42676
  • Mayday
    Figyusz, a benchmarkot kiadjak 30-an, azt elerheted, de a jatekot meg ugysem... Legalabbis itthon. Tehat lekotod magad meg 1-2 hetig, amig a jatek is elerheto lesz.
    Vagy persze lerangatod a Steamrol, de en azt a verziot kihagyom. Dobozosat akarok!!!
    Vagy varsz karacsonyig, es megveheted magyarul is! :)
  • Alexease
    Ebbol nem lesz demo. El kell fogadni, hogy ez egy jo, mukodo, hasznalhato, elvezetes jatek lesz, es szinte "vakon" meg kell venni (a keszitok es kiadok szerint). Azert ez genyosag. Es ha a benchmarkot sem adjak ki elotte, akkor meg nagyobb genyosag;))
  • TheZsenyka
    Jaj már, hol a játék? Egyébként nem csak egy demót adnak ki 30-án?
  • Alexease
    De szerintem ez "divat cikk" lesz, foleg kishazankban, vagyis 15000 HUF biztos hogy lesz.
    Bar nem izgat a dolog, mert 5000-nel tobbet nem adok egy jatekert.
  • Alexease
    12000?!?!? Az erdekes lenne;))
    De amugy is a videokartyahoz csomagoljak a jatekot es nem a jatekhoz a videokartyat;)
    Bar pozitiv lenne a dolog, mert nem sok watrez lenne, mindenki megvenne a jatekot (ha masert nem is, mar a videokartyaert;D ).
  • Krinyo
    12000
  • Alexease
    Es mennyi lesz az a dobozos HL2?? ~150000 HUF? :)
  • Mayday
    Miert, a dobozos HL2-hoz nem lesz csomagolva 9800XT videokartya? :))))))))))))
  • Alexease
    Erre kivancsi leszek;) Lehet, hogy valami nagy "meglepetes". A megjelenes napjan minden rohan megvenni, aztan meg sem reccsen a gepukon (az elozetes tesztek alapjan). Aztan felfedezik a dobozban, az online rendelheto Intel/NVidia/ATI hardware termekeket, es jol meg is rendelik (arukapcsolas);DD
  • Kandurex
    De azért biztos ami biztos alapon: UP!
  • Kandurex
    valószínütlen így egy héttel a megjelenés előtt :)
  • Mayday
    Szept. 30 az is.
  • Alexease
    Nem igertek veletlenul egy HL2 Benchmark-szeruseget a megjelenes elott?
  • RelakS

nehogy mán eltűnnyön a topik!!
  • Alexease
    -8
  • [Rush]
    Különben is azért töltöd le promocíós céllal és teszteled, mert, ha teccik megveszed a boltban :D
  • Krinyo
    ha már letöltöm akkor legyen má ingyen :D
  • M@TriX
    én ha már pénzt dobok ki egy játékra, akkor szeretem nézni a dobozát meg egyéb materiális dolgot. ;)
    Akkor megelégedéssel tudok ránézni a gyűjteményemre. Pénzért letölteni? Az már majdnem warez. ;)
  • Krinyo
    azt irtam ubi.comos gémmel, nem raven shieldel :DD
    black thorn
  • [NST]Cifu
    Raven Shield 1.4-el? :))))
    Áruld el plíz hogyan :))))
  • oneal1
    asszem a raven shield hez nincs normális törés nem?
  • Krinyo
    azért ez nem teljesen igaz.
    attól függ hogy érted.
    én játszottam uvi.com-on warezes gémmel
  • oneal1
    na szép kis mondat lett:)
  • oneal1
    aha de azér reménykedem benne mer azér akik dolgozni fognak ezen:)) azoknak nagyobb lökést ad talán most a hl2
    mint az ubi "törőknek" a raven shield...
    talán..:)
  • [NST]Cifu
    Ez jó kérdés.
    Bár reményeim szerint lesz sikeres törés, az előjelek nem az igaziak. Lásd még UBI.com, amelyre szintén nincs törés még. Szóval úgy néz ki, hogy ha lesz is, jó sok idő kell, amíg feltörik a STEAM-et...
  • Krinyo
    nem valószinü
  • oneal1
    figy akkor ha jól vettem ki a hozzászólásokból akkor a multis része a gamének nem lesz warez soha??
  • oneal1
    csöppet az
  • oneal1
    aztakurva!:)
  • Krinyo
    azért az sok :)
  • [NST]Cifu
    Az USA-ban ~50$, ami vám, áfa, tefa, kökörcsin és boborjánnal eggyüt várhatóan 15.000 Forintos fölé várható...
  • [NST]Cifu
    Tartok tőle, hogy origin nem is csak akkor lesz meg, ha már itthon is lehet kapni a boltokban. Addig marad a warez.
  • oneal1
    na most akkor mennyié dobják a multit??
  • Krinyo
    multi az kell!!
    annyi mod és source a legjobb
  • oneal1
    de ha nagyon überfrankó lesz és ez kéztetni fog a multizásra akkor tuti megveszem:D
  • oneal1
    hát egyenlőre igen
  • Krinyo
    szal warez
  • oneal1
    én egyenlőre ne mvezsem meg a multit
  • Krinyo
    mind a steam-en veszitek meg?
  • Lacc
    Hát már vagy harmincszor mondták hogy Szept. 30. Ezek után már csak nem akkora paréjok hogy nem akkor adják ki...