42676
-
Update: After a few phone conversations with VU and thorough investigation of e-mail headers, coupled with the knowledge that Valve isn't located in UK (e-mail header), we've decided to have fallen victims to an e-mail spoof (although Valve is still unavailable to comment). While VU PR representative was unable to comment on actual release date, we feel stronger than not that the game has indeed been delayed.
Szóval csak fake hír volt ez, a megjelenés csúszik, de még nem tudni, pontosan mennyivel... -
Ezt most en sem ertem...:( -
hát beszarok -
Ez nem az ausztrál marhulás? -
Ez azt jelenti, hogy szept 26-án jelentik be, hogy idén már nem adják ki?
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ www.gamershell.com
Half-Life 2 Gold !!! - [23:00 24 September 2003 john_d PC News ]
Gabe Newell let us know that the 'news' posted on Shacknews yesterday (story) is a fake and that Half-Life 2 has gone Gold and in production now. Here's the official word: "The release will still remain on schedule for Sep 30th. People who have pre-orded it via Steam will still get it before the Sep 30th but we are currently ironing out a couple of bugs, people may have seen Half Life 2 yesterday for a minute on it while we were in our testing stages (...) The SDK will be available for download tomorrow 2.00pm EST. Now you've heard it from the horses mouth so rest assured. More news to follow on Sep 26th so watch this space."
Ez nem igaz amit itt kavarnak!!!!!!!!!!!!!!!! -
TheZsenyka #3934 "The NVIDIA CEO Jen-Hsun made it quite clear that the graphics industry would no longer be the primary focus point of the company. They then continued to demonstrate a wide range of new multimedia products."
Az eredeti cikk... -
TheZsenyka #3933 BREAKING NEWS!!!
LOOOOOOOOOOOOOOOL
Az NVIDIA számára már nem elsődleges a grafikus kártya piac?
Nagggyoon durvaaaaa
Bef..ok az NVIDIA-n... feltétlenül olvassátok el...

-
igen csak itt oszinten nem a csuszassal van a gond hanem a " de igen 09.30 de igen de igen de igen de igen ja megse"
ez idegesiti az embereket azt mondjak agusztusban hogy karacsony semmi gond de ez:)) 1 hettel megjelenes elott lol mire szmitottak nem fognak lazadni az emberek?
De amelett ha kijon mindenki tolni fogja 4000-el:P -
Mondasz calamit de valamiből nekik is meg kell élniük ...:) -
Mondjuk ahogy nézem, mindenhol megy a nagy Valve-flame...
Előszőr a STEAM-bukta, most meg ez...
De nem is nagyon mernek megmukkani, mert rögtön ízekre szednék őket...
Idézet a HL2.net "Info from Valve ONLY" topicjából:
From the halflife2.net community to you.
What do you want from us? (OTHER than our money when HL2 is released...)
Patience.
Türelmet? Azt még talán kaptok. De hiteletek már nincs nálunk! -
STEAM
STEAM-en előbb elérhető lesz, mint nyomtatott CD-n???
Ne máá'
Kemény munkájuk lesz a hackereknek, asszem :) -
"Bar mar igy is gyanus volt, mert ha 30-an megjelenne/meg jelent volna, akkor mar gyartanak a CD-ket, vagyis mar elvileg kellene hogy legyen ISO"
most mondhatnám hogy no comment,
de azt mondom hogy
STEAM
és hogy
olvass vissza
:) -
Egyetértek a höbörgőkkel. A Valve mon'jon le! 
A f@szért hülyítenek minket! Az e3-on tényleg betonba fektették a 09.30-at, akkor most meg kijönnek ezzel...
Tetü egy bagázs lett ez is...
-
De itt mar akkora a kavaras, hogy akkor lesz bzitos a nem megjelenes is, hogy ha meg november 1-en nem jatszunk a jatekkal;))))
Bar mar igy is gyanus volt, mert ha 30-an megjelenne/meg jelent volna, akkor mar gyartanak a CD-ket, vagyis mar elvileg kellene hogy legyen ISO
-
még a végén igazam lesz.:)) -

A tobbit gondoljatok hozza;))
Azert nem irok inkabb semmit, mert ha a vegen megis megjelenik 30-an, akkor kepes lenne nem elindulni bosszubol a gepemen;D -
djcom #3923 Tudjátok mit mondok Én????
Az egész hazúg bunkó bagázs menjen a jó Q*** ********.(nehogy moderáljanak)
Milyen dolog az,hogy bekábítják a népet az E3-on,hogy márpedig mindenképpen szeptember 30!!!(Az eget leesküdték volna az égről-olvassatok csak vissza a gamesite-okon) és a megjelenés előtt 5 nappal meg azt mondják,hogy :Sorry.
És ez nem elég,meret ugye valamelyik főokos(márnemtudommelyik)Az ECST-en állította a szeptember 30 fix dátum.
Erre ma:Még azt sem tudják megjelenik-e idén.
Húzzák meg a pöcsömet.Meg az ID is aki9 a szemét MS miatt meg a Ki*******Xbox miatt csusztatta a Doom3-at(csak nem mondták meg)-mert hogyhogy csak PC-re???Egy ekkora gamma?
Szóval lepaktáltak azok is a szemét MS-el.És van egy olyan gyanúm,hogy a HL2 esetében is valami ilyen üzleti szarság lehet!
Sőt......
NO COMMENT

-
kurva annyukat!!!
minek járt a szájuk hogy tartjá ka megjelenési dátumot ha mégsem tudják megcsinálni??:((
basszák meg -
de, komoly!
énse tudtam ám...érdekes, mi?
-
TheZsenyka #3920 nemmondod?
-
meg álltalában egy játéknak kell proci mert különben nem indul el
-
mert proci kell a fizikához
és nem volt p4 2gigásom -
Bilux #3917 procit minek?
VGA kell ennek a gémnek...
Legalább egy ATI 9600PRO! -
Bilux #3916 http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM00327
released: 28 November 2003 -
Legalább az ausztráloknak jó volt pár óráig:) -
legalább a benchmark marad
-
Half-life 2.hu:
Kedves ausztrál barátaink nagymértékben berágtak Half-Life 2 csúszása miatt, és kitalálták, hogy egy kicsit „megviccelik” a kiéhezett gamereket e nehéz időkben. Útjára indítottak egy rövid e-mailt (melyről gyorsan kiderítették, hogy nem a Valve-tól jöhetett, mivel nem egyezik a Valve mail szerverének IP-jével), amelyben azt állították, hogy a HL2 megjelenési dátuma továbbra is szeptember 30, és az elmúlt néhány órában megjelent információk a halasztásról alaptalanok voltak. A levél végén Gabe Newell „A Mindenható” neve köszöntött felénk a következő üzenettel: Köszönjük a türelmet és a megértéseteket. Természetesen a Valve gyorsan tisztázta az egész ügyet, hivatalosan is bejelentették a levél hamisságát. -
A Doom3 nem a kiadó miatt nem jött ki,hanem mert még mindig dolgoznak rajta.Még mindig kivesznek szörnyeket újakat raknak helyébe stb,de ezeket Tim Willits egy interjúba el is mondta.Az Activison meg szabad kezet adott az id-nek megjelenést illetően,tehát ez is azt mutatja,hogy nem a kiadón múlik a dolog. -
mindenki ezt mondja aztán minden gém csúszik -
Aza poén az egészben hogy én emiatt vettem most procit...
A JÓ @&@{@{@@&&&@&{# -
pinehead #3909 Én úgy emléxem, hogy "a dátum kőbe van vésve".
Ez az igazi LOL.
No comment. -
Nem. A doom 3 TÉNYLEG NEM JÖN KI IDÉN KAÁCSONYRA!
Az Activision eltólt mindent jövő márciusig!
Ez tény! -
Nos igen, mikor a D3 elhalasztása kapcsán ugyanezt mondtam, a HL2 fanok jól lehurrogtak, és kiröhögtek: hogy a doom3 és az ID bekakált a HL2 kinézetétől, és félelemből tolták el a megjelenést, hogy tupírozzák kicsit a grafixot.
Tehát egyben megegyezhetünk:
MINDKÉT GAME KÉSZ VAN!
Innentől fogva csak a KIADÓK HÁBORÚJÁ-nak vagyunk tanúi.
Karácsonyra jáccik mindenki, mint már említettem 1-2 hónapja. Várható volt. Kiváncsi vagyok ha egyszerre jönnek ki, mi lesz a piaci helyzet, kinek dől a mérleg nyelve.... -
Mr. Perfect #3905 Hát igen, ha már egyszer elhalasztották akkor legalább valamit köhöghetnének, hogy mégis miért. Mondjuk szerintem egy ilyen halasztásnak csak kiadói oka lehet. Az tuti, hogy a program már kész van, mert egy ilyen szintű programon egy-másfél hónap alatt túl sokat már nem lehet reszelni az biztos. maximum egy két hibajavítást tudok elképzelni de annak is nagyon bődületesnek kell lennie ahhoz, hogy miatta elhalasszák a megjelenést, amikor még néhány hete is esküdöztek a szept. 30-ra... -
Ezeket mar annyiszor hallottuk, mas jatekok kapcsan, legalabb ez nem "atlagos" csusztatas... :))))))))) -
persze, midnneki ki is röhögné őket, csak mondjuk én örültem volna legalább annyinak. ;)
Vagy mondjuk van oka a késének és most előjött hibák, stb... -
Magyarazkodas sem valtoztatna sajnos semmin. -
De sajnos van egy rossz hírem tényleg:
Ezt maga Doug Lombardi nyögte a Valve Software-től:
"The previously announced September 30th release date for Half-Life 2 is being pushed back. We are currently targeting a holiday release, but do not have a specific "in-store" date to share at this time. We will release that information as soon as we have confirmed a new date."
Márha tényleg ő mondta, ami sajnos valószínű. Szóval azt jelenti, hogy decemberig is tolhatják, hiszen "holiday"-t jelöltek meg. (Remélem nem a nyárira gondoltak. ;)
De az is bántja a fülemet, hogy semmi magyarázkodás... -
igazad van