42676
-
hát monnnyuk bármelyiket -
merhanem? -
pinehead #3642 Melyik Steam-verziót töltsem le, ha itt akarom megrendelni a HL2-t???
Köszönöm. -
Rain1 #3641 Mikor jellenik meg a játék? -
- online játék
- magyar szinkron
- high dinamic range rendering grafika
- mellé mondjuk Roger Wilco
Ennél jobb gép előtti szórakozász el nem tudok képezlni :))
Tehát én már csak azért meg fogom venni, mert nem hiszem, hogy megelégszem a szinglivel. :) -
Francnak kell ennyit írnotok, kinek van ennyi ideje mindent elolvasni?

-
Eh, arra is kell gondolni, hogy ha valaki megveszi a single-t steam-en, még lehet, hogy 1 hónap múlva már nem is lesz netje. És akkor nem fog elindulni? Ebből rohadt nagy flame lenne, ezt nem teheti meg a Valve. Ezért a steames singlenek is kell tudni futnia net nélkül, méghozzá úgy, hogy bármikor újra lehessen installálni net kapcsolat nélkül. -
Nemfog menni
-
noh, hardwired, csak úgy ömlesztve, mert késő van
:
Half Life 2: A dátum fix
Dixie Flatline, 00:06 - Játék: Érdekesség - (6 komment)
(HW Insider) Ezt már szinte biztosra vehetjük. Épp most látogattam el az ATI oldalára, hogy leszedjem a legújabb 3.7-es Katalizátort, amikor egy mászka szörnyella settenkedett a képernyőre. Egyből kiszúrtam: ez a mászkakukac a HL2-ből! Szóval érdemes végignézni az ATI nyitóoldalán fent lévő kis kedvcsinálót, garantáltan szépet álmodunk majd a majomfészkünkben.
Más. A Beyondhalflife időközben felkereste Spitcodfly-t a szerencsés weashingtoni gyerkőcöt, aki ellátogatott a Valve irodáiba.
- Mondd Spit, biztos, hogy elmondtál mindent?
- Pe...peeersze!
- Gabe nem fogja megtudni, nekünk elmondhatod. Könnyebb lesz így a lelkednek is.
- Na jó, de ne mondd el senkinek!
- Persze, ígérjük senki sem fogja megtudni.
- Hát jólvan. Azt is mondta Gabe bácsi, hogy aki Steamen keresztül rendeli meg a programot, az egy héttel a megjelenés előtt már számíthat a kesselési hadműveletre. Így aki időben leperkálja az összeget az a megjelenés napján azon nyomban élvezheti a Half Life 2-t! Persze azt is mondta, hogy írtó kriptelt formában lesz a vinyón, nehogy valaki visszafejtse.
Hölgyeim és uraim, kérjük tegyék meg tétjeiket. Vajon a megjelenés napján milyen számban értékesíti a Valve a Half Life 2-t?
-
Menj át oda nyugodtan, többieket meg hagyd békén. Köszi. -
mellesleg szvsz nagyon fullosan néz ki a site -
"Amennyiben Steamen keresztül vásároljátok meg a Half-Life²-t, akkor nyilvánvaló, hogy Steam-en keresztül le kell tölteni. Gabe nyilatkozata szerint, ezt a verziót kiírhatjuk CD-re, így felesleges minden Windows reinstallkor újra letölteni."
idézet a www.half-life2.hu oldalról

Javaslom hogy költözzünk át oda! :) -
Nincs hozza valami linked?, mert megneznem... Kivancsi vagyok minden reszletre:) -
Eleg korrekt az uj trailer is... -
Tudom , ezert kertem, es kerek elnezest, remelem jon a gamez 30 an, mert egyre jobban hianyzik:) -
Tisztelem a magyar szinkronra készülőket, de azért ennyit nem akarok rá várni... 
Esetleg megveszem majd másfél-két év múlva, amikor már bagóért adják... -
Nem a megjelenessel, inkabb a stilusoddal volt itt a fo baj... -
Udv Emberek, Szeretnek mindenkitol elnezest kerni, akit megbantottam a hulye szovegemmel... A lenyeg, ha megjelenik sept 30 an a game, akkor egy mondatban mindenkitol elnezest kerek, mert nyomtam a lamer szoveget, ellenkezo esetben pedig en varnek egy bizonyos mondatot... remelem ennekem kell elnezest kernem, mert behalok, hogy jatszak a hl 2 vel, megorulok erte... Ennyi... -
Dobozos magyar ev vege fele lesz, telefonon beszeltem a terjesztovel, ezt mondtak. -
Igazából itt már viszonylag nehéz elcseszni a szinkront az ajakszinkron fícsör miatt. Csak jó hang kell és egy igényes producer -
Csak viccnek szántam :D De látom jó témát csináltam -
Szvsz a Valve arra is építhet hogy aki akar neten játszani, ill. van pénze, meg mániákus, abból behajtják a sok suskát, és majd a többi meg warezol. Szóval tuti hogy lesz warez verzió, leeht hogy single, de amíg nem kezdenek vmit a Steammel addig nem is érdekel ez a multi rész. Meg különben is kik ők hogy meghatározzák hogy milyen programot használjak, pláne ha suxx :) -
ugyanmár.semmi jele nincs annak hogy itt a legjobb szinvonalu a szinkron.
Hidd el hogy minden országnak ezt mondták sw szinkronizálásakor.
Egyébként meg nem akarok zsákbamacskát venni.
pl knights and merhants-ban iszonyat ratyi volt a magyar szinkron -
Mert fizessük meg, hogy hazánkban a legmagasabb színvonalú a szinkronszínészek teljesítménye! -
Nem? Akkor pardon, tévedtem.
Azt tudom, hogy a TV3-as szinkron maradt a V3-on is, csak abban a hitben éltem, hogy a szinkronért felelős gárda is azonos... -
hogy lenne tőlük?
Bundy-éknak már a tv3 óta ez a hangjuk!
És az nem a viasatos bagázs... -
Itt nem a szinkronszinészeket kell alapul venni, hanem a gárdát, aki mögöttük van. Tőlük függ, hogy ki fordít, és hogy milyen technikai szintel, milyen szinészek "kezébe" adják a műsort... -
Azért a Viasat-ot meg kell védjem - volt pár jó munkájuk is. A közelmúltból ott van pl. a Murder One vagy a Deep Space 9, ami ugyan nem tökéletes, de azért nem is vészes.
Ha jól emlékszem a Married with Children is már ettől a szinkroncsapattól van (esetleg ha azt mondom, hogy Al Bundy, beugrik valami? :))... -
A rémrendes család szinkronját a viasat csinálta? Mert ha igen akkor ők is JÓ szinkronszínészek:) -
Azok, JÓ szinkronszínészek.
Ezek meg viasatosok...
érzed a negatív erőket?
-
Ha azok csinálnák akik a Blöfföt úgy megvenném mint a szél:) -
Melyik csapata pontosan?
Mert tőlük láttunk már übergagyi szinkront is (Star Trek: Voyager 7. évad)... -
nah, akko sux lesz :DD -
a viasat szinkroncsapata vállalta a magyarítást -
A Magyar verzióról mit lehet tudni - azon kívűl hogy lesz? Ki csinálja a szinkront, kik lesznek a szinkronszinészek, stb?
OFF:
Tiszta IRC feeling, nem? :) -
mérne lenne szabad? -
kussolsz -
Vagy megvárom a dobozos magyart -
nem.
ha megjelenik :D -
Az angolt nem szabad megvenni :)