünik az 50K.
    De most néztem meg.Te tuti,hogy nem kapsz 9800-ast 70K-ért mivel a nagyker ára 71000 + Áfa. Magyarán az 88000 forint.
    Az új 9700-asoknak meg 66000 + Áfa az áruk.
    Na én ezért gondoltam olyan 50K körülre,persze ha nagyon nem viszik,akkor lehet hogy engedek egy 5000-et belöle....
    És lehet hogy 1 éves kari,de akkor is a jelenlegi piacon a második legjobb kártya még mindig. (Most hagyjuk a több százezres csodákat)
  • Shaman
    A kártya pba-s.
  • Shaman
    Nemtom eccerüen nem adja ki a képet a TV-re. Több gépben is lett tesztelve,s különböző TV-ken,míg rájöttünk,hogy nem kábel,meg nem TV meg nem beállítás hiba,hanem karesz.
  • Lacc
    Kíváncsi vagyok mégis mennyit fizetett ezért nekik az Nvidia, hogy ne legyen benn a benchmarkba...
  • [NST]Cifu
    Whilst Valve were there they displayed that they had implemented higher dynamic range into the engine. HDR will be available in the game to those that support its requirements, however it is not currently implemented in the benchmark. HDR needs the a higher range, and PS1.4 only has -8, 8 range which is probably not enough - the HDR effects also require float buffers which none of the current NVIDIA drivers support. There is also dramatic visual differences between HDR being enabled and disabled.
    HDR is currently not in the benchmark mode because NVIDIA don't support float buffers at the moment and the benchmark was designed to render equally on all systems.

Lehet, hogy az én angoltudásommal van a baj, de nekem ebből az jön le, hogy az nVIDIA miatt nincs benne a Benchmark-ban a HDR....
  • ollie
    Eh, dehogy védik ők az Nvidiát. Sőt bosszankodva kijelentették, hogy a direkt FX kártyákhoz írt "nv3x path" nevezetű kódjukat ötször annyi időbe került megírni, mint a natív dx9 kódot. Itt megjegyezném hogy ezen kód (ami egy FX optimalizációt tartalmaz, többnyire a minőség rovására) megírására azért volt szükség, mert különben a játék még az FX 5900-en is játszhatatlanul lassú lett volna (és ezt a Valve nyilatkozta).