42676
  • Lazarus
    hát monnnyuk bármelyiket
  • Lazarus
    merhanem?
  • pinehead
    Melyik Steam-verziót töltsem le, ha itt akarom megrendelni a HL2-t???
    Köszönöm.
  • Rain1
    Mikor jellenik meg a játék?
  • SoDI---
    - online játék
    - magyar szinkron
    - high dinamic range rendering grafika
    - mellé mondjuk Roger Wilco

Ennél jobb gép előtti szórakozász el nem tudok képezlni :))
    Tehát én már csak azért meg fogom venni, mert nem hiszem, hogy megelégszem a szinglivel. :)
  • ollie
    Francnak kell ennyit írnotok, kinek van ennyi ideje mindent elolvasni?
  • ollie
    Eh, arra is kell gondolni, hogy ha valaki megveszi a single-t steam-en, még lehet, hogy 1 hónap múlva már nem is lesz netje. És akkor nem fog elindulni? Ebből rohadt nagy flame lenne, ezt nem teheti meg a Valve. Ezért a steames singlenek is kell tudni futnia net nélkül, méghozzá úgy, hogy bármikor újra lehessen installálni net kapcsolat nélkül.
  • Knox
    Nemfog menni
  • RelakSfromhome
    noh, hardwired, csak úgy ömlesztve, mert késő van :
    Half Life 2: A dátum fix
    Dixie Flatline, 00:06 - Játék: Érdekesség - (6 komment)

(HW Insider) Ezt már szinte biztosra vehetjük. Épp most látogattam el az ATI oldalára, hogy leszedjem a legújabb 3.7-es Katalizátort, amikor egy mászka szörnyella settenkedett a képernyőre. Egyből kiszúrtam: ez a mászkakukac a HL2-ből! Szóval érdemes végignézni az ATI nyitóoldalán fent lévő kis kedvcsinálót, garantáltan szépet álmodunk majd a majomfészkünkben.
    Más. A Beyondhalflife időközben felkereste Spitcodfly-t a szerencsés weashingtoni gyerkőcöt, aki ellátogatott a Valve irodáiba.

- Mondd Spit, biztos, hogy elmondtál mindent?
    - Pe...peeersze!
    - Gabe nem fogja megtudni, nekünk elmondhatod. Könnyebb lesz így a lelkednek is.
    - Na jó, de ne mondd el senkinek!
    - Persze, ígérjük senki sem fogja megtudni.
    - Hát jólvan. Azt is mondta Gabe bácsi, hogy aki Steamen keresztül rendeli meg a programot, az egy héttel a megjelenés előtt már számíthat a kesselési hadműveletre. Így aki időben leperkálja az összeget az a megjelenés napján azon nyomban élvezheti a Half Life 2-t! Persze azt is mondta, hogy írtó kriptelt formában lesz a vinyón, nehogy valaki visszafejtse.

Hölgyeim és uraim, kérjük tegyék meg tétjeiket. Vajon a megjelenés napján milyen számban értékesíti a Valve a Half Life 2-t?

• dikki*yysw
    Menj át oda nyugodtan, többieket meg hagyd békén. Köszi.
  • Lazarus
    mellesleg szvsz nagyon fullosan néz ki a site
  • Lazarus
    "Amennyiben Steamen keresztül vásároljátok meg a Half-Life²-t, akkor nyilvánvaló, hogy Steam-en keresztül le kell tölteni. Gabe nyilatkozata szerint, ezt a verziót kiírhatjuk CD-re, így felesleges minden Windows reinstallkor újra letölteni."

idézet a www.half-life2.hu oldalról
    Javaslom hogy költözzünk át oda! :)
  • gergou
    Nincs hozza valami linked?, mert megneznem... Kivancsi vagyok minden reszletre:)
  • Mayday
    Eleg korrekt az uj trailer is...
  • gergou
    Tudom , ezert kertem, es kerek elnezest, remelem jon a gamez 30 an, mert egyre jobban hianyzik:)
  • [NST]Cifu
    Tisztelem a magyar szinkronra készülőket, de azért ennyit nem akarok rá várni...

Esetleg megveszem majd másfél-két év múlva, amikor már bagóért adják...
  • Mayday
    Nem a megjelenessel, inkabb a stilusoddal volt itt a fo baj...
  • gergou
    Udv Emberek, Szeretnek mindenkitol elnezest kerni, akit megbantottam a hulye szovegemmel... A lenyeg, ha megjelenik sept 30 an a game, akkor egy mondatban mindenkitol elnezest kerek, mert nyomtam a lamer szoveget, ellenkezo esetben pedig en varnek egy bizonyos mondatot... remelem ennekem kell elnezest kernem, mert behalok, hogy jatszak a hl 2 vel, megorulok erte... Ennyi...
  • Mayday
    Dobozos magyar ev vege fele lesz, telefonon beszeltem a terjesztovel, ezt mondtak.
  • Lazarus
    Igazából itt már viszonylag nehéz elcseszni a szinkront az ajakszinkron fícsör miatt. Csak jó hang kell és egy igényes producer
  • Lazarus
    Csak viccnek szántam :D De látom jó témát csináltam
  • Kis Szabó [PT]
    Szvsz a Valve arra is építhet hogy aki akar neten játszani, ill. van pénze, meg mániákus, abból behajtják a sok suskát, és majd a többi meg warezol. Szóval tuti hogy lesz warez verzió, leeht hogy single, de amíg nem kezdenek vmit a Steammel addig nem is érdekel ez a multi rész. Meg különben is kik ők hogy meghatározzák hogy milyen programot használjak, pláne ha suxx :)
  • Krinyo
    ugyanmár.semmi jele nincs annak hogy itt a legjobb szinvonalu a szinkron.
    Hidd el hogy minden országnak ezt mondták sw szinkronizálásakor.
    Egyébként meg nem akarok zsákbamacskát venni.
    pl knights and merhants-ban iszonyat ratyi volt a magyar szinkron
  • SoDI---
    Mert fizessük meg, hogy hazánkban a legmagasabb színvonalú a szinkronszínészek teljesítménye!
  • [NST]Cifu
    Nem? Akkor pardon, tévedtem.

Azt tudom, hogy a TV3-as szinkron maradt a V3-on is, csak abban a hitben éltem, hogy a szinkronért felelős gárda is azonos...
  • Krinyo
    hogy lenne tőlük?
    Bundy-éknak már a tv3 óta ez a hangjuk!
    És az nem a viasatos bagázs...
  • [NST]Cifu
    Itt nem a szinkronszinészeket kell alapul venni, hanem a gárdát, aki mögöttük van. Tőlük függ, hogy ki fordít, és hogy milyen technikai szintel, milyen szinészek "kezébe" adják a műsort...
  • [NST]Cifu
    Azért a Viasat-ot meg kell védjem - volt pár jó munkájuk is. A közelmúltból ott van pl. a Murder One vagy a Deep Space 9, ami ugyan nem tökéletes, de azért nem is vészes.

Ha jól emlékszem a Married with Children is már ettől a szinkroncsapattól van (esetleg ha azt mondom, hogy Al Bundy, beugrik valami? :))...
  • Davidus
    A rémrendes család szinkronját a viasat csinálta? Mert ha igen akkor ők is JÓ szinkronszínészek:)
  • Krinyo
    Azok, JÓ szinkronszínészek.
    Ezek meg viasatosok...
    érzed a negatív erőket?
  • Davidus
    Ha azok csinálnák akik a Blöfföt úgy megvenném mint a szél:)
  • [NST]Cifu
    Melyik csapata pontosan?

Mert tőlük láttunk már übergagyi szinkront is (Star Trek: Voyager 7. évad)...
  • Krinyo
    nah, akko sux lesz :DD
  • Lazarus
    a viasat szinkroncsapata vállalta a magyarítást
  • [NST]Cifu
    A Magyar verzióról mit lehet tudni - azon kívűl hogy lesz? Ki csinálja a szinkront, kik lesznek a szinkronszinészek, stb?

OFF:
    Tiszta IRC feeling, nem? :)
  • Krinyo
    mérne lenne szabad?
  • Lazarus
    kussolsz
  • Lazarus
    Vagy megvárom a dobozos magyart
  • Krinyo
    nem.
    ha megjelenik :D
  • SoDI---